Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Pries kelias savaites draugei vyras is amerikos siunte dovana. Parase, kad dovana, bet apmuitavo. 18pvm+3,5proc. muitas. ax.gif
Atsakyti
teisingai remini sako, be raikalo ir per anksti panikos priepuoliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 01, 15:31)
Pries kelias savaites draugei vyras is amerikos siunte dovana. Parase, kad dovana, bet apmuitavo. 18pvm+3,5proc. muitas. ax.gif

o per kokia kompanija siunte?

o as jau mini albumo virseli padariau ir pirmus du puslapius cool.gif , mane tas siuntinys nostalgija amerikai prisauke blink.gif , tai issitraukiau 1997 metu nuotraukas lotuliukas.gif , greiciau jau jis atkeliautu, o tai i amerika uzsimanysiu doh.gif, o nuvaryt tai negaliu blush2.gif
Atsakyti
siuntinys nostalgija amerikai prisauke blink.gif , tai issitraukiau 1997 metu nuotraukas lotuliukas.gif , greiciau jau jis atkeliautu, o tai i amerika uzsimanysiu doh.gif, o nuvaryt tai negaliu blush2.gif

o kam ta nostalgija Amerikai? Ar del gausesnio prekiu pasirinkimo? Gal tik del hobiu yra labai daug prekiu o viska kitka LT ne kuo neatsilieka nuo JAV. Kada pirma kart buvau Maximoj, tai labai gera ispudy paliko kad pasakyciau man net patiko labiau negu Supermarketai JAV.
Laukiu virselio pristatymo 4u.gif
O as jau beveik ikelsiu nauja -nu antra-uzduoti.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 01, 19:28)
o kam ta nostalgija Amerikai? Ar del gausesnio prekiu pasirinkimo? Gal tik del hobiu yra labai daug prekiu o viska kitka LT ne kuo neatsilieka nuo JAV. Kada pirma kart buvau Maximoj, tai labai gera ispudy paliko kad pasakyciau man net patiko labiau negu Supermarketai JAV.
Laukiu virselio pristatymo 4u.gif
O as jau beveik ikelsiu nauja -nu antra-uzduoti.

neeee ne prekem nostalgija, zinai kai nebuni ilgai kur nors o esi buvus, tai atrodo norisi pasivaikscioti pasiziureti kaip viskas pasikeite, pries kelias dienas per google uzsikroviau savo buvusia gyven vieta, tai kai pasiziurejau satelitini vaizdeli nustebau kaip ten viskas pasikeite toki nama nugriove, vietoje jo atsirado visa gatve su gal kokiais 5 ar 6 namukais o gal kando, uztai ir pagalvoju kad ydomu pasivaikstineti butu ax.gif , mes su MB daznai uzsukam i Lentvari, ir pravaziuojam pro pirmaja musu bendro gyvenimo vietele, sunku buvo kaip prisimenu, bet kaskas traukia ten blush2.gif

oi pamirsau pasigirti jau dar viena puslapiuka beveik pabaigiau, tik nuotraukos nezinau ar siandien bus, pas MB tas daigciukas su kurio pagalba perkeliu nuotraukas is telefono, o jis Kaisiadoryse krepsinuka zaidzia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 01 balandžio 2008 - 19:51
Va aš jau idėją knygutei turiu thumbup.gif Buvom šiandien su vaikais parke, pridariau nuotraukų wub.gif Pilnas parkelis žibučių wub.gif wub.gif wub.gif
Jei ne besimėtančios šiūkšlės, kurias išvežt reikėtų kelių, jei ne dar daugiau sunkvežimių - Tai būtų tiesiog fantastiška!!!
o dabar tos šiūkšlės truputį nuotaiką pagadino. Ir dar Vilnius kitąmet ruošiasi būti kultūros sostine doh.gif jo galėsim pademonstruot kokie mes doh.gif doh.gif doh.gif
Na kad jums nesugadinčiau ūpo, tai prašau pasigožėti
user posted image
Atsakyti
IF gerą tu man įžangą čia padarei thumbup.gif ...pasižiūrėkite blog'e yra nauja užduotis kaip sendinti popierių su arbata.
Atsakyti
4u.gif
labai liuks šitas sendinimo būdas, net neabejoju, kad kur nors pritaikysiu, aišku gaila, kad SB netinka, tai iš vis super būtų thumbup.gif
Patinka man tas suvalkiečių kampelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 01 balandžio 2008 - 21:17
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 01, 17:27)
teisingai remini sako, be raikalo ir per anksti panikos priepuoliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o per kokia kompanija siunte?

o as jau mini albumo virseli padariau ir pirmus du puslapius  cool.gif , mane tas siuntinys nostalgija amerikai prisauke  blink.gif , tai issitraukiau 1997 metu nuotraukas  lotuliukas.gif , greiciau jau jis atkeliautu, o tai i amerika uzsimanysiu  doh.gif, o nuvaryt tai negaliu  blush2.gif

Nezinau, reiks pasidometi.
Atsakyti
nu va MB parsirado namo, tai turiu jau ir nuotraukas kompe, pirma nuotrauka virselis, o antroje nuotraukoje sekantys psl.

user posted image

user posted image
Atsakyti
LINUTUK: pirma atlikai uzduoti (ar noretum kad ikelciau i bloga?). Man patiko kaip atsivercia kad nuotrauka prasitesia pro abu puslapius (ten kairej kur susilenkimas yra). Tai tu plika fona palikai neklodama jokio rastuoto popieriaus? (turbut "lauki siuntinio" bus atsakymas) tongue.gif
Atsakyti
Linutuk, matau ryškų tobulėjimą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Patiko ir man tas perėjimas, ir ta rodyklė su "in"
Aveda, man rodos ten padažytas pagrindas (truputi paplaukę sunku gerai įžiūrėt)
Šaunuolė. Bus pas mus Linutukas "pirmūnė" tongue.gif (vis pirma darbelius padaro)
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 01, 21:50)
LINUTUK: pirma atlikai uzduoti (ar noretum kad ikelciau i bloga?). Man patiko kaip atsivercia kad nuotrauka prasitesia pro abu puslapius (ten kairej kur susilenkimas yra). Tai tu plika fona palikai neklodama jokio rastuoto popieriaus? (turbut "lauki siuntinio" bus atsakymas) tongue.gif

nu zinoma noriu blush2.gif 4u.gif bet tik kad dar reiktu pora psl padaryti , nes nebaigta ir gal nuotraukas geresnias reiktu pafotkinti g.gif ir kas gi to siuntinio nelaukia, apie rastuota popieriu net negalvojau, ba vistiek jo neturiu, sukaus is to ka turejau biggrin.gif
Atsakyti