Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 01, 04:53)
si penktadieni suzinosiu  ax.gif nu tiksliau, nieko teigiamo nesuzinosiu  tongue.gif

nu nu nu nono.gif o juk būna kai visai nesitiki, tik bac ir laimėjai bis.gif thumbup.gif mes visos už tave "sergam" drinks_cheers.gif taip kad prašom iškarto pasigirti mirksiukas.gif
o suvalkiečių kampelis man šį kart nepatiko verysad.gif neturiu aš knygučių... su mb tokių neskaitom lotuliukas.gif taip, kad laukiu sekančių užduočių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 01, 06:55)
nu nu nu  nono.gif  o juk būna kai visai nesitiki, tik bac ir laimėjai bis.gif  thumbup.gif  mes visos už tave "sergam"  drinks_cheers.gif taip kad prašom iškarto pasigirti  mirksiukas.gif
o suvalkiečių kampelis man šį kart nepatiko  verysad.gif neturiu aš knygučių... su mb tokių neskaitom  lotuliukas.gif taip, kad laukiu sekančių užduočių  drinks_cheers.gif

neissisukinek nono.gif , nueik pas kokia drauge i svecius ir kol ji ruos kava arba arbata nusavink kokia vaikiska knygute patyliukais lotuliukas.gif ir tases dideles nereiks su savim pasiimti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 01, 02:53)
si penktadieni suzinosiu  ax.gif nu tiksliau, nieko teigiamo nesuzinosiu  tongue.gif

ehe, jau greitai thumbup.gif thumbup.gif nu nepamirsk pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 01 balandžio 2008 - 07:43
QUOTE(remini @ 2008 04 01, 07:55)
o suvalkiečių kampelis man šį kart nepatiko  verysad.gif neturiu aš knygučių... su mb tokių neskaitom  lotuliukas.gif taip, kad laukiu sekančių užduočių  drinks_cheers.gif

[quote=LINUTUKĖ,2008 04 01, 08:44]
neissisukinek nono.gif , nueik pas kokia drauge i svecius ir kol ji ruos kava arba arbata nusavink kokia vaikiska knygute patyliukais lotuliukas.gif ir tases dideles nereiks

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na aš nežinau ar jūs lankotės sendaikčių parduotuvėlėse. Va ten ir knygučių esu ma čiusi visai neblogų ir papigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 01 balandžio 2008 - 08:03
iš draugių neatiminėsiu knygučių tongue.gif lotuliukas.gif geriau palauksiu siuntinuko su albumu thumbup.gif jau taip nekantrauju, kad... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 01, 09:07)
iš draugių neatiminėsiu knygučių  tongue.gif  lotuliukas.gif geriau palauksiu siuntinuko su albumu  thumbup.gif jau taip nekantrauju, kad...  ax.gif

AHA aš ir labai laukiu, ir visai nedaug beliko laukti thumbup.gif Tik įdomu prie mūsų muitinė neprisikabins? g.gif

O dėl knygutės labai susinervinau, žinau kad tokių buvau pripirkus ir per remontus kažkur užkišau, o dabar niekur nerandu doh.gif , šudas...
O idėja tai labai liuks, ir visai ne suvalkietiška, o originali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 11:34)
AHA aš ir labai laukiu, ir visai nedaug beliko laukti  thumbup.gif  Tik įdomu prie mūsų muitinė neprisikabins?  g.gif

velnias ten juos žino, kas jiems šaus į galvą... g.gif kai sulauksim kokių naujienų tai ir tarsimės ką daryt smile.gif įdomu per kur siuntinys ateis g.gif bet jei laivu, tai turbūt tada Klaipėdoj formins g.gif na AVEDA sakė jau siuntė ne kartą, tai gal žino kaip reikia daryt 4u.gif
pasigendu jau mūsų darbelių verysad.gif negi nieks nieko nebedaro? na bent knygeles parodykit 4u.gif
manau temos papildymui (o gal kam ir kokių minčių ateis tuo pačiu) galima būtų įdėti rastų įdomesnių sb puslapėlių pavyzdžių, kuriuos galėtume aptarti ir kartu pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 09:34)
AHA aš ir labai laukiu, ir visai nedaug beliko laukti  thumbup.gif  Tik įdomu prie mūsų muitinė neprisikabins?  g.gif

QUOTE(remini @ 2008 04 01, 10:12)
velnias ten juos žino, kas jiems šaus į galvą...  g.gif kai sulauksim kokių naujienų tai ir tarsimės ką daryt smile.gif įdomu per kur siuntinys ateis  g.gif bet jei laivu, tai turbūt tada Klaipėdoj formins  g.gif na AVEDA sakė jau siuntė ne kartą, tai gal žino kaip reikia daryt  4u.gif
pasigendu jau mūsų darbelių  verysad.gif negi nieks nieko nebedaro? na bent knygeles parodykit  4u.gif
manau temos papildymui (o gal kam ir kokių minčių ateis tuo pačiu) galima būtų įdėti rastų įdomesnių sb puslapėlių pavyzdžių, kuriuos galėtume aptarti ir kartu pasimokyti  4u.gif

merginos nepanikuokite, viskas bus gerai mirksiukas.gif, jie ne pirmi metai dirba, matet kokios dezes, nenaujos, palamdytos, tikrai neprisikabins, ten jie moka kaskaip ta muitine apeiti, alia tipo labdara atsiusta ir ne nauji, ir nelabai kas tikrinama buna, tikrai labai maza tikimybe kad muitai bus, jai rimtai tai nemanau kad kas bus, o kai siuntinukas bus LT tai gavejui paskambina ir pristato i namus personaliai, mes savo laiku daug siunteme is Amerikos, per 4 metus jau net neatsimenu kelis kartus, o dar kraustemes, ir jokiu problemu nebuvo, taip kad be panikos, tik kad greiciau jie atkeliautu tai ir man noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 01, 13:09)
merginos nepanikuokite, viskas bus gerai  mirksiukas.gif, jie ne pirmi metai dirba, matet kokios dezes, nenaujos, palamdytos, tikrai neprisikabins, ten jie moka kaskaip ta muitine apeiti, alia tipo labdara atsiusta ir ne nauji, ir nelabai kas tikrinama buna, tikrai labai maza tikimybe kad muitai bus, jai rimtai tai nemanau kad kas bus, o kai siuntinukas bus LT tai gavejui paskambina ir pristato i namus personaliai, mes savo laiku daug siunteme is Amerikos, per 4 metus jau net neatsimenu kelis kartus, o dar kraustemes, ir jokiu problemu nebuvo, taip kad be panikos, tik kad greiciau jie atkeliautu tai ir man noretusi blush2.gif

tai gerai kad tu su patirtim, jei ką - tau skambins (dėl mudviejų siuntinuko), tai tu žinosi ką šnekėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 01, 12:16)
tai gerai kad tu su patirtim, jei ką - tau skambins (dėl mudviejų siuntinuko), tai tu žinosi ką šnekėt  rolleyes.gif

sutarta mirksiukas.gif , bet kiek anksciau yra buve, tai jie skambina tik susitarti del laiko, kada jie galetu atvezti smile.gif
Atsakyti
Aš pirma matysiu siuntinį iš toookio tolimo užsienio thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
o suvalkiečių kampelis man šį kart nepatiko verysad.gif neturiu aš knygučių... su mb tokių neskaitom lotuliukas.gif taip, kad laukiu sekančių užduočių drinks_cheers.gif

tai kad nebutinai turet vaikuciu ar kaimynu, kaip Sanrita minejo galima nueiti i kokia labdaros ar sendaikciu landyne ir uz centus nusipirkti tinkamu knyguciu. O pati mintis- ta plika kartonine knygute- tai labai daug variantu kaip galima dekoruoti ir papuosti. Tam ir yra uzduotis kad pateigti kazka neiprasto, galbut net kasdienisko tik priverst pamatyti ta daikta naujom akim.
Bet jei nepatinka mini albumai ar knygutes aplamai, tai tada paskelbsiu (siandien tikriausiai) nauja Suvalkieciu Kampelio uzduoti..viena is ju bandyk atlikti 4u.gif
tai gerai kad tu su patirtim, jei ką - tau skambins (dėl mudviejų siuntinuko), tai tu žinosi ką šnekėt rolleyes.gif

Nemanau kad muitine reikalaus mokesciu. Man sake kad verte uzrasyt tik 50 dol, tai taip ir padariau kiekvienam siuntiniui. Manau jie mokesciu reikalauja jei buna aisku kad cia turgavosit ar komerciniam tikslui. Kainas as uzbraukiau nuo kiekvienos prekes, ir netgi jusu varda uzrasiau ant kiekvienos.Jei taip prisikabins, tai as kiekvienai is jusu idejau po SB zurnala (ar knyga), tai galite sakyt kad cia naujas hobis LT ir jus bandot ismokti kad savo seimai tokius albumus padarytumet kaip zurnale pamoko, ir t.t.
Atsakyti
aš tai šiandien gėlytėm šabloniukus karpau blush2.gif nežinau dar kur jas kišiu, bet gal prisireiks g.gif čia pavasaris turbūt taip veikia wub.gif
oi, tai laukiam tada naujos užduotėlės thumbup.gif
o muitinė, jei nėra čekių, tai ir negali kabintis, blogiausiu atveju, paprašysim tavęs parašyti laišką, kad čia dovana ir viskas. na bet mes čia paniką be reikalo keliam, nieko dar nežinodamos doh.gif kai bus laikas, tai ir žiūrėsim 4u.gif
Atsakyti