Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 14, 03:57)
Vau vo cia tai masinike. superine. Jinai pano svajone, bet vitos pas mane namie jai nera.O be reikalo taip vargsti. Pradek po biski ir pamatysi kaip prie jos priprasi.ir net galvosi kad vargai su ranka siudama.
va ir iskilo man problema, kur rast tokia gera buitine kaip sitoji JUKI doh.gif
parasiau ir galvoju ivesiu i googe juki ir ka manost yra ju ir puitiniu thumbup.gif
JUKI siuvimo masinos

Nežinau ar Lietuvoje parduoda, bet JAV JUKI buitines yra ir jų kainos gan prieinamos 4u.gif Yra ir overlocku.

jjuurrggaa aš manau, kad perkant siuvimo mašiną, jei turi siuvimo "cinkelį" nereikia gailėti pinigų, o pirkti "į priekį", paliekant galimybę tobulėti.

Aš jau prisipirkau . Pirkdama galvojau, kad visvien nieko gudraus nesiųsiu, bet labai greit pajaučiau, kad man reikia daugiau galimybių ir gavau pirkti kitą. Žodžiu "skūpas moka 2 kartus" man čia gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 15, 00:43)
Nežinau ar Lietuvoje parduoda, bet JAV JUKI buitines yra ir jų kainos gan prieinamos  4u.gif  Yra ir overlocku.

jjuurrggaa aš manau, kad perkant siuvimo mašiną, jei turi siuvimo "cinkelį" nereikia gailėti pinigų, o pirkti "į priekį", paliekant galimybę tobulėti.

Aš jau prisipirkau . Pirkdama galvojau, kad visvien nieko gudraus nesiųsiu, bet labai greit pajaučiau, kad man reikia daugiau galimybių ir gavau pirkti kitą. Žodžiu "skūpas moka 2 kartus" man čia gavosi  doh.gif

ačiū už patarimą, rūbelių kūrimas ir siuvimas 0 mano stichija, todėl įtariu, jog artimiausiu metu patuštės mano piniginė, na greičiausiai vyro lotuliukas.gif . tik nežinau, kaip reiks rinktis, nuo ko ptadėti g.gif
Atsakyti
JUKI siuvimo masinos
[/quote]

aš savo pirkau iš
http://www.baltorfa.lt/

bandysiu pradėti siūti su elektra blush2.gif

turiu dar vieną klausimą - aš ją pirkau odos siuvimui, bet kaip supratau su ja galima medžiagą siūti... g.gif bandžiau bet nepavyko...pradėjo traukt, raukt, ką reikia pareguliuot, kad galėčiau įvairaus storio medžiagą siūti

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brytva: 15 rugpjūčio 2008 - 10:39
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 29, 16:18)
Va masinos verimas, paziurekit kas nemokat, gal ir jusu veriama taip pat mirksiukas.gif http://www.youtube.c...feature=related

O kokia cia saudykle yra? Horizontali ar vertikali? Kiek suprantu tai vertikali??? O gal as klystu???
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 08 15, 14:30)
O kokia cia saudykle yra? Horizontali ar vertikali? Kiek suprantu tai vertikali??? O gal as klystu???

Vertikali. Jaučiu sunku su tokia siūti, nesimato kada apatinis siūlas baiginėjasi.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 15, 01:43)
Nežinau ar Lietuvoje parduoda, bet JAV JUKI buitines yra ir jų kainos gan prieinamos  4u.gif  Yra ir overlocku.

Aha parduoda net nuorodele buvau imetus ir kainos palyginus normalios (na cia gal man, nes tai ir tikejaus kad tiek kainuos), O Overlokai ju irgi geri?

Ar kuri turi buitini overloka? Man kazkaip atrodo jos labai trapios ir ne viska apmeto g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 17, 22:28)
Aha parduoda net nuorodele buvau imetus ir kainos palyginus normalios (na cia gal man, nes tai ir tikejaus kad tiek kainuos), O Overlokai ju irgi geri?

Ar kuri turi buitini overloka? Man kazkaip atrodo jos labai trapios ir ne viska apmeto g.gif

aš turiu man jis normalus,nors dar neseniai įsigijau ,tik sunku apmėtyti kampą,gal dar nepripratau
Atsakyti
As jau namie turiu Janome Jp 760 thumbup.gif pirkau is Aruno, atsiunte, todel nieko neparode, sake skambink jei kas neaisku, maniau esu siuvusi suprasiu, o kai issipakavau, supratau, kad cia man aukstasis pilotazas verysad.gif doh.gif , gal kas turit instrukcija lietuviu kalboje, labai buciau dekinga 4u.gif Labai noriu siuti, o bijau kad nesugadinciau pai bebandydama
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 08 19, 15:39)
As jau namie turiu Janome Jp 760 thumbup.gif pirkau is Aruno, atsiunte, todel nieko neparode, sake skambink jei kas neaisku, maniau esu siuvusi suprasiu, o kai issipakavau, supratau, kad cia man aukstasis pilotazas verysad.gif  doh.gif , gal kas turit instrukcija lietuviu kalboje, labai buciau dekinga 4u.gif Labai noriu siuti, o bijau kad nesugadinciau pai bebandydama

Sveikinu su pirkiniu. jei ne paslaptis kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 19, 18:03)
Sveikinu su pirkiniu. jei ne paslaptis kiek kainavo?

Man irgi labai smalsu unsure.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu- brangesnė Janome + overlokas
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 08 19, 06:39)
As jau namie turiu Janome Jp 760 thumbup.gif pirkau is Aruno, atsiunte, todel nieko neparode, sake skambink jei kas neaisku, maniau esu siuvusi suprasiu, o kai issipakavau, supratau, kad cia man aukstasis pilotazas verysad.gif  doh.gif , gal kas turit instrukcija lietuviu kalboje, labai buciau dekinga 4u.gif Labai noriu siuti, o bijau kad nesugadinciau pai bebandydama

Sveikinimai su nauju pirkiniu thumbup.gif Nesugadinsi, drąsiau 4u.gif Aš su kompiuterizuota ( visokie sensoriai ir tt) beveik be instrukcijos pažindinuosi. Tiesiog bandau ir tiek. Adatų žinoma prilaužiau, bet negi į knygą žiūrėsi pastoviai.
Jei turi instrukcija anglų kalba ir kažkurie punktai neaiškūs, galiu išversti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 08 19, 12:58)

Jei dovanos overloką tokį kaip prie šuniuko, tai jis toks stagnacinis labai doh.gif
Atsakyti