Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Aš senokai jau čia su jumis labinausi.........užsuku, pasidomiu, pasiskaitau.........ir vis laukiu to įkvėpimo...........
Bet šiandiena jis užėjo..........jau senai domiuosi atvirukais.........
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau.......... mirksiukas.gif

user posted image
Čia tokia atvirutė, kuri gali būti kartu ir vokelis.........nes iš šonų padariau surišimus.....Taigi - du viename...........

user posted image
Čia atvirutė - pavasarinė. Šiandieninis oras įkvėpė......
Ją tubūt dovanosiu mamai - motinos dienos proga........ smile.gif

user posted image
Ir dar viena........tokia žaisminga............Jau įsižaidžiau... 4u.gif
Gal jai dar kažko trūksta, bet tas popieriaus grožis nebeleido man tos atvirutės apkrauti. mirksiukas.gif

Turiu dar ir daugiau.....bet juos parodysiu vėliau...
Atsakyti
LAbai gražiai Srepinate wub.gif wub.gif wub.gif aš nebeištvėrus irgi imsiuos ,tik turiu klausimą,gal jeigu sendinant su arbata po to nulakavus akriiniu laku,ar vistiek kenktų nuotraukom? ir apskritai nesuprantu,kaip gali kenti,jeigu aš nuotrauką priklijuosiu toliau nuo tos gėlės ? arba jeigu mano pagrindas bus toks ir nuotrauką priklijuosiu su dvipusio lipnumo juostele ?

Įdedu digital albumą smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir dar klauimėlis,pamenu Aveda, rodei tokį puslapį su nekokybiškom nuotraukom,aš irgi turiu tokias labai mėlynas nuotraukas,wait balansas buvo blogas,bet nuotraukos labai daug reiškia man,gal galėtum duoti kokią nuorodą,kur žmonės yra kažką tokio padarę iš nekokybiškų nuotraukų blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Arminux, tikrai žavios tavo atvirutės wub.gif Rankų darbo popierius suteikia savo šarmo.
Paskutinėj atvirutėj šiek tiek užkliuvo tie burbuliukai - jie gal kiek per dideli? rolleyes.gif
Ypač patiko žalsva wub.gif

P.S. gal prasitarsi kur pirkai tas žalsvas gėlytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 23:21)
Arminux, tikrai žavios tavo atvirutės  wub.gif Rankų darbo popierius suteikia savo šarmo.
Paskutinėj atvirutėj šiek tiek užkliuvo tie burbuliukai - jie gal kiek per dideli?  rolleyes.gif
Ypač patiko žalsva  wub.gif

P.S. gal prasitarsi kur pirkai tas žalsvas gėlytes  blush2.gif

Ne tik gėlytės, bet ir popierių ir dar daugybę visokių niekučių skirtų scrabookingui ir atvirutėms parsisiunčiu iš Tailando........
doh.gif kiek vardo aš turėjau su tuo siuntinuku...........net muitinti teko.........

Papildyta:
Lachese,, o tavo darbelį jau mačiau tavo temelėje........žavėjausi be galo....nu super........
gerai, kad yra tokių žmonių, kurie tik priduoda įkvėpimo... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar dadejau SB puslapi naudojant lygiai tokia pacia gelyte tik sendinta su Distress Ink rasalu (paciam gale post'o darasiau).
Atsakyti
Na ir darbeliu pasirode thumbup.gif

Linutuke, ar negaletum nupaveiksluoti is arciau ir dalimis ax.gif Ydomu is arciau abziureti tongue.gif Man ir patiko pavadinime panaudota rodykle. Labai sauni ideja thumbup.gif

Arminux, grazios atvirutes 4u.gif Man ir ta zalsva labiausiai patiko wub.gif

Lachese, truputy pavyzdiu zmonem, kurie ismano kaip su visokiais PS susitarti ax.gif Man tik ydomu, ar niekada nebandei toky kombinuota sb sukurti ir kompu ir realiais papuosimais?

Savo sb baigsiu greitai. Deliojau, deliojau... Ir vis tik apsisprendziau prie paprastesnio varianto. Tik vat truputy sugadinau blush2.gif Bet lygtais pavyko kliurka pataisyti ax.gif Rytoj dienos sviesoj geriau matysis. Jei gerai, tai gal rytoj ir baigsiu 4u.gif
Atsakyti
ar niekada nebandei toky kombinuota sb sukurti ir kompu ir realiais papuosimais

tai vadinasi "hybrid" SB dabar LABAI populiaru taip daryti.
Arminux, grazios atvirutes 4u.gif Man ir ta zalsva labiausiai patiko wub.gif

drinks_cheers.gif Man irgi... thumbup.gif

Labai grazu thumbup.gif svarbiausiai kad atspausdinai nuotraukas ir surisai i mini albuma, o ne tunoja kompe tavo SB darbeliai (kaip pas daug ka kurios uzsiema digital/skaitmeniniu SB). O koki albumo duomenys? Ir dar ta tulpe ar dadeta ar tikrai ten i kadra pateko? Domina mane Digital, bet jei vien ant to pasinesiu tai didelis nuostolis butu (kraupu man net pagalvot kiek isleidau pirkdama SB medziagas).
Tosk Laukiam puslapio pristatymo 4u.gif
Atsakyti
Kas taip anksti jau prie kompo sedi? mirksiukas.gif
Atsakyti
valio thumbup.gif kiek daug gražių darbelių pasirodė thumbup.gif visos didelės šaunuolės bis.gif
AVEDA, ačių už gėlytes, kaip tik vakar karpinėjau, tai reiks dabar bandyti sendinti blush2.gif pažiūrėsim kas gausis...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 01, 23:35)
valio  thumbup.gif kiek daug gražių darbelių pasirodė  thumbup.gif visos didelės šaunuolės  bis.gif
AVEDA, ačių už gėlytes, kaip tik vakar karpinėjau, tai reiks dabar bandyti sendinti  blush2.gif pažiūrėsim kas gausis...

cia bangom ateina: atrodo nei viena nesirodo ir... bym !! visos is karto pateikia darbelius. Lauksiu gelyciu 4u.gif
As jau tureciau miegot eiti bet insomnike tapau tai man sunku prisiverst.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 02, 08:37)
cia bangom ateina: atrodo nei viena nesirodo ir... bym !! visos is karto pateikia darbelius. Lauksiu gelyciu  4u.gif
As jau tureciau miegot eiti bet insomnike tapau tai man sunku prisiverst.

o tai kiek dabar pas jus valandų?
as tai turėčiau dirbti pradėt, ale visad pirmiau čia atsižymiu ir tik tada einu dirbti blush2.gif
Atsakyti
[quote=Arminux,2008 04 01,
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau.
Čia tokia atvirutė, kuri gali būti kartu ir vokelis.........nes iš šonų padariau surišimus.....Taigi - du viename...........
Čia atvirutė - pavasarinė. Šiandieninis oras įkvėpė......
Ją tubūt dovanosiu mamai - motinos dienos proga........ smile.gif
Ir dar viena........tokia žaisminga............Jau įsižaidžiau... 4u.gif

[quote=Lachesė,2008 04 01, 23:20]

Na tikri grožiai.Savo darbelius pasidarė gėda ir parodyti doh.gif doh.gif.
Papildyta:
Aveda puikūs sendinimo patarimai thumbup.gif . Na bandysiu tai išbandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti