Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(So Lucky @ 2008 02 21, 18:12)
noretusi pavyzduku pamatyti  ax.gif

sveika prisijungus, musu pavyz. gali matyti pirmoj ir antroj temoj (nuorodos pirmam puslapy).
Žodžiu SB priemonių nulis doh.gif

as taip laukiu ka man teks pamatyti kada gausite SB medziagu. Turbut grozybiu prigalvosit. Lietuves ir aplamai, europietes, turi tiek originalumo, o daug kas cia JAV kaip minejau, "bandos mentalitetas" vienas kita kopijuoja. As vis kada bunu LT einu po visas dailes grozetis ir apsiprekint kadangi nieko panasaus ir unikalaus nerasciau cia.
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 02 21, 23:51)
Labai jau mažos nuotraukos, nedažiebiu, kaip ten kas daryta  lens.gif Įdomu kaip darei?
Per kančias į žvaigždes, ane  mirksiukas.gif Ir kur mes sulindom  lotuliukas.gif
Mane tai kūrybinės kančios kamuoja- daryt norisi, bet nesigauna. O labiausiai nervina, jog pradėjus daryt, lyg vizija ir turiu, bet nesugebu galutinio rezultato įsivaizduoti doh.gif Darai darai , kol visai nusivažiuoji į lankas...

mane irgi doh.gif , darau darau krapstausi krapstausi MB vis pasiziuri pavadina vaikiskais zaidimais biggrin.gif , bet as nekreipiu demesio it toliau studijuoju lotuliukas.gif , snipstas gaunasi blink.gif , bet vistiek uzsispyrus darau, nu kadangi spalvu derinimas man visada buvo kas kas sunkiai ikertama, dar mokykloje atsimenu dailes bureli lankiau, tai kol tik piestuku piesem, strichavom , tai viskas ok buvo ir seseliai gaudavosi ten kur reikia ir nupaisydavau kokia stikline, ar obuoliu kasika , bet kai priejom iki akvareles blush2.gif ten mano bureliai ir pasibaige, vadove vis stebedavosi kaip as ne deltonike, o spalvu nematau blink.gif o as vis ziuredavau i drauges piesini ir galvodavau ir kur ji tas spalvas istrauke, asotis tagi rudas doh.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 22, 00:12)
IF ir Linutukai: sunku dazlibinti tikrai bet kiek matau
--IF, man graziai ziurisi atvirute. Kokias medziagas ten naudojai? ar ten SB pritaikyta ar taip kur ka susirinkai?
Del igyvendimo viziju: jei nesiseka geriau pasimk sasiuvini ir pabraizyk koki isdestyma dizaino. Daznai taip darau jei uzstringu; cia kaip pasakymas"matuok desimt kartu o kirpk viena". Daug lengviau viska suplanuot isanksto pries pradedant karpyt popieriu ir klijuojant. Bet tuo paciu, nereik but perfeksioniste kad ne ten siule ar kas ir nusivylei kad sugadinai. Man jei kas kreivai darosi tai ta "kreivuma" tesiu ir padarau toki "shabby chick" stiliu kur viskas panaudota, paplesyta (mano vienas darbelis detas seniau kur suneli tik gimusi sesele apziurinejo. Aplink lapa bandziau tiesiai siuti su masina, isejo kreivai tai taip ir palikau dar kreivai pasiuvus.
--Linutukai, grazus virselis. O koks ten irisimas? Kodel tiek skirtingu spalvu panaudojai. Manau kad jei vidu vien balta butum padarius graziau ziuretusi.
idesiu ir didesnes nuotraukas  smile.gif vakar jau miegoti MB atejo tai teko nuo kompo krapstytis, nespejau sukisti nuotraukui savo parasa

maziukes ir idejau kad nedazlibintumet viso broko lotuliukas.gif risau pagal sita filmuka-pavyzduka, o spalvotas todel kad visus pradeto popieriaus likucius sunaudojau ax.gif , ir galvojau atiduoti dukrai o ji megsta tokias spalvotas makalynes, man gera praktika buvo, o jai bus grazios spalvos smile.gif o brokas tai tame kad belankstant per daug palenkiau ir ties nugalele iplyso, tai paskui bandziau priklijuoti dar viska viduja, tai nuotrukoje nelabai matosi, bet siaip kaip ciupineji, tai matosi kad nedadarytas toks, ant virsaus uzklijavau , ai vienu zodziu truputi pabrokinau ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
truputi pasmalsausiu ax.gif o kaip daznai atvaziuoji i LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 22 vasario 2008 - 08:34
Linutuke, gražus albumas thumbup.gif
Aš tik gal būčiau tiek spalvų nemaišius.
O pati idėja ir pats albumas super.
Atsakyti
Man patinka, kad tiek spalvų thumb_yello.gif Aš mėgstu spalvas.
O kas bus albumo viduje? Jei atiduosi dukrytei, tai vėliau irgi parodyk, ką ji su juo padarys. wink.gif Labai įdomu.

O aš jau kelintą mėnesį vargstu (maloniai vargstu) su viršeliu užrašų knygutei. doh.gif doh.gif doh.gif Nesuprantu, kodėl taip stringa darbas. doh.gif Gal dėl to, kad knygutė ypatinga?.. g.gif 100 kartų perklijuoju, padarau ir vėl perdarinėju. doh.gif blink.gif
Atsakyti
IF... nuostabūs rėmeliai wub.gif Jau norėjau klausinėti, iš ko padaryti, bet Aveda mane aplenkė biggrin.gif

Aveda, žinoma, nieko nebekeisk siuntiniuose, mes jau susitarėm su justes22, kaip atsiimsim. 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimą -
Ant kartono sb popierių kokiais klijais klijuojate ? (Lietuvoje pirktą)
Nuotraukoms spec klijus jau nusipirkau mirksiukas.gif

Klausiu todėl - antrą darbą suraitė verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 22, 12:21)
Turiu klausimą -
Ant kartono sb popierių kokiais klijais klijuojate ? (Lietuvoje pirktą)
Nuotraukoms spec klijus jau nusipirkau  mirksiukas.gif

Klausiu todėl - antrą darbą suraitė  verysad.gif

as tai viso neklijuoju, man irgi susiraite kai pirma karta bandziau verysad.gif , dabar klijuoju su sitais ir tik krastus ratuku apvaziuoju, laiko gerai, niekas kol kas nebyra user posted image, pirkau norfoje, kainavo 1.35lt ar kaskas panasaus, dar gali su dviguba lipnia juosta bandyti, bet irgi tik aplinkui krastus apklijuoti,
Atsakyti
Sanrita, ankstesnėse temose buvo kalbėta apie pieštukinius klijus, gal jai pabandyk? Vilniuje yra pirkti acid free, o dėl Klaipėdos nežinau... Jeigu pas jus mieste yra tokia pardė "Viskas po 1 eurą", tai joje gali būti tokių pieštukinių klijų.

Aš pati popierių klijuoju pieštukiniais. Po to palaikau po presu (presą atstoja sunkios knygos biggrin.gif ).
Atsakyti
Sveikutės, merginos. 4u.gif O jūs tikros šaunuolės, jau trečią temą atidarėt... thumbup.gif
O aš kol kas neprieinu prie SB, kad ir kaip norėčiau. Nuotraukų niekaip nepasidarau... Bet jau prisisakiau priemonių, pasidarysiu nuotraukas - ir įdarbą kibsiu.
Beje, SB priemonių dar galit parsisiūst Iš www.artmanija.lt
Aš kaip tik laukiu prekių... biggrin.gif
Atsakyti
Beje, SB priemonių dar galit parsisiūst Iš www.artmanija.lt

nepasakyciau kad daug ten yra kas del SB, keleta popieriu tiktai. O va kai kurios uzsisake is manes SB, tai gales SB parduotuve atsidaryt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 22, 04:50)
nepasakyciau kad daug ten yra kas del SB, keleta popieriu tiktai. O va kai kurios uzsisake is manes SB, tai gales SB parduotuve atsidaryt  mirksiukas.gif  biggrin.gif

laba diena, as busiu pradedancioji blush2.gif noreciau ir as priemoniu, nes kol kas esu pasimetusi, nezinau nuo ko pradet, ka pirkt ir pan. blush2.gif kaip butu galima is Jusu isigyt visu reikmenu pradziai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2008 02 22, 18:58)
laba diena, as busiu pradedancioji  blush2.gif  noreciau ir as priemoniu, nes kol kas esu pasimetusi, nezinau nuo ko pradet, ka pirkt ir pan.  blush2.gif  kaip butu galima is Jusu isigyt visu reikmenu pradziai?  4u.gif

Labukas Tomassella mirksiukas.gif sveika įsijungusi į LT Scrap'a biggrin.gif

Rekomenduoju perbėgti nuo pačios pirmos temos iki šios ten rasi labai daug info kaip pradėti nuo ko, ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti