AVEDA, negaliu atsistebet tavimi, visose nuotraukose atrodai super smile.gif netgi ligoninej su naujagimiu ant ranku wub.gif
Pasirenku kokias nuotraukas ikeliu
. Cia labai tiktu imesti tikra pavyzdi po Cezario ir lašėliniu ir visiško "išbrinkimo" veido, pavaizduot kodel moteru negalima fotografuoti iš apačios...lygtai net kelis pagurklius suskaiciavau
AVEDA, kokias spalvas patartum imti? aš tai galvoju tuos viršutinius 2
Iš ColorBox imčiau antra ir paskutini rinkini--sendinimui bus dazniausiai naudojamos spalvos.
Aveda norėčiau daugiau sužinoti apie štampukus, na tuos silikoninius medinius ir panašiai(labai noriu raideliu) blush2.gif Ir dar norėčiau paprašyti gal galėtum padaryti kokį sarašiuką priemonių norinčioms pradėti dirbti sb.
Blog'e jau paskelbta
lo
įdomu, ką čia norėjai pasakyti? g.gif mirksiukas.gif
Norejo pasakyti lol (Laugh out Loud) garsiai juokiasi is musu
Mano pupa vakar vargse visa diena prasikankino su 39.
Pupai sveikatos kuo greičiau
Dar gėlyčių pirkti ir aš neradau,
Sunku man tiket...negi LT nera tokiu šilkiniu dirbtinu su kotais, lapais. Nuo tokiu gi galima nuskabyti ziedus. Nu va as viena tokia Gerbera Daisy nusipirkau Joann's ir išardžiau sluoksniais.
Bandykit žiuret placiau kas gali tikt SB nebutina kad turi but supakuota ir uzrasyta kad cia gelytes del SB.
Va panašiai tokios gėlytės kaip Linutkės darbelyje.
Tai cia nerinukai kaip prie mokykliniu uniformu tokius kalnierius nesiodavom..."lace" vadinasi.
Aveda, o albumuką darysi klasikinės formos ar namo? ax.gif
Klasikines-kvadratines formos. Virseli apdengsiu medziaga panasia kaip sofos raštas; Pridesiu daug auksiniu pagrazinimu, karoliuku, gal kristalo. Kambariai įrengti Baroko ir Europos klasišku dizainu, tai formom karpyt albumas nebus klasika o vaikiska.
Baisu pagalvot, bet uz keliu dienu galime turet toki dideli nuosprendi kad pakeistu musu visu gyvenimus, ir gyvenama vieta. Permaina yra geras dalykas, bet jau apsipratau siuose namuose ir liudna palikti
Noriu panaudoti tokį tinklelį mini knygelėj, bet dekoravimui liks labai jau mažai vietos. Ar nepasielgsiu barbariškai, jeigu ant jo klijuosiu nuotrauką?
Tas tinklelis yra kazkoks lininis/augalinis (bet nezinau firmos, iš įpakavimo išėmiau). Panasiausia butu panaudoti
Magic Mesh lipnu tinkleli.
Lygtai viska atsakiau
Labanakt