as tai teoriskai bandau ismokti SB ax.gif kad gavus turtus nesugadinciau ju visu vienu kartu blush2.gif
oi, nesakyk kad tapsi nare grupej:"as turiu graziu SB priemonu, bet bijau jas panaudot ir sugadint"...tokiu labai daug net JAV forumuose kur daug ziniu yra apie SB ir pavyz. Bobikes paraso tokius postus:"nusipirkau X firmos nauja popieriu, bet nesugebu lapo kirpt, tai sedziu pasigrozeju ir padedu atgal". Niekad taip neismoksi SB. Buk pasiruosus klyst pradzioj ir si ta sugadint- tik per klaidas mes ismokstame. Net ir as karts nuo karto sugadinu ka. Pvyz. mano priespaskutini darbeli Adomo gimimo, tas permatomas popierius su pedutem sugadinau 2/3 jo spausdindama kadangi printeris spausdindamas ant nesugeriamo pavirsiaus man rasala mozojo, bet 3 kart pavyko!. Verta prisimint "Cia tik popierius!" nu ir jei sugadinsi tai tas 50-60 centu nebankrotuos taves.
vakar studijavau kaip ir kokiais budais padaryti kad akis puslapi sektu, jau truputi isivaizduoju, nu bet tas trikampis tai kol kas niekaip man nesuprantamas dalykas schmoll.gif dar suprantu kad turesiu kruva bedos su spalvomis, bet nezinau ar tai imanoma isstudijuoti verysad.gif n varau dar teorijos paskaitineti biggrin.gif
visi tavo klausimai as planavau isaiskint, su pavyzdziais spalvu derinimo, trikampiu ir t.t savo naujam bloge. Jau uzsakiau domaina ir blogo pavadinima, tai reikalai juda i prieki. Vakar visa nakti mokiausi kaip ikelti naujus postus, galerija, ir t.t.. Cia toks grandiozinis darbas, bet su tokia ir ikvepimu.
Laba ryta panos as varau i darba.