Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 03 25, 13:16)
clip - iskirpti, ispjauti
board - lenta
craftpunch pazodziui verciasi kaip meninis skylamusis

pazodziui kad ir as galiu isversti ax.gif bet galvoju kad gal tam yra grynai LT -vienas zodis. Ai, bet tikriausiai kaip ir patariai parasysiu angliskai o isversiu pazodziui ar taip apibudinsiu. Dar jei pavyz. parodysiu tai is foto zmones supras. Man sunku su tuo blogu kartais LT rasyt, jauciu kad pati pradedu kurti ang-LT zodzius kuriu nera.
Einu dabar ikelsiu nors viena is mano ankstesniu puslapiu kad blogas nesedetu be nieko naujo.
Atsakyti
manau, kad dauguma terminu is SB lietuvisku atitikmenu dar neturi, todel naudotis angliskais ir lengviau ir patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikeliau viena is mano buvusiu mieliausiu SB darbeliu. Grynai visos mano megiamiausios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 21:08)
dekui 4u.gif ...dar norejau paklausti del skylamusiu. O tokie kurie apvalina popieriaus kampus ar iskerta mazas gelytes irgi skylamusiais vadinasi? Man atrodo pagal tiesiogine zodzio prasme tai skylamusis tik skyle pramusa. O gal turetu but zodis formamusis? biggrin.gif ...as cia vel bandau isgalvot naujus LT zodzius. blush2.gif

Gal galima būtų juos įvardinti, kaip DEKORATYVINIAI SKYLAMŪŠIAI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 19:46)
kaip lietuviskai zodis "clipboard"

Peržiūrėjau keletą Lietuvoje prekiaujančių biuro prekių katalogų.
Daugumą šį daiktą yra pavadinę - "planšetė".
Keletas - "rašymo lenta su prispaudėju"

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 20:08)
iskerta mazas gelytes irgi skylamusiais vadinasi?

Tuose pačiuose kataloguose - jie užvardinti - skylamušiais.

Atsakyti

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 21:06)
Ikeliau viena is mano buvusiu mieliausiu SB darbeliu.

Laaabai gražu thumbup.gif blush2.gif

Pasikartosiu, kažkas apie sendinimą puslapių tavęs jau prašė g.gif
Gal galėtum tiksliau savo bloge aprašyti - su kuom, kaip ir ant ko ...
Ir aš jau tam reikalui pribrendau mirksiukas.gif

Atsakyti
IF GAVAU IS AVEDOS LAISKUTI bigsmile.gif , PARASYK KAIP PERDUOTI TAVAJA LAISKUCIO DALI mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, kažkas apie sendinimą puslapių tavęs jau prašė g.gif

butinai parasysiu, dar daug minciu turiu blogui bet nespeju viska ax.gif
IF GAVAU IS AVEDOS LAISKUTI bigsmile.gif , PARASYK KAIP PERDUOTI TAVAJA LAISKUCIO DALI mirksiukas.gif

jau greit gavai bigsmile.gif ...kad taip greit ir siuntinys butu pasekes jus.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 26, 13:36)
jau greit gavai  bigsmile.gif ...kad taip greit ir siuntinys butu pasekes jus.

idomu o kaip susiuntiniais oro pastu, ar daug brangiau iseina siuntimas ir kiek mazdaug laiko uztrunka.. as jau slapta minti rezgu ka nors parsisiust, nes jau gailiuosi, kad nieko neuzsisakiau per AVEDA, o dabar ir to noreciau, ir ano doh.gif ypac truksta to UN DO stebuklingo tirpalo, nes kol kas nemazai prigadinu visko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 26 kovo 2008 - 14:12
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 26, 13:36)
butinai parasysiu, dar daug minciu turiu blogui bet nespeju viska  ax.gif

jau greit gavai  bigsmile.gif ...kad taip greit ir siuntinys butu pasekes jus.

ai nu palauksiu dar menesiuka ax.gif kaip tik gal su siuvimais baigsiu lotuliukas.gif (MB kelnes pasiuvau vienas, dar vienas reiktu pasiuti, bet tik jai bus labai labai geras didis.gif vakar kaip tik klause, tai kur mano dovana kuria tau nupirkau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 03 26, 17:41)
idomu o kaip susiuntiniais oro pastu, ar daug brangiau iseina siuntimas ir kiek mazdaug laiko uztrunka.. as jau slapta minti rezgu ka nors parsisiust, nes jau gailiuosi, kad nieko neuzsisakiau per AVEDA, o dabar ir to noreciau, ir ano  doh.gif ypac truksta to UN DO stebuklingo tirpalo, nes kol kas nemazai prigadinu visko  blush2.gif

Che, che... Reikalingas daikciukas. Va cia norvegu parduotuvej yra, pati pirkau, veikia lotuliukas.gif
http://www.hobbyhimm...kit-p-2820.html
Atsakyti
o pas mane tai dabar kaupimo manija doh.gif mb jau burbuliuoja, kiek čia galiu visokias nesąmones pirkti ax.gif o aš vis dar ieškau ir ieškau... o jau kaip siuntiniko laukiu blush2.gif (tik dabar jau galvoju, kodėl tiek mažai užsiprašiau doh.gif )
Atsakyti