Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(K_margo @ 2008 10 24, 09:05)
Sveikos merginos!
Gal kas turite siuvimo masina BERNINA?
SUSIZAVEJAU SIA SIUVIMO MASINA 
http://www.bernina.l...2-i201-sLT.html
Pasiskaitynejau aprasymus, tai viskas labai liux 
Ka jus manot???

Apie šią mašiną šiame forume skaičiau tikrai nuostabius atsiliepimus. Ir atrodo tikrai šauniai!
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 10 15, 20:14)
Kadangi vis renkuosi naują siuvimo mašiną pirkti, norėčiau sužinoti, o ką reiškia tas liežuvėlis, kuris gali sudraskyti ploną audinį?
Kas yra kojelės prispaudimas žinau, tačiau kam jo reikia, nes mačiau kad vienos mašinos jį turi, o kitos ne?

mhm, matyt ne taip supratom viena kita ivardijant tam tikras masinos detales smile.gif liezuveliu as vadinu ta takeli, kuris kaip cia pasakius, judina audini blink.gif biggrin.gif kojeles prispaudimas- jis yra reguliuojamas priklausomai nuo audinio...

gal jau isigijai kuria nors is nusiziuretu?
Atsakyti
Pagaliau issipylde mano svajone yahoo.gif
Gavau Bernina Bernette E66 biggrin.gif
Jau isbandziau pagrindines siules, siandie tikrai ka nors siusiu smile.gif thumbup.gif
Tad jei kam reikes info apie sia masina, veliau pasistengsiu pagelbet.

user posted image

Atsakyti
sveikinimai su puikiu pirkiniu wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 10 30, 13:57)

Sveikinu su nauja siuvimo masina! drinks_cheers.gif
Butinai parasyk kaip sekesi. Mane tai labai domina kilpu kokybe, ar galima su tokia masina isgauti grazia kilpa.
As taip pat buvau nuziurejusi butent si modeli, bet kol rinkau pinigelius jau uzsimaniau stai tokios http://www.siuvimost...t...d=27&id=149
Planuoju isigyti kita savaite, prasysiu, kad duotu isbandyti ir jeigu nenusivilsiu, tai ir imsiu.
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 10 30, 14:57)
Gavau Bernina Bernette E66  biggrin.gif
Jau isbandziau pagrindines siules, siandie tikrai ka nors siusiu smile.gif  thumbup.gif

user posted image

beje, bus labai idomu pamatyti ir pirmaji gamini, pasiuta naujaja masina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2008 10 30, 23:39)
beje, bus labai idomu pamatyti ir pirmaji gamini, pasiuta naujaja masina wink.gif

Vakar bandziau siuti, na prisiuvau tik uzuolaidu suraukimo juosta. Tad kol kas nieko rimto.
Tai, pirma ka galiu pastebeti, tai automatinis virsutinio siulo iverimas... man jis nelabai patiko, gan sudetinga ir neatitinka pagal duota aprasyma, bet issiaikinau biggrin.gif
O dirba tikrai labai tyliai.
O pirmi rimti gaminukai bus dar nevisai greitai, dabar nestuke.gif tai po keliu menesiuku einu i dekretines ir tada pradesiu rimciau darbuotis...
Papildyta:
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 10 30, 22:14)
Sveikinu su nauja siuvimo masina!  drinks_cheers.gif
Butinai parasyk kaip sekesi. Mane tai labai domina kilpu kokybe, ar galima su tokia masina isgauti grazia kilpa.
As taip pat buvau nuziurejusi butent si modeli, bet kol rinkau pinigelius jau uzsimaniau stai tokios http://www.siuvimost...t...d=27&id=149
Planuoju isigyti kita savaite, prasysiu, kad duotu isbandyti ir jeigu nenusivilsiu, tai ir imsiu.

Ogo, as apie tokia net nesvajojau, labai jau "su navarotais" smile.gif
Pabandysiu kita savaite ismusti kilpa, nors kai klausiau Siuvimo stiliuje, tai sake tikrai labai kokybiska gaunas.
Nufotkinisu ir idesiu...
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 10 30, 07:57)
Gavau Bernina Bernette E66  biggrin.gif
Jau isbandziau pagrindines siules, siandie tikrai ka nors siusiu smile.gif  thumbup.gif

user posted image

Sveikinimai su nauju pirkiniu bigsmile.gif

QUOTE(Natalyte4 @ 2008 10 30, 14:14)
Sveikinu su nauja siuvimo masina!  drinks_cheers.gif

Dėl šitos neprašausi. Apie ją tik geri atsiliepimai amerikietiškuose forumuose thumbup.gif

Dar norėjau pasakyti, kad bernina ir berina bernette yra nevisiškai tas pats 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamulia @ 2008 10 20, 04:19)
Sveikutės siuvėjėlės  4u.gif

užvakar ir aš nusipirkau siuvimo mašiną. Rinkausi tarp Brother ir Toyota, pasirinkau Toyota RA224

user posted image

Gal kas nors turite tokią, ar gerai veikia? aš kol kas turiu tik vieną klientą - dukros baby Borną, tai kiek siuvau vakar - super, palyginus su mano senute tarybine smile.gif

Uoj mamulyt, tavęs niekad nesitikėjau sutikti šioje temoje lotuliukas.gif
Kokie klausimai kamuoja dėl mašiniuko ?
QUOTE(mamulia @ 2008 10 24, 05:37)
Nieks neatsako apie Toyotas, negi niekas neturite?? sad.gif

Mumi turim singer ir husqvarna viking wub.gif Jeetus kaip laukiu atooostogų, siūsiu dieną/naktį sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 11 03, 06:01)
Uoj mamulyt, tavęs niekad nesitikėjau sutikti šioje temoje  lotuliukas.gif
Kokie klausimai kamuoja dėl mašiniuko ?

Mumi turim singer ir husqvarna viking  wub.gif  Jeetus kaip laukiu atooostogų, siūsiu dieną/naktį sokiai.gif

o ką blush2.gif aš sena siuvėja wink.gif tik laiko tam visai nėra sad.gif sad.gif bandysiu surasti smile.gif
Atsakyti
Prasau ir vel pagalbos rolleyes.gif
kuria masina rinktis g.gif
Ar sia http://www.siuvimost...t...id=27&id=53
Ar sia
http://www.siuvimost...t...d=27&id=160
Busiu dekinga uz pastabas ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
prasysiu pagalbos 4u.gif

reikalinga siuvimo masina buitinems reikmems, atsibodo vezti giminaiciams taisyti viska biggrin.gif

siuti nemoku visai biggrin.gif bet ismokti zadu blush2.gif

kokia vertetu pirkti, nesinori labai imantrios, bet ir pigios nverta - bus ismesti tiesiog pinigai, jei "zaisline"bus smile.gif

ar verta ziureti automatine? ar paprasta?

kaip ELNA masinos? g.gif

Elna

arba

elna kita

busiu labai dekinga uz patarima 4u.gif
Atsakyti
niekas negalit patarti del siuvamuju g.gif 4u.gif
Atsakyti