Šiaip esu naujokė šiame tinklapyje.
Tačiau labai sudomino tema apie siuvimo mašinas. Nusprendžiau pirkti sau buitinę siuvimo mašiną, o čia gavau daug naudingos informacijos, už tai esu labai dėkinga.
Taigi norėdama nepermokėti pirkdama kokybišką siuvimo mašiną, peržiūrėjau visų siūlomų tiekėjų kainas. Taip išėjo, kad Siuvimo Stilius parduotuvėje yra plačiausias pasirinkimas, jie turi ir JUKI ir JANOME ir BERNINA ir VERITAS platų asortimentą. O jų kainos bet kurios mašinos, nurodytos tinklapyje, jeigu ne mažesnės, tai tokios pačios kaip kitų firmų su visom nuolaidom ar akcijom. Be to rašo, kad pristato nemokamai, o kadangi neturiu savo transporto, tai prašysiu, kad man atvežtų į namus.
Liko vienas dalykas: išsirinkti tinkamiausią modelį. Paskambinau, norėdama pasiteirauti patarimo, tai man suteikė labai daug visokios informacijos, kad net galva apsisuko. Kvietė atvažiuot pas juos ir išsibandyt. Greičiausiai taip ir padarysiu.
Iki šiol siuvausi pas mamą su kojine rusiška mašina.
Ir dar, labai patiko jų tinklapyje skyrelis apie įvairias siuvimo mašinų pėdeles
http://www.siuvimost...t...27&catid=22Net akis raibsta, kaip norėčiau viską išbandyt...
Parašykit, prašau, ar verta rinktis mašiną su daug įvairiom dekoratyvinėm siūlėm, ar jos pasiteisina? Ar yra iš jų naudos?