Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(remini @ 2008 03 21, 11:16)
nėra už ką  4u.gif o ką dabar nedirba? ne per seniausiai kalbėjau tai taip supratau, kad po velykų kažką dar turi gauti... g.gif gal ne taip supratau tada  doh.gif

aha pirmam puslapy parašyta "Nuo kovo 18d. iki balandzio 1d. internetine parduotuve nedirbs" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 03 21, 13:31)
aha pirmam puslapy parašyta "Nuo kovo 18d. iki balandzio 1d. internetine parduotuve nedirbs"  smile.gif

ten net nepažiūrėjau doh.gif aš per až rašiau 4u.gif na bet žinoma, žmogiukui reikia ir atostogų mirksiukas.gif pakentėsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 21, 11:37)
ten net nepažiūrėjau  doh.gif aš per až rašiau  4u.gif na bet žinoma, žmogiukui reikia ir atostogų  mirksiukas.gif pakentėsim  drinks_cheers.gif

tai žinoma, kiek čia beliko iki balandžio smile.gif
net nežinojau, kad to puslapio savininkė ir SM yra smile.gif
Atsakyti
lo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 kovo 2008 - 11:53
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 21, 13:53)
lo

įdomu, ką čia norėjai pasakyti? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 20, 00:49)
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius  hihihi.gif

user posted image

Labai saunus darbas thumbup.gif Man patiko uzrasas ir bangos wub.gif O dar kai paskaiciau, kad ta marga popieriu pati pasidarei, saunuole 4u.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 20, 17:20)
Padėkite nuspręsti, kuris paveikslėlis geriau žiūrisi ant viršelio:

user posted image ar user posted image

Man mielesnis su mergyte  wub.gif Be to, albumukas juk skirtas dukrytei. smile.gif Tik truputį abejoju, ar ne per didelis paveikslėlis?...  g.gif

Man geles geriau ziurisi 4u.gif

Pradejau galvoti kita sb, nuotrauka jau issirinkau. Visada taip ydomu kas gausis bigsmile.gif Mano pupa vakar vargse visa diena prasikankino su 39. Siandien lyg ir geriau, bet per tas sedejimo namuose dienas, susikaupe daug reikalu.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 21, 14:34)
Pradejau galvoti kita sb, nuotrauka jau issirinkau. Visada taip ydomu kas gausis bigsmile.gif  Mano pupa vakar vargse visa diena prasikankino su 39. Siandien lyg ir geriau, bet per tas sedejimo namuose dienas, susikaupe daug reikalu.

vajei laikykitės doh.gif ot pavasaris... visi serga... ex ax.gif
mergičkos, o kur perkat sb gėlytes? pas mus LT kur nors yra? kad juostelių ir sagučių rasiu siuvimo reikmenų parduotuvėse tai tikiu, o kaip su gėlytėm? nes vis kirba kirminiukas, vis mintį rezgu, ale be priemonių nesinori net kažko pradėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 21, 13:39)
mergičkos, o kur perkat sb gėlytes? pas mus LT kur nors yra? kad juostelių ir sagučių rasiu siuvimo reikmenų parduotuvėse tai tikiu, o kaip su gėlytėm? nes vis kirba kirminiukas, vis mintį rezgu, ale be priemonių nesinori net kažko pradėt  doh.gif

Dar gėlyčių pirkti ir aš neradau, tik siuvimo ir nėrimo reikmenyse tokias juostelias, kur galima tiesiog jas sukarpyti.
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 21, 12:39)
vajei laikykitės  doh.gif ot pavasaris... visi serga... ex  ax.gif
mergičkos, o kur perkat sb gėlytes? pas mus LT kur nors yra? kad juostelių ir sagučių rasiu siuvimo reikmenų parduotuvėse tai tikiu, o kaip su gėlytėm? nes vis kirba kirminiukas, vis mintį rezgu, ale be priemonių nesinori net kažko pradėt  doh.gif

Kaune tai tikrai yra pirkti rinkinukų su įvairiais dekoravimo elementais - manau, kad SB jie tiktų... čia yra kainos ir nuotraukėlės (tik nežinau, ar galima internetu užsisakyti g.gif )
Atsakyti
user posted image
[/quote]
Va panašiai tokios gėlytės kaip Linutkės darbelyje.
Atsakyti
Va "Įspūdžių studijoj" būna visokių dekoravimo gėlyčių
http://www.elstera.l....php/pageid/228

Vilniuj ta parduotuvė yra Helios City centre, Savanorių pr. 1
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 21, 13:48)
Kaune tai tikrai yra pirkti rinkinukų su įvairiais dekoravimo elementais - manau, kad SB jie tiktų... čia yra kainos ir nuotraukėlės (tik nežinau, ar galima internetu užsisakyti g.gif )

Žadu balandį ten apsilankyti ir viską apžiūrėti.

Gaila, kad "Įspūdžių studija,, neskelbia kainų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 kovo 2008 - 13:03