Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Sedona @ 2008 08 24, 13:59)
Ačiū , Taure 4u.gif Och čia yra rimto darbelio  renkantis doh.gif Dabar taupyklę reikia statyti ant stalo ir kuo didžiausią.  biggrin.gif

Pasitaupyti reikia, bet verta 4u.gif Aš metus taupiau doh.gif
Atsakyti
Mergytės, o kaip, jeigu reikia siūti per daug sluoksnių, t.y., kai storą dalyką tenka siūti, tai ar čia mašina, ar data kalta, jei nesiuva, peršoka ar pan.?
Atsakyti
Merginos gal kuri turite overloko САМАРА instrkcija? Niekaip negaliu atsireguliuoti siuliu.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 26, 07:25)
Mergytės, o kaip, jeigu reikia siūti per daug sluoksnių, t.y., kai storą dalyką tenka siūti, tai ar čia mašina, ar data kalta, jei nesiuva, peršoka ar pan.?

Uždėk adatą džinsams siūti ir įsitikink, kad siūlai vienodo storio būtų ( apačia ir viršus), man tik to pakako prasiūti pro virvę skalbiniams džiauti, kai puodynę siuvau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 27, 03:21)
Uždėk adatą džinsams siūti ir įsitikink, kad siūlai vienodo storio būtų ( apačia ir viršus), man tik to pakako prasiūti pro virvę skalbiniams džiauti, kai puodynę siuvau  bigsmile.gif

Tai aš va irgi apie puodynę galvoju... smile.gif
Atsakyti
Šiaip esu naujokė šiame tinklapyje. cool.gif
Tačiau labai sudomino tema apie siuvimo mašinas. Nusprendžiau pirkti sau buitinę siuvimo mašiną, o čia gavau daug naudingos informacijos, už tai esu labai dėkinga.
Taigi norėdama nepermokėti pirkdama kokybišką siuvimo mašiną, peržiūrėjau visų siūlomų tiekėjų kainas. Taip išėjo, kad Siuvimo Stilius parduotuvėje yra plačiausias pasirinkimas, jie turi ir JUKI ir JANOME ir BERNINA ir VERITAS platų asortimentą. O jų kainos bet kurios mašinos, nurodytos tinklapyje, jeigu ne mažesnės, tai tokios pačios kaip kitų firmų su visom nuolaidom ar akcijom. Be to rašo, kad pristato nemokamai, o kadangi neturiu savo transporto, tai prašysiu, kad man atvežtų į namus.
Liko vienas dalykas: išsirinkti tinkamiausią modelį. Paskambinau, norėdama pasiteirauti patarimo, tai man suteikė labai daug visokios informacijos, kad net galva apsisuko. Kvietė atvažiuot pas juos ir išsibandyt. Greičiausiai taip ir padarysiu.
Iki šiol siuvausi pas mamą su kojine rusiška mašina.
Ir dar, labai patiko jų tinklapyje skyrelis apie įvairias siuvimo mašinų pėdeles http://www.siuvimost...t...27&catid=22
Net akis raibsta, kaip norėčiau viską išbandyt... g.gif
Parašykit, prašau, ar verta rinktis mašiną su daug įvairiom dekoratyvinėm siūlėm, ar jos pasiteisina? Ar yra iš jų naudos?
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 09 13, 10:54)
Ir dar, labai patiko jų tinklapyje skyrelis apie įvairias siuvimo mašinų pėdeles

Prieš mėn. iš jų internetu pirkau janome 525s. Atvežė į namus per 2d.dienas. Dar užsisakiau papildomai reguliuojamą pėdelę apkantavimo juostelei, dvigubam palenkimui,plonoms medžiagoms,kraštui atsiūlėti, tefloninę odai,dar adatų 2 komplektus +vieną kompl. trikotažui (džinsui sakė neverta atskirai pirkt). su akcija gavau pėdelę gėlytei siuvinėt ir raukimui. deja, neišbandžiau nieko, nes sulaukus mašinos išvažiavau už 2 val.gimdyt. rolleyes.gif o dabar jau nėra kada. siūlau palaukt akcijų- gal kokia naudinga bus. mirksiukas.gif Man su priedais kainavo 850- tiek kiek kainuoja kitur be nieko (pvz jų atstovų ,,siuvenos" parduotuvėse). thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal iš tiesų šiek tiek palauksiu. Labai jau mane gundo tos pėdelės mirksiukas.gif . Šiaip tai niekur daugiau tokių dalykėlių nemačiau, visur tiesiog mašinos ir viskas.
O aš tai labiau linkstu prie BERNINA siuvimo mašinos E66 modelio. Jo kaina labai panaši kaip JANOME 525S, nors šis modelis, jie man sakė, yra tikrai puikus. Kipse, linkiu greičiau išbandyti savo pirkinį!
Atsakyti
Sveikos, gal kas galetu parekomenduoti koki nors siuvimo masinu meistra, mes gyvenam lentvary..

kiek mazdaug tai galetu kainuoti? paziurejimas ir diagnozavimas kas negerai?sureguliavimas

buciau dekinga, jei parasytumete i AZ

l.l.l aciu

tiesa, siuvimo mashina, sovietine ciajka, su pedalu... as zalia sioje srity.. bet labai norisi pradet siuti, mama mashina atidave.. bet mashina nesureguliuota..nesiuna normaliai sad.gif
Atsakyti
sveikos esu naujoke... blush2.gif gavau masina dovanu Singer ir nutiko beda netycia drauge biski sulauze viena detale ir nezinau kur gauti gal zinote kur klaipedoje, kretingoje,palangoje ar kur cia tap yra sios masinos detales??? blush2.gif |
Pradejau viena darba ir negaliu pabaigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kusiuka @ 2008 09 16, 20:31)

kiek mazdaug tai galetu kainuoti? paziurejimas ir diagnozavimas kas negerai?sureguliavimas

Turiu vieno meistro Vilniuje telefono numeri 8 684 74514, kadaise šis meistras taisė mašiną mano mamai. Sutaisė greitai ir gerai. Pabandyk paskambinti... help.gif
O kiek dabar tai kainuoja, manau reikia jo ir paklausit...
Atsakyti
QUOTE(gabety @ 2008 09 17, 11:21)
sveikos esu naujoke... blush2.gif  gavau masina dovanu Singer ir nutiko beda netycia drauge biski sulauze viena detale ir nezinau kur gauti gal zinote kur klaipedoje, kretingoje,palangoje ar kur cia tap yra sios masinos detales??? blush2.gif |
Pradejau viena darba ir negaliu pabaigti  doh.gif

tai gal kas zinot kur galima uzsisakyti masinos detaliu??? ax.gif man reikia saudykles ax.gif blush2.gif
Atsakyti