Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 02, 09:00)
Na tikri grožiai.Savo darbelius pasidarė gėda ir parodyti doh.gif  doh.gif.
[b]

kokia gėda? kas čia dabar? juk kartu visos mokomės mirksiukas.gif nesuvalgysim juk tavęs lotuliukas.gif
rodyk rodyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai vadinasi "hybrid" SB dabar LABAI populiaru taip daryti.

[/B]Aveda, labai dėkui už tokią informaciją.....Aš tada drąsiai galiu naudoti "hybrid",
nes iš tų priemonių, kurias darau, man labai vis kažko trūksta, o jei naudoti bet kaą, negali spalvų derinti, man tai nekelia malonumo, ypač kai nesi patenkintas rezultatais. O jei galima derinti Digital ir rankų darbą, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Ypač čia striuka su popieriumi........Tai jį pasidaryt galima kompiuteriu.Nes kada viskas vien tik kompiuteriu, manęs irgi per daug nežavi..........vis tų cinkelių trūksta...................... mirksiukas.gif
Atsakyti
oho kad atsiradom visos vienu metu blink.gif vakar matau per anksti kompa isjungiau ir tiek visko praziopsojau doh.gif
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 22:03)
Linutuk, matau ryškų tobulėjimą  thumbup.gif  Patiko ir man tas perėjimas, ir ta rodyklė su "in"
Šaunuolė. Bus pas mus Linutukas "pirmūnė"  (vis pirma darbelius padaro)

aciu uz pagyras ax.gif man irgi ta rodykle patiko, kartais bunu toks stabdis ir jokia mintis neateina i galva, o kartais lygioje vietoja kaska sugalvoju, bet ta rodykle tai AVEDOS patarimas is anksciau, bet tik dabar atradau pritaikyma smile.gif , o pirmune lengva buti kai ikvepimas ateina, be to as nedirbu, o tik su vaikais bunu, o kadangi viena mokykloje kita darzelyje, tai as vietoj to kad bandyciau pasitvarkyti tai skrebbukinu , o kai MB vakare gryzta tai nuduodu labai pavargusi lotuliukas.gif
QUOTE(Arminux @ 2008 04 01, 22:14)
Aš senokai jau čia su jumis labinausi.........užsuku, pasidomiu, pasiskaitau.........ir vis laukiu to įkvėpimo...........
Bet šiandiena jis užėjo..........jau senai domiuosi atvirukais.........
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau.......... mirksiukas.gif

labai grazus atvirukai thumbup.gif , dazniau pas mus uzsuk ir ne tik paskaityti, bet ir pasirodyti mirksiukas.gif
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 01, 22:20)
LAbai gražiai Srepinate  wub.gif  aš nebeištvėrus irgi imsiuos ,tik turiu klausimą,gal jeigu sendinant su arbata po to nulakavus akriiniu laku,ar vistiek kenktų nuotraukom? ir apskritai nesuprantu,kaip gali kenti,jeigu aš nuotrauką priklijuosiu toliau nuo tos gėlės ? arba jeigu mano pagrindas bus toks ir nuotrauką priklijuosiu su dvipusio lipnumo juostele ?

labai fainai padarytas, kai kurios detales tai net nepasakytum kad digital thumbup.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 04 01, 23:42)
Na ir darbeliu pasirode thumbup.gif

Linutuke, ar negaletum nupaveiksluoti is arciau ir dalimis ax.gif  Ydomu is arciau abziureti tongue.gif Man ir patiko pavadinime panaudota rodykle. Labai sauni ideja thumbup.gif
Savo sb baigsiu greitai. Deliojau, deliojau... Ir vis tik apsisprendziau prie paprastesnio varianto. Tik vat truputy sugadinau blush2.gif Bet lygtais pavyko kliurka pataisyti  Rytoj dienos sviesoj geriau matysis. Jei gerai, tai gal rytoj ir baigsiu 4u.gif

siandien pabandysiu su MB telefonu perfotografuoti, gal geresne kokybe gausis nuotraukos ir geriau bus galima iziureti

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 02, 07:00)
Na tikri grožiai.Savo darbelius pasidarė gėda ir parodyti
Papildyta:
Aveda puikūs sendinimo patarimai thumbup.gif . Na bandysiu tai išbandyti.

nu ir ko cia gedytis, rodyk, mes pomidorais nesimetom, tik gerais patarimai, o ju gali ir nepaysyti, svarbiausiai kad tau grazu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai ir aš po didelių kančių įkėliau parodyti savo albumuką. blush2.gif Tai buvo tikras priemonių išbandymas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Na dar daug trūksta, tačiau savo praėjusių velykū margutį vistiek parodysiu.
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Labai nenupeikit, bet patarimų labai laukiu. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 02 balandžio 2008 - 09:31
Kristi13, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viskas labai gerai, ir idėja thumbup.gif
Atsakyti
kristi13, labai gražu thumbup.gif šaunuolė drinks_cheers.gif tikrai nėra čia ko gėdytis, labai kruopštus ir gražus darbelis thumbup.gif
pirmas puslapis man ypač patiko wub.gif kiti gal mano akiai per margi ir ryškūs, bet vaikiškas albumas turbūt toks ir turi būti g.gif
o kokdėl "pupa" atvirkščiai užrašei? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 02, 09:29)
Na štai ir aš po didelių kančių įkėliau parodyti savo albumuką. blush2.gif Tai buvo tikras priemonių išbandymas biggrin.gif 
Labai nenupeikit, bet patarimų labai laukiu.  tongue.gif

labai fainas, man gal kiek ryskokas ir margokas, o siaip tai virselyje uzrasas patiko, grazios raides, nuotraukos labai wub.gif o su patarimais jau bus sunkiau blush2.gif , man paciai dar ju labai reikia, kazi ko ir nepatarciau smile.gif
QUOTE(remini @ 2008 04 02, 10:22)
o kokdėl "pupa" atvirkščiai užrašei?  g.gif  mirksiukas.gif

aha ir man uzkluvo kodel pupa uzrasiai atvirksciai g.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyrimus. Tai tiesiog paskata toliau darbuotis.
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 04 02, 11:22)
kristi13, labai gražu  thumbup.gif šaunuolė  drinks_cheers.gif tikrai nėra čia ko gėdytis, labai kruopštus ir gražus darbelis  thumbup.gif
pirmas puslapis man ypač patiko  wub.gif kiti gal mano akiai per margi ir ryškūs, bet vaikiškas albumas turbūt toks ir turi būti  g.gif
o kokdėl "pupa" atvirkščiai užrašei?  g.gif  mirksiukas.gif

Dėl pupos iškilo problemėlė. Pagavau didelį didelį žioplį blink.gif ir dabar reikės perdaryti g.gif . O dėl margumo esat teisios. Kitą albumuką daryčiau kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 02 balandžio 2008 - 11:01
tiesa kristi13, o tas 12, tai ka reiskia? man tai lyg 12 men, ar as klystu, nes pagal nuotraukas tavo leliaus, tai paaugus g.gif
Atsakyti
Taip 12 reiškia 12 mėnesių. trūksta dar dvylikto mėnesiuko, nes nuotrauką sugadinau. Dabar laukiu, kol ją padarys.
Atsakyti
be to as nedirbu, o tik su vaikais bunu,

nono.gif su vaikais but yra tikras darbas ir dar sunkesnis dazniausiai negu apmokama darba dirbti. Kada as dirbu ta viena diena, tai jauciuosi lyg atostogose - netgi pavalgau pietus ramiai be pertraukos.

kristi mieli ideja padaryti toki albuma. Man patinka toks kas menesinis parodymas pupos ugtelejimo. Daznai kas padaro tokia pacia ideja mazom nuotraukytem ant SB puslapio. Patarima skaiciau kad fotkinti vaikiuka sakykim ant tos pacios sofos su tuo paciu meskiuku kad matytusi tas ugtelejimas ypac palyginant salia to pacio nesikeiciancio meskiuko. Deja neigyvendinau sios idejos. Taip pat daro "vienu metu apibudinima" puslapi kur irgi parodo visu metu ispudingiausias nuotraukas. Toki puslapi gali ideti kaip pirma albume, ir tada atvertus iskart zinosi kurie metai cia.
--O del kritikos: man nelabai patinka ryskios margos spalvos, bet labai padeda kad ireminai nuotrauka ant vienspalvio popieriaus. Man mieliausias puslapis 11 menesio kadangi spalvos sviesesnes ir prie melynu akyciu taip tinka. Bet aplamai ideja thumbup.gif
, labai dėkui už tokią informaciją.....Aš tada drąsiai galiu naudoti "hybrid",

drasiai daryk bent ka ka tik nori. SB turi buti tai kas tau paciai miela ir grazu. O jei labai issiskiria is kitu tai dar geriau - gal nauja SB metoda atrasi. As pati noreciau dazniau uzrasyti teksta ant nuotraukos ir atspausdinti (kur tuscioj foto vietoj). Tada liktu daugiau vietos papuosimam. Tai toks metodas irgi hybrid vadinasi.

To konkurso laimetojai spekuliuojama kad bus labai daug "hybrid" siem metam kadangi beveik visuose zurnaluose rodo hybrid kuo daugiau ir digital. Mano visi darbeliai tradiciniu metodu-rankom. Tai dar mazesnis sancas man laimeti kadangi tik kelios vietos bus tradiciniam is visu 10. Turbut as skaitausi "atsilikus" SB metodais kad beveik digital nenaudoju blush2.gif . Bet svarbu man smagu kurti taip kaip darau.

Atsakyti

drasiai daryk bent ka ka tik nori. SB turi buti tai kas tau paciai miela ir grazu. O jei labai issiskiria is kitu tai dar geriau - gal nauja SB metoda atrasi. As pati noreciau dazniau uzrasyti teksta ant nuotraukos ir atspausdinti (kur tuscioj foto vietoj). Tada liktu daugiau vietos papuosimam. Tai toks metodas irgi hybrid vadinasi.

4u.gif , jo.....aš tik prisitaikau prie situacijos.........ir jau beveik Šiuolaikiška esu. biggrin.gif
Bet, patikėk, man tikrai labai labai gražu, kada viskas yra padaryta rankomis.....
Kadangi sugebu neblogai valdyti kai kurias grafines PC programas, aš jas tiem darbeliams pritaikau........nes pas mus kol kas tikrai striuka su priemonem, reikia kaip nors suktis, Ir labai gėriuosi darbeliais kitų , nes jos kažkaip ir suranda, tų medžiagų..........
Na bet nesenai gavau siuntinuką su daugybe įvairių niekučių, kuriuos dabar drąsiai naudosiu, pritaikydama foto........ HYBRID. mirksiukas.gif
Atsakyti