Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(blondynka @ 2008 10 20, 08:32)
adata ikisau iki galo, nu bet priverziant vis tike man ja pastumia i sona. Siuvau tokia storesne medziaga ir man nuluzo adata, nu bet kazkaip nelabai tikiu, kad nuo vieno karto kazkas ten galejo pasidaryti  g.gif

o negalit paklausti buvusios mašinos šeimininkės (-o), gal jai taip buvo? Nelabai įsivaizduoju kame tada problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 10 20, 08:35)
o negalit paklausti buvusios mašinos šeimininkės (-o), gal jai taip buvo? Nelabai įsivaizduoju kame tada problema  g.gif

Nu reikes pabandyti paklausti, bet man idomu ar galejo adatai luztant kazkas atsitikti? Ziurejau, kad ten metalas visur, nu kazkaip netikiu, kad galejo kazkas issireguliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 20, 08:51)
Nu reikes pabandyti paklausti, bet man idomu ar galejo adatai luztant kazkas atsitikti? Ziurejau, kad ten metalas visur, nu kazkaip netikiu, kad galejo kazkas issireguliuoti  g.gif

galejo, mano draugei taip buvo, siuvo dzinsini audini, isijaute su greiciu, ir uzluzo adata, nu ten ji zinoma smarkokai kaukstelejo, tai jai tiesog ten kaskas isireguliavo/pasislinko, zinoma pries skambinant kokiam meistrui, pati gerai apciupinek, pabandyk kelias skirtingas adatas ideti, paziurek gal nusiima tas daigciukas i kuri adata tvirtinasi, o kokia masina pas tave? mano "veritas" tai net turi tokia fukkcija kad adata ne per viduri o krastuku gali siuti, tai man meistrai aiskino kad mano masinukui ypac tokie atvejai galimi, patare su storais ir kietais audiniais greicio nevirsyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutės siuvėjėlės 4u.gif

užvakar ir aš nusipirkau siuvimo mašiną. Rinkausi tarp Brother ir Toyota, pasirinkau Toyota RA224

user posted image

Gal kas nors turite tokią, ar gerai veikia? aš kol kas turiu tik vieną klientą - dukros baby Borną, tai kiek siuvau vakar - super, palyginus su mano senute tarybine smile.gif
Atsakyti
Sveikutės:)
Planuoju pirkti siuvimo mašiną, tačiau nelabai ką apie jas išmanau. Gal patartumėte į ką atkreipti dėmesį, kokių pastebėjimų turite iš savo patirties. AČIŪsmile.gif
Atsakyti
prasau parekomenduoti gera ir nebrangiai dirbanti siuvimo masinu meistra Kaune
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 20, 14:27)
prasau parekomenduoti gera ir nebrangiai dirbanti siuvimo masinu meistra Kaune
sioje temoje tikrai buvo kalbama apie meistrus, manau per paieska greitai atrastum mirksiukas.gif as tik vilniuje zinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 spalio 2008 - 17:35
QUOTE(gieva @ 2008 10 20, 11:43)
Sveikutės:)
Planuoju pirkti siuvimo mašiną, tačiau nelabai ką apie jas išmanau. Gal patartumėte į ką atkreipti dėmesį, kokių pastebėjimų turite iš savo patirties. AČIŪsmile.gif

Sveika, geriausiai prieš perkant siuvimo mašiną ją išbandyti, pasiūti su ja ir ploną ir storą audinį bei trikotažą. Atkreipti dėmesį į jos garsą. Be to labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad būtų švelniai reguliuojamas greitis, siūlės ilgis bei plotis. Na ir sakyčiau labai svarbu, kad pardavėjas suteiktų kvalifikuotą pagalbą ne tik parduodant prekę bet ir teiktų pagalbą bei konsultacijas ir po pardavimo.
Pati dar neturiu naujos siuvimo mašinos, bet rengiuosi įsigyti artimiausiu laiku. Tačiau mano gera pažįstama pirko mašiną su kurią turėjo problėmų, ir jai pardavėjas niekuo nepadėjo, teko nešti į remontą, nors ir buvo garantinė mašiną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 20 spalio 2008 - 17:42
Sveikos merginos!
Gal kas turite siuvimo masina BERNINA?
SUSIZAVEJAU SIA SIUVIMO MASINA
http://www.bernina.l...2-i201-sLT.html
Pasiskaitynejau aprasymus, tai viskas labai liux
Ka jus manot???
Atsakyti
Nieks neatsako apie Toyotas, negi niekas neturite?? sad.gif
Atsakyti
Laba diena, siuvejeles 4u.gif
Labai uzsinorejau siuti, aisku, siuvimo masinos neturiu, tai dabar mastau, kad man kaip zaliai pradedanciai siuvejai, brangios nereikia, nes as ja naudosiu tik smulkiem darbam. Ka manot apie sias masinas, aisku vilioja kaina, bet jei jos visiskas niekas, tada gal geriau pirkti geresne g.gif
http://www.hobbyhall...7/407_6696.html
ir
http://www.hobbyhall...7/407_4793.html

Busiu deinga uz patarima ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 10 26, 12:00)
Laba diena, siuvejeles 4u.gif
Labai uzsinorejau siuti, aisku, siuvimo masinos neturiu, tai dabar mastau, kad man kaip zaliai pradedanciai siuvejai, brangios nereikia, nes as ja naudosiu tik smulkiem darbam. Ka manot apie sias masinas, aisku vilioja kaina, bet jei jos visiskas niekas, tada gal geriau pirkti geresne g.gif
http://www.hobbyhall...7/407_6696.html
ir
http://www.hobbyhall...7/407_4793.html

Busiu deinga uz patarima ax.gif  4u.gif

Manau, kad šios mašinėlės gali tikti tik smulkiems darbams. Bet gi namuose labai svarbu, kad galima būtų prasiūti ne tik ploną audinį, bet ir storą, kad būtų galima palenkti džinsus ar kitą rimtesnį darbelį atlikti.
Ir dar man pasakojo pažįstama siuvėja, kad mašinoje labai svarbu stabilumas, t.y. kad mašina turėtų svorio ir kad siunant "nešokinėtų" ant stalo .
Atsakyti