Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 15, 21:18)
LINUTUK: norejau pakomentuoti del darbelio. Labai graziai ziurisi  wub.gif . Daug detaliu, kruopsciai padaryta matosi kad greit nesumesta bet apgalvota. Gal tik banteli buciau dejus zemiau "L". Bet ir vardas iskirptas graziu sriftu. thumbup.gif

aciu uz pagyrima blush2.gif
Atsakyti
Ka siandien veikiat? Norejau paklausti kas jus domina, apie ka man dar rasyt blog'e. Dar daug turiu papildyti bet mazai kas turi klausimu ar temu kokiu noretu kad pararyciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 16 kovo 2008 - 16:13
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 16, 17:11)
Ka siandien veikiat? Norejau paklausti kas jus domina, apie ka man dar rasyt blog'e. Dar daug turiu papildyti bet mazai kas turi klausimu ar temu kokiu noretu kad pararyciau?

Mane tai labai domina tos fotografavimo pamokos/taisyklės thumbup.gif va ir šiandien jau perskaičiau apie akių lygį smile.gif
Dar manau įdomu būtų jei plačiau supažindintum su specifinėm medžiagom- pavyzdžiui rašalai (aišku jau rašei, bet tuo metu buvo neaktualu, tai ir neužsifiksavo, o vat ateis diena kai bus aktualu...), visokios pudros ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 16 kovo 2008 - 20:37
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 16, 16:11)

QUOTE(IF... @ 2008 03 16, 20:37)
Mane tai labai domina tos fotografavimo pamokos/taisyklės  thumbup.gif  va ir šiandien jau perskaičiau apie akių lygį  smile.gif
Dar manau įdomu būtų jei plačiau supažindintum su specifinėm medžiagom- pavyzdžiui rašalai (aišku jau rašei, bet tuo metu  buvo neaktualu, tai ir neužsifiksavo, o vat ateis diena kai bus aktualu...), visokios pudros ir pan.

, manau kai atkeliaus siuntinukas ir visos pradesim ekspermentuoti, tai paskesi klausimuose, dabar kol dar nezinom ko nemokam lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandau ykelti savo sb, gali buti per didele nuotrauka, bet kazkotais photobucket spyriojasi ir neleidzia sumazinti doh.gif
user posted image

Labai nepatenkinta esu rasikliu, bet kai jau pradejau rasyt, teko ir uzbaigt. Per "riebiai" raso ax.gif Kaimynkos nenupaveikslavau, nes ten ir visi kaip lapai iskrite nuo ligos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 16 kovo 2008 - 23:22
QUOTE(Tosk @ 2008 03 17, 00:19)
Bandau ykelti savo sb, gali buti per didele nuotrauka, bet kazkotais photobucket spyriojasi ir neleidzia sumazinti doh.gif

Labai nepatenkinta esu rasikliu, bet kai jau pradejau rasyt, teko ir uzbaigt. Per "riebiai" raso ax.gif  Kaimynkos nenupaveikslavau, nes ten ir visi kaip lapai iskrite nuo ligos verysad.gif

Kaip fainai tą virvelę išraitei ir prisiuvai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super idėja!!!
O ir pats puslapiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 03 16, 23:19)
Labai nepatenkinta esu rasikliu, bet kai jau pradejau rasyt, teko ir uzbaigt. Per "riebiai" raso ax.gif  Kaimynkos nenupaveikslavau, nes ten ir visi kaip lapai iskrite nuo ligos verysad.gif

nu kaip grazu wub.gif , kaip fainiai prigalvojai, linkiu greiciau pasveikti 4u.gif , tiesa, vis pamirstu paklausti, kokio dydzio popieriu naudoji, 12X12 ar 8X8
Atsakyti
Aciu 4u.gif Naudoju 12+12. Su ta juostele pora kartu prasiskaiciavau, vis nupindavau per trumpa doh.gif Sirdute pakrypus per daug, bet ji tokia truputy sukiojasi, bet tikiuosi, kai klijai sukietes baigsis tas sukinejimasis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Tosk Pritariu kad ta prisiuta virvele labai thumbup.gif ideja: akys taip ir keliauja nuo vienos eilutes prie kitos -- skaitytojui rodai kur skaityt ir akiai krypti kur baigiasi (prie gelytes).
Man gal vienai ax.gif bet nuotraukoj spalvos (ypac ryski raudona maike ir juoda sofa) nesiderina prie rudos, ruzavos ir melynos spalvu. Siam puslapiui nuotraukas buciau spausdinus sepia. Sepios ruda/balta butu labai tike prie rastuoto popieriaus rudumo. Bet siap tai wub.gif kruopstus darbelis 4u.gif . Kaip tavo sveikatele?

O mano du vyrukai isdume i krepsinio rungtynes tai pagaliau laiko turiu apsikuopti namuose.
Atsakyti
Paturtinau produktų enciklopediją blog'e. Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 17, 03:43)
Tosk Pritariu kad ta prisiuta virvele labai  thumbup.gif  ideja: akys taip ir keliauja nuo vienos eilutes prie kitos -- skaitytojui rodai kur skaityt ir akiai krypti kur baigiasi (prie gelytes).
Man gal vienai  ax.gif bet nuotraukoj spalvos (ypac ryski raudona maike ir juoda sofa) nesiderina prie rudos, ruzavos ir melynos spalvu. Siam puslapiui nuotraukas buciau spausdinus sepia. Sepios ruda/balta butu labai tike prie rastuoto popieriaus rudumo. Bet siap tai  wub.gif kruopstus darbelis  4u.gif . Kaip tavo sveikatele?

O mano du vyrukai isdume i krepsinio rungtynes tai pagaliau laiko turiu apsikuopti namuose.

Tu teisi del nuotrauku spalvu neatitikimo ir popieriaus blush2.gif Sepia ar jb nuotrauku neturiu. Na yra viena sepia studijine. Cia gal skonio reikalas, bet man nepatinka tokie efektai ant grynai buitinio vaizdelio. O kadangi nuotraukose stiprios spalvos, nesinorejo dar ir popieriaus ryskaus. Na tiesiog pagalvojau, kad jei visus kitus akcentus priderinsiu prie popieriaus, bus gerai. Ka galetum patarti, kuomet nuotraukose ryskios spalvos, bet nesinori ryskaus popieriaus??? 4u.gif

Sveikata geresne, bet siaip nieko gero. Nakty prie lovos pasistaciau ne serveteliu dezute, o toletinio popieriaus ruloniuka lotuliukas.gif Ant lupos issoko gigantiskas spuogas doh.gif Nosis raudona kaip pas alkoholike lotuliukas.gif Ir durniausia, kad reikia vaziuoti y policija pradeti tvarkyti pupai nauja pasa... Namuose bardakelis, nes mb seimininkavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk, darbas kruopštus ir labai mielas ...
O nuotraukos thumbup.gif
Matau kopiją savo šeimos. Vakarais mano mb su dukriuku taip visada prieš miegą gulinėja wub.gif

Sergantiems - greičiau pasveikti 4u.gif

Papildyta:

Tosk, o popierius buvo toks ar gėlių ornamentai ir žodžiai tavo daryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 17 kovo 2008 - 10:35