Labai grazios atvirutes Spalvos
Siandien mano maze irgi apsirgo
Aveda, gal koky patarima turi kaip sendinti nuotraukas Nes kai slidus pavirsius, man sunkiai einasi...
Norėčiau parodyti vieną savo darbelį kai dar nežinojau apie SB
Nežinau ar jį galima priskirti SB kategorijai
Očia po anspaudų darymo
Svekit visi ligoniukai
Nežinau ar jį galima priskirti SB kategorijai
Očia po anspaudų darymo
Svekit visi ligoniukai
Aveda, gal koky patarima turi kaip sendinti nuotraukas ax.gif Nes kai slidus pavirsius, man sunkiai einasi...
užeik į mano blog'ą....tik parašiau spec tau
Kristi Tai aisku cia SB . Bet dar puikiau butu jeigu mazosios menininkes nuotrauka (gal maza foto atspausdink) ir butinai pridek prie "letenu" antspaudo. Be nuotraukos nera to šarmo ir tik puse ivykio papasakoji kaip foto pavaizduotu plačiau, ir smagu matyt kiek dailininke isimozojo kol pasieke galutini rezultata. Foto deciau ten, nu uzdengčiau ta peliuka lipduka su foto.
Aveda dėkoju už patarimą, o sakyk gal ir aplink nuotraukytę reikėtų rudai apvedžioti, kaip apvedžiojau leteniukus? Na tiesiog tam kad ji butų sujungta į vieną visumą.
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 19, 13:58)
Aveda dėkoju už patarimą, o sakyk gal ir aplink nuotraukytę reikėtų rudai apvedžioti, kaip apvedžiojau leteniukus? Na tiesiog tam kad ji butų sujungta į vieną visumą.
nuotrauka gali ireminti kad atsimustu nuo fono, bet ne tokiais raitymais laip "letenu" ireminimas--bus per daug. Foto remelius padaryciau dvigubus. Foto ant balto, vienspalvio popieriaus uzklijuociau (nu gal kad kokie 4mm balto matytusi aplink foto), ir dar ant antro raudono popieriaus uzklijuociau, tas irgi kokius kelis mm nuo balto testusi. Toks cia 2x ireminimas.
Arba gali apibrezti rudai/raudonai, bet ne raitymu o paprastu kvadratu aplink foto.
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 19, 22:19)
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius
Gražu , ir matos kiek kūrybinio darbo įdėta, pagalvota kas prie ko puikus darbo vaisius.
Tiesa remini, labai gražūs atvirukai, smagu kad nepatingėjai... Linksmiau temelėj kai atsiranda naujų darbelių
Pagaliau parodysiu ilgiausio savo darbo vaisius hihihi.gif
Miela matyti naujus darbelius . Negaliu sulaukt kol gausiu pamatyt tai ka tu sumeistruosi gavus nauju prekiu . Daug ivairumo matosi: ir banguotos ir tiesios linijos, ir apskritimai su kvadratais . O kaip raides iskirpai?
Sveikutės
Gal kas patartų, kaip teisingai panaudoti juostelę-tinklelį? Pamenu, Aveda tinkleliu puošė savo vestuvinį albumą, o ant tinklelio klijavo (?) karoliukus. Gal būtų daugiau pavyzdžių?
Nauji darbeliai faini. Mane irgi stebina, kaip Sanrita taip gražiai raideles iškarpo....
Remini, o atvirukai ne tapyti? Atrodo, kaip tapyti. Labai fainučiai.
Gal kas patartų, kaip teisingai panaudoti juostelę-tinklelį? Pamenu, Aveda tinkleliu puošė savo vestuvinį albumą, o ant tinklelio klijavo (?) karoliukus. Gal būtų daugiau pavyzdžių?
Nauji darbeliai faini. Mane irgi stebina, kaip Sanrita taip gražiai raideles iškarpo....
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 20, 09:16)
ačiū visoms už gerą įvertinimą
norėjau visus kraštukus pasendinti ar kitaip paspalvoti, bet neturėjau kuo (dabar kaip tik gaudau), tai teko... (AVEDA nebark ) paprastu markeriu paryškint
atvirukai tikrai netapyti jie "natūroj" truputį ryškesni, čia skanavimas turbūt suveikė. nors man patinka tokios "šviežios", švelnios spalvos
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 20, 03:54)
Miela matyti naujus darbelius . Negaliu sulaukt kol gausiu pamatyt tai ka tu sumeistruosi gavus nauju prekiu . Daug ivairumo matosi: ir banguotos ir tiesios linijos, ir apskritimai su kvadratais . O kaip raides iskirpai?
Nu tai fain, kad tinka.
Prie šio darbo sėdėjau labai ilgai.
Kanceliarinių prekių parduotuvėje radau skylamūšius (žvaigždutė, širdelė, gėlytė) primušiau su tais skylamūšias įvairių spalvų ir formų mažyčių iškarpėlių ir su pincetu klijavau ant A3 lapo. Žiūrėjau, kad nesikartotų nei iškarpėlių forma, nei spalva...Tarp linijų iš juodo lipnaus popieriaus kirpau juosteles ir taip jas atskyriau.
Susitradau kompe iš esamų šriftų man labiausiai tinkantį ir atspaudžiau ant paprasto popieriaus, apvedžiojau ant man tinkamo ir su manikiūrinio žirklutėmis iškirpau, tepiau klijais ir su pincetu klijavau. Labai jau smulkios detalės
Papildyta:
Aveda, turiu klausimą. Kokiu budu yra priklijuojami tipo svarovskio kristaliukai.
Net su pincetu jaučiu nesukrapštyčiau..
Turiu idėją ir ten jie tiktų
Sanrita, na ir krapštuolė tu bet tai kiek reikia kantrybės turėt šaunuolė
aš tai taip nemoku tiksliau neturiu tiek kantrybės... kartais kirba kokia mintis, bet vis tinginiukas suveikia o jei dar reiktų taip visas daleles karpyt ir su pincetu klijuot
sėkmės tolimesniuose darbeliuose
aš tai taip nemoku tiksliau neturiu tiek kantrybės... kartais kirba kokia mintis, bet vis tinginiukas suveikia o jei dar reiktų taip visas daleles karpyt ir su pincetu klijuot
sėkmės tolimesniuose darbeliuose