Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(Monique @ 2008 03 25, 10:18)
Sveikutės, padariau savo pirmąjį albumiuką dukrytės krikšto mamai dovanų. Priemonės minimalios, puslapiai tuštoki atrodo, bet kai sulauksiu siuntinuko, pasitaisysiu  ax.gif . Labai nedrąsu rodytis, bet vis tiek norisi išgisti nuomones  blush2.gif

Mano akiai, tai gražu, ypač patiko viršelis wub.gif
Atsakyti
žinok nieko nesupratau iš kokių maišiukų ir kaip ten kas surišta blush2.gif

albumai suristi is paprastu parduotuves popieriniu maisiuku arba tokiu rudu is kuriu mokyklinukai pakuojasi pietus mokyklai. Netgi buvo populiaru padaryti albumo puslapius is trikampiu kavos filtru biggrin.gif . Cia nuoroda is 2 peas: Popieriniu maisiuku albumai
Kavos filtru albumas
  Sveikutės, padariau savo pirmąjį albumiuką dukrytės krikšto mamai dovanų

viskas kruopsciai padaryta ir spalvos gerai pritaikyta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū,žinok,nors neturiu vaikų,bet mama dirba mokykloje,tai vaikai į tokius LT sumuštinių kol kas retai teatsineša ir jie balti visai,kokie faini albumai,super wub.gif

kai atspausdinsiu parodysiu visą ir savo albumą .
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2008 03 25, 09:18)
Sveikutės, padariau savo pirmąjį albumiuką dukrytės krikšto mamai dovanų. Priemonės minimalios, puslapiai tuštoki atrodo, bet kai sulauksiu siuntinuko, pasitaisysiu  ax.gif . Labai nedrąsu rodytis, bet vis tiek norisi išgisti nuomones  blush2.gif

man labai patiko, darbelis thumbup.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 14:16)
albumai suristi is paprastu parduotuves popieriniu maisiuku arba tokiu rudu is kuriu mokyklinukai pakuojasi pietus mokyklai. Netgi buvo populiaru padaryti albumo puslapius is trikampiu kavos filtru  biggrin.gif . Cia nuoroda is 2 peas: Popieriniu maisiuku albumai
Kavos filtru albumas

nu ir isradingumas zmoniu , ale gi ir sugalvoja thumbup.gif niekada i mano galva tokios mintis neatkeliautu blink.gif doh.gif

nekenciu ilgu savaitgaliu, galva skauda nuo vaiku spiegimo , nuo apsivalgymo visas kita skauda blink.gif apie ora lauke aplamai patylesiu unsure.gif kaip gerai kad sventes baigesi blush2.gif
Atsakyti
Monique. man tai labai patiko tavo albumas. Svarbiausia, kad neperkrautas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif . Laukiu ir kritikos mirksiukas.gif . Šiaip tai man tikrai smagu scrapbook'inti, tik labiausiai trūksta namuose ramios vietelės, kur turėdama laisvą minutėlę galėčiau prisėsti ir tuo užsiimti. Albumiuką dariau, kai vyras budėdavo, vakarais, paguldžiusi vaiką miegoti ir blogiausia, kad po to kiekvienąkart viską reikdavo sutvarkyti ir sudėlioti į vietas doh.gif
Atsakyti
Monique labai saunus albumas wub.gif Man patiko, kad jie tokie minimalistiniai wub.gif Nuostabi dovana thumbup.gif

Mano sb, lygtais jau ygauna vizija makaulej lotuliukas.gif
Atsakyti
planuoju boge aprasyti apie visokius dekoravimo objektus SB, bet blush2.gif prisipazinti kad nezinau kaip lietuviskai zodis "clipboard" sis dalykas cia kaip prisegimo lenta, ar kitaip vadinasi?
user posted image
Laukiu ir kritikos mirksiukas.gif

nu jei prasaisi tai gausi biggrin.gif ...Man vienintelis dalykas kur galejo dar labiau pagrazinti jau grazu albuma, tai jei butum kiekviena puslapi ir virseli pasendinus su juodu ar tamsiai rudu rasalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 25 kovo 2008 - 19:50
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 19:46)
planuoju boge aprasyti apie visokius dekoravimo objektus SB, bet  blush2.gif prisipazinti kad nezinau kaip lietuviskai zodis "clipboard" sis dalykas cia kaip prisegimo lenta, ar kitaip vadinasi?
user posted image

ko gero segtuvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 25, 19:46)
planuoju boge aprasyti apie visokius dekoravimo objektus SB, bet  blush2.gif prisipazinti kad nezinau kaip lietuviskai zodis "clipboard" sis dalykas cia kaip prisegimo lenta, ar kitaip vadinasi?
user posted image

rasyk angliskai, o lietuviskai tik apibudinima.. manau, kad dauguma anglu kalba gana gerai supranta, be to kai kurie vertimai gana keistai skamba..
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 25, 13:02)
ko gero segtuvas  g.gif

dekui 4u.gif ...dar norejau paklausti del skylamusiu. O tokie kurie apvalina popieriaus kampus ar iskerta mazas gelytes irgi skylamusiais vadinasi? Man atrodo pagal tiesiogine zodzio prasme tai skylamusis tik skyle pramusa. O gal turetu but zodis formamusis? biggrin.gif ...as cia vel bandau isgalvot naujus LT zodzius. blush2.gif
Atsakyti
clip - iskirpti, ispjauti
board - lenta

craftpunch pazodziui verciasi kaip meninis skylamusis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 25 kovo 2008 - 20:18