Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

as tai teoriskai bandau ismokti SB ax.gif kad gavus turtus nesugadinciau ju visu vienu kartu blush2.gif

oi, nesakyk kad tapsi nare grupej:"as turiu graziu SB priemonu, bet bijau jas panaudot ir sugadint"...tokiu labai daug net JAV forumuose kur daug ziniu yra apie SB ir pavyz. Bobikes paraso tokius postus:"nusipirkau X firmos nauja popieriu, bet nesugebu lapo kirpt, tai sedziu pasigrozeju ir padedu atgal". Niekad taip neismoksi SB. Buk pasiruosus klyst pradzioj ir si ta sugadint- tik per klaidas mes ismokstame. Net ir as karts nuo karto sugadinu ka. Pvyz. mano priespaskutini darbeli Adomo gimimo, tas permatomas popierius su pedutem sugadinau 2/3 jo spausdindama kadangi printeris spausdindamas ant nesugeriamo pavirsiaus man rasala mozojo, bet 3 kart pavyko!. Verta prisimint "Cia tik popierius!" nu ir jei sugadinsi tai tas 50-60 centu nebankrotuos taves.
vakar studijavau kaip ir kokiais budais padaryti kad akis puslapi sektu, jau truputi isivaizduoju, nu bet tas trikampis tai kol kas niekaip man nesuprantamas dalykas schmoll.gif dar suprantu kad turesiu kruva bedos su spalvomis, bet nezinau ar tai imanoma isstudijuoti verysad.gif n varau dar teorijos paskaitineti biggrin.gif

visi tavo klausimai as planavau isaiskint, su pavyzdziais spalvu derinimo, trikampiu ir t.t savo naujam bloge. Jau uzsakiau domaina ir blogo pavadinima, tai reikalai juda i prieki. Vakar visa nakti mokiausi kaip ikelti naujus postus, galerija, ir t.t.. Cia toks grandiozinis darbas, bet su tokia wub.gif ir ikvepimu.
Laba ryta panos 4u.gif as varau i darba.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 24, 13:49)
oi, nesakyk kad tapsi nare grupej:"as turiu graziu SB priemonu, bet bijau jas panaudot ir sugadint"...tokiu labai daug net JAV forumuose kur daug ziniu yra apie SB ir pavyz. Bobikes paraso tokius postus:"nusipirkau X firmos nauja popieriu, bet nesugebu lapo kirpt, tai sedziu pasigrozeju ir padedu atgal". Niekad taip neismoksi SB. Buk pasiruosus klyst pradzioj ir si ta sugadint- tik per klaidas mes ismokstame. Net ir as karts nuo karto sugadinu ka. Pvyz. mano priespaskutini darbeli Adomo gimimo, tas permatomas popierius su pedutem sugadinau 2/3 jo spausdindama kadangi printeris spausdindamas ant nesugeriamo pavirsiaus man rasala mozojo, bet 3 kart pavyko!. Verta prisimint "Cia tik popierius!" nu ir jei sugadinsi tai tas 50-60 centu nebankrotuos taves.

visi tavo klausimai as planavau isaiskint, su pavyzdziais spalvu derinimo, trikampiu ir t.t savo naujam bloge. Jau uzsakiau domaina ir blogo pavadinima, tai reikalai juda i prieki. Vakar visa nakti mokiausi kaip ikelti naujus postus, galerija, ir t.t.. Cia toks grandiozinis darbas, bet su tokia  wub.gif  ir ikvepimu.
Laba ryta panos  4u.gif as varau i darba.

oi prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai tokia nezadu buti, tik noriu pacius pagrindinius dalykus issiaiskinti normaliai (tokias klaidas kaip paskutiniam mano puslapi buvau padarius nuotrauka ziurincia is puslapio), kad paskui galeciau kibti i darba gavus vita ta grozi, o kad sugadinsiu tai ir taip zinau irnesakyk.gif , bet nelabai to bijau, aisku gaila bus truputuka, bet tu teisi cia tik popierius mirksiukas.gif

oi kaip smagu girdeti, as kaskaip is pradziu isivaizdavau kaska kaip paprasta teorijos puslapiuka tik kad lietuviskai, o cia skamba laaaabai viliojanciai 4u.gif , net ir su konkursais ir pavyzdziais, oho koki projekta uzsimojai, as aisku nesiskundziu blush2.gif , negaliu sulaukti kol visa tai isvys dienos sviesa, lauksim. sekmes darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Svecias atvaziavo, bet as nesugebejau atitraukti nagu nuo savo sb lotuliukas.gif Taigi... Mano 7lapas 4u.gif

user posted image
Uzrasas reiskia - saldziu sapnu...

user posted image

user posted image

user posted image
Cia uzrasas - musu mazoji princese. Abu uzrasus galima skaityti atskirai, arba sujungti.

Kazkaip man jis labai greitai gavosi blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 24, 18:25)
Svecias atvaziavo, bet as nesugebejau atitraukti nagu nuo savo sb lotuliukas.gif  Taigi... Mano 7lapas 4u.gif 
Cia uzrasas - musu mazoji princese. Abu uzrasus galima skaityti atskirai, arba sujungti.
Kazkaip man jis labai greitai gavosi blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu kaip grazu wub.gif , net truputi baltu pavydu supavydejau blush2.gif , kaip zmones greitai sita SB perkanda ax.gif kaskas tikras profas tuojau bus , as net trikampi iziurejau blush2.gif (cia jau sau pliusa uzsidejau smile.gif )
Atsakyti
sveikos, man pietu pertrauka tai galvoju uzsukt paziuret ka priraset. gaila kad darbinis 'piuteris nerodo jusu ikeltu darbeliu. Visaip bandziau atsatyt kad rodytu bet neikertu. Tosk darbeli teks pamatyt namie vakare tiktai verysad.gif bet zinau kad bus grazu 4u.gif
..dar Tosk neatsakiau kodel drauges remelis turetu kitaip but pasuktas. Cia manau labiau mano skonis o ne kokia taisykle. Man pavyz nesiziuri nuotraukos portreto (nu isilgai kadruotos) kada buna sudeta i tipiskus albumus su kisenukais, ir taip isdestytos kad zmogaus galva link centro albumo o kojos link lapu galu, o graziau kada stovintys zmones kadre sudeta i albumo kisenukus taip kad ju kojos i albumo centra eina...nzn ar supranti apie ka cia sneku. Gal cia priklauso kaip reikia galva pakreipt skaitydama ir kaip naturaliau jauciasi? Nzn g.gif
Atsakyti
Tosk, ta orandzine spalva man pirmiausia krenta i akis, o ne nuotrauka ir raudona jostele gal buciau tesus ilgiau, bet siaip laaaabai grazu wub.gif saunuole drinks_cheers.gif

as uzsisakiau internetu praeita savaite pirma karta prekiu, tai laukiu dabar issiziojus kada gi gausiu popieriaus... tikiuosiu nereikes nhusivilt, nes rinkausi grunai pagal spalvas nezinodama popieriaus storumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 02 25, 00:21)
Tosk, ta orandzine spalva man pirmiausia krenta i akis, o ne nuotrauka ir raudona jostele gal buciau tesus ilgiau, bet siaip laaaabai grazu  wub.gif saunuole  drinks_cheers.gif

as uzsisakiau internetu praeita savaite pirma karta prekiu, tai laukiu dabar issiziojus kada gi gausiu popieriaus... tikiuosiu nereikes nhusivilt, nes rinkausi grunai pagal spalvas nezinodama popieriaus storumo  smile.gif

Net nezinau, kaip cia isejo, kad juosteles ir gelytes nuotraukoje tokios ryskios, o popierius blankus g.gif Realybeje man atrodo tos spalvos suderintos ax.gif O ta raudona juostele tikriausiai istiesu butu geriau ilgesne... Padariau kliurka klijuodama morkine zigzagine juostele - kliju juostele platesne uz pacia juostele doh.gif Bet pasimokiau ir jau raudonaja uzklijavau kitaip biggrin.gif

Is kokios parduotuves uzsisakinejai? As keliomis parduotuvemis likau nevisai patenkinta, nes popierius atejo palamdytas...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 24, 07:32)
Net nezinau, kaip cia isejo, kad juosteles ir gelytes nuotraukoje tokios ryskios, o popierius blankus g.gif  Realybeje man atrodo tos spalvos suderintos ax.gif  O ta raudona juostele tikriausiai istiesu butu geriau ilgesne... Padariau kliurka klijuodama morkine zigzagine juostele - kliju juostele platesne uz pacia juostele doh.gif Bet pasimokiau ir jau raudonaja uzklijavau kitaip biggrin.gif

Is kokios parduotuves uzsisakinejai? As keliomis parduotuvemis likau nevisai patenkinta, nes popierius atejo palamdytas...

man tai labai cia viskas grazu... 4u.gif as tik bandysiu dar, bet iki toookio lygio toli toli sviecia... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Tosk, man grazu, ypac patiko kaip papuosei pirmaja raide "D" wub.gif - tas apskritimas su tom super graziom gelytem - lux thumbup.gif

Aveda, tai kaip nusprendei pavadinti blog'a? rolleyes.gif
Atsakyti
Tosk, thumbup.gif Tikrai super darbelis. Begalo tvarkingas ir man rodos, kad ta juostele, tai tikrai nerekianti.
Lauksim nauju darbeliu biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif Pacios nuostabai, sitas sb susideliojo labai greitai biggrin.gif Gelytes gavau is savo kaimynkos, o as tikiuosi, kad ji pas mane rado reikiama popieriu jos naujajam darbeliui. Tikiuosi greitai ir ji pasirodys su naujuoju darbu bigsmile.gif
Atsakyti
Tosk, Aveda, ačiū, kad nudžiuginot savo darbeliais. wub.gif Tosk, tu labai perspektyvi sb mokinė. thumbup.gif Op, op, ir jau tokius grožius kuri. wub.gif

Aveda, tavo tas senas darbelis irgi nuostabus, jau visos pagyrė. wub.gif
Sakai, neišmesti kartono nuo chipboard? Tai kad aš nuo to laiko, kai susižavėjau SB, nieko nebeišmetu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 25 vasario 2008 - 00:06