Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(rasyte_ @ 2008 11 06, 10:31)
Prasau ir vel pagalbos rolleyes.gif
kuria masina rinktis g.gif
Ar sia http://www.siuvimost...t...id=27&id=53
Ar sia
http://www.siuvimost...t...d=27&id=160
Busiu dekinga uz pastabas ax.gif

Aš JANOME imčiau g.gif

QUOTE(Sidabra @ 2008 11 07, 11:25)
niekas negalit patarti del siuvamuju  g.gif  4u.gif

Kažkada pirkau siuvimo mašiną nemokėdama siūti ir išvis prieš tai mačiusi gyvai tik senovines mašinas. Nusipirkau elektronine, bet nekompiuterizuotą ir manau neprašoviau. Visvien ja lengviau naudotis nei mechanine ir mokytis lengviau.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 02 29, 12:22)
Labos. Jau kelintas mėnuo svaigstu dėl naujos siuv. mašinos. Turėjau seniausią singerį, po to čaiką elektrinę. Dabar noriu naujos . Gal kas susidūrėt su tokia http://www2.senukai....id=000050910910

sveikute kipse zinok kad su tais naujais asingeriais reik labai atsargia as nauja pirkau virs 1000 mokejau o per metus 3 kartus garantiniam buvo neviena detale pakeiciau o ant galo variklis sudege g.gif o meistras pasake kad net taisyti neapsimoka doh.gif tai va ant galo gavosi kad nusipirkau deveta uz 350 vokiska viktoroja vadinasi tikrai gera masinyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2008 11 08, 15:52)
sveikute kipse zinok kad su tais naujais asingeriais reik labai atsargia as nauja pirkau virs 1000 mokejau o per metus 3 kartus garantiniam buvo neviena detale pakeiciau o ant galo variklis sudege  g.gif o meistras pasake kad net taisyti neapsimoka  doh.gif tai va ant galo gavosi kad nusipirkau deveta uz 350 vokiska viktoroja vadinasi tikrai gera masinyte  thumbup.gif

Singeriai šiuo metu visiškai nevertinami tarp siuvėjų. Aš saviškę turiu, ji buvo mano pirmoji mašina. Veikia ir dabar, bet aišku su vikingu nėr ko lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2008 11 08, 22:52)
sveikute kipse zinok kad su tais naujais asingeriais reik labai atsargia

O , jau 3 mėn kaip turiu Janome 525 s. Atvežė kurjeris ir po kelių valandų išlėkiau gimdyt. Dar net neišbandžiau. blush2.gif
Atsakyti
as vis seimynai zyziu kad noriu masinos, bet geros. man brangesnes neperka schmoll.gif kadangi esu siuvima baigus, tai zinau ka reiskia, kai gerai siuna masina, o ne kokia rankine ar is tu kur tokios paprastutes platmasines smile.gif tai gal kaledom 000054.gif atnes lotuliukas.gif tik vot niekaip neissirenku kokia. vis einu ir einu per pardavkes ir internete ziuriu... noriu rimtesnes
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 11 08, 23:12)

Kažkada pirkau siuvimo mašiną nemokėdama siūti ir išvis prieš tai mačiusi gyvai tik senovines mašinas. Nusipirkau elektronine, bet nekompiuterizuotą ir manau neprašoviau. Visvien ja lengviau naudotis nei mechanine ir mokytis lengviau.

o kokios firmos ziureti? uz kokia kaina? ar verta pirkti masina, kainuojancia iki 2000, ar pirkti uz 500-600 g.gif
Atsakyti
Savo mašiną pirkau turguje (ten pigiau tos pačios mašinos, negu parduotuvėse). Kalbėjau su pardavėju- vyrukas išmano apie jas- matėsi iš kalbos. Kadangi irgi baigiau siuvimą, šiuo metu laaabai daug siuvu, tai man reikėjo rimtos, kuri atlaikytų kruvį. Tas vyrukas paaiškino, kad dabartiniai singeriai toli gražu nepanašūs (dėja) į tuos, kuriuos turėjo mūsų mamos ir močiutės. Brotheris nelabai atsilieka nuo singerio, bet geresnis. Belieka Janome, Juki... Manau ir veritas geriausias buvo senas. "Nelaikiau" rankuose modernizuoto varianto, todėl 100 proc. to teigti negaliu. Jau metus naudoju Janome- puikiai tarnauja- nėsitikėjau, tiesą pasakius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2008 11 09, 16:39)
o kokios firmos ziureti? uz kokia kaina? ar verta pirkti masina, kainuojancia iki 2000, ar pirkti uz 500-600  g.gif

Manau, kad iki 1000 Lt. galima issirinkti tikrai gera siuvimo masina, kuri puikiai tiks ne tik pradedanciajai bet ir pazengusiai siuvejai. 500 Lt. gal ir perpigu, bet uz kokius 700-800 Lt. jau galima tikrai gera masina nusipirkti. Svarbu, kad tai butu stabili ir kokybiska masina ir butinai, kad butu geras garantinis ar pogarantinis servisas. Senukuose pirkti siuvimo masina tikrai neisdrisciau...

O as pagaliau sia savaite isigyjau savo issvajota siuvimo masina:
http://www.bernina.l...n2-i16-sLT.html
Aisku galejau paprastesne ir pigesne rinktis, taciau sitos labai uzsinorejau, ir kol kas visiskai nesigailiu.
Atsakyti
sveikutes smile.gif turiu galvos skausma reikia overloko ,tai niekaip neissirenku doh.gif ziuriu elna,janome ir bernina .tai linkstu prie berninos arba elnos tik problema ta kad jos visos rinktos taivanije .

visai susipainiojau 4u.gif

beja niekur nerandu kur kaune rasti kad bernina lizingu parduotu tik vilniuje yra g.gif gal kas zinote kur kaune rasti ?

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 10 20, 08:19)
Sveikutės siuvėjėlės  4u.gif

užvakar ir aš nusipirkau siuvimo mašiną. Rinkausi tarp Brother ir Toyota, pasirinkau Toyota RA224

user posted image

Gal kas nors turite tokią, ar gerai veikia? aš kol kas turiu tik vieną klientą - dukros baby Borną, tai kiek siuvau vakar - super, palyginus su mano senute tarybine smile.gif

Sveikutes Siuvejeles,
As norejau paklausti: Kaip veikia Toyota Ra224? ir kiek kainavo? As pati ruosiuosi pirkti,neesu profe,tai gal tiks smile.gif
[I][COLOR=darkviolet]
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2008 11 09, 10:39)
o kokios firmos ziureti? uz kokia kaina? ar verta pirkti masina, kainuojancia iki 2000, ar pirkti uz 500-600  g.gif

Mano nuomonė tokia. Jei myli siuvimą ir galimybės leidžia, pirk geriausią, ką įperki. Nes mašina toks dalykas, norisi vis daugiau galimybių. ( Čia kaip su automobiliu. Nori perki Opelį, nori perki Mersedesą 4u.gif
Aš turiu vieną pigią ir vieną brangią. Nusipirkusi pigią, paprastą, labai greit supratau, kad "peraugau" ją smile.gif Dabar nusigrioviau "kompą", iki pensijos neištirinėsiu, bet užtai kiek džiaugsmo ir malonumo bus wub.gif

SINGER 7462 Išmokau siūti su ja

Husqvarna Viking Designer II Čia rimtas daiktas, kurį tirinėsiu ilgai ilgai wub.gif Aišku jei būtų įmanoma, būčiau pirkus iškarto Viking Designer Diamond, bet čia gal kitam gyvenime pavyks lotuliukas.gif

QUOTE(Natalyte4 @ 2008 11 09, 12:38)
Manau, kad iki 1000 Lt. galima issirinkti tikrai gera siuvimo masina, kuri puikiai tiks ne tik pradedanciajai bet ir pazengusiai siuvejai. 500 Lt. gal ir perpigu, bet uz kokius 700-800 Lt. jau galima tikrai gera masina nusipirkti. Svarbu, kad tai butu stabili ir kokybiska masina ir butinai, kad butu geras garantinis ar pogarantinis servisas. Senukuose pirkti siuvimo masina tikrai neisdrisciau...

O as pagaliau sia savaite isigyjau savo issvajota siuvimo masina:
http://www.bernina.l...n2-i16-sLT.html
Aisku galejau paprastesne ir pigesne rinktis, taciau sitos labai uzsinorejau, ir kol kas visiskai nesigailiu.

Sveikinimai su šauniu pirkiniu 4u.gif
Tavo bernina labai labai faina mašinytė. Apie ją super atsiliepimai Amerikos forumuose. Išvis vienos gerbiamiausių mašinų ir praktiškai lygiavertės yra Viking ir Bernina, po to Pfaff 4u.gif (Čia aš amerikiečių forume tiek prisiskaičiau laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2008 11 09, 21:09)
sveikutes  smile.gif turiu galvos skausma reikia overloko ,tai niekaip neissirenku  doh.gif ziuriu elna,janome ir bernina .tai linkstu prie berninos arba elnos tik problema ta kad jos visos rinktos taivanije .
visai susipainiojau 4u.gif
beja niekur nerandu kur kaune rasti kad bernina lizingu parduotu tik vilniuje yra  g.gif gal kas zinote kur kaune rasti ?
buciau labai dekinga 4u.gif

Kiek man pasakojo, BERNINA siuvimo mašinas ar overlokus nei vienam prekybos centre nerasi. Šios mašinos parduodamos tik specializuotose parduotuvėse. Siūlau nuvykti į Vilnių, apiforminti lizingą, o dėl atsivežimo gali susitarti su pardavėjais, kad pristatytų. Kiek mačiau jų reklamoje, tai pristatymas nieko nekainuoja.
Manau, kad BERNINA overlokai tikrai bus geriausi thumbup.gif .
Atsakyti