QUOTE(IF... @ 2008 02 21, 23:51)
Labai jau mažos nuotraukos, nedažiebiu, kaip ten kas daryta
Įdomu kaip darei?
Per kančias į žvaigždes, ane
Ir kur mes sulindom
Mane tai kūrybinės kančios kamuoja- daryt norisi, bet nesigauna. O labiausiai nervina, jog pradėjus daryt, lyg vizija ir turiu, bet nesugebu galutinio rezultato įsivaizduoti
Darai darai , kol visai nusivažiuoji į lankas...
mane irgi
, darau darau krapstausi krapstausi MB vis pasiziuri pavadina vaikiskais zaidimais
, bet as nekreipiu demesio it toliau studijuoju
, snipstas gaunasi
, bet vistiek uzsispyrus darau, nu kadangi spalvu derinimas man visada buvo kas kas sunkiai ikertama, dar mokykloje atsimenu dailes bureli lankiau, tai kol tik piestuku piesem, strichavom , tai viskas ok buvo ir seseliai gaudavosi ten kur reikia ir nupaisydavau kokia stikline, ar obuoliu kasika , bet kai priejom iki akvareles
ten mano bureliai ir pasibaige, vadove vis stebedavosi kaip as ne deltonike, o spalvu nematau
o as vis ziuredavau i drauges piesini ir galvodavau ir kur ji tas spalvas istrauke, asotis tagi rudas
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 22, 00:12)
IF ir Linutukai: sunku dazlibinti tikrai bet kiek matau
--IF, man graziai ziurisi atvirute. Kokias medziagas ten naudojai? ar ten SB pritaikyta ar taip kur ka susirinkai?
Del igyvendimo viziju: jei nesiseka geriau pasimk sasiuvini ir pabraizyk koki isdestyma dizaino. Daznai taip darau jei uzstringu; cia kaip pasakymas"matuok desimt kartu o kirpk viena". Daug lengviau viska suplanuot isanksto pries pradedant karpyt popieriu ir klijuojant. Bet tuo paciu, nereik but perfeksioniste kad ne ten siule ar kas ir nusivylei kad sugadinai. Man jei kas kreivai darosi tai ta "kreivuma" tesiu ir padarau toki "shabby chick" stiliu kur viskas panaudota, paplesyta (mano vienas darbelis detas seniau kur suneli tik gimusi sesele apziurinejo. Aplink lapa bandziau tiesiai siuti su masina, isejo kreivai tai taip ir palikau dar kreivai pasiuvus.
--Linutukai, grazus virselis. O koks ten irisimas? Kodel tiek skirtingu spalvu panaudojai. Manau kad jei vidu vien balta butum padarius graziau ziuretusi.
idesiu ir didesnes nuotraukas
vakar jau miegoti MB atejo tai teko nuo kompo krapstytis, nespejau sukisti nuotraukui savo parasa
maziukes ir idejau kad nedazlibintumet viso broko
risau
pagal sita filmuka-pavyzduka, o spalvotas todel kad visus pradeto popieriaus likucius sunaudojau
, ir galvojau atiduoti dukrai o ji megsta tokias spalvotas makalynes, man gera praktika buvo, o jai bus grazios spalvos
o brokas tai tame kad belankstant per daug palenkiau ir ties nugalele iplyso, tai paskui bandziau priklijuoti dar viska viduja, tai nuotrukoje nelabai matosi, bet siaip kaip ciupineji, tai matosi kad nedadarytas toks, ant virsaus uzklijavau , ai vienu zodziu truputi pabrokinau
Papildyta:
truputi pasmalsausiu
o kaip daznai atvaziuoji i LT?