Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

per google susirask kas pardavineja Singer mašinas. Yra netki atskirai jų tinklalapis su modeliais, kainom ir kontaktais. Ir pasiskambink, jei jie neturi tai kitur kažin ar gausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabety @ 2008 09 18, 19:38)
tai gal kas zinot kur galima uzsisakyti masinos detaliu??? ax.gif man reikia saudykles ax.gif  blush2.gif

Kažkokia šaudyklė yra šiame tinklapyje:
http://www.siuvimost...t...27&catid=13
ir dar, jeigu esi vilnietė, gali nuvažiuoti iki Gariūnų turgavietės, ten mačiau yra panašių dalykų. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 09 18, 22:54)
Kažkokia šaudyklė yra šiame tinklapyje:
http://www.siuvimost...t...27&catid=13
ir dar, jeigu esi vilnietė, gali nuvažiuoti iki Gariūnų turgavietės, ten mačiau yra panašių dalykų. Sėkmės.

Papildyta:
QUOTE(brytva @ 2008 09 18, 22:49)
per google susirask kas pardavineja Singer mašinas. Yra netki atskirai jų tinklalapis su modeliais, kainom  ir kontaktais. Ir pasiskambink, jei jie neturi tai kitur kažin ar gausi  g.gif

Aciu uz atsakymus bandizau per google bet kiek skambinau butent mano masinai nera verysad.gif as is palangos tai nelabai man gariunai bandysiu dar kaip nors ... biski su silikonu juodu uztepiau ziuresiu ar laikys doh.gif bet naujos reikia ieskoti gal dar bandyti kur pirkau (topo centre) gal ten kokius kontaktus zino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabety: 18 rugsėjo 2008 - 21:36
QUOTE(gabety @ 2008 09 17, 02:21)
sveikos esu naujoke... blush2.gif  gavau masina dovanu Singer ir nutiko beda netycia drauge biski sulauze viena detale ir nezinau kur gauti gal zinote kur klaipedoje, kretingoje,palangoje ar kur cia tap yra sios masinos detales??? blush2.gif |
Pradejau viena darba ir negaliu pabaigti  doh.gif

Kuri detalė ?

Pasižiūrėk www.singer.com Jos pas mus ganėtinai nebrangios, esu pirkusi sau šį bei tą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 09 19, 17:11)
Kuri detalė ?

Pasižiūrėk www.singer.com Jos pas mus ganėtinai nebrangios, esu pirkusi sau šį bei tą  4u.gif

labai aciu manau ryt cia paskambinsiu ir man tikrai turetu sutiekti info net turi tureti, as bent jau taip manau
man reikia saudykles
biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. labai reikia siuvimo masinos, gali buti deveta. Bet noreciau mazos, tokios mini, kai buna, nes namie vietos labai mazai turiu g.gif ka galit pasiulyti, ar buna tokiu modeliuku, kur galeciau ieskoti? Gal kuri netycia parduodat ar zinot kas parduoda? Busiu be galo dekinga.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš prieš 7metus gavau dovanų siuvamąją mašiną iš Neckermann katalogo, tai ji man dar kuo puikiausiai veikia thumbup.gif Labai patenkinta, nors iš pradžių buvo baisoka, ar ilgai atlaikys (visgi, iš katalogo, tai kaip katė maiše pirkta). Tai štai kaip atrodo:
user posted image
Ji turi nemažai funkcijų, gali siūti įvairiais raštais, tačiau profesionalių siuvėjų norėčiau pasiklausti, ar su ja įmanoma ką nors įmantraus išsiuvinėti? Ar tokiems darbams reikia spec. siuvinėjimo mašinų? Gal kas žinote kokį puslapėlį www, kur būtų pademonstruoti kokie siuvinėjimo įvairiomis siūlėmis šedevrai, padaryti siuvamosiomis mašinomis?
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 09 27, 11:40)
Sveikos  4u.gif  Aš  prieš 7metus gavau dovanų siuvamąją mašiną iš Neckermann katalogo, tai ji man dar kuo puikiausiai veikia  thumbup.gif  Labai patenkinta, nors iš pradžių buvo baisoka, ar ilgai atlaikys (visgi, iš katalogo, tai kaip katė maiše pirkta). Tai štai kaip atrodo:
user posted image
Ji turi nemažai funkcijų, gali siūti įvairiais raštais, tačiau profesionalių siuvėjų norėčiau pasiklausti, ar su ja įmanoma ką nors įmantraus išsiuvinėti? Ar tokiems darbams reikia spec. siuvinėjimo mašinų? Gal kas žinote kokį puslapėlį www, kur būtų pademonstruoti kokie siuvinėjimo įvairiomis siūlėmis šedevrai, padaryti siuvamosiomis mašinomis?

O jinai cia skaitosi ta is didziuju? Kiek kazin kainavo?
Atsakyti
Kadangi pirkta sabai jau senokai, kad tiksliai kainą atsiminčiau, bet berods apie 400Lt. ax.gif
Atsakyti
Gal kam reikia ČAIKOS (už simbolišką kainą). Elektrinė. Lagaminas. smile.gif
Atsakyti
mergaites help.gif nezinau ar jau kalbeta buvo ar ne....jusu temos neseku...sorry....bet labai reikia pagalbos 4u.gif apatinis siulas labai kilpuotas, issipesiojes, negrazi siule...tiksliau- jiokia ne siule- nesamone kazkokia verysad.gif imetu nuotraukyte- nors labai neryski nuotrauka, gal matysit,kaip atrodo ta "siule" is blogosios puses verysad.gif
user posted image
ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 10 05, 19:58)
mergaites help.gif nezinau ar jau kalbeta buvo ar ne....jusu temos neseku...sorry....bet labai reikia pagalbos  4u.gif apatinis siulas labai kilpuotas, issipesiojes, negrazi siule...tiksliau- jiokia ne siule- nesamone kazkokia  verysad.gif  imetu nuotraukyte- nors labai neryski nuotrauka, gal matysit,kaip atrodo ta "siule" is blogosios puses  verysad.gif
user posted image
ka daryti?

arba sureguliuoti, arba viršutinis siūlas storesnis už apatinį?
Atsakyti