nu aš nereklamuoju, bet kai JUKI užsisakiau, tai atvežė meistrai, sėdom kartu ir mane mokino kaip mažą vaiką siūti, tepalus pakeist...šį bei tą...sakė nors ir sekmadienį galiu skambint - viską paaiškins.
Jei būtų taip palikę - jaučiu taip ir stovėtų apdulkėjus
QUOTE(brytva @ 2008 08 20, 12:32)
nu aš nereklamuoju, bet kai JUKI užsisakiau, tai atvežė meistrai, sėdom kartu ir mane mokino kaip mažą vaiką siūti, tepalus pakeist...šį bei tą...sakė nors ir sekmadienį galiu skambint - viską paaiškins.
otai instrukcijos nedave
as ir turiu Juki ir viskas aiskiai parodyta-nupiesta instrukcijoj kaip ka daryti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 20, 04:56)
otai instrukcijos nedave
as ir turiu Juki ir viskas aiskiai parodyta-nupiesta instrukcijoj kaip ka daryti
Perkant pas normalų pardavėją taip ir turi būti, kad gali eiti su 100 klausimų ir gauti visus atsakymus.
QUOTE(brytva @ 2008 08 20, 08:32)
O kaip fainiai
QUOTE(brytva @ 2008 08 21, 05:25)
davė lietuvišką instrukciją ir netgi patarė, kad neišmėtyčiau nei vieno popieriuko, nes jei užsimanysiu parduot - kaina bus didesnė.
parduot vyras nori, kad nebegadinčiau mašinos teks mokintis su elektra normaliai siūt
parduot vyras nori, kad nebegadinčiau mašinos teks mokintis su elektra normaliai siūt
Kodėl tu jos taip bijai ? Pasiimk didelį audinio gabalą ir siūk pirmyn atgal kol priprasi prie greičio. Nebent yra dar kažkas ko bijai
Taure, gal išduosi už kiek pirkai savo mylimą Viking-ą? Aš jau baigiu pasimesti ko noriu . Bet tavo varijantas labai jau vilioja. Kažin , ar Lietuvoje prekiauja jomis?
QUOTE(Taurė @ 2008 08 21, 16:50)
Kodėl tu jos taip bijai ? Pasiimk didelį audinio gabalą ir siūk pirmyn atgal kol priprasi prie greičio. Nebent yra dar kažkas ko bijai
va va mokintis kantrybės nėra, o kai sugadini jau siūvamą daiktą, tai nėra kantrybės iš naujo lekalus ruošt
nu bet šiandiena jau rankenėles su elekta siuvau
QUOTE(brytva @ 2008 08 21, 09:25)
davė lietuvišką instrukciją ir netgi patarė, kad neišmėtyčiau nei vieno popieriuko, nes jei užsimanysiu parduot - kaina bus didesnė.
O as nemoku siuti su jokia kitokia, tik su elektrine, gal todel kad mokykloj daug su pramonine treniravausi, tai kai nuvaziuoju pas tevus i kaima, ten kojine, nu neiseina man, paspaudziu ji pradeda vaziuot, o po to sustoja, o as nuolat maigyt nemoku ot pakuta
QUOTE(Sedona @ 2008 08 24, 03:18)
Taure, gal išduosi už kiek pirkai savo mylimą Viking-ą? Aš jau baigiu pasimesti ko noriu . Bet tavo varijantas labai jau vilioja. Kažin , ar Lietuvoje prekiauja jomis?
$1050, bet ji be siuvinėjimo dalies. Siuvinejimo dalis dar apie 600-700 usd priedo, tai kažkada vėliau nusipirksiu jei reikės, kolkas dekoratyvinis siuvinėjimas manęs nedomina Yra dar designer I, tai jis jau viskas viename kai perki, bet kaina jo 3000 usd ir daugiau. Kadangi kaip sakiau siuvinėjimas manęs nė kiek nedomina, rinkausi designer II Q (quilt). Metus rinkausi, skaičiau, svajojau, taupiau pinigus ir manau neprašoviau Galvojau apie Janome, Pfaff ir Viking.
Turiu dar ir singer, tai kai tik nusipirkau vikinga ir dar buvau nesiuvus, kažkiek graužiau save kam tiek suplojau už naują mašiną, kai sena gerai siuva. Bet kai pasiuvau su vikingu supratau, kad ir dvigubai tiek negaila
Dabar lankau siuvimo pamokas, tai mano mašinos praktiškai nesigirdi tarp klasiokių "traktorių" Pamokos vyksta Pfaff dylerinėje, bet ir mokytoja apžiūrėjo mano mašiną ir sakė, kad labai faina ir tyli.
Mašina neturi pėdos nuleidimo rankenėlės. Vietoje jos yra sensoriai, kurie patys nuleidžia ir pakelia vos paspaudus pedalą ar nustojus siūti. O siūlo nukirpimas tai išvis kažkas nerealaus . O dar visi kiti galimi nustatymai ...
Kai pirkau, rinkausi tarp 2 Viking. Sapphire 870 Q ir Designer II Q. Saphhire valdymas niekaip neprilipo Todėl likau su designer ir manau lydysiuos iš laimės kiekvieną kartą prisėdus darbuotis
Sėkmės renkantis Sedona, tik vienintelį dalyką galiu patarti, išmėgink visas išsirinktas ir tik išmėginus pirk. Kas atrodo tiks, gali visai nepatikti išbandžius ( kaip man sapphire), neskubėk ir laukiu besigiriančios
http://sewing.patter...achine/Reviews/ čia rasi atsiliepimus praktiškai apie visas siuvimo mašinas. Man labai padėjo renkantis. Tik prisiregistruok, kad matytum pilnus atsiliepimus.
O prekiauja tai manau tikrai, buvau radusi dylerinę Lietuvoje ( online).
O prekiauja tai manau tikrai, buvau radusi dylerinę Lietuvoje ( online).
Ačiū , Taure Och čia yra rimto darbelio renkantis Dabar taupyklę reikia statyti ant stalo ir kuo didžiausią.