Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Mane irgi be kita ko pinta virvutė sužavėjo wub.gif Tosk šaunuolėėė thumbup.gif

Merginos, nesirkit, niu.... Pavasaris artėja... Nors pas Avedą, ko gero, pavasariu dar nekvepia... doh.gif
Atsakyti
Ka galetum patarti, kuomet nuotraukose ryskios spalvos, bet nesinori ryskaus popieriaus??? 4u.gif

Patarciau tada panaudoti mazais kiekiais raudonos spalvos, bet truputi tik kad nepasireikstu per daug. Galejai pamaisyti mazas raudonas gelytes -kairej pusej ten kur prisegus ruzavas mazytes, vietoj ju buciau dejus tokio pacio dydzio ar mazesnes raudonas.
Juoda spalva labai nuotraukose pasireiskia: padeda kad tavo aprasymas yra juodu flomasteriu, bet kad geriau pusiausvyra dizaino islaikytu, juodu plonu flomasteriu as apvedziociau ta raityta ruzava augala/lapus kairej pusej. Kuo daugiau juodo bus pamegdziota po lapa, tuo maziau pasireiks ta juoda sofa.
Ir dar, ar apatiniam desines kampe juodai aptaskyta ar toks popierius? ax.gif Jei toks popierius tai kodel kitur jo neptaske (irgi pasireiskia kad tik sio vienoj vietoj)
Atsakyti
ale, ot kur profesionalės akis, aš net atsiverčiau atgal puslapiuką, kad paieškoti tos dėmelės doh.gif
man tai labai mielas darbelis wub.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 17 kovo 2008 - 15:05
Tai toks lapas buvo ir su tom neryskiom raidem ir su per visa sona einanciu ornamentu ir.... tuo nutaskytu kampu biggrin.gif O pavadinimas tai rub-onas, kurio spalvos identiskos lapui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 17, 08:10)
Paturtinau produktų enciklopediją blog'e. Labanakt 4u.gif

Geri aprašymai Aveda thumbup.gif .Mane tai labai domina, Labiausiai apie lapo sendinimą.

Papildyta:
Na gal ir kvailokas klausimas, tačiau labai norėčiau paklausti apie kniedes
user posted image
Kaip jos atrodo iš šono ir su kuo jos įmontuojamos?
Atsakyti
brads tai kniedes? ar kniedes turi ta pacia reiksme kaip "knopkes"?
user posted image
Pramusi per popieriu skylute, ikisi brad/kniede ir uzlenki/išskėti tas ausytes (blogoj popierio pusej).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 17 kovo 2008 - 16:17
Aveda dar tavęs labai norėčiau paklausti,kaip atrodo tie skylamušiai, nas namuose turiu tik paprastą, kur muša dvi skyles iš karto susekti popieriui, nors jis ir galingas tačiau popieriau viduryje neišmuščiau skylės su tokiu. g.gif
Papildyta:
TOSK labai gražus darbelis thumbup.gif , tiek fantazijos.Man dar iki tavęs labai toli. blush2.gif
Atsakyti
Aveda dar tavęs labai norėčiau paklausti,kaip atrodo tie skylamušiai, nas namuose turiu tik paprastą, kur muša dvi skyles iš karto susekti popieriui, nors jis ir galingas tačiau popieriau viduryje neišmuščiau skylės su tokiu. g.gif

blog'e viska isaiskinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi labai didelis ačių clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
paziurekit blog'a, ten parasiau kaip pramusti skylute bent kur ant lapo neturedama skylamusio. mano pacios sumislinimas.
siuntinio reportazas Sumeciau jum i vokus cekius prekiu ir labai "juoda" juodrasti kuriame pakuojant uzrasiau prekes ir vienetus. (rasiau 3 ryto, tai gali visko but ax.gif , bet manau tikslus kazkiek) 4u.gif Norejau atspausdinti svariai ant kompo, bet neprisiruosiu, ir kuo greiciau norejau jum issiusti. Siuntinio priemejai taip pat uzrasiau siuntinio paieskos/tracking Nr. ir internetini adresa Atlantic Express Corp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 17 kovo 2008 - 22:34
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 18, 00:33)
siuntinio reportazas  Sumeciau jum i vokus cekius prekiu ir labai "juoda" juodrasti kuriame pakuojant uzrasiau prekes ir vienetus. (rasiau 3 ryto, tai gali visko but  ax.gif , bet manau tikslus kazkiek) 4u.gif Norejau atspausdinti svariai ant kompo, bet neprisiruosiu, ir kuo greiciau norejau jum issiusti. Siuntinio priemejai taip pat uzrasiau siuntinio paieskos/tracking Nr. ir internetini adresa Atlantic Express Corp.

oi laukiam laukiam thumbup.gif tik sunkus tas laukimas ax.gif didelis didelis tau AČIŪ drinks_cheers.gif ir ne tik už siuntinį, labai dėkui už pagalbą painiuose sb labirintuose lotuliukas.gif aš spėju kad nei viena nebūtume net sugalvoję kam tas įvairias priemones naudoti... o dabar turim konsultantę thumbup.gif
Atsakyti
siuntinio reportazas Sumeciau jum i vokus cekius prekiu ir labai "juoda" juodrasti kuriame pakuojant uzrasiau prekes ir vienetus.

tik neuzrasiau uz Paypal persiuntima kiekvienai, ai bet susigaudysit. 4u.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti