Mielosios su Šv. Velykomis!!!
Su Velykom
Mano sb raportas... Turiu nuotrauka, popieriu, sugalvotas pavadinimas. Ir toliaus stop. Ziuru y popieriu ir y nuotrauka ir matau... spyga Ydomu koks galutinis rezultatas bus
Mano sb raportas... Turiu nuotrauka, popieriu, sugalvotas pavadinimas. Ir toliaus stop. Ziuru y popieriu ir y nuotrauka ir matau... spyga Ydomu koks galutinis rezultatas bus
QUOTE(Tosk @ 2008 03 23, 09:02)
Su Velykom
geras reportazas, o kaip tau mano reportazas, turiu nuotrauka , pavadinimo ne, popieriaus ne ir matau 2 spygas
su velykom visas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 23, 03:13)
geras reportazas, o kaip tau mano reportazas, turiu nuotrauka , pavadinimo ne, popieriaus ne ir matau 2 spygas
su velykom visas
su velykom visas
LINUTUKAI prajuokinai
O man su SB dabar tai tiek daug minciu kad nezinau kuriom pirmenybe. Per savaite jei suzinosim kur musu likimas nurodys mum gyventi, tai tada pulsiu daryti namu albuma. Jei liksime, tai SB puslapy. O dabar as jauciu tokia issekus kad tik miego vakarais n oriu.
Su Velykom visas! Vakar buvom parduotuvese su vaikais tik pasivaiksciot ir vyresnis pamate "nuotraukos su zuikiu" ir visa eile vaiku. Tas kostume zuikis man irgi baisus pasirode, tai prie visu kaip krito ant zemes ir verkt pradejo , galvojo kad vesim ji fotografuot. Labai baigstus ji: charakteris kaip liuto, o sirdele ir drasa peliuko.
o as tai vis renkuosi prekes, minciu milijonas, tik laiko ir priemoniu truksta na koki menesi palauksiu kol man viska atsius, va tada gal ir kibsiu i darba kaip tik dabar rygoj dairausi, ar jie cia ka gero turi
sveikos,turiu klausimą,gal kuri nors galės padėti ...
iš kur gauti tokių žiedų kaip šiam paveikslėlyje ir kaip juos suspausti,ar čia koks įrankis yra,ar tiesiog su remlėm paprastom.
paveikslėlis su žiedu
arba kokiu čia būdu užleistas tas surišimas,niekaip neiššifruoju nematomos dalies.
nepilna nuotrauka užrišimo
iš anksto dėkoju
iš kur gauti tokių žiedų kaip šiam paveikslėlyje ir kaip juos suspausti,ar čia koks įrankis yra,ar tiesiog su remlėm paprastom.
paveikslėlis su žiedu
arba kokiu čia būdu užleistas tas surišimas,niekaip neiššifruoju nematomos dalies.
iš anksto dėkoju
ziudukai, manau, tokie jau pirkti, bet gal specai geriau pasakys..
o kaspinukai suristi paprastai, pervertos penkios juosteles per skylutes albumo nugarelej.. cia, man rodos, tik specialaus albumo reikia ribbon tied dar vienas arba kaspinukus surist ant ring album metaliniu ziedu
o kaspinukai suristi paprastai, pervertos penkios juosteles per skylutes albumo nugarelej.. cia, man rodos, tik specialaus albumo reikia ribbon tied dar vienas arba kaspinukus surist ant ring album metaliniu ziedu
aš pastebėjau,kad ten tokia juostelė tame su kaspinukais eina,tai ar ten dvi skylučių eilės ,ar kažkoks kitas būdas ... ? vat kur klausimas,......
padariau digital albumą ir noriu surišti gražiai ,tad ieškau tinkamiausio būdo.
Papildyta:
arba dar pagalvojau,kad skylučių eilė tai viena pačiame albume,o antra tik toje baltoje juostoje,bet ta balta juosta kažkiek atitraukta ir tarsi ore tie kaspinukai ten kabo .
Ir dėl tų žiedų,jeigu jei tokie kaip senoviniai užailaidų,tai kaip juos suspausti ...?
padariau digital albumą ir noriu surišti gražiai ,tad ieškau tinkamiausio būdo.
Papildyta:
arba dar pagalvojau,kad skylučių eilė tai viena pačiame albume,o antra tik toje baltoje juostoje,bet ta balta juosta kažkiek atitraukta ir tarsi ore tie kaspinukai ten kabo .
Ir dėl tų žiedų,jeigu jei tokie kaip senoviniai užailaidų,tai kaip juos suspausti ...?
gal tikrai tik juostele su skylutem priklijuota kaspinam pririst ten nuotraukoj nelabai matosi..
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 24, 16:59)
sveikos,turiu klausimą,gal kuri nors galės padėti ...
paveikslėlis su žiedu
iš anksto dėkoju
paveikslėlis su žiedu
iš anksto dėkoju
Albumas: nuejau i ten kur kopijavai nuotrauka ir albumas aprasyta kad is "Paper Bag": t.y. is popieriiniu maisiuku (baltu) sudetas (popieriniai maisiukai atstovauja lapus). Juose pramusta skyles ir praverta kaspineliai.
o ziedukai tai "binder rings" jie atsidaro ir uzsidaro lengvai. Tokiu buna konceliarinese pardese.
Mano bloge as panaudojau juos "Adomo albumo" virsely
ačiū už atsakymą,bet čia arba vėlus metas kaltas,arba aš visai kažkokia .... žinok nieko nesupratau iš kokių maišiukų ir kaip ten kas surišta ..... o tų žiedų paaieškosiu,gal ir pas mus bus nes kol kas tokių neatkreipiau dėmesio.