o as uzstrigau su paskutiniu reiktu patarimo, bet negaliu kol kas nuotraukos ikelti, reikia MB palaukti kol gryz, o ir antru truputi nepatenkinta , bet ner kaip jau perdaryti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 02, 17:15)
o as uzstrigau su paskutiniu reiktu patarimo, bet negaliu kol kas nuotraukos ikelti, reikia MB palaukti kol gryz, o ir antru truputi nepatenkinta , bet ner kaip jau perdaryti
nu va, reikia patarimo, o kokio ir nesakai
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 02, 08:15)
tai sakyk kas nepatinka, gal nematydamos foto iseitu patarti?
O as pasigriebus nauja knyga "Photo Freedom" bandau suprasti ir susidoroti su nuotrauku kategorijom ir rusiavimu. Cia ta knyga toki kulta padare kad net yahoo grupe atsidare diskutuoti si nauja metoda. Labai man patinka tas patartas metodas nechronologiskai sugrupuot nuotraukas o pagal seimos narius ir uzsiemimus, keliones, seimos nariu pomegius ir t.t.
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 02, 03:31)
tai vadinasi "hybrid" SB dabar LABAI populiaru taip daryti.
Man irgi...
Labai grazu svarbiausiai kad atspausdinai nuotraukas ir surisai i mini albuma, o ne tunoja kompe tavo SB darbeliai (kaip pas daug ka kurios uzsiema digital/skaitmeniniu SB). O koki albumo duomenys? Ir dar ta tulpe ar dadeta ar tikrai ten i kadra pateko? Domina mane Digital, bet jei vien ant to pasinesiu tai didelis nuostolis butu (kraupu man net pagalvot kiek isleidau pirkdama SB medziagas).
Tosk Laukiam puslapio pristatymo
Man irgi...
Labai grazu svarbiausiai kad atspausdinai nuotraukas ir surisai i mini albuma, o ne tunoja kompe tavo SB darbeliai (kaip pas daug ka kurios uzsiema digital/skaitmeniniu SB). O koki albumo duomenys? Ir dar ta tulpe ar dadeta ar tikrai ten i kadra pateko? Domina mane Digital, bet jei vien ant to pasinesiu tai didelis nuostolis butu (kraupu man net pagalvot kiek isleidau pirkdama SB medziagas).
Tosk Laukiam puslapio pristatymo
jis yra 30x31 cm tulpė tikra čia vaikiukas ją gavo iš ryto nuo tėvelių šiaip dar noriu pakartoti prašymą dėl nekokybiškų nuotraukų SB nes aš iš tokių ir noriu padaryti gal gali mestelti kokią nuorodą,kur būtų su nekokybiškomis nuotrukomis padaryti šedevrai
o dėl tavo priemonių,tai tu man parduok ir nebus nuostolio ir aš laiminga būsiu turiu sukaupus tokia digital kolekcija ir galvoju atidaryti digitas SB bloga,jau seniai tokia mintis kirba ir dalintis savo turtu
Papildyta:
kristi13,nerealu
nu va rodau savo bedas , padariau gele pagal AVEDOS recepta , gele man patinka, nors ir nesugebejau atrasti man reikiamos spalvos krastams (prasta ragana esu nepriburiau), ir nei is vietos stai kaip atrodo vaizdelis, uzrasai man jokie nesigalvoja, nes jau neatsimenu kas tai per vieta, zinau kad tik vaiksciojom po Chikagos centra ir gaudem grazius vaizdus Lietuvoje esantiems giminaiciams, turejau minti pasiuvineti koki raityta ornamenta, bet negaliu nes kitoje puseja jau priklijuota nuotrauka papaisyti negarantuota kad sugebesiu labai sunkiai tos spalvos susimaiso , vien zodziu
o cia antrasis puslapis, kuris truputi nepatinka, kaskaip tos trys geles man nelimpa ir viskas lyg ir per ryskios , bet zadu apsiprasti
pabandziau pafotkinti ir su kitu telefonu, bet dar nemaciau rezultatu, nes nespejus sukelti nuotrauku i kompa telefonas buvo konfiskuotas , tai dabar laukiu kol MB gryz is krepsinuko ir tada perkelsiu, paziuresiu ar nors kiek geresnis vaizdelis
o cia mano brangiausiojo zodziai apie mano SB " tai matau vis tik sugadinai nuotraukas "
o cia antrasis puslapis, kuris truputi nepatinka, kaskaip tos trys geles man nelimpa ir viskas lyg ir per ryskios , bet zadu apsiprasti
pabandziau pafotkinti ir su kitu telefonu, bet dar nemaciau rezultatu, nes nespejus sukelti nuotrauku i kompa telefonas buvo konfiskuotas , tai dabar laukiu kol MB gryz is krepsinuko ir tada perkelsiu, paziuresiu ar nors kiek geresnis vaizdelis
o cia mano brangiausiojo zodziai apie mano SB " tai matau vis tik sugadinai nuotraukas "
pakartoti prašymą dėl nekokybiškų nuotraukų SB nes aš iš tokių ir noriu padaryti smile.gif gal gali mestelti kokią nuorodą,kur būtų su nekokybiškomis nuotrukomis padaryti šedevrai
tai labai subjektyvu kas yra nekokybiska ar kokybiska. Va, nueik i 2peas forumo galerija cia, ir ziurek puslapis po puslapio. Pamatysi geru nuotrauku ir nelabai, bet visi daro pagal savo sugebejimus. "kokybe" Tai labai relatyvu: Man gal atrodytu mano foto geros, bet kaip nueinu kritikos i prof fotografu forumus tai oi oi kiek pakritikuoja kartais. Visi kas rodo SB darbelius forumuose nepasakys:"va cia mano prastos kokybes nuotraukos"--visiem ju kleckai graziausi ir tai daznai apakina izvelgt prastesne foto kokybe. Nerasi tokios nuorodos kad vien tik "nekokybisku nuotrauku".
o cia mano brangiausiojo zodziai apie mano SB " tai matau vis tik sugadinai nuotraukas g.gif "
auu...o tu jo paklausk kodel jo manymu "sugadinai"? ar jam negrazu? kas nepatinka? MB pyksta ant SB kadangi daznai tai atima laika nuo musu abieju. Buvo pasakes kad jis taip pat foto ivertintu jeigu tik sukisciau i kisenukus ir uzrasyciau data ir kur tai vyko. Sako:"zinau tau SB labai svarbu, del to toleruoju ir kenciu tiek tau pirkdamas. Bet jei kartais kas nors man uzkliuna puslapy, tai jo nuomones paklausiu ir daznai man jis geru patarimu duoda.
padariau gele pagal AVEDOS recepta biggrin.gif , gele man patinka
man irgi.... bet tu ja per daug centruoji. Truksta kazkokio uzraso ar kokiu lapeliu prie jos. Gal nupiesk lapus ar tokius raitytus kaip stampuku dizainus.
---dar patiko ta kampine uzlenkta gele-cia kaip rodykle aki veda link foto, gerai
--tai siuos variantus man ikelt i blog'a? Padarysiu
--dar pastebejau kad tu atrodai labai auksta
--TB tiek pat krepsiniu "kvepuoja" kaip MB. MB netgi sezono nuolatini nusipirko kad i rungtynes daznai vyktu (bet jei Lebron James'o neliktu Klyvlende, kazin ar toks uzsidegimas butu). Gerai man tada nors vyresni suneli su savim pasiema. Z.Ilgauskas pas mus cia irgi neblogai pasirodo.
na įdėsiu vieną ir suprasi
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 01, 23:20)
Man labai patiko digital albumas ir tai norėčiau pati pabandyti. Tik nežinau nuo ko pradėti. Gal kas galėtų paaiškinti plačiau.
reikėtų mokėti kokią nors profesionalią nuotraukų redagavimo programą
aš dirbdu su photoshopu
o čia mano nekokybiška nuotrauka ir visos tokios į tą temą
aš dirbdu su photoshopu
o čia mano nekokybiška nuotrauka ir visos tokios į tą temą
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 02, 17:22)
auu...o tu jo paklausk kodel jo manymu "sugadinai"? ar jam negrazu? kas nepatinka? MB pyksta ant SB kadangi daznai tai atima laika nuo musu abieju. Buvo pasakes kad jis taip pat foto ivertintu jeigu tik sukisciau i kisenukus ir uzrasyciau data ir kur tai vyko. Sako:"zinau tau SB labai svarbu, del to toleruoju ir kenciu tiek tau pirkdamas. Bet jei kartais kas nors man uzkliuna puslapy, tai jo nuomones paklausiu ir daznai man jis geru patarimu duoda.
man irgi.... bet tu ja per daug centruoji. Truksta kazkokio uzraso ar kokiu lapeliu prie jos. Gal nupiesk lapus ar tokius raitytus kaip stampuku dizainus.
---dar patiko ta kampine uzlenkta gele-cia kaip rodykle aki veda link foto, gerai
--TB tiek pat krepsiniu "kvepuoja" kaip MB. MB netgi sezono nuolatini nusipirko kad i rungtynes daznai vyktu (bet jei Lebron James'o neliktu Klyvlende, kazin ar toks uzsidegimas butu). Gerai man tada nors vyresni suneli su savim pasiema. Z.Ilgauskas pas mus cia irgi neblogai pasirodo.
nu jo manymu nuotrauka turi buti ideta i albuma ir gana, o visa kita tai jau zaidimas, jis pas mane laaaaabai praktiskas, ir mano kad tai nebutina, jo numone tie visi pagrazinimai nusuka akis nuo nuotraukos, bet jis man netrugdo tuo kuo noriu uzsiimineti, ba depresuota zmona daaaaaug blogiau nei zaidzianti SB , todel ir nesikabineja prie visu mano zaidimu, as irgi prie jo krepsinio nesikabineju
dabar del tos gelytes, taip ji ten tik padeta ir viskas, ba nezinojau ka su ja daryti, siaip tai jau viena mintis atkeliavo, rytoj paziuresiu ar kas gausis, reikia tik pasiieskoti kokiu raitytu motyvu, na kaska nukopijuoti, jai nerasiu pati bandysiu pagalvoti
taip sitas nuotraukas galesi ideti, bet dar luktelk, kol MB gryz is krepsinuko, gal su jo telefonu geresne kokybe gavosi, jai ne, tai atsiusiu kokias galesiu
nu nezinau ar esu auksta 174cm
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.