Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 03 26, 14:11)
idomu o kaip susiuntiniais oro pastu, ar daug brangiau iseina siuntimas ir kiek mazdaug laiko uztrunka.. as jau slapta minti rezgu ka nors parsisiust, nes jau gailiuosi, kad nieko neuzsisakiau per AVEDA, o dabar ir to noreciau, ir ano  doh.gif ypac truksta to UN DO stebuklingo tirpalo, nes kol kas nemazai prigadinu visko  blush2.gif

va cia yra ikainiai http://www.atlantice..._ag_prices.html pasidairyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 26, 08:37)

ta lentele pastebejau kad Tik AtlanticExpress kainos, dar dasideda pridavimo, t.y. tarpininko. Ten uzrasyta kad $1.16 uz pound o ima $1.26. (tiek as mokejau) uz oro ims $3+ dol.
O del cekiu isdalinimo tai as galvojau ar verta jum issiuntineti dar kol siuntinio nera. Kaip isdalinsit siuntinius tai galesit taip pat priduot ir tuos cekius pasitikslinimui. g.gif
pas mane tai dabar kaupimo manija doh.gif mb jau burbuliuoja, kiek čia galiu visokias nesąmones pirkti ax.gif o aš vis dar ieškau ir ieškau... o jau kaip siuntiniko laukiu blush2.gif (tik dabar jau galvoju, kodėl tiek mažai užsiprašiau doh.gif )

kaip pagauni SB virusa tai kaupimas pasidaro gyvenimo budas biggrin.gif, as ir dabar vis ka dar dasiperku nors teisybe pasakius man nereiketu ir uztektu ta ka turiu, bet vis kokiu nauju prekiu isleidzia ir mane suvilioja.
O del siuntinuko, tai tavo uzsakymas buvo maziausias ax.gif bet galbut ir as tavo vietoj buciau atsargiai, mazai uzsisakius--visvien virtualios pazintys niekad neprilygs realu zmogaus pazinima
Atsakyti
AVEDA, ačiū už pasiūlymą pasendinti albumo puslapius, pati labai norėjau tą padaryti, bet nedrįsau, reikia dar pasipraktikuoti, be to, dar neturiu priemonių ax.gif . Tavo paskutinis įkeltas darbas nerealus wub.gif . Man labai labai patiko ir spalvos, ir idėjos - super.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 26, 15:32)
Che, che... Reikalingas daikciukas. Va cia norvegu parduotuvej yra, pati pirkau, veikia lotuliukas.gif
http://www.hobbyhimm...kit-p-2820.html

aciu, Tosk, h jau uzsisakiau rolleyes.gif dar prigriebiau ir Old World Stack popieriaus rinkini.. oi per nagus man reikia, nes tuoj pasidarysiu didesne SB pirkeja, nei darytoja doh.gif
Atsakyti
dar paziurejau kiek sitas rinkinys USA kainuoja, geriau buciau neziurejus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
OK, daviau jum ka skaityt bloge apie sendinima, netgi su Foto 4u.gif
Jei kas neaisku klauskite bloge 'comments"
papildyta
dar paziurejau kiek sitas rinkinys USA kainuoja, geriau buciau neziurejus doh.gif biggrin.gif

Kas uzsisake Old World Stack per mane nesigailes thumbup.gif wub.gif . Vakar kaip tik dariau nauja puslapi ir perziurejus visus rastuotus popierius kiek turiu, sie labiausiasi atitinka placiausias SB temas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 26 kovo 2008 - 22:17
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 26, 22:14)
OK, daviau jum ka skaityt bloge apie sendinima, netgi su Foto  4u.gif
Jei kas neaisku klauskite bloge 'comments"

as tik ka perskaiciau ax.gif taip aisku kad net klausimu neturiu (kol kas blush2.gif ) laikas parodys
Atsakyti
Sveikutės, na aš irgi šiandien gavau čekiukius iš Amerikės. 4u.gif Ačiū!!! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 26, 22:14)
Kas uzsisake Old World Stack per mane nesigailes  thumbup.gif  wub.gif .

as jau gailiuosi nuo pirmos dienos biggrin.gif na nieko, per mazai dar zinojau apie SB, daugiau tokios klaidos nedarysiu..

dabar misija neimanoma kaip nors ikalbet MB sese, kuri i NY skrenda trumpam, kad man ka nors bent jau pastu parsiustu is ten bigsmile.gif
Atsakyti
Monique, vaje, koks vykęs darbelis wub.gif Labai gražus pačiai turėti, o jau kaip dovana tai išvis nustebins, juk tai visiška naujovė. thumbup.gif

Aš padariau keletą lapų savo mini albumuke, bet viso dar nebaigiau, teko atidėti į šalį, nes artėja pupos gimtadienis - ruošiu mažytę šventė. smile.gif

P.S. Tiesa, kai praplėšiau Avedos voką, svečiuose buvo sesė, jos akys pasidarė tokios blink.gif : "Čia ką, čekis, tipo???" biggrin.gif Tokio ilgo jai dar neteko matyti. doh.gif
Atsakyti
kai praplėšiau Avedos voką, svečiuose buvo sesė, jos akys pasidarė tokios blink.gif : "Čia ką, čekis, tipo???" biggrin.gif Tokio ilgo jai dar neteko matyti. doh.gif

tai jusu tai dar cia minimalu, o nugaletoja manau buvo irmulia--jos cekis keliu metru mat kiekviena metaline detale (is viso 44) po viena koda, po viena atspausdino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 26, 23:57)
tai jusu tai dar cia minimalu, o nugaletoja manau buvo irmulia--jos cekis keliu metru mat kiekviena metaline detale (is viso 44) po viena koda, po viena atspausdino  doh.gif

Ohoho blink.gif Gera reakcija turėtų jos būti, kai čekį išvis biggrin.gif
Atsakyti