Ačiū jums už komentarus. Aš visiškai sutinku su pastabomis. Dabar ir pati matau, kad niekas čia nesuderinta, nei spalvos, nes juostelės. IF teisingai pastebėjo - resursų trūkumas.
Kitas dalykas - pabaigoje labai nutolau nuo pradinio viršelio sumanymo. O juk Aveda pataikė į dešimtuką - būtent Kristaus portretas ir nulėmė to gelsvo popieriaus pasirinkimą. Pradžioje tas portretas buvo didelis, ne tik galva, bet ir rankos buvo. Ir turėjo jis būti priekyje, knygelės viršuje, per visą viršelį, turėjo dengti vieną iš užrašo forever raidžių. Bet darbo eigoje portretas vis mažėjo, mažėjo, kol liko tik galva. Buvau ją įrėminusi, bet vėliau rėmeliai nebepatiko, išmečiau. Norėjau ir galvą išmest, bet nedrįsau. Sesės prašymu priklijavau portretuką viduje. Nors man labiau patiktų, kad jo visai nebūtų.
Panašiai ir su kita viršelio dalimi, ta, su kišenėle. Pradžioje irgi kitaip buvau ją sumanius. Bet turim, ką turim.
Šiaip labai džiaugiuosi dėl dviejų dalykų. Pirma, kad pajutau tą gerą pabaigtuvių jausmą, kai ilgai dirbi ir pagaliau pasieki tikslą. Nors ir gauni ne visai tokį rezultatą, kokio tikėjaisi, bet vistiek tai patirtis.
O kitas geras dalykas, kad turiu užrašinę su tokiu viršeliu, kokį pati pasidariau. Buvo oranžinis, plastikinis, o dabar - mano.
Ai, dar viena IF pastaba. Na tikrai, tas šriftas atrodo kaip tarybinis. Aš net nepagalvojau. Šiaip čia yra savotiškas atminas, tai ne aš spausdinau šį užrašą. Išsikirpau jį iš bažnyčios laikraštuko (atminimui). Skelbimuko pavadinimą įklijavau, o patį skelbimą perrašiau ranka, nes spausdintas variantas niekaip nesižiūrėjo ant to pasendinto lapo.
Ir tie ryškiai oranžiniai lapeliai - irgi atminas, irgi iškirpti. Jie tokie mažučiai, bet turi savo istoriją. Ir ta istorija man brangi. Todėl per daug nenusimenu, kad nedera spalvos.
Kas dar? Aveda, tu klausi apie ką rašau knygelėje? Ten mintys apie mano tikėjimą, paremtos citatomis iš knygų ir biblijos, taip pat ten rašau biblijos tekstų analizę. Tai jau antra tokia knygutė. Pirmą pradėjau 1994 metais, dar mokykloje, per tikybos pamokas. Ta knygutę irgi pasidariau pati. Pildžiau ją net 11 metų. O šitą pradėjau 2005 m.
Aveda, aš esu pati beviltiškiausia "scrapo" mokinė, žinau. Bet dėl to mano noras "scrapinti" nė kiek nesumažėjo.
Gal manęs čia šiandien ir per daug, bet noriu parodyti jums kone jauniausią LT "scrapininkę".
Vieną vėlų vakrą mums su dukriuku nesimiegojo. Aš dėliojau nuotraukas ant lapo, daviau ir jai lapą, nuotraukų (kad netrukdytų ). Kitą dieną ji pati paprašė albumą ir lapą. Ką darė - matote.
Paspaudus, nuotraukytės pasididina.
Vieną vėlų vakrą mums su dukriuku nesimiegojo. Aš dėliojau nuotraukas ant lapo, daviau ir jai lapą, nuotraukų (kad netrukdytų ). Kitą dieną ji pati paprašė albumą ir lapą. Ką darė - matote.
Paspaudus, nuotraukytės pasididina.
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 26, 10:01)
Labas rytas pleputes
Tosk: palaidok ta savo masina, ji taip taves prasosi
Kas ka daro SB? As uzsiemu savo blog'u. Noriu padaryti puse puslapio baneri kad nuejus i bloga iskart turetum pavyz ir suprastum kad cia SB. Cia bus imidzas ir pavadinimas blog'o darytas is SB medziagu. Uzsisakiau kelis stampukus e-parduotuvej ir reikes pult pradet. Paziurejau po google.lt kad lietuvoj moterys visai beveik neatstovauja blogosferoj. Kodel? O dabar man mieguciu saldziu...
Tosk: palaidok ta savo masina, ji taip taves prasosi
Kas ka daro SB? As uzsiemu savo blog'u. Noriu padaryti puse puslapio baneri kad nuejus i bloga iskart turetum pavyz ir suprastum kad cia SB. Cia bus imidzas ir pavadinimas blog'o darytas is SB medziagu. Uzsisakiau kelis stampukus e-parduotuvej ir reikes pult pradet. Paziurejau po google.lt kad lietuvoj moterys visai beveik neatstovauja blogosferoj. Kodel? O dabar man mieguciu saldziu...
Lietuvoj blogus merginos rašo, bet pvz., kur nors multiply.com. Ten taip pat būna ir nuotraukų albumai, tuo pasinaudodamos nelegaliai dalinasi schemomis Tačiau kadangi autorinių teisių gynėjai gaudo tokius pažeidėjus, viskas užslaptinta ir prieinama siauram ratui.
Zirafos sese tavo mazoji SB
gavau persiuntima pinigu bet su labai bloga nuotaika si ryta Mat buvau apskaiciavus kad Paypal ims 2,6% kaip jie teigia ju tarptautiniu persiuntimu puslapi, o kaip pridejo visokiu mokesciu paeme 7% tai man isejo nemazas nuostolis .Keikdamos mane ir Paypal, ar galite remini dar persiust po $6 dol kad iseitu suma $54 dar vieno persiuntimo atstatyt man si nuostoli? As remini ikelsiu PDF formato faila kur rodo tuos mokescius.
Dekui, geda kad taip isejo
Dekui, geda kad taip isejo
Na ka padarysi, manau visos sutiksim padengt tavo nuostolius, ryt pervesiu remini
bet dabar tau vel nuskaiciuos 7%, ar jau pridejai juos?
QUOTE(IF... @ 2008 02 26, 10:36)
Na ka padarysi, manau visos sutiksim padengt tavo nuostolius, ryt pervesiu remini
nuskaiciuos, reikejo pridet vel.
Kaip nefaina man tai ne tas zodis , bet pirma karta as uzsiemu su persiuntimu Paypal is uzsienio. Cia vietiniai kaip naudoju tai man nieko neima. Paypal sako kad ims 2,6% is uzsienio persiust, bet kaip perejo pinigai parodyta kad tas 2,6% tiktai jei perveda is kazkokio "preferred statuso" verslininko kuris is savo Paypal saskaitos perveda, o jei ima is credit ar debit tai visai kiti aukstesni%...tiek nesamoningu nuancu cia . Sakau MB reikejo pervest per banka $30 dol ir tiesiai sviesiai butu baigtas sis reikalas...gyveni ir mokaisi.
Tikiuosi remini sugebes surinkt per savaite o tai girdziu ji isvaziuoja greit.
, nepergyvenk AVEDA, visos tikrai tave supras, nes tu supranti ir mus, ir visas nesusipratimas tik del musu gewroves...... mes tikrai nenorime, kad darydama gera mums dar ir nuostoliu apturetum.............
a6 pati, siandien pat pervesiu pinigelius, o ir visos kitos tikiuosi tikrai operatyviai sureaguos......
a6 pati, siandien pat pervesiu pinigelius, o ir visos kitos tikiuosi tikrai operatyviai sureaguos......
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 26, 18:02)
nuskaiciuos, reikejo pridet vel.
Kaip nefaina man tai ne tas zodis , bet pirma karta as uzsiemu su persiuntimu Paypal is uzsienio. Cia vietiniai kaip naudoju tai man nieko neima. Paypal sako kad ims 2,6% is uzsienio persiust, bet kaip perejo pinigai parodyta kad tas 2,6% tiktai jei perveda is kazkokio "preferred statuso" verslininko kuris is savo Paypal saskaitos perveda, o jei ima is credit ar debit tai visai kiti aukstesni%...tiek nesamoningu nuancu cia . Sakau MB reikejo pervest per banka $30 dol ir tiesiai sviesiai butu baigtas sis reikalas...gyveni ir mokaisi.
nu nesuk tu sau galvos, nemanau kad atsiras nesuprantanciu, mes supratingos
nu nesuk tu sau galvos, nemanau kad atsiras nesuprantanciu, mes supratingos mirksiukas.gif
aciu kad jus tokios supratingos Nemazai investavot i si persiuntima, ypac visai nepazystamam zmogui tai suprantu ta stresa jusu. Bet bandziau visaip kad butu kuo maziau pergyvenimo ir kad uzsitarnauciau jusu pasitikejima. Jus gi cia pirmos 9 scrap'o pionieres LT, tai norisi kad visos galve savo siuntinukus butu patenkintos ir uzvestu kitus siuo hobiu. Koks nesusipratimas ar kas blogai apie mane atsispindi tai del to ir pergyvenu.
Viskas ok
AVEDA, tikrai nepergyvenk Aš jau irgi pinigėlius pervedžiau - ryt poryt, manau, visos atsiskaitys