Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(Sanrita @ 2008 03 19, 21:19)
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius  hihihi.gif

labai saunus kurinelis thumbup.gif , o as vakar trumpam uzsukus pamaciau, tai maniau kad ten margo popieriaus priklijavus, net norejau klausti kur jo gavai doh.gif , nu pavarai, medali tau reiktu uz kruopstuma isskirti biggrin.gif , ir raides gaziai iskirptos, saunuole ir ne kitaip 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 19, 17:14)
Gal galite priminti nuorodą, kai pasidaryti kygutę ?  ax.gif

o apie kokia knygute nori kad primintume biggrin.gif , as tai savo dariau pagal sia video pamokele
Atsakyti
Sanrita blink.gif Na tikrai, kruopšti Tamsta wub.gif Juvelyrė. Aš irgi buvau pagalvojusi, kad tai jau gatavas popierius, bet kai aprašei, kaip viską pasigaminai, tai labai didelė pagarba tau atsirado. smile.gif

Aš padariau mini knygelę, tik tada neturėjau fotiko ir negalėjau jums parodyt. Rodau dabar. Jaučiu, Sanrita irgi panašią nori gaminti. Nuorodą davė Mėlyna paukštė.
Mini_Knygelė

O čia mano:

user posted image flirt.gif user posted image

Dabar užsiimu šio albumuko dekoravimu. smile.gif Į vidų klijuosiu dukrytės nuotraukas (piniginės dydžio) iš vasaros atostogų ANP Palūšėj. smile.gif

Padėkite nuspręsti, kuris paveikslėlis geriau žiūrisi ant viršelio:

user posted image ar user posted image

Man mielesnis su mergyte wub.gif Be to, albumukas juk skirtas dukrytei. smile.gif Tik truputį abejoju, ar ne per didelis paveikslėlis?... g.gif

P.S. Kad nuotrauka padidėtų, paspauskite ant jos. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 kovo 2008 - 13:52
zirafos sese labai grazus thumbup.gif , man tai tas su gelytemis labiau patinga blush2.gif ,
Atsakyti
Linutuk, ačiū oro_buckis.gif Aš noriu su meryte, bet su gėlytėm geriau žiūrisi. doh.gif Ką daryt??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 20, 14:03)
Linutuk, ačiū  oro_buckis.gif  Aš noriu su meryte, bet su gėlytėm geriau žiūrisi.  doh.gif  Ką daryt???  biggrin.gif

ieškot kitos mergytės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 20, 15:03)
Linutuk, ačiū  oro_buckis.gif  Aš noriu su meryte, bet su gėlytėm geriau žiūrisi.  doh.gif  Ką daryt???  biggrin.gif

Su gėlytėm gražiau - mergytė per didelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 20, 15:04)
ieškot kitos mergytės  blush2.gif

Arba daryti didesnį albumuką biggrin.gif
QUOTE(IF... @ 2008 03 20, 15:07)
Su gėlytėm gražiau - mergytė per didelė  mirksiukas.gif

Niu nesiseka man. biggrin.gif
Ačiū, merginos 4u.gif

P.S. IF, ir tu pasidarei blogą? Kaip faina.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 kovo 2008 - 14:19
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 20, 14:18)
P.S. IF, ir tu pasidarei blogą? Kaip faina....  thumbup.gif

o aš kaip tik buvau užvakar šį blog'ą aptikus...bet ten dar nebuvo nė vienos nuotraukėlės ax.gif Dabar žinosiu, kieno jis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas patartų, kaip teisingai panaudoti juostelę-tinklelį? ax.gif Pamenu, Aveda tinkleliu puošė savo vestuvinį

tu apie šį viršelį kalbi. Tuos vijoklius su gėlėm? Čia viela aplink kurią apsukau popierinį pleistrą. Jį nudažiau, kada išdžiuvo priklijavau su karštais klijais-šautuvėliu karštų klijų.
ir su pincetu klijavau

blink.gif blink.gif blink.gif nuuuuuu ir kantrybė tiek suklijuot 4u.gif Aš irgi pagalvojau kad ten raštuotas popierius, tikrai verta medalio.
Aveda, turiu klausimą. Kokiu budu yra priklijuojami tipo svarovskio kristaliukai.

Paimk dantų pagaliuką ir ant vieno galo užvyniok plastelino, su šiuo galu "pagriebsi" Swarovski, o su kitu pagaliuku uždėsi po lašelį klijų mirksiukas.gif
Susitradau kompe iš esamų šriftų man labiausiai tinkantį ir atspaudžiau ant paprasto popieriaus, apvedžiojau ant man tinkamo ir su manikiūrinio žirklutėmis iškirpau,

bandyk atspausdint "reverse arba mirror image" raides--nu atvirkščiai, tadakirpsi blogoj pusėj ir nebus jokio šanco kad persimatys juodos linijos.
Aš padariau mini knygelę,

Man su gelyte irgi gražesnis 4u.gif Matau tavo pasinešimą mini albumam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 20, 15:26)
o aš kaip tik buvau užvakar šį blog'ą aptikus...bet ten dar nebuvo nė vienos nuotraukėlės ax.gif Dabar žinosiu, kieno jis thumbup.gif

4u.gif
Vyras jau juokės - tai ką jau nebeužtenka SM forumo ? lotuliukas.gif
Bet forume nepašnekėsi visokių nesąmonių, kurios ant liežuvio/galvos užplaukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyras thumbup.gif
Kaip gera ant dūšios ax.gif

Aveda - tavo patarimai (kaip visuomet) aciuks.gif
Nebūčiau sugalvojus su plastilinu g.gif

Linutuke, zirafos sese aciuks.gif už nuorodą
Po sekančio sb darbelio bus knygutė.
Atsisveikinom su dukrytės aukle, padarysiu knygute su vaiko nuotraukom atsiminimui ax.gif

Zirafos sese, knygutė super ir aš tokios noriu ax.gif
Kiek veiklos priedų klijavimams.... dabar liko vienas malonumas. Ane ?

Papildyta:

If, kiaušiniai patiko labiausiai ....
Velykoms ir man tokių norėtūsi blush2.gif

Atsakyti