Mane irgi be kita ko pinta virvutė sužavėjo Tosk šaunuolėėė
Merginos, nesirkit, niu.... Pavasaris artėja... Nors pas Avedą, ko gero, pavasariu dar nekvepia...
Ka galetum patarti, kuomet nuotraukose ryskios spalvos, bet nesinori ryskaus popieriaus??? 4u.gif
Patarciau tada panaudoti mazais kiekiais raudonos spalvos, bet truputi tik kad nepasireikstu per daug. Galejai pamaisyti mazas raudonas gelytes -kairej pusej ten kur prisegus ruzavas mazytes, vietoj ju buciau dejus tokio pacio dydzio ar mazesnes raudonas.
Juoda spalva labai nuotraukose pasireiskia: padeda kad tavo aprasymas yra juodu flomasteriu, bet kad geriau pusiausvyra dizaino islaikytu, juodu plonu flomasteriu as apvedziociau ta raityta ruzava augala/lapus kairej pusej. Kuo daugiau juodo bus pamegdziota po lapa, tuo maziau pasireiks ta juoda sofa.
Ir dar, ar apatiniam desines kampe juodai aptaskyta ar toks popierius? Jei toks popierius tai kodel kitur jo neptaske (irgi pasireiskia kad tik sio vienoj vietoj)
ale, ot kur profesionalės akis, aš net atsiverčiau atgal puslapiuką, kad paieškoti tos dėmelės
man tai labai mielas darbelis šaunuolė
man tai labai mielas darbelis šaunuolė
Tai toks lapas buvo ir su tom neryskiom raidem ir su per visa sona einanciu ornamentu ir.... tuo nutaskytu kampu O pavadinimas tai rub-onas, kurio spalvos identiskos lapui
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 17, 08:10)
Paturtinau produktų enciklopediją blog'e. Labanakt
Geri aprašymai Aveda .Mane tai labai domina, Labiausiai apie lapo sendinimą.
Papildyta:
Na gal ir kvailokas klausimas, tačiau labai norėčiau paklausti apie kniedes
Kaip jos atrodo iš šono ir su kuo jos įmontuojamos?
brads tai kniedes? ar kniedes turi ta pacia reiksme kaip "knopkes"?
Pramusi per popieriu skylute, ikisi brad/kniede ir uzlenki/išskėti tas ausytes (blogoj popierio pusej).
Pramusi per popieriu skylute, ikisi brad/kniede ir uzlenki/išskėti tas ausytes (blogoj popierio pusej).
Aveda dar tavęs labai norėčiau paklausti,kaip atrodo tie skylamušiai, nas namuose turiu tik paprastą, kur muša dvi skyles iš karto susekti popieriui, nors jis ir galingas tačiau popieriau viduryje neišmuščiau skylės su tokiu.
Papildyta:
TOSK labai gražus darbelis , tiek fantazijos.Man dar iki tavęs labai toli.
Papildyta:
TOSK labai gražus darbelis , tiek fantazijos.Man dar iki tavęs labai toli.
Aveda dar tavęs labai norėčiau paklausti,kaip atrodo tie skylamušiai, nas namuose turiu tik paprastą, kur muša dvi skyles iš karto susekti popieriui, nors jis ir galingas tačiau popieriau viduryje neišmuščiau skylės su tokiu. g.gif
blog'e viska isaiskinsiu
Oi labai didelis ačių
paziurekit blog'a, ten parasiau kaip pramusti skylute bent kur ant lapo neturedama skylamusio. mano pacios sumislinimas.
siuntinio reportazas Sumeciau jum i vokus cekius prekiu ir labai "juoda" juodrasti kuriame pakuojant uzrasiau prekes ir vienetus. (rasiau 3 ryto, tai gali visko but , bet manau tikslus kazkiek) Norejau atspausdinti svariai ant kompo, bet neprisiruosiu, ir kuo greiciau norejau jum issiusti. Siuntinio priemejai taip pat uzrasiau siuntinio paieskos/tracking Nr. ir internetini adresa Atlantic Express Corp.
siuntinio reportazas Sumeciau jum i vokus cekius prekiu ir labai "juoda" juodrasti kuriame pakuojant uzrasiau prekes ir vienetus. (rasiau 3 ryto, tai gali visko but , bet manau tikslus kazkiek) Norejau atspausdinti svariai ant kompo, bet neprisiruosiu, ir kuo greiciau norejau jum issiusti. Siuntinio priemejai taip pat uzrasiau siuntinio paieskos/tracking Nr. ir internetini adresa Atlantic Express Corp.
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 18, 00:33)
oi laukiam laukiam tik sunkus tas laukimas didelis didelis tau AČIŪ ir ne tik už siuntinį, labai dėkui už pagalbą painiuose sb labirintuose aš spėju kad nei viena nebūtume net sugalvoję kam tas įvairias priemones naudoti... o dabar turim konsultantę
siuntinio reportazas Sumeciau jum i vokus cekius prekiu ir labai "juoda" juodrasti kuriame pakuojant uzrasiau prekes ir vienetus.
tik neuzrasiau uz Paypal persiuntima kiekvienai, ai bet susigaudysit.
Labanakt