Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Mielosios wub.gif su Šv. Velykomis!!!

user posted image
Atsakyti
Su Velykom 4u.gif

Mano sb raportas... Turiu nuotrauka, popieriu, sugalvotas pavadinimas. Ir toliaus stop. Ziuru y popieriu ir y nuotrauka ir matau... spyga lotuliukas.gif Ydomu koks galutinis rezultatas bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 23, 09:02)
Su Velykom  4u.gif 

Mano sb raportas... Turiu nuotrauka, popieriu, sugalvotas pavadinimas. Ir toliaus stop. Ziuru y popieriu ir y nuotrauka ir matau... spyga lotuliukas.gif Ydomu koks galutinis rezultatas bus bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras reportazas, o kaip tau mano reportazas, turiu nuotrauka smile.gif , pavadinimo ne, popieriaus ne ir matau 2 spygas blink.gif

su velykom visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 23, 03:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras reportazas, o kaip tau mano reportazas, turiu nuotrauka  smile.gif , pavadinimo ne, popieriaus ne ir matau 2 spygas  blink.gif

su velykom visas  smile.gif

LINUTUKAI prajuokinai biggrin.gif
O man su SB dabar tai tiek daug minciu kad nezinau kuriom pirmenybe. Per savaite jei suzinosim kur musu likimas nurodys mum gyventi, tai tada pulsiu daryti namu albuma. Jei liksime, tai SB puslapy. O dabar as jauciu tokia issekus kad tik miego vakarais n oriu.

Su Velykom visas! Vakar buvom parduotuvese su vaikais tik pasivaiksciot ir vyresnis pamate "nuotraukos su zuikiu" ir visa eile vaiku. Tas kostume zuikis man irgi baisus pasirode, tai prie visu kaip krito ant zemes ir verkt pradejo lotuliukas.gif , galvojo kad vesim ji fotografuot. Labai baigstus ji: charakteris kaip liuto, o sirdele ir drasa peliuko.

Atsakyti
o as tai vis renkuosi prekes, minciu milijonas, tik laiko ir priemoniu truksta g.gif na koki menesi palauksiu kol man viska atsius, va tada gal ir kibsiu i darba thumbup.gif kaip tik dabar rygoj dairausi, ar jie cia ka gero turi g.gif
Atsakyti
sveikos,turiu klausimą,gal kuri nors galės padėti ... blush2.gif

iš kur gauti tokių žiedų kaip šiam paveikslėlyje ir kaip juos suspausti,ar čia koks įrankis yra,ar tiesiog su remlėm paprastom.

paveikslėlis su žiedu

arba kokiu čia būdu užleistas tas surišimas,niekaip neiššifruoju nematomos dalies.

nepilna nuotrauka užrišimo

iš anksto dėkoju wub.gif
Atsakyti
ziudukai, manau, tokie jau pirkti, bet gal specai geriau pasakys..

o kaspinukai suristi paprastai, pervertos penkios juosteles per skylutes albumo nugarelej.. cia, man rodos, tik specialaus albumo reikia ribbon tied dar vienas arba kaspinukus surist ant ring album metaliniu ziedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 25 kovo 2008 - 00:32
aš pastebėjau,kad ten tokia juostelė tame su kaspinukais eina,tai ar ten dvi skylučių eilės ,ar kažkoks kitas būdas ... ? vat kur klausimas,......
padariau digital albumą ir noriu surišti gražiai ,tad ieškau tinkamiausio būdo.
Papildyta:
arba dar pagalvojau,kad skylučių eilė tai viena pačiame albume,o antra tik toje baltoje juostoje,bet ta balta juosta kažkiek atitraukta ir tarsi ore tie kaspinukai ten kabo .

Ir dėl tų žiedų,jeigu jei tokie kaip senoviniai užailaidų,tai kaip juos suspausti ...?
Atsakyti
gal tikrai tik juostele su skylutem priklijuota kaspinam pririst g.gif ten nuotraukoj nelabai matosi..
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 24, 16:59)
sveikos,turiu klausimą,gal kuri nors galės padėti ...  blush2.gif

iš kur gauti tokių žiedų kaip šiam paveikslėlyje ir kaip juos suspausti,ar čia koks įrankis yra,ar tiesiog su remlėm paprastom.

paveikslėlis su žiedu

arba kokiu čia būdu užleistas tas surišimas,niekaip neiššifruoju nematomos dalies.

nepilna nuotrauka užrišimo

iš anksto dėkoju  wub.gif

Albumas: nuejau i ten kur kopijavai nuotrauka ir albumas aprasyta kad is "Paper Bag": t.y. is popieriiniu maisiuku (baltu) sudetas (popieriniai maisiukai atstovauja lapus). Juose pramusta skyles ir praverta kaspineliai.

o ziedukai tai "binder rings" jie atsidaro ir uzsidaro lengvai. Tokiu buna konceliarinese pardese.
user posted image
Mano bloge as panaudojau juos "Adomo albumo" virsely
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 25 kovo 2008 - 02:45
ačiū už atsakymą,bet čia arba vėlus metas kaltas,arba aš visai kažkokia .... žinok nieko nesupratau iš kokių maišiukų ir kaip ten kas surišta blush2.gif ..... o tų žiedų paaieškosiu,gal ir pas mus bus smile.gif nes kol kas tokių neatkreipiau dėmesio.
Atsakyti
Sveikutės, padariau savo pirmąjį albumiuką dukrytės krikšto mamai dovanų. Priemonės minimalios, puslapiai tuštoki atrodo, bet kai sulauksiu siuntinuko, pasitaisysiu ax.gif . Labai nedrąsu rodytis, bet vis tiek norisi išgisti nuomones blush2.gif
Atsakyti