Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(irmulia @ 2008 02 22, 05:37)
Labukas  Tomassella  mirksiukas.gif  sveika įsijungusi į LT Scrap'a  biggrin.gif 

Rekomenduoju perbėgti nuo pačios pirmos temos iki šios ten rasi labai daug info kaip pradėti nuo ko, ir pan.  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
IF labai mielas darbelis thumbup.gif
Mano drauge padare pirma savarankiska sb. Kai maze uzmigdysiu, parodysiu jos sb.
Atsakyti
labas SB meistres 4u.gif ,
man reikia jusu pagalbos sugalvoti pavadinima mano blogui. Anksciau galvojau "skrapomanija" bet matau kad jau yra "artmanija" parduotuve tai per daug tu maniju lotuliukas.gif
Nebutinai pavadinime turi buti zodis scrap/skrap, ar SB. Jei pagalvojam apie kas yra SB: usfiksavimas gyvenimo momentu, tai gali buti koki 1-2 zodziai kurie susije su SB. Problema man su tais lietuviskais pavadinimais kadangi LT zodziai labai ilgi palyginus angliskai. Noriu kad pavadinimas butu neilgas bet unikalus. Padekit man ka nors sumislint ax.gif
Atsakyti
Aveda, gali buti ir su manija mirksiukas.gif Bent jau man tas zodis manija thumbup.gif Labai tiksliai nusako dabartine busena lotuliukas.gif

Parodau drauges pirmajy sb 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Mano jau sb suprojektuotas, belieka klijuoti, dazyti, stampuoti ir pan biggrin.gif
Atsakyti
AVEDA, scrapomanija thumbup.gif:
tik paaiškinkit man neišmanelėi, kas yra blogas ax.gif

Tosk, gražus tavo draugės darbelis wub.gif tik man užrašą sunku skaityt blush2.gif na neįsipaišo man toks įstrižas ax.gif arba tada tą lentelę su pasakojimu lygiai horizontaliai daryčiau ax.gif
Atsakyti
AVEDA - manija tikrai gali buti, mes tokios ir esame (manjakes, apsestos manijos lotuliukas.gif ) Dar variantas - SB manija (tik gal nelabai informatyvu) - scrapomanija aiskiau smile.gif
Mijaka - tai internetinis puslapis (ziniatinklis - pvz delfi - irgi yra blogas), jei trumpai, Aveda gal sugebes paaiskinti issamiau.
Tosk - drauges darbelis tikrai saunus - man patinka tokie neperkrauti.
Atsakyti
AVEDA, scrapomanija thumbup.gif:
tik paaiškinkit man neišmanelėi, kas yra blogas

Sitas SB "zvaigzdes" blog man patinka..cia jos blog'as
blog'as tai kaip ir interneto svetaine. Darysiu lietuviskai kad butu visos zinios apie SB ir mano galerija.Noreciau kad ne tik informacinis butu, bet kad ir atvestu naujus dalyvius bendraut. Galvojau gal kad turet SB pagal uzduoti ar tema viena kart per menesi. Nzn, dar daug minciu voliojasi galvoj.
Tai jum scrapomanija kimba? o kaip "Akimirkos", "Akimirku Tinklas", ..."spalvuotos akimirkos" ar ... g.gif Duokit man daugiau is ko pasirinkt.

Toskdrauges darbelis spalvos gerai suderintos. Man nepatinka pavadinimo isdestymas ir atskirimas su juostele nuo likusio 2/3 puslapio. Pavadinima buciau dejus tankiau raides tam tarpe virs remeliu. Remelius buciau pakreipus i kita puse. Lapa buciau pasendinus rudu rasalu aplink krastus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 22 vasario 2008 - 21:36
QUOTE(Tosk @ 2008 02 22, 21:01)
Aveda, gali buti ir su manija mirksiukas.gif Bent jau man tas zodis manija  thumbup.gif Labai tiksliai nusako dabartine busena lotuliukas.gif
Parodau drauges pirmajy sb 4u.gif
Mano jau sb suprojektuotas, belieka klijuoti, dazyti, stampuoti ir pan biggrin.gif

man labai spalvos mielai dera, tas baby love gal galetu arciau vienas kito buti, nors ne, paziurejau dar karta grazu ir taip, bent jau man,

AVEDA, man tai irgi "manija" labai deretu pavadinime ax.gif , tik as gal ne "skrepomanija", o "skrepmanija", nors tavo varijantas gal labiau lietuviskas atrodo g.gif , nu dar pagalvosiu ka nors, kas cia zino gal kokia mintis ir ateis, nors mano busena siuo metu nezavinti, atrodo kaskokia bacila pasigavau ir itariu ne SB lotuliukas.gif o gripas blink.gif
Atsakyti
Tosk, tavo drauges darbelis superinis. Mano akimis ziurint, tai cia nieko nei per daug, nei per mazai. Toks aukso viduriukas rastas. Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
nors tavo varijantas gal labiau lietuviskas atrodo

as butent lietuvisko varianto ir noriu. Mane truputi nervuoja tokia lietuviu kalbos savybe paimti angliska zodi ir ji paverst i lietuviu dadedant "-as" ar "-is" ar -ė galunes. Vienkart skaitau LT zurnala ir pakeisti visu vardai"Dženiferė Anistonė ir Bradas Pitas" doh.gif jei ne lietuvis zmogus kam taip iskraipyt ir "palietuvint" svetimu tautu kalbu vardus? , nieko panasaus i originala. Jei pavadinsiu "scrapmanija" , scrapomanija ar skrapmanija' jauciu kad irgi sumastau, iskraipau LT kalba- darau ta pati is ko juokuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 22 vasario 2008 - 22:41
aha man irgi nelabai tokie kraipymai pavardziu, oi dabar prisiminiau viena savo is JAV istorija, truputi ne i tema bet gal nesupyksit labai blush2.gif , o kaip mes vargome vaika pasigimde JAV, kaip sunku buvo visiems paaiskinti kodel mes su MB vede bet pavardes skirtingos lotuliukas.gif , ir niekaip nesutiko duoti dukrai pavarde su lietuviska galune ziurejo i mus tokiom blink.gif ir net nezinau ka galvojo, paskui ir mes su MB svarsteme, jis -čius, as -čienė, o dukra -čiūtė, kas gi nesusipainios, o musu draugas tai aplamai gavo iskvietima i kaskokia socialine tarnyba ir turejo aiskinti ir irodineti kad jie vede, nes jam norejo alimentus nuo algos nuskaiciuoti lotuliukas.gif
o dabar grysiu prie reikalo blush2.gif as bandziau pasukti galva, bet niekas nesigauna aplamai pradejau galvoti kad gal reiktu pavadinimo neutralaus, gal net to SB neminint "karpytos mintys", "suklijuotos mintys", ai nieko men nesigalvoja gal as varau pamiegoti, kol visai nenusisnekejau blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau savo draugei visus jusu komentarus (pas ja internetas nuluzes - kaimo realybe). Dekoja uz kritika ir pagyrimus. Spalvas istiesu rinkom manjakiskai lotuliukas.gif Aveda, o kodel sakai kad tas pakreiptas remelis turejo buti pakreiptas y kita puse? Kas nuo to pasikeicia? Ir dar norejau paklausti. Vat varciau zurnalus ir daznai nurodoma kad reikia sudaryti tuos trikampius, keturkampius, rombus, apskritimus ir t.t. Panasiai yra ir fotografijoje. Tik kad vienoje foto gali buti ne vienas tu elementu. O kaip su sb? Ar viename lape gali taip buti? Na labai sunku paaiskinti, bet tikiuosi supratai apie ka as cia... ax.gif
Atsakyti