Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Labai grazios atvirutes wub.gif Spalvos wub.gif wub.gif wub.gif

Siandien mano maze irgi apsirgo verysad.gif

Aveda, gal koky patarima turi kaip sendinti nuotraukas ax.gif Nes kai slidus pavirsius, man sunkiai einasi...
Atsakyti
Norėčiau parodyti vieną savo darbelį kai dar nežinojau apie SB
user posted image
Nežinau ar jį galima priskirti SB kategorijai
Očia po anspaudų darymo lotuliukas.gif
user posted image

Svekit visi ligoniukai doctor.gif
Atsakyti
Aveda, gal koky patarima turi kaip sendinti nuotraukas ax.gif Nes kai slidus pavirsius, man sunkiai einasi...

užeik į mano blog'ą....tik parašiau spec tau 4u.gif
Kristi Tai aisku cia SB thumbup.gif . Bet dar puikiau butu jeigu mazosios menininkes nuotrauka (gal maza foto atspausdink) ir butinai pridek prie "letenu" antspaudo. Be nuotraukos nera to šarmo ir tik puse ivykio papasakoji kaip foto pavaizduotu plačiau, ir smagu matyt kiek dailininke isimozojo kol pasieke galutini rezultata. Foto deciau ten, nu uzdengčiau ta peliuka lipduka su foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 19 kovo 2008 - 20:02
Aveda dėkoju už patarimą, o sakyk gal ir aplink nuotraukytę reikėtų rudai apvedžioti, kaip apvedžiojau leteniukus? Na tiesiog tam kad ji butų sujungta į vieną visumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 19 kovo 2008 - 20:59
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 19, 13:58)
Aveda dėkoju už patarimą, o sakyk gal ir aplink nuotraukytę reikėtų rudai apvedžioti, kaip apvedžiojau leteniukus? Na tiesiog tam kad ji butų sujungta į vieną visumą.

nuotrauka gali ireminti kad atsimustu nuo fono, bet ne tokiais raitymais laip "letenu" ireminimas--bus per daug. Foto remelius padaryciau dvigubus. Foto ant balto, vienspalvio popieriaus uzklijuociau (nu gal kad kokie 4mm balto matytusi aplink foto), ir dar ant antro raudono popieriaus uzklijuociau, tas irgi kokius kelis mm nuo balto testusi. Toks cia 2x ireminimas.
Arba gali apibrezti rudai/raudonai, bet ne raitymu o paprastu kvadratu aplink foto.
Atsakyti
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 19, 22:19)
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius  hihihi.gif

Gražu thumbup.gif , ir matos kiek kūrybinio darbo įdėta, pagalvota kas prie ko smile.gif puikus darbo vaisius.
Tiesa remini, labai gražūs atvirukai, smagu kad nepatingėjai... Linksmiau temelėj kai atsiranda naujų darbelių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 19 kovo 2008 - 21:46
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius hihihi.gif

Miela matyti naujus darbelius wub.gif . Negaliu sulaukt kol gausiu pamatyt tai ka tu sumeistruosi gavus nauju prekiu smile.gif . Daug ivairumo matosi: ir banguotos ir tiesios linijos, ir apskritimai su kvadratais thumbup.gif . O kaip raides iskirpai?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal kas patartų, kaip teisingai panaudoti juostelę-tinklelį? ax.gif Pamenu, Aveda tinkleliu puošė savo vestuvinį albumą, o ant tinklelio klijavo (?) karoliukus. Gal būtų daugiau pavyzdžių?

Nauji darbeliai faini. wub.gif Mane irgi stebina, kaip Sanrita taip gražiai raideles iškarpo.... g.gif

Remini, o atvirukai ne tapyti? Atrodo, kaip tapyti. biggrin.gif Labai fainučiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 20, 09:16)
Remini, o atvirukai ne tapyti? Atrodo, kaip tapyti.  biggrin.gif  Labai fainučiai.  wub.gif

ačiū visoms už gerą įvertinimą 4u.gif
norėjau visus kraštukus pasendinti ar kitaip paspalvoti, bet neturėjau kuo (dabar kaip tik gaudau), tai teko... (AVEDA nebark 4u.gif ) paprastu markeriu paryškint verysad.gif
atvirukai tikrai netapyti lotuliukas.gif jie "natūroj" truputį ryškesni, čia skanavimas turbūt suveikė. nors man patinka tokios "šviežios", švelnios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 20, 03:54)
Miela matyti naujus darbelius  wub.gif . Negaliu sulaukt kol gausiu pamatyt tai ka tu sumeistruosi gavus nauju prekiu  smile.gif . Daug ivairumo matosi: ir banguotos ir tiesios linijos, ir apskritimai su kvadratais  thumbup.gif . O kaip raides iskirpai?

Nu tai fain, kad tinka.
Prie šio darbo sėdėjau labai ilgai.
Kanceliarinių prekių parduotuvėje radau skylamūšius (žvaigždutė, širdelė, gėlytė) primušiau su tais skylamūšias įvairių spalvų ir formų mažyčių iškarpėlių ir su pincetu klijavau ant A3 lapo. Žiūrėjau, kad nesikartotų nei iškarpėlių forma, nei spalva...Tarp linijų iš juodo lipnaus popieriaus kirpau juosteles ir taip jas atskyriau.
Susitradau kompe iš esamų šriftų man labiausiai tinkantį ir atspaudžiau ant paprasto popieriaus, apvedžiojau ant man tinkamo ir su manikiūrinio žirklutėmis iškirpau, tepiau klijais ir su pincetu klijavau. Labai jau smulkios detalės doh.gif
Papildyta:

Aveda, turiu klausimą. Kokiu budu yra priklijuojami tipo svarovskio kristaliukai.
Net su pincetu jaučiu nesukrapštyčiau..
Turiu idėją ir ten jie tiktų g.gif

Atsakyti
Sanrita, na ir krapštuolė tu thumbup.gif bet tai kiek reikia kantrybės turėt doh.gif šaunuolė thumbup.gif
aš tai taip nemoku verysad.gif tiksliau neturiu tiek kantrybės... doh.gif kartais kirba kokia mintis, bet vis tinginiukas suveikia blush2.gif o jei dar reiktų taip visas daleles karpyt ir su pincetu klijuot doh.gif doh.gif doh.gif
sėkmės tolimesniuose darbeliuose drinks_cheers.gif
Atsakyti