QUOTE(Miglota @ 2008 03 27, 03:22)
tikrai, kad norvegiskos kainos.. kai daugiau nei dvigubai uz ta pati sumoket reikia
na bet negaliu labai skustis, nes turim beveik viska cia vietoj.. ne taip kaip LT, kur paciupinet negali pries pirkdamas
sakai nevirsyt 200 nok, o tai tada neapsimoka siustis nieko, gi uz 200 nok neprasisuksi
o del MB seses, tai ji vaziuoja ten shopintis, todel vilties mazai, kad dar ir man ka nors priglaus i lagamina, nes jau girdejau jos planus
nebent prasyciau atsiust pastu is ten nuplesus kainas ir uzregistravus kaip dovana
O koky atgaliny adresa rasys sesute, viesbucio??? Karta man buvo strioko... Lietuvoje uzsisakiau macro objektyva ir paprasiau, kad poto tevai nulupinetu ko nereikia ir atsiustu. Kai gavau pranesima is muitines man sirdis vos y kulnus nenusirito... Juk tas objektyvas Norgej apie 6000NOK kainuoja. Paskambinau ir buriau.... kad mano gimtadienis, kad tevai rado padeveta objektyva, juk Norgej padevetu objektyvu sunku gauti ir bla bla... Tai po gero pusvalandzio vistik atsileido jiems sirdys ir praleido be muito...
QUOTE(Miglota @ 2008 03 27, 21:25)
paskutiniu metu tikrai labai visi serga, mano vaikui 39-40 temperatura jau trecia diena laikosi.. daugiau jokiu ligos simptomu nera
Laikykites, va jums balionely, kad sveiktumet greiciau
Mano merginai ir panasiai buvo - tik numusi temperatura ir vel sukyla iki 39. Mazdaug 5dienas buvo tempa.
Aveda turiu klausimely... Del pavadinimo. Mano kuriamo sb pavadinimas bus "Moro i snøen" ir noriu ta "i" papuosti, nes cia pupos incialas. Tai va... Ta "i" kilsteleti y virsu truputy, ar nuleisti truputy zemiau viso uzraso
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas