QUOTE(AVEDA @ 2008 03 17, 03:43)
Tosk Pritariu kad ta prisiuta virvele labai
ideja: akys taip ir keliauja nuo vienos eilutes prie kitos -- skaitytojui rodai kur skaityt ir akiai krypti kur baigiasi (prie gelytes).
Man gal vienai
bet nuotraukoj spalvos (ypac ryski raudona maike ir juoda sofa) nesiderina prie rudos, ruzavos ir melynos spalvu. Siam puslapiui nuotraukas buciau spausdinus sepia. Sepios ruda/balta butu labai tike prie rastuoto popieriaus rudumo. Bet siap tai
kruopstus darbelis
. Kaip tavo sveikatele?
O mano du vyrukai isdume i krepsinio rungtynes tai pagaliau laiko turiu apsikuopti namuose.
Tu teisi del nuotrauku spalvu neatitikimo ir popieriaus
Sepia ar jb nuotrauku neturiu. Na yra viena sepia studijine. Cia gal skonio reikalas, bet man nepatinka tokie efektai ant grynai buitinio vaizdelio. O kadangi nuotraukose stiprios spalvos, nesinorejo dar ir popieriaus ryskaus. Na tiesiog pagalvojau, kad jei visus kitus akcentus priderinsiu prie popieriaus, bus gerai. Ka galetum patarti, kuomet nuotraukose ryskios spalvos, bet nesinori ryskaus popieriaus???
Sveikata geresne, bet siaip nieko gero. Nakty prie lovos pasistaciau ne serveteliu dezute, o toletinio popieriaus ruloniuka
Ant lupos issoko gigantiskas spuogas
Nosis raudona kaip pas alkoholike
Ir durniausia, kad reikia vaziuoti y policija pradeti tvarkyti pupai nauja pasa... Namuose bardakelis, nes mb seimininkavo
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas