Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

tai teko... (AVEDA nebark 4u.gif ) paprastu markeriu paryškint verysad.gif

užpykau aggressive.gif , reikejo net nuo kompo pasitraukti lotuliukas.gif
Ka veikait siandien?
As galvojo reikia mini albuma padaryti musu namu. Tiek mes ten ranku darbo ir prakaito ideja viska perdaryti savo skoniu...nostalgija mane apeme kadangi yra sancas kad teks nama parduot ir gretoj ateity persikraustyt labai toli. Tai musu pirmi namai, vaikai cia pradejo savo gyvenima, ir jei reiks palikti tai bus sunkoka. Noreciau prisiminima tureti/
user posted image
cia as dar padazau sienos traferetus kadangi dazai po jais pasiliejo nors naudojau tuos klijus juos prilipdyt. Cia kaip tik pirkom nama ir nulupom sluoksnius tapetu...visada raudonu sienu norejau.
Atsakyti
AVEDA, negaliu atsistebet tavimi, visose nuotraukose atrodai super smile.gif netgi ligoninej su naujagimiu ant ranku wub.gif
Atsakyti
visos turbūt jau pradėjo Velykoms ruoštis? bet labiau į Kalėdas panašu lotuliukas.gif o aš vis po internetą rausiuos ir priemonių bagažą renku doh.gif vakar užsisakiau šitus:
user posted image
AVEDA, kokias spalvas patartum imti? aš tai galvoju tuos viršutinius 2 g.gif
Atsakyti
remini labai norėčiau paklausti kur ruošiesi tu juos užsisakyti. Na tiesiog noriu susirinkti medžegas ir dar dag ko nežinau doh.gif. Beja niekada nesu bandžiusi užsisakinėti internetu.Beja dar norėčiau paklausti kiek jie kainuoja?
Aveda norėčiau daugiau sužinoti apie štampukus, na tuos silikoninius medinius ir panašiai(labai noriu raideliu) blush2.gif Ir dar norėčiau paprašyti gal galėtum padaryti kokį sarašiuką priemonių norinčioms pradėti dirbti sb. Nes aš jau galų gale pasimečiau ko man iš tikro rektų. Noriu vieno, noriu kito dalykėlio ir ant galo nežinau pati ko man reik. Aveda tu esi šioje srityje protingiausia. Labai prašau tavo pagalbos. Dėl to ant manęs labai nepykti. 4u.gif
Papildyta:
Norėčiau paklausti ar kas nors bandėt užsisakinėti iš katalogo Rayher kur reklamuoja intarnetinė parduotuvė Tavo rankdarbiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 kovo 2008 - 09:09
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 21, 11:23)
remini labai norėčiau paklausti kur ruošiesi tu juos užsisakyti. Na tiesiog noriu susirinkti medžegas ir dar dag ko nežinau  doh.gif. Beja niekada nesu bandžiusi užsisakinėti internetu.Beja dar norėčiau paklausti kiek jie kainuoja?
Aveda norėčiau daugiau sužinoti apie štampukus, na tuos silikoninius medinius ir panašiai(labai noriu raideliu) blush2.gif Ir dar norėčiau paprašyti gal galėtum padaryti kokį sarašiuką priemonių norinčioms pradėti dirbti sb. Nes aš jau galų gale pasimečiau ko man iš tikro rektų. Noriu vieno, noriu kito dalykėlio ir ant galo nežinau pati ko man reik. Aveda tu esi šioje srityje protingiausia. Labai prašau tavo pagalbos. Dėl to ant manęs labai nepykti. 4u.gif
Papildyta:
Norėčiau paklausti ar kas nors bandėt užsisakinėti iš katalogo Rayher kur reklamuoja intarnetinė parduotuvė Tavo rankdarbiai

atsakau 4u.gif :
1. užsisakinėju per e-bay (man abu kainuos su atsiuntimu 70 Lt)
2. pritariu tau, tikrai būtų labai gerai turėt sąrašiuką thumbup.gif nes dabar pasižiūriu AVEDOS puslapiuką ir ieškau lotuliukas.gif o jei būtų sąrašas, tai jau žinočiau kiek dar liko ko ieškoti g.gif
3. esu užsisakinėjus iš ten. na viską ko užsisakiau gavau ir kokybė (na aš ne specas) bet man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 21, 09:23)

Aš irgi iš ten užsisakinėjau ir likau labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, o tam kataloge aš nematau kainų.. reikia pirma parašyti ko norėčiau,o jie tada tik kainas pasako ane? 4u.gif
ir dar norėjau paklausti ar ilgai reikia laukti prekių..?
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 03 21, 12:47)
merginos, o tam kataloge aš nematau kainų.. reikia pirma parašyti ko norėčiau,o jie tada tik kainas pasako ane?  4u.gif
ir dar norėjau paklausti ar ilgai reikia laukti prekių..?

taip parašai kodą, kokios prekės nori, o tada pasako kainą. o dėl termino aš jau nebepamenu g.gif bet atrodo ne perilgiausiai laukti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 21, 10:55)
taip parašai kodą, kokios prekės nori, o tada pasako kainą. o dėl termino aš jau nebepamenu  g.gif bet atrodo ne perilgiausiai laukti reikia  4u.gif

supratau, dėkui remini 4u.gif reiks mėginti nuo balandžio 1 kai vėl dirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 03 21, 13:11)
supratau, dėkui remini  4u.gif reiks mėginti nuo balandžio 1 kai vėl dirbs  smile.gif

nėra už ką 4u.gif o ką dabar nedirba? ne per seniausiai kalbėjau tai taip supratau, kad po velykų kažką dar turi gauti... g.gif gal ne taip supratau tada doh.gif
Atsakyti
remini būtų gerai parsisiūsti iš e-bay tačiau turiu problemėlę su kalba. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 21, 13:22)
remini  būtų gerai parsisiūsti iš e-bay tačiau turiu problemėlę su kalba. doh.gif

tai kad ten daug kalbos nereikia lotuliukas.gif įsivedi AVEDOS nurodytą pavadinimą ir ieškai, o tada žiūri pagal kainą prekės ir siuntimo 4u.gif jei reikėtų pagalbos-rašyk tada gal geriau až 4u.gif
Atsakyti