Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Aveda aciu 4u.gif Suveikei 4u.gif

Mano sveikatele vakar pablogejo, siandien einu pas gydytoja verysad.gif
Atsakyti
Tosk šiandien apžiūrėjau tavo SB foto. Nerealiai atrodo.Įpač tie kur yra sendinimo efektų. Tai mano silpnybė.
Linkiu grečiau pasveikti.
Aveda apžiūrėjau blog'a. Pats tas man. Juk aš suvalkietė biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar karta aciu visoms 4u.gif

Noriu tiketis, kad sis musu skyrelis bus visada draugiskas ir pakantus 4u.gif Dabar kai pasiziuriu kas dedasi pas fotografus - liudna verysad.gif Stenkimes butu geranoriskos 4u.gif

Gydytoja paguode, ka per sia savaite tureciau pasveikti. Bet antibiotiku neisrase, Norvegijoje vos ne su kitu pasauliu reikia kalbetis, kad gauti antibiotiku doh.gif
Atsakyti
Tosk, užjaučiu. Girdėjau, kad Norvegijoje su paprastu peršalimu geriau net nesikreipti pas gydytoją, nes jie tokie užsiėmę, kad priima tik "rimtus" ligonius. blink.gif Atseit ant kabineto durų taip ir parašyta, jei tau tik sloga, išgerk to ir to, o gydytojo netrukdyk. Gali taip būti? biggrin.gif

Aveda, o kaip tavo sveikata? Tiesa, dar norėjau patikslinti, ar tikrai siuntinys atkeliaus balandžio pab.? Ne kovo pab.? Manęs balandžio pab. nebus Lietuvoje, tai reiks tada su justess22 tartis, kad mūsų dėžutę priimtų.
Atsakyti
Noriu tiketis, kad sis musu skyrelis bus visada draugiskas ir pakantus 4u.gif Dabar kai pasiziuriu kas dedasi pas fotografus - liudna verysad.gif Stenkimes butu geranoriskos 4u.gif

ne tik fotografuose bet ir keliuose kitose temose kazkas isibrove i albumus...kas tiem zmonem darosi doh.gif turbut saules neuztenka ziema.
Aveda, o kaip tavo sveikata?

dar daug koseju, jauniausias sunelis su manim dar serga, man kompanija palaiko. Pas mus cia kzks nematytas virusas. Daug pazystamu susirge bronchitais ir tokiais gripais kurie tesiasi 4 menesius blink.gif . Antibiotikai net nepadeda. Laukiu pavasario nekantriai.
Tosk laikykis 4u.gif gal "pasishopink" interneto parduotuvem?; gera terapija paprekiauti kaip sergi--man daznai padeda...ypac dar su karstu puoduku arbatos salia kompo lotuliukas.gif
norėjau patikslinti, ar tikrai siuntinys atkeliaus balandžio pab.?

taip man buvo pasakyta
kristi13 dekui 4u.gif , blog'a dar praturtinsiu irankiu tema. O kada mes tavo darbelius matysim? ar turi si ta apsipirkus?
Atsakyti
Zirafos sese, gydytojai neturi teises nepriimti! Ir jei gydytojas del kazkokiu priezasciu nepatinka, lengvai jy galima pakeisti kitu. Man praeitas gydytojas nepatiko, nes susitarus konkretu laika, man tekdavo dar laukti 1-1,5val. O su serganciu mazu vaiku tai nera taip jau lengva islaukti. Tiesiog kiekvienoj saly savi ypatumai: Lietuvoj ligoniai farsiruojami vaistais (ypac gaila mazuliuku), bet Norvegijoje vaistu reikia maldauti...

Aveda siunciu ir tau karstos kakavos puodely su plakta grietinele 4u.gif Liudna istiesu sirgti. O shopintis deja negaliu, as jau savo limita isleidau lotuliukas.gif Bet nusipirkau akriliniu dazu rinkiny ir daug velykiniu dalykeliu (bandom su mazule daryti papuosimus). Kada po velniu ateis pavasaris, pas mus vel sninga doh.gif

Pas mus namuose buvo gana ytemta padetis, tiksliau viskas del mb darbo. Prie jo darbo noreta yrengti Norvegijos didziausia pabegeliu tranzitiny punkta. O musu seimai tai reiske nemazus nuostolius (del vagysciu), mazdaug tiek kiek as pati per metus uzdirbu. Bet aciu dievui vietiniai gyventojai kovojo, rinko parasus. Dabar galim legviau atsipusti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 18 kovo 2008 - 18:28

kristi13 dekui 4u.gif , blog'a dar praturtinsiu irankiu tema. O kada mes tavo darbelius matysim? ar turi si ta apsipirkus?
[/quote]

Jau baiginėju dukrutės mini albumuką. Na gal ir jame daug įvairių klaidelių, gal ir per daug bus margas, tačiau aš savimi labai didžiuojuosi. Juk tai bus mano pirmasis sb darbas thumbup.gif ir dar su tokiomis priemonėmis doh.gif
Priemonių nedaug turiu, tačiau radau L. internetinėse parduotuvėse šį bei tą skirtą sb darbelams.Žadu balandžio mėnesiui įsigyti. Tik štai problema niekur narandu raidyno štampukų. Gal kas žino kur galima na pavyzdžiu Lietuvoje jų įsigyti.
Atsakyti
o ar dar yra velykinius atvirukus gaminančių? aš vakar porą padariau... blush2.gif tik labai nepeikit, aš labai stengiausi 4u.gif
user posted image
ten tos dėmelės ant pirmosios nėra (skanuojant kažkas įkrito ir nepamačiau), o antroji tai horizontaliai turėtų būti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 19, 07:35)
o ar dar yra velykinius atvirukus gaminančių? aš vakar porą padariau...  blush2.gif tik labai nepeikit, aš labai stengiausi  4u.gif
ten tos dėmelės ant pirmosios nėra (skanuojant kažkas įkrito ir nepamačiau), o antroji tai horizontaliai turėtų būti... blush2.gif

saunuole mirksiukas.gif , sveika prisijungus prie atviruciu gamybos, atrodo thumbup.gif , spalvos pavasariskos, (ir kur velniai rautu tas pavasaris verysad.gif , o tai ir as jau kosinu kelinta diena blink.gif ) ,

as tai niekam laiko neturiu, dukrai atostogos, tai pramogaujam, dar brolio dukra i svecius atvaziavo, o naktim MB is kambario isvaro, kad miegoti netrugdyciau lotuliukas.gif (pas mane mano darbo vietele musu miegamajame prie rasomo stalo ax.gif ), reikia kaip nors ta vaikisku atostogu maratona atlaikyti lotuliukas.gif o tada jau ziuresim kaip ir kas
Atsakyti
remini puikūs darbukai thumbup.gif ir man jau knieti ką nors parodyti.
Linutuke puikiai suprantu, Kaip ,,lengva" ką nors panašaus padaryti kai vaikai visada šale šmėruoja Mano mergytė dar pakankamai maža, tačiau kai tik pamato jog aš einu sėstis prie stalo tuojau pat prisistato. Na ir prasideda visi reikalai. Būtinai reikia ir jai sėstis ant stalo, apžiūrėti visas rekmenis, kartais gal ir ką nors pagadinti. Tad tenka sb darbeliais užsiimti tik per pietų miegą. Na mano dar vienas hobis yra nėrimas, nors dėl jo problemų neturiu. Nes vašiuką ir siūlų kamuoliuką galiu nešiotis bet kur ir jai visiškai neįdomu. Matyt pripratusi. O su sb problema. Juk tai naujiena ir dar tiek naujų įdomių ,,žaisliukų''.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 19 kovo 2008 - 08:40

cia turbut mano kritiskos akies bijai lotuliukas.gif tongue.gif ...nu grazu labai. Man pirma miela ir kad butum marguti pasendinus kokia melyna ar zalia spalva geriau atsimustu nuo fono/geliu.

Labas rytas 4u.gif nors vaikai man neleido, visvien praturtinau Scrapmanijos produktu enciklopedija.
Atsakyti
Gal galite priminti nuorodą, kai pasidaryti kygutę ? ax.gif
Atsakyti