Aš senokai jau čia su jumis labinausi.........užsuku, pasidomiu, pasiskaitau.........ir vis laukiu to įkvėpimo...........
Bet šiandiena jis užėjo..........jau senai domiuosi atvirukais.........
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau..........
Čia tokia atvirutė, kuri gali būti kartu ir vokelis.........nes iš šonų padariau surišimus.....Taigi - du viename...........
Čia atvirutė - pavasarinė. Šiandieninis oras įkvėpė......
Ją tubūt dovanosiu mamai - motinos dienos proga........
Ir dar viena........tokia žaisminga............Jau įsižaidžiau...
Gal jai dar kažko trūksta, bet tas popieriaus grožis nebeleido man tos atvirutės apkrauti.
Turiu dar ir daugiau.....bet juos parodysiu vėliau...
LAbai gražiai Srepinate aš nebeištvėrus irgi imsiuos ,tik turiu klausimą,gal jeigu sendinant su arbata po to nulakavus akriiniu laku,ar vistiek kenktų nuotraukom? ir apskritai nesuprantu,kaip gali kenti,jeigu aš nuotrauką priklijuosiu toliau nuo tos gėlės ? arba jeigu mano pagrindas bus toks ir nuotrauką priklijuosiu su dvipusio lipnumo juostele ?
Įdedu digital albumą
Papildyta:
ir dar klauimėlis,pamenu Aveda, rodei tokį puslapį su nekokybiškom nuotraukom,aš irgi turiu tokias labai mėlynas nuotraukas,wait balansas buvo blogas,bet nuotraukos labai daug reiškia man,gal galėtum duoti kokią nuorodą,kur žmonės yra kažką tokio padarę iš nekokybiškų nuotraukų Ačiū
Įdedu digital albumą
Papildyta:
ir dar klauimėlis,pamenu Aveda, rodei tokį puslapį su nekokybiškom nuotraukom,aš irgi turiu tokias labai mėlynas nuotraukas,wait balansas buvo blogas,bet nuotraukos labai daug reiškia man,gal galėtum duoti kokią nuorodą,kur žmonės yra kažką tokio padarę iš nekokybiškų nuotraukų Ačiū
Arminux, tikrai žavios tavo atvirutės Rankų darbo popierius suteikia savo šarmo.
Paskutinėj atvirutėj šiek tiek užkliuvo tie burbuliukai - jie gal kiek per dideli?
Ypač patiko žalsva
P.S. gal prasitarsi kur pirkai tas žalsvas gėlytes
Paskutinėj atvirutėj šiek tiek užkliuvo tie burbuliukai - jie gal kiek per dideli?
Ypač patiko žalsva
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 23:21)
Arminux, tikrai žavios tavo atvirutės Rankų darbo popierius suteikia savo šarmo.
Ypač patiko žalsva
Ypač patiko žalsva
Ne tik gėlytės, bet ir popierių ir dar daugybę visokių niekučių skirtų scrabookingui ir atvirutėms parsisiunčiu iš Tailando........
kiek vardo aš turėjau su tuo siuntinuku...........net muitinti teko.........
Papildyta:
Lachese,, o tavo darbelį jau mačiau tavo temelėje........žavėjausi be galo....nu super........
gerai, kad yra tokių žmonių, kurie tik priduoda įkvėpimo...
Dar dadejau SB puslapi naudojant lygiai tokia pacia gelyte tik sendinta su Distress Ink rasalu (paciam gale post'o darasiau).
Na ir darbeliu pasirode
Linutuke, ar negaletum nupaveiksluoti is arciau ir dalimis Ydomu is arciau abziureti Man ir patiko pavadinime panaudota rodykle. Labai sauni ideja
Arminux, grazios atvirutes Man ir ta zalsva labiausiai patiko
Lachese, truputy pavyzdiu zmonem, kurie ismano kaip su visokiais PS susitarti Man tik ydomu, ar niekada nebandei toky kombinuota sb sukurti ir kompu ir realiais papuosimais?
Savo sb baigsiu greitai. Deliojau, deliojau... Ir vis tik apsisprendziau prie paprastesnio varianto. Tik vat truputy sugadinau Bet lygtais pavyko kliurka pataisyti Rytoj dienos sviesoj geriau matysis. Jei gerai, tai gal rytoj ir baigsiu
Linutuke, ar negaletum nupaveiksluoti is arciau ir dalimis Ydomu is arciau abziureti Man ir patiko pavadinime panaudota rodykle. Labai sauni ideja
Arminux, grazios atvirutes Man ir ta zalsva labiausiai patiko
Lachese, truputy pavyzdiu zmonem, kurie ismano kaip su visokiais PS susitarti Man tik ydomu, ar niekada nebandei toky kombinuota sb sukurti ir kompu ir realiais papuosimais?
Savo sb baigsiu greitai. Deliojau, deliojau... Ir vis tik apsisprendziau prie paprastesnio varianto. Tik vat truputy sugadinau Bet lygtais pavyko kliurka pataisyti Rytoj dienos sviesoj geriau matysis. Jei gerai, tai gal rytoj ir baigsiu
ar niekada nebandei toky kombinuota sb sukurti ir kompu ir realiais papuosimais
tai vadinasi "hybrid" SB dabar LABAI populiaru taip daryti.
Arminux, grazios atvirutes 4u.gif Man ir ta zalsva labiausiai patiko wub.gif
Man irgi...
Įdedu digital albumą smile.gif
Labai grazu svarbiausiai kad atspausdinai nuotraukas ir surisai i mini albuma, o ne tunoja kompe tavo SB darbeliai (kaip pas daug ka kurios uzsiema digital/skaitmeniniu SB). O koki albumo duomenys? Ir dar ta tulpe ar dadeta ar tikrai ten i kadra pateko? Domina mane Digital, bet jei vien ant to pasinesiu tai didelis nuostolis butu (kraupu man net pagalvot kiek isleidau pirkdama SB medziagas).
Tosk Laukiam puslapio pristatymo
Kas taip anksti jau prie kompo sedi?
valio kiek daug gražių darbelių pasirodė visos didelės šaunuolės
AVEDA, ačių už gėlytes, kaip tik vakar karpinėjau, tai reiks dabar bandyti sendinti pažiūrėsim kas gausis...
AVEDA, ačių už gėlytes, kaip tik vakar karpinėjau, tai reiks dabar bandyti sendinti pažiūrėsim kas gausis...
QUOTE(remini @ 2008 04 01, 23:35)
valio kiek daug gražių darbelių pasirodė visos didelės šaunuolės
cia bangom ateina: atrodo nei viena nesirodo ir... bym !! visos is karto pateikia darbelius. Lauksiu gelyciu
As jau tureciau miegot eiti bet insomnike tapau tai man sunku prisiverst.
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 02, 08:37)
cia bangom ateina: atrodo nei viena nesirodo ir... bym !! visos is karto pateikia darbelius. Lauksiu gelyciu
o tai kiek dabar pas jus valandų?
as tai turėčiau dirbti pradėt, ale visad pirmiau čia atsižymiu ir tik tada einu dirbti
[quote=Arminux,2008 04 01,
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau.
Čia tokia atvirutė, kuri gali būti kartu ir vokelis.........nes iš šonų padariau surišimus.....Taigi - du viename...........
[quote=Lachesė,2008 04 01, 23:20]
Įdedu digital albumą
Na tikri grožiai.Savo darbelius pasidarė gėda ir parodyti .
Papildyta:
Aveda puikūs sendinimo patarimai . Na bandysiu tai išbandyti.
Tai pasirodysiu ką šiandiena nuveikiau.
[quote=Lachesė,2008 04 01, 23:20]
Įdedu digital albumą
Na tikri grožiai.Savo darbelius pasidarė gėda ir parodyti .
Papildyta:
Aveda puikūs sendinimo patarimai . Na bandysiu tai išbandyti.