QUOTE(gabety @ 2008 09 18, 19:38)
tai gal kas zinot kur galima uzsisakyti masinos detaliu??? man reikia saudykles
Kažkokia šaudyklė yra šiame tinklapyje:
http://www.siuvimost...t...27&catid=13
ir dar, jeigu esi vilnietė, gali nuvažiuoti iki Gariūnų turgavietės, ten mačiau yra panašių dalykų. Sėkmės.
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 09 18, 22:54)
Kažkokia šaudyklė yra šiame tinklapyje:
ir dar, jeigu esi vilnietė, gali nuvažiuoti iki Gariūnų turgavietės, ten mačiau yra panašių dalykų. Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(brytva @ 2008 09 18, 22:49)
per google susirask kas pardavineja Singer mašinas. Yra netki atskirai jų tinklalapis su modeliais, kainom ir kontaktais. Ir pasiskambink, jei jie neturi tai kitur kažin ar gausi
Aciu uz atsakymus bandizau per google bet kiek skambinau butent mano masinai nera as is palangos tai nelabai man gariunai bandysiu dar kaip nors ... biski su silikonu juodu uztepiau ziuresiu ar laikys bet naujos reikia ieskoti gal dar bandyti kur pirkau (topo centre) gal ten kokius kontaktus zino
QUOTE(gabety @ 2008 09 17, 02:21)
sveikos esu naujoke... gavau masina dovanu Singer ir nutiko beda netycia drauge biski sulauze viena detale ir nezinau kur gauti gal zinote kur klaipedoje, kretingoje,palangoje ar kur cia tap yra sios masinos detales??? |
Pradejau viena darba ir negaliu pabaigti
Pradejau viena darba ir negaliu pabaigti
Kuri detalė ?
Pasižiūrėk www.singer.com Jos pas mus ganėtinai nebrangios, esu pirkusi sau šį bei tą
QUOTE(Taurė @ 2008 09 19, 17:11)
Kuri detalė ?
Pasižiūrėk www.singer.com Jos pas mus ganėtinai nebrangios, esu pirkusi sau šį bei tą
labai aciu manau ryt cia paskambinsiu ir man tikrai turetu sutiekti info net turi tureti, as bent jau taip manau
man reikia saudykles
Sveikutes. labai reikia siuvimo masinos, gali buti deveta. Bet noreciau mazos, tokios mini, kai buna, nes namie vietos labai mazai turiu ka galit pasiulyti, ar buna tokiu modeliuku, kur galeciau ieskoti? Gal kuri netycia parduodat ar zinot kas parduoda? Busiu be galo dekinga.
Sveikos Aš prieš 7metus gavau dovanų siuvamąją mašiną iš Neckermann katalogo, tai ji man dar kuo puikiausiai veikia Labai patenkinta, nors iš pradžių buvo baisoka, ar ilgai atlaikys (visgi, iš katalogo, tai kaip katė maiše pirkta). Tai štai kaip atrodo:
Ji turi nemažai funkcijų, gali siūti įvairiais raštais, tačiau profesionalių siuvėjų norėčiau pasiklausti, ar su ja įmanoma ką nors įmantraus išsiuvinėti? Ar tokiems darbams reikia spec. siuvinėjimo mašinų? Gal kas žinote kokį puslapėlį www, kur būtų pademonstruoti kokie siuvinėjimo įvairiomis siūlėmis šedevrai, padaryti siuvamosiomis mašinomis?
Ji turi nemažai funkcijų, gali siūti įvairiais raštais, tačiau profesionalių siuvėjų norėčiau pasiklausti, ar su ja įmanoma ką nors įmantraus išsiuvinėti? Ar tokiems darbams reikia spec. siuvinėjimo mašinų? Gal kas žinote kokį puslapėlį www, kur būtų pademonstruoti kokie siuvinėjimo įvairiomis siūlėmis šedevrai, padaryti siuvamosiomis mašinomis?
QUOTE(jurvite @ 2008 09 27, 11:40)
Sveikos Aš prieš 7metus gavau dovanų siuvamąją mašiną iš Neckermann katalogo, tai ji man dar kuo puikiausiai veikia Labai patenkinta, nors iš pradžių buvo baisoka, ar ilgai atlaikys (visgi, iš katalogo, tai kaip katė maiše pirkta). Tai štai kaip atrodo:
O jinai cia skaitosi ta is didziuju? Kiek kazin kainavo?
Kadangi pirkta sabai jau senokai, kad tiksliai kainą atsiminčiau, bet berods apie 400Lt.
Gal kam reikia ČAIKOS (už simbolišką kainą). Elektrinė. Lagaminas.
mergaites nezinau ar jau kalbeta buvo ar ne....jusu temos neseku...sorry....bet labai reikia pagalbos apatinis siulas labai kilpuotas, issipesiojes, negrazi siule...tiksliau- jiokia ne siule- nesamone kazkokia imetu nuotraukyte- nors labai neryski nuotrauka, gal matysit,kaip atrodo ta "siule" is blogosios puses
ka daryti?
ka daryti?
QUOTE(zuzula @ 2008 10 05, 19:58)
mergaites nezinau ar jau kalbeta buvo ar ne....jusu temos neseku...sorry....bet labai reikia pagalbos apatinis siulas labai kilpuotas, issipesiojes, negrazi siule...tiksliau- jiokia ne siule- nesamone kazkokia imetu nuotraukyte- nors labai neryski nuotrauka, gal matysit,kaip atrodo ta "siule" is blogosios puses
ka daryti?
ka daryti?
arba sureguliuoti, arba viršutinis siūlas storesnis už apatinį?