oho kad atsiradom visos vienu metu
vakar matau per anksti kompa isjungiau ir tiek visko praziopsojau
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 22:03)
Linutuk, matau ryškų tobulėjimą
Patiko ir man tas perėjimas, ir ta rodyklė su "in"
Šaunuolė. Bus pas mus Linutukas "pirmūnė" (vis pirma darbelius padaro)
aciu uz pagyras
man irgi ta rodykle patiko, kartais bunu toks stabdis ir jokia mintis neateina i galva, o kartais lygioje vietoja kaska sugalvoju, bet ta rodykle tai AVEDOS patarimas is anksciau, bet tik dabar atradau pritaikyma
, o pirmune lengva buti kai ikvepimas ateina, be to as nedirbu, o tik su vaikais bunu, o kadangi viena mokykloje kita darzelyje, tai as vietoj to kad bandyciau pasitvarkyti tai skrebbukinu , o kai MB vakare gryzta tai nuduodu labai pavargusi
QUOTE(Arminux @ 2008 04 01, 22:14)
Aš senokai jau čia su jumis labinausi.........užsuku, pasidomiu, pasiskaitau.........ir vis laukiu to įkvėpimo...........
Bet šiandiena jis užėjo..........jau senai domiuosi atvirukais.........
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau..........
labai grazus atvirukai
, dazniau pas mus uzsuk ir ne tik paskaityti, bet ir pasirodyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 01, 22:20)
LAbai gražiai Srepinate
aš nebeištvėrus irgi imsiuos ,tik turiu klausimą,gal jeigu sendinant su arbata po to nulakavus akriiniu laku,ar vistiek kenktų nuotraukom? ir apskritai nesuprantu,kaip gali kenti,jeigu aš nuotrauką priklijuosiu toliau nuo tos gėlės ? arba jeigu mano pagrindas bus toks ir nuotrauką priklijuosiu su dvipusio lipnumo juostele ?
labai fainai padarytas, kai kurios detales tai net nepasakytum kad digital
QUOTE(Tosk @ 2008 04 01, 23:42)
Na ir darbeliu pasirode
Linutuke, ar negaletum nupaveiksluoti is arciau ir dalimis
Ydomu is arciau abziureti
Man ir patiko pavadinime panaudota rodykle. Labai sauni ideja
Savo sb baigsiu greitai. Deliojau, deliojau... Ir vis tik apsisprendziau prie paprastesnio varianto. Tik vat truputy sugadinau
Bet lygtais pavyko kliurka pataisyti Rytoj dienos sviesoj geriau matysis. Jei gerai, tai gal rytoj ir baigsiu
siandien pabandysiu su MB telefonu perfotografuoti, gal geresne kokybe gausis nuotraukos ir geriau bus galima iziureti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 02, 07:00)
Na tikri grožiai.Savo darbelius pasidarė gėda ir parodyti
Papildyta:
Aveda puikūs sendinimo patarimai
. Na bandysiu tai išbandyti.
nu ir ko cia gedytis, rodyk, mes pomidorais nesimetom, tik gerais patarimai, o ju gali ir nepaysyti, svarbiausiai kad tau grazu butu