O gal tiktų pavadinimas "Akimirkų mozaika"? Na, čia tokia mintis šovė į galvą Nes man norisi lietuviško pavadinimo, o gal po pavadinimu kažkur mažesnėm raidėm kad būtų paminėtas SB, kad žmonės suprastų, apie ką blog'as.
QUOTE(justess22 @ 2008 02 22, 16:18)
O gal tiktų pavadinimas "Akimirkų mozaika"? Na, čia tokia mintis šovė į galvą Nes man norisi lietuviško pavadinimo, o gal po pavadinimu kažkur mažesnėm raidėm kad būtų paminėtas SB, kad žmonės suprastų, apie ką blog'as.
man LABAI patinka , bet pagalvojau kad su "ž ą č ę ė į š ų ū" pavadinime butu sunku "browseriui" (matai isradau zodi ) mane rasti internete. Noreciau kazko labiau tarptautinio, tuo pat lietuvisko ir gal trumpesnio pavadinimo. Bet esme tavo pavadinimo man labai
QUOTE(Tosk @ 2008 02 22, 16:12)
Perskaiciau savo draugei visus jusu komentarus (pas ja internetas nuluzes - kaimo realybe). Dekoja uz kritika ir pagyrimus. Spalvas istiesu rinkom manjakiskai Aveda, o kodel sakai kad tas pakreiptas remelis turejo buti pakreiptas y kita puse? Kas nuo to pasikeicia? Ir dar norejau paklausti. Vat varciau zurnalus ir daznai nurodoma kad reikia sudaryti tuos trikampius, keturkampius, rombus, apskritimus ir t.t. Panasiai yra ir fotografijoje. Tik kad vienoje foto gali buti ne vienas tu elementu. O kaip su sb? Ar viename lape gali taip buti? Na labai sunku paaiskinti, bet tikiuosi supratai apie ka as cia...
Tie trikampiai, keturkampiai, symetrija, asymetrija ir visi principai yra ir fotografijoj ir grafiniam dizaine ir tapyboj, ir SB. Tai yra isstudijuotas ir patvirtintas metodas zmogaus demesi pagaut ir su supratimu kur zmogaus akys ziuri nuo pirmo, sekancio ir paskutinio tasko. Optimalus dizainas palengvina ziurovui ziuret ir parodo:"pradek cia ir skaityk ar ziurek cia toliau" Apie tuos trikampius as pamenu net 8 klasej ekskursija i muzieju mum aiskino dailes mokytoja apie viena portreta kad Marijos galva sudaro viena gala trikampio, Jezulis rankoj antra kampa, o kita ranka trecia.
Sedziu ir laukiu nesulaukiu vakaro, kada paguldysiu savo maze ir galesiu pasedet prie savo sb... O tada vel viska teks suslepti, nes rytoj atvaziuoja mb tevukas. Kaip niezti rankos
Zinau, kad ne y tema. Bet truputy pasidziaugsiu Vakar pagaliau yveikiau puse savo siuvinejamo paveikslo. 1,8 metu Del sio darbo, net nebesilankau siuvinetoju forume. Labai sunku ziureti y kitu gausybe darbeliu, kuomet as sedziu vis prie to paties. Vis atrodo va dar grazesnis pasirode. Tada norisi ir kitokiu darbeliu siuvineti, bet tuomet savo kalno niekada nebaigciau
Zinau, kad ne y tema. Bet truputy pasidziaugsiu Vakar pagaliau yveikiau puse savo siuvinejamo paveikslo. 1,8 metu Del sio darbo, net nebesilankau siuvinetoju forume. Labai sunku ziureti y kitu gausybe darbeliu, kuomet as sedziu vis prie to paties. Vis atrodo va dar grazesnis pasirode. Tada norisi ir kitokiu darbeliu siuvineti, bet tuomet savo kalno niekada nebaigciau
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 22, 23:33)
man LABAI patinka , bet pagalvojau kad su "ž ą č ę ė į š ų ū" pavadinime butu sunku "browseriui" (matai isradau zodi ) mane rasti internete. Noreciau kazko labiau tarptautinio, tuo pat lietuvisko ir gal trumpesnio pavadinimo. Bet esme tavo pavadinimo man labai
be nosiniu gali but - akimirkos mozaika kazkaip limpa sitas pavadinimas
QUOTE(Tosk @ 2008 02 23, 11:12)
saunuole, tavo kantrybe gelezine, as pernai siuvinejau savo maziui Julekalender, tai per menesi taip atsikandau, kad daugiau sakiau prie siulu ir adatu nelysiu, jau tie kryzeliai man akyse stovejo gerai, bent jau graziai gavosi
Zinau, kad ne y tema. Bet truputy pasidziaugsiu ax.gif Vakar pagaliau yveikiau puse savo siuvinejamo paveikslo. 1,8 metu blink.gif blink.gif blink.gif Del sio darbo, net nebesilankau siuvinetoju forume. Labai sunku ziureti y kitu gausybe darbeliu, kuomet as sedziu vis prie to paties. Vis atrodo va dar grazesnis pasirode. Tada norisi ir kitokiu darbeliu siuvineti, bet tuomet savo kalno niekada nebaigciau
Visai i tema...as irgi megeja pasiuvineti. Tiek sienu pas mus isklota mano siuvinejimais kad MB maldavo kad nustociau. Tai dar vis siuvineju, bet papuosimus mini dydzio kad prideciau prie SB puslapio. Taip gaunasi kad dvi mano meiles ispildau: pasiuvineju ir SB uzsiemu tuo paciu.
Sitas darbelis as issiuvinejau ant linines drobes tokiu "free style" dizainu (be jokios schemos) tik siaip bandziau pritaikyt spalvas tigriuko rasto kad megdziotu orchideja. Apdengiau siuvinejimu chipboard remelius. Sis puslapis apie mano pasigrozejima gelem bet nesugebejima ju augint ar islaikyt.
Tos kurios gaus siuntiny popieriaus po viena mano surinkto, as ipakavau tarp chipboard kartonu kad nesilamdytu. Tai neismeskit, o galima panaudoti remeliam, kaip as cia. (lygtai Sanrita ir Zirafos sese).
Eik tu sau koks grožis
dekui dar norejau dadet kad pavadinimas nesimato "Fact Nr. 1" stampavau su sidabriniu rasalu ir emboss su fenu" tikrovei matosi bet skanuota ne. Cia pirmas darbelis albumui :"Faktai apie mane"
Aveda nuostabus darbas ir spalvos lux Ir man idea davei - aptraukti chipboard
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 23, 14:24)
labai mielas darbelis
o gelytes ir pas mane neisbuna tai pamirstu palaistyti, o kai prisimenu, tai per daug vandens privarau, o dar megstu ziema placiausiai langus praverti vedindama kambarius jos ir neatlaiko tokios itampos
Aveda, tikrai matosi, kad jauti spalvas o dar darbo kiek ideta super
kaskokia mirtina tyla , as tai teoriskai bandau ismokti SB kad gavus turtus nesugadinciau ju visu vienu kartu , vakar studijavau kaip ir kokiais budais padaryti kad akis puslapi sektu, jau truputi isivaizduoju, nu bet tas trikampis tai kol kas niekaip man nesuprantamas dalykas dar suprantu kad turesiu kruva bedos su spalvomis, bet nezinau ar tai imanoma isstudijuoti n varau dar teorijos paskaitineti