Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

O gal tiktų pavadinimas "Akimirkų mozaika"? Na, čia tokia mintis šovė į galvą blush2.gif Nes man norisi lietuviško pavadinimo, o gal po pavadinimu kažkur mažesnėm raidėm kad būtų paminėtas SB, kad žmonės suprastų, apie ką blog'as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 22 vasario 2008 - 23:19
QUOTE(justess22 @ 2008 02 22, 16:18)
O gal tiktų pavadinimas "Akimirkų mozaika"? Na, čia tokia mintis šovė į galvą blush2.gif Nes man norisi lietuviško pavadinimo, o gal po pavadinimu kažkur mažesnėm raidėm kad būtų paminėtas SB, kad žmonės suprastų, apie ką blog'as.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man LABAI patinka wub.gif, bet pagalvojau kad su "ž ą č ę ė į š ų ū" pavadinime butu sunku "browseriui" (matai isradau zodi lotuliukas.gif ) mane rasti internete. Noreciau kazko labiau tarptautinio, tuo pat lietuvisko ir gal trumpesnio pavadinimo. Bet esme tavo pavadinimo man labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 23 vasario 2008 - 00:02
QUOTE(Tosk @ 2008 02 22, 16:12)
Perskaiciau savo draugei visus jusu komentarus (pas ja internetas nuluzes - kaimo realybe). Dekoja uz kritika ir pagyrimus. Spalvas istiesu rinkom manjakiskai lotuliukas.gif  Aveda, o kodel sakai kad tas pakreiptas remelis turejo buti pakreiptas y kita puse? Kas nuo to pasikeicia? Ir dar norejau paklausti. Vat varciau zurnalus ir daznai nurodoma kad reikia sudaryti tuos trikampius, keturkampius, rombus, apskritimus ir t.t. Panasiai yra ir fotografijoje. Tik kad vienoje foto gali buti ne vienas tu elementu. O kaip su sb? Ar viename lape gali taip buti? Na labai sunku paaiskinti, bet tikiuosi supratai apie ka as cia... ax.gif

Tie trikampiai, keturkampiai, symetrija, asymetrija ir visi principai yra ir fotografijoj ir grafiniam dizaine ir tapyboj, ir SB. Tai yra isstudijuotas ir patvirtintas metodas zmogaus demesi pagaut ir su supratimu kur zmogaus akys ziuri nuo pirmo, sekancio ir paskutinio tasko. Optimalus dizainas palengvina ziurovui ziuret ir parodo:"pradek cia ir skaityk ar ziurek cia toliau" Apie tuos trikampius as pamenu net 8 klasej ekskursija i muzieju mum aiskino dailes mokytoja apie viena portreta kad Marijos galva sudaro viena gala trikampio, Jezulis rankoj antra kampa, o kita ranka trecia.
Atsakyti
Sedziu ir laukiu nesulaukiu vakaro, kada paguldysiu savo maze ir galesiu pasedet prie savo sb... O tada vel viska teks suslepti, nes rytoj atvaziuoja mb tevukas. Kaip niezti rankos bigsmile.gif

Zinau, kad ne y tema. Bet truputy pasidziaugsiu ax.gif Vakar pagaliau yveikiau puse savo siuvinejamo paveikslo. 1,8 metu blink.gif blink.gif blink.gif Del sio darbo, net nebesilankau siuvinetoju forume. Labai sunku ziureti y kitu gausybe darbeliu, kuomet as sedziu vis prie to paties. Vis atrodo va dar grazesnis pasirode. Tada norisi ir kitokiu darbeliu siuvineti, bet tuomet savo kalno niekada nebaigciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 22, 23:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man LABAI patinka wub.gif, bet pagalvojau kad su "ž ą č ę ė į š ų ū" pavadinime butu sunku "browseriui" (matai isradau zodi  lotuliukas.gif ) mane rasti internete. Noreciau kazko labiau tarptautinio, tuo pat lietuvisko ir gal trumpesnio pavadinimo. Bet esme tavo pavadinimo man labai  wub.gif

be nosiniu gali but - akimirkos mozaika ax.gif kazkaip limpa sitas pavadinimas rolleyes.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 02 23, 11:12)
Zinau, kad ne y tema. Bet truputy pasidziaugsiu ax.gif Vakar pagaliau yveikiau puse savo siuvinejamo paveikslo. 1,8 metu blink.gif  blink.gif  blink.gif  Del sio darbo, net nebesilankau siuvinetoju forume. Labai sunku ziureti y kitu gausybe darbeliu, kuomet as sedziu vis prie to paties. Vis atrodo va dar grazesnis pasirode. Tada norisi ir kitokiu darbeliu siuvineti, bet tuomet savo kalno niekada nebaigciau doh.gif

saunuole, tavo kantrybe gelezine, as pernai siuvinejau savo maziui Julekalender, tai per menesi taip atsikandau, kad daugiau sakiau prie siulu ir adatu nelysiu, jau tie kryzeliai man akyse stovejo biggrin.gif gerai, bent jau graziai gavosi ax.gif
Atsakyti
Zinau, kad ne y tema. Bet truputy pasidziaugsiu ax.gif Vakar pagaliau yveikiau puse savo siuvinejamo paveikslo. 1,8 metu blink.gif blink.gif blink.gif Del sio darbo, net nebesilankau siuvinetoju forume. Labai sunku ziureti y kitu gausybe darbeliu, kuomet as sedziu vis prie to paties. Vis atrodo va dar grazesnis pasirode. Tada norisi ir kitokiu darbeliu siuvineti, bet tuomet savo kalno niekada nebaigciau

Visai i tema...as irgi megeja pasiuvineti. Tiek sienu pas mus isklota mano siuvinejimais kad MB maldavo kad nustociau. Tai dar vis siuvineju, bet papuosimus mini dydzio kad prideciau prie SB puslapio. Taip gaunasi kad dvi mano meiles ispildau: pasiuvineju ir SB uzsiemu tuo paciu.
Sitas darbelis as issiuvinejau ant linines drobes tokiu "free style" dizainu (be jokios schemos) tik siaip bandziau pritaikyt spalvas tigriuko rasto kad megdziotu orchideja. Apdengiau siuvinejimu chipboard remelius. Sis puslapis apie mano pasigrozejima gelem bet nesugebejima ju augint ar islaikyt.
Tos kurios gaus siuntiny popieriaus po viena mano surinkto, as ipakavau tarp chipboard kartonu kad nesilamdytu. Tai neismeskit, o galima panaudoti remeliam, kaip as cia. (lygtai Sanrita ir Zirafos sese).
user posted image
Atsakyti
Eik tu sau koks grožis wub.gif swoon.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif dar norejau dadet kad pavadinimas nesimato "Fact Nr. 1" stampavau su sidabriniu rasalu ir emboss su fenu" tikrovei matosi bet skanuota ne. Cia pirmas darbelis albumui :"Faktai apie mane"
Atsakyti
Aveda nuostabus darbas ir spalvos lux wub.gif Ir man idea davei - aptraukti chipboard mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 23, 14:24)

labai mielas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif

o gelytes ir pas mane neisbuna blush2.gif tai pamirstu palaistyti, o kai prisimenu, tai per daug vandens privarau, o dar megstu ziema placiausiai langus praverti vedindama kambarius ax.gif jos ir neatlaiko tokios itampos tongue.gif
Atsakyti
Aveda, tikrai matosi, kad jauti spalvas smile.gif o dar darbo kiek ideta doh.gif smile.gif super thumbup.gif

Atsakyti
kaskokia mirtina tyla g.gif , as tai teoriskai bandau ismokti SB ax.gif kad gavus turtus nesugadinciau ju visu vienu kartu blush2.gif , vakar studijavau kaip ir kokiais budais padaryti kad akis puslapi sektu, jau truputi isivaizduoju, nu bet tas trikampis tai kol kas niekaip man nesuprantamas dalykas schmoll.gif dar suprantu kad turesiu kruva bedos su spalvomis, bet nezinau ar tai imanoma isstudijuoti verysad.gif n varau dar teorijos paskaitineti biggrin.gif
Atsakyti