Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 03 21, 12:55)
Žadu balandį ten apsilankyti ir viską apžiūrėti.

tik gerai išstudijuok jų darbo laiką 4u.gif nes jie viena diena dirba iki pietu, kita diena po pietu mirksiukas.gif

Sizike, ačiū už nuorodėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 21, 13:01)
Sizike, ačiū už nuorodėlę 4u.gif

juokalas, gi pati man kažkada atsiuntei, kai popieriaus ieškojom mirksiukas.gif beje, to popieriaus jie iki šiol neturi doh.gif bet dekoravimo gėlyčių tai apstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 03 21, 13:03)
juokalas, gi pati man kažkada atsiuntei, kai popieriaus ieškojom  mirksiukas.gif beje, to popieriaus jie iki šiol neturi  doh.gif bet dekoravimo gėlyčių tai apstu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif tai aš čia mandagi bandžiau pasirodyti... blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū visoms už nuorodas, jūs neįsivaizduojate, kaip šiuo metu jos man reikalingos (ne tik man, žinoma), ačiū, kad dalinatės informacija, kur ką galima įsigyti. notworthy.gif

Kas dėl mini albumukų, tai man pačiai naujiena, kad pasinešiau ant jų lotuliukas.gif Jau išsikirpau drambliuko šabloną. biggrin.gif Agam, Sanrita, tikras malonumas dabar beliko. Nors turiu prisipažinti, kad pačią knygutę padaryti buvo lengviausia. biggrin.gif Visai nesudėtinga. Tik aš prieš darydama originalą pabandžiau ant juodraščio. smile.gif

O kas dėl raudonų sienų... wub.gif Tokias sienas svajoju matyti miegamajame... Ten dar remontas nedarytas, taip kad visas malonumas dar priešaky.
Aveda, o albumuką darysi klasikinės formos ar namo? ax.gif
O tinklelį tai ne tą turėjau omeny... blush2.gif Musėt ten buvo ne vestuvinis albumas... Jis toks baltas, reikės paieškot ankstesnėse temose. blush2.gif

Ai, ir dar pastabėlė - "Geros akys" prekiauja ir Rayher produkcija (juostelės, karoliukai), turi kažko ir iš serijos "pasidaryk pats".
Atsakyti
kaip suprantu Zirafos sese kalbi apie šitą Avedos darbuką.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 kovo 2008 - 15:25
Na čia ne viršelis, tik vienas lapas, bet čia, turbūt, irgi panaudotas tinklelis. smile.gif Tas baltas. thumbup.gif
Papildyta:
Radau doh.gif

user posted image

Noriu panaudoti tokį tinklelį mini knygelėj, bet dekoravimui liks labai jau mažai vietos. Ar nepasielgsiu barbariškai, jeigu ant jo klijuosiu nuotrauką? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 21 kovo 2008 - 15:51
QUOTE(remini @ 2008 03 21, 12:07)
įdomu, ką čia norėjai pasakyti?  g.gif  mirksiukas.gif

kompas streikavo, tiksliau internetas blush2.gif , tik dabar atsirado biggrin.gif
Atsakyti
merginos, labai daug ka turiu atrasyti, bet nespeju -mano du princai reikalauja pilno demesio (maziausias net po stalu ilindo ir kompo laidus istrauke blink.gif ). Del pradinukam reikmenu saraso, tai cia kazkokia telepatija kadangi jau buvau pradejus rasyt ir tik puse baigiau tai dar neskelbiau bloge. Viska atrsysiu, bet manau tiktai jum sekanty ryta paskaityt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 21 kovo 2008 - 19:16
AVEDA, negaliu atsistebet tavimi, visose nuotraukose atrodai super smile.gif netgi ligoninej su naujagimiu ant ranku wub.gif

4u.gif
Pasirenku kokias nuotraukas ikeliu mirksiukas.gif . Cia labai tiktu imesti tikra pavyzdi po Cezario ir lašėliniu ir visiško "išbrinkimo" veido, pavaizduot kodel moteru negalima fotografuoti iš apačios...lygtai net kelis pagurklius suskaiciavau biggrin.gif blush2.gif
AVEDA, kokias spalvas patartum imti? aš tai galvoju tuos viršutinius 2

Iš ColorBox imčiau antra ir paskutini rinkini--sendinimui bus dazniausiai naudojamos spalvos.
Aveda norėčiau daugiau sužinoti apie štampukus, na tuos silikoninius medinius ir panašiai(labai noriu raideliu) blush2.gif Ir dar norėčiau paprašyti gal galėtum padaryti kokį sarašiuką priemonių norinčioms pradėti dirbti sb.

Blog'e jau paskelbta pioneer.gif
lo

įdomu, ką čia norėjai pasakyti? g.gif mirksiukas.gif

Norejo pasakyti lol (Laugh out Loud) garsiai juokiasi is musu tongue.gif lotuliukas.gif

Mano pupa vakar vargse visa diena prasikankino su 39.

Pupai sveikatos kuo greičiau 4u.gif
Dar gėlyčių pirkti ir aš neradau,

Sunku man tiket...negi LT nera tokiu šilkiniu dirbtinu su kotais, lapais. Nuo tokiu gi galima nuskabyti ziedus. Nu va as viena tokia Gerbera Daisy nusipirkau Joann's ir išardžiau sluoksniais.
user posted image
Bandykit žiuret placiau kas gali tikt SB nebutina kad turi but supakuota ir uzrasyta kad cia gelytes del SB.
Va panašiai tokios gėlytės kaip Linutkės darbelyje.

Tai cia nerinukai kaip prie mokykliniu uniformu tokius kalnierius nesiodavom..."lace" vadinasi.
Aveda, o albumuką darysi klasikinės formos ar namo? ax.gif

Klasikines-kvadratines formos. Virseli apdengsiu medziaga panasia kaip sofos raštas; Pridesiu daug auksiniu pagrazinimu, karoliuku, gal kristalo. Kambariai įrengti Baroko ir Europos klasišku dizainu, tai formom karpyt albumas nebus klasika o vaikiska.
Baisu pagalvot, bet uz keliu dienu galime turet toki dideli nuosprendi kad pakeistu musu visu gyvenimus, ir gyvenama vieta. Permaina yra geras dalykas, bet jau apsipratau siuose namuose ir liudna palikti verysad.gif
Noriu panaudoti tokį tinklelį mini knygelėj, bet dekoravimui liks labai jau mažai vietos. Ar nepasielgsiu barbariškai, jeigu ant jo klijuosiu nuotrauką?

Tas tinklelis yra kazkoks lininis/augalinis (bet nezinau firmos, iš įpakavimo išėmiau). Panasiausia butu panaudoti Magic Mesh lipnu tinkleli.
Lygtai viska atsakiau karsta.gif Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 22, 08:33)
Iš ColorBox imčiau antra ir paskutini rinkini--sendinimui bus dazniausiai naudojamos spalvos.

Blog'e jau paskelbta  pioneer.gif
Sunku man tiket...negi LT nera tokiu šilkiniu dirbtinu su kotais, lapais. Nuo tokiu gi galima nuskabyti ziedus. Nu va as viena tokia Gerbera Daisy nusipirkau Joann's ir išardžiau sluoksniais.
Bandykit žiuret placiau kas gali tikt SB nebutina kad turi but supakuota ir uzrasyta kad cia gelytes del SB.

ačiū 4u.gif
ir tikrai kaip nepagalvojom mes, kad galima dirbtines gėlytes išardyti? doh.gif lotuliukas.gif ir ką mes be tavęs darytume... g.gif blush2.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Aveda, ačiū už atsakymus ir patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju Aveda už pirmokėlio rinkinio sarašiuka. thumbup.gif
Beja tu tikrai teisi dėl pjaustymo lentos. Būtent aš turiu tokią paprastą ir ji deja tikrai kokybiškai nepjauna kaip norėtūsi. doh.gif
Atsakyti