Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 03 27, 01:43)
dar paziurejau kiek sitas rinkinys USA kainuoja, geriau buciau neziurejus  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi norvegiskos kainos lotuliukas.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 03 27, 02:01)
dabar misija neimanoma kaip nors ikalbet MB sese, kuri i NY skrenda trumpam, kad man ka nors bent jau pastu parsiustu is ten  bigsmile.gif

O tu su parsisiuntimu atsargiai... Jokiu budu nevirsyk 200NOK! Muitininkai megsta apmokestinti ir dar 160NOK nuplesia, kad paskaiciavo ta muita doh.gif Beje atsisiuntimas is JAV tikrai nepigus... Vengiu uzsisakineti ax.gif Geriau sb sesulei pasigerink, kad parskraidintu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 26, 23:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taigi norvegiskos kainos lotuliukas.gif
O tu su parsisiuntimu atsargiai... Jokiu budu nevirsyk 200NOK! Muitininkai megsta apmokestinti ir dar 160NOK nuplesia, kad paskaiciavo ta muita doh.gif  Beje atsisiuntimas is JAV tikrai nepigus... Vengiu uzsisakineti ax.gif  Geriau sb sesulei pasigerink, kad parskraidintu 4u.gif

tikrai, kad norvegiskos kainos.. kai daugiau nei dvigubai uz ta pati sumoket reikia doh.gif biggrin.gif na bet negaliu labai skustis, nes turim beveik viska cia vietoj.. ne taip kaip LT, kur paciupinet negali pries pirkdamas smile.gif

sakai nevirsyt 200 nok, o tai tada neapsimoka siustis nieko, gi uz 200 nok neprasisuksi biggrin.gif o del MB seses, tai ji vaziuoja ten shopintis, todel vilties mazai, kad dar ir man ka nors priglaus i lagamina, nes jau girdejau jos planus lotuliukas.gif nebent prasyciau atsiust pastu is ten nuplesus kainas ir uzregistravus kaip dovana g.gif
Atsakyti
aš vakar irgi laiškutį AVEDOS gavau blush2.gif mb pamatęs tik paklausė "čia tas siuntinys kurio laukei?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif deja čia dar tik čekiukai, o sintinio manau visos labai laukia wub.gif aš tai jau prisisakiau visokių gėlyčių, dažų, "eyelets"... o kai dar pasižiūriu AVEDOS blog'a tai vis pamatau, kad dar kažko trūksta... ir vėl sėdžiu prie kompo ir gaudau doh.gif ex...
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 26, 22:57)
tai jusu tai dar cia minimalu, o nugaletoja manau buvo irmulia--jos cekis keliu metru mat kiekviena metaline detale (is viso 44) po viena koda, po viena atspausdino  doh.gif

Vaje blink.gif rimtai biggrin.gif na jei net metrais čekis tai ir sienas tada galėsiu tapetuoti lotuliukas.gif Laukiu nesulaukiu siuntinuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 03 27, 13:13)
Vaje  blink.gif  rimtai  biggrin.gif  na jei net metrais čekis tai ir sienas tada galėsiu tapetuoti  lotuliukas.gif  Laukiu nesulaukiu siuntinuko  thumbup.gif

jau taip suintrigavot, kad pamatavau lotuliukas.gif nebijok tik 70 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Na 70cm irgi neblogai, tik sienoms neužteks, teks kitus pridurinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 03 27, 14:08)
Na 70cm irgi neblogai, tik sienoms neužteks, teks kitus pridurinėti  lotuliukas.gif

na manau, įpakavimais dadursi kur trūks lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, mergos, prajuokinot lotuliukas.gif Man kaip tik reikalinga gera dozė juoko kaip vitaminas C, nes apsirgau. smile.gif
Monique, dar prisiminiau, kad nepagyriau nuotraukų formos. biggrin.gif Man užapvalinti kraštai labai patiko. Dabar gailiuosi, kad to nepadariau savo mini knygelėj. bicycle.gif
Atsakyti
Man kaip tik reikalinga gera dozė juoko kaip vitaminas C, nes apsirgau. smile.gif

sveikatos kuo greiciau. Visi krenta nuo tu sirgimu...
Atsakyti
paskutiniu metu tikrai labai visi serga, mano vaikui 39-40 temperatura jau trecia diena laikosi.. daugiau jokiu ligos simptomu nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 03 27, 03:22)
tikrai, kad norvegiskos kainos.. kai daugiau nei dvigubai uz ta pati sumoket reikia  doh.gif  biggrin.gif  na bet negaliu labai skustis, nes turim beveik viska cia vietoj.. ne taip kaip LT, kur paciupinet negali pries pirkdamas  smile.gif

sakai nevirsyt 200 nok, o tai tada neapsimoka siustis nieko, gi uz 200 nok neprasisuksi  biggrin.gif  o del MB seses, tai ji vaziuoja ten shopintis, todel vilties mazai, kad dar ir man ka nors priglaus i lagamina, nes jau girdejau jos planus  lotuliukas.gif nebent prasyciau atsiust pastu is ten nuplesus kainas ir uzregistravus kaip dovana  g.gif

O koky atgaliny adresa rasys sesute, viesbucio??? Karta man buvo strioko... Lietuvoje uzsisakiau macro objektyva ir paprasiau, kad poto tevai nulupinetu ko nereikia ir atsiustu. Kai gavau pranesima is muitines man sirdis vos y kulnus nenusirito... Juk tas objektyvas Norgej apie 6000NOK kainuoja. Paskambinau ir buriau.... kad mano gimtadienis, kad tevai rado padeveta objektyva, juk Norgej padevetu objektyvu sunku gauti ir bla bla... Tai po gero pusvalandzio vistik atsileido jiems sirdys ir praleido be muito...

QUOTE(Miglota @ 2008 03 27, 21:25)
paskutiniu metu tikrai labai visi serga, mano vaikui 39-40 temperatura jau trecia diena laikosi.. daugiau jokiu ligos simptomu nera  unsure.gif

Laikykites, va jums balionely, kad sveiktumet greiciau 4u.gif Mano merginai ir panasiai buvo - tik numusi temperatura ir vel sukyla iki 39. Mazdaug 5dienas buvo tempa.

Aveda turiu klausimely... Del pavadinimo. Mano kuriamo sb pavadinimas bus "Moro i snøen" ir noriu ta "i" papuosti, nes cia pupos incialas. Tai va... Ta "i" kilsteleti y virsu truputy, ar nuleisti truputy zemiau viso uzraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 27, 18:17)
O koky atgaliny adresa rasys sesute, viesbucio???

ji pas draugus vaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti