Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Tai spalvos ant dangtelio nė kiek neatitinka realaus vaizdo, kuris išgaunamas su štampuku.
.
Cia saitas LABAI geru mediniu stampu rinkiniu (tokiu hobi centruose niekur nerasi, cia tik spec. per sia interneto parduotuve). Paziurekit ir per Gallery virsuj po puslapiu nuorodom, daug ideju duoda.

g.gif Nelabai cia suprantu prie ko tos spalvos...bet kas nupiesta ant medines kaladeles ar plastmases dangtelio, tai tas turi atitikti ta vaizda kuri stampuos, o spalva tai nera ko cia deta. Kaip ta boruzele parodyta raudona, bet stampuosi su juodu rasalu ir gausi ta pacia boruze, o raudonai pati su flomasteriu turi nuspalvint. Mano darbelis "Aug mazasis sekliuk" tai seklu pokelio hidrandzia-gele irgi parodyta spalvuota ant kaladeles, bet stampavau su juodu rasalu ir nuspalvinau su spalvuotais piestukais.

Bet manau tu turejai omeny kad dangtelis visai ka kita pavaizdavo negu stampas stampavo.

Si savaitgali buvau dvi dienas seminare del darbo. Taaaaaip nubodu buvo kad aplinkui puse zmonu salej snaudzia, o as kaip kokia vidurinej pasiemiau maza fotografijos knyga ir isidejau tarp dokumentu papkes kad atrodyciau kad klausau ir mokausi...tik del SB mokausi ax.gif blush2.gif ...geda, bet dar didesne geda akis uzmerkti, tai nors daktarui "suteikiau" vaizda kad klausau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 31 kovo 2008 - 00:51
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 30, 21:24)
kur visos pabegot? jau dvi dienos is eiles o niekas cia daugiau nesirodo g.gif Turbut niekam nepatiko nuja uzduotis lotuliukas.gif o gal laukiat Balandzio pabaigos? ..bet net ir musu Norveges pabego? Greit pasiskelbkite o tai pamanysiu kad koks epidemikas per Europa perejo...pavasariskas tikriausiai. biggrin.gif

mano maziui labai auksta temperatura, tai nera kaip prisest pries SB, nors jau noras atsirado smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 31, 00:49)
Si savaitgali buvau dvi dienas seminare del darbo. Taaaaaip nubodu buvo kad aplinkui puse zmonu salej snaudzia, o as kaip kokia vidurinej pasiemiau maza fotografijos knyga ir isidejau tarp dokumentu papkes kad atrodyciau kad klausau ir mokausi...tik del SB mokausi ax.gif  blush2.gif ...geda, bet dar didesne geda akis uzmerkti, tai nors daktarui "suteikiau" vaizda kad klausau.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms labutis ir su praėjusiomis šventėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Na štai ir aš gryžau po atostogų ir galėsiu vėl mokintis kaip gražiai papuošti savo albumą.
Kaip matau per savaitę suspėjote labai daug nuveikti. O aš kaip ir dar kai kurios sergu tiesiogine to žodžio prasme kaupimo manija.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 30, 21:24)
kur visos pabegot? jau dvi dienos is eiles o niekas cia daugiau nesirodo g.gif Turbut niekam nepatiko nuja uzduotis lotuliukas.gif o gal laukiat Balandzio pabaigos? ..bet net ir musu Norveges pabego? Greit pasiskelbkite o tai pamanysiu kad koks epidemikas per Europa perejo...pavasariskas tikriausiai. biggrin.gif

pavasaris pavasaris thumbup.gif , man irgi nuotaika geresne bigsmile.gif , as niekur nepabegau blush2.gif , jau nuo vakar darbinga nuotaika sugryzusi, sedziu prie mini albumiuko, kadangi ta vienintele knygute sugadinau nepataisomai (nuplesinejant tuos paveiksliukus susiplese ax.gif ), tai pasidariau albumiuka pati is turimo kartono, siandien su akriliniais dazais bandziau isgauti norima spalva, tai labai didele naujiena mano gyvenimelyje nes pati sugebejau susimaisyti norima spalva, zinoma ne be interneto pagalbos blush2.gif visa ryta skaitinejau, paskui atsibodo skaitineti, ir pasiemus dazus daug ju sugadinau lotuliukas.gif bet gavosi tai ko norejau, tai vaikstau dabar po namus nosi uzrietusi biggrin.gif ir labai savimi patenkinta , dar mokinausi sendinti, turiu minti tavajam blogui "suvalkieciu kampeliui", kaip sendinti su indams plauti kempine ir akriliniais dazais lotuliukas.gif , kadangi sendinimas man dar vis neatrasti toliai tai buvo tikrai fan, ir gavosi visai nieko kaip pirmam kartui cool.gif
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 31, 00:49)
.
Si savaitgali buvau dvi dienas seminare del darbo. Taaaaaip nubodu buvo kad aplinkui puse zmonu salej snaudzia, o as kaip kokia vidurinej pasiemiau maza fotografijos knyga ir isidejau tarp dokumentu papkes kad atrodyciau kad klausau ir mokausi...tik del SB mokausi ax.gif  blush2.gif ...geda, bet dar didesne geda akis uzmerkti, tai nors daktarui "suteikiau" vaizda kad klausau.

prajuokinai lotuliukas.gif
QUOTE(Miglota @ 2008 03 31, 12:09)
mano maziui labai auksta temperatura, tai nera kaip prisest pries SB, nors jau noras atsirado  smile.gif

, linkiu maziui sveikateles 4u.gif
Atsakyti
mano maziui labai auksta temperatura,

sveikatos jum kuo greiciau 4u.gif
sugadinau nepataisomai (nuplesinejant tuos paveiksliukus susiplese

tai ar negalejai su svitriniu popierium likusius paveiksliukus nutrinti, ar ir kartonas labai susiplese?

Kazkas manes bloge prase parodyt kaip ka sendint is arbatos/kavos. Tai numatau kad padarysiu sendinta gele su arbatos sendinimu ir skylamusio lapeliais...Idomu kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 31, 13:59)
sveikatos jum kuo greiciau 4u.gif

tai ar negalejai su svitriniu popierium likusius paveiksliukus nutrinti, ar ir kartonas labai susiplese?

tai va kad ir pats kartonas susiplese blush2.gif , mano knyguteje jis ko gero dvigubai plonesnis nei tavo parodytoje knyguteja, tai kai plesiau nuo kampo, tai jis ne plonyn plyso o stotyn, tai ir gavosi uztai didelis snipstas lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nieko is klaidu mokinuosi, o kadangi daugiau knygeliu nuo vaiku negalejau nuvogti (sita buvo viena uzkista ir seniai pamirsta), tai gaminau savo gamybos cool.gif , kad netycia savo panelyciu nenuskriausciau
Atsakyti
As irgi cia 4u.gif Tiesiog labai daug reikalu susikaupe per visus sirgimus. Beto buvau pastrigus prie savojo sb...

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 31, 17:09)
pavasaris pavasaris  thumbup.gif , man irgi nuotaika geresne bigsmile.gif , as niekur nepabegau  blush2.gif , jau nuo vakar darbinga nuotaika sugryzusi, sedziu prie mini albumiuko, kadangi ta vienintele knygute sugadinau nepataisomai (nuplesinejant tuos paveiksliukus susiplese ax.gif ), tai pasidariau albumiuka pati  is turimo kartono, siandien su akriliniais dazais bandziau isgauti norima spalva, tai labai didele naujiena mano gyvenimelyje nes pati sugebejau susimaisyti norima spalva, zinoma ne be interneto pagalbos  blush2.gif visa ryta skaitinejau, paskui atsibodo skaitineti, ir pasiemus dazus daug ju sugadinau  lotuliukas.gif bet gavosi tai ko norejau, tai vaikstau dabar po namus nosi uzrietusi  biggrin.gif  ir labai savimi patenkinta , dar mokinausi sendinti, turiu minti tavajam blogui  "suvalkieciu kampeliui", kaip sendinti su indams plauti kempine ir akriliniais dazais  lotuliukas.gif , kadangi sendinimas man dar vis neatrasti toliai tai buvo tikrai fan, ir gavosi visai nieko kaip pirmam kartui  cool.gif

O cia mano pastrigimo priezastis lotuliukas.gif Man kaip tik vakar pasiseke irgi isgauti norima spalva lotuliukas.gif Niekad nesu uzsiemusi tokiais dalykais, tai buvo knisalyne biggrin.gif Tikiuos dabar sb eisis truputy greiciau 4u.gif
Atsakyti
Man kaip tik vakar pasiseke irgi isgauti norima spalva lotuliukas.gif Niekad nesu uzsiemusi tokiais dalykais, tai buvo knisalyne

man anksciau buvo juokinga kad zmones perka jau maisytus dazus spec SB kaip galima paciam susimaisyt dailininku akrilinius, bet supratau kad nevisiem taip aisku kokiais kiekiais maisyti pagrindines spalvas kad gauti norima spalvos rezultata. Nors tapyba daugiau neuzsiimu, labiausiai praverte kad ismokau analizuoti spalvas ir numatiyt proporcijas kiek kokiu dazu deta. Bet sis sugebejimas pasiekiamas tik praktika ir dazu eikvojimu. Pacios galit pamegint sakykim raudona spalva, dadet biski balto, pamaisyt, paskui juodos, paskui melynos ir uzsirasyt rezultatus uzrasuose sekanciui kartui.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 31, 16:09)
man anksciau buvo juokinga kad zmones perka jau maisytus dazus spec SB kaip galima paciam susimaisyt dailininku akrilinius, bet supratau kad nevisiem taip aisku kokiais kiekiais maisyti pagrindines spalvas kad gauti norima spalvos rezultata. Nors tapyba daugiau neuzsiimu, labiausiai praverte kad ismokau analizuoti spalvas ir numatiyt proporcijas kiek kokiu dazu deta. Bet sis sugebejimas pasiekiamas tik praktika ir dazu eikvojimu. Pacios galit pamegint sakykim raudona spalva, dadet biski balto, pamaisyt, paskui juodos, paskui melynos ir uzsirasyt rezultatus uzrasuose sekanciui kartui.

vat vat, as buriau buriau su tais dazais priburiau spalva, bet maza kieki, tik tik uzteko apsendinti albumiuko krastus, dar norejau kelias detales pasendinti, bet dazu jau neliko verysad.gif , o kita tokia pat spalva kazin ar jau padarysiu schmoll.gif , bet rytoj kai vaiku nebus zadu vel akspermentuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 31, 12:00)
vat vat, as buriau buriau su tais dazais priburiau spalva, bet maza kieki, tik tik uzteko apsendinti albumiuko krastus, dar norejau kelias detales pasendinti, bet dazu jau neliko  verysad.gif , o kita tokia pat spalva kazin ar jau padarysiu  schmoll.gif , bet rytoj kai vaiku nebus zadu vel akspermentuoti  cool.gif

laukiu rezultato 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 31, 21:36)
laukiu rezultato  4u.gif  thumbup.gif

tai kad tikiausiai nuotraukose nieko nesimatys blush2.gif , pirma karta sendinau ir bijojau sugadinti, tai labai jau spalva pasistengiau neryskia tongue.gif padaryti, kad niekas broko nepamatytu lotuliukas.gif , nors finale ir nelabai subrokinau, galima buvo ir ryskiau biggrin.gif bet jau dabar kaip padariau taip ir paliksiu, nesinori persistengti rolleyes.gif

tiesa, as vis pamirstu AVEDA taves paklausti, kaip ten su tuo konkursu, dar nezinai rezultatu? sakei kad negreitai bet neuzfiksavo galve kada negreitai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 31 kovo 2008 - 21:52
kaip ten su tuo konkursu, dar nezinai rezultatu? sakei kad negreitai bet neuzfiksavo galve kada negreitai doh.gif

si penktadieni suzinosiu ax.gif nu tiksliau, nieko teigiamo nesuzinosiu tongue.gif
Atsakyti