Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(remini @ 2008 03 15, 10:35)
ačiū  mirksiukas.gif bet ten parašyta "biuras", o ne parduotuvė... tai gal neprekiauja, o tik priima užsakymus iš firmų?  g.gif

PUSEPLIUS yra biuras ir visai neseniai pradėjo prekiauti. Aš įėjau iš kiemo pusės, puikiai priemė, galėjau ką noriu pasirinkti ir dar davė šiokių tokių patarimų.
Nežinau ar galima čia skelbti kainas. Tikiusi niekas nepagalvos kad reklama. Scrap art komplekto kaina yra 30 lt. be pvm mokesčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 15 kovo 2008 - 11:14
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 14, 22:53)
eiiiiiiiiiii,!!!!
kur visos SB vistytes isbegiojo? As su savim cia kalbuosi  ax.gif
LINUTUKAI: kokios ten kelnes gavosi?

QUOTE(IF... @ 2008 03 15, 00:02)
Kokios ten kelnės, žmogus atvirukus Velykom ruošia (vyras ir be kelnių gražus  lotuliukas.gif ) Linutuk šaunuolė  - gražūs atvirukai, nebūtum pasakius kad ten išteplioti, tai net nepastebėčiau thumbup.gif  Mano panelytė irgi dažnai prisistato "pagelbėti"man  smile.gif
O aš ornamentą būčiau dėjus ir viršuj ir apačioj (man su saiko truputį netvarkoj  doh.gif ) - kai darau darbelius vis atrodo, kad kažko trūksta - o finale - visko per daug  lotuliukas.gif

TEISINGAI, KOKIOS GALI BUTI KELNES lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , NIEKAS NIEKO NESIUNA, O DAR DUKRAI DVIEJU SAVAICIU ATOSTOGOS PRASIDEJO, VAKAR PASKAMBINO BROLIO DUKRA PRISIPRASE I SVECIU blink.gif , JAUNELE UZKOSINO RYTE ITARTINAI, BET APSIMECIAU KAD NEGIRDZIU IR ISSTUMIAU SU TEVELIU I DARZELI, BA MAN I BASEINA REIKEJO EITI ax.gif , VA TAIP IR GYVENU, SIANDIEN TURIU TOKIA MINTI KAD REIKTU GAL IR PASIUTI PAGALIAU TAS KELNES, BET VAKARE SUZINOSIU AR MINTIS BUVO AR RIMTAS NUSITEIKIMAS blush2.gif lotuliukas.gif
O CIA AS TAIP ATRODZIAU KAI BUVAU VAIKAS, PATI NEATSIMENU, BET PASAKOJO KAD PO SIOS FOTO SESIJOS REKIAU ISTERISKAI, NES PAZADEJO KAD TUOJAU PAUKSCIUKAS ISSKRIS, TAI VA SAKE KAI JO NIEKAIP NESULAUKIAU TAI TOKIA ISTERIJA SUKELIAU, KAD DAUGIAU NIEKAS NEVEDE MANES DAUGIAU I JOKIAS FOTO ATELJE lotuliukas.gif
user posted image

O CIA TTRUPUTI PAKOREGUOTAS PASKUTINIS DARBELIS (NEATSIMENU AR RODZIAU doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Labai simpatiškas darbelis. wub.gif O raideles pati karpei? Ir dar klausimėlis su kuo skylutes kaspiniukui darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 15 kovo 2008 - 11:43
aš dabar kai ptik knisuosi po internetą ieškodama to aparačiuko skylutėm doh.gif nes pačių (kaip čia pavadinti g.gif ) kniedės ar ne... pas mus yra, o vat kuo jas ten spausti tai ne. porą nusižiūrėjau, bet nežinau ar čia tiksliai tas ko man reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 15, 12:23)
O CIA TTRUPUTI PAKOREGUOTAS PASKUTINIS DARBELIS (NEATSIMENU AR RODZIAU  doh.gif )

Nugi labai skoningai atrodo, o vardas užrašytas ar iškarpytas - labai elegantiškai thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2008 03 15, 14:40)
aš dabar kai ptik knisuosi po internetą ieškodama to aparačiuko skylutėm  doh.gif nes pačių (kaip čia pavadinti  g.gif ) kniedės ar ne... pas mus yra, o vat kuo jas ten spausti tai ne. porą nusižiūrėjau, bet nežinau ar čia tiksliai tas ko man reikia  blush2.gif

Kai rasi pačiulbėk, a tai ir aš to paties ieškau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 15 kovo 2008 - 14:30
QUOTE(IF... @ 2008 03 15, 16:29)
Kai rasi pačiulbėk, a tai ir aš to paties ieškau  mirksiukas.gif

na jei teisingai supratau tai šie turėtų būt iš tos serijos:
http://cgi.ebay.pl/C...1QQcmdZViewItem
bet buvo ir kitokių, labai sunku ieškoti kai nežinai tikslaus pavadinimo doh.gif

P.S. gal kas pamokytų kaip tas nuorodas trumpai pateikt į forumą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 15 kovo 2008 - 14:45
Linutuke, veido israiska pirmojoje nuotraukoje tai tikrai "kur pauksciukas?" toks lūkestis įsispaudęs biggrin.gif
Atsakyti
LINUTUK: fainai man ziurisi ta nuotrauka. Mintyse jau net suvokciau koki puslapy daryciau; su pauksciuku ka nors. Anksciau pirkau tokias "masks", sitie pavz yra toki guminukai kur prisiklijuoja prie lapo ir gali uzdazyt ar taskyt kaip as dariau anam darbely blog'e. Manau tau labai tiktu, gal ka panasaus sumeistrausi
user posted image
Idomus ivykis susikloste vakar vakare. Esu kazkiek prietaringa tokiem dalykam, bet nelabai suprantu kodel suzinojau tokiu naujienu. Vakar ziurejau amerikonkos mociutes vestuvines nuotraukas (1918 m.) ir planuoju puslapi daryt, tik nzn apie ka aprasyt. Noretusi daugiau kazka uzdet ne tik seneliu vardus ir data. Taip galiuosi kad jau jos nebera, kad negalejau pakalbet su ja, geriau susipazint. As buvau jos megiamiausia anuke ir jai labai mus sunku buvo isleist i JAV. Ji buvo labai didele davatkele LT.
Velai vakare skambina mano vyr. pusesere (jos tevas-mano dede mus iskviete i JAV). Dede buvo pirmagymis mociutei ir pasirodo kad labai daug zinojo ir pries mirdamas papasakojo jo dukrai. Puseseres mergaite mokyklai raso istorija apie prosenelius ir norejo pasitikslinti su manim del keliu datu. tai kaip isikalbejom, tai suzinojau tiek apie mano davatkele mociute kada ji buvo JAV tai grynai Meksikietiska muilo opera blink.gif hihihi.gif ...nu dabar turiu labai daug rasyti, bet galbut reiketu ne viesai o po nuotrauka pakavoti.
Keista kad taip sutapo ir suzinojau tokios informacijos. Mociute LT buvo labai religinga , garbinga ir labai padori, tai kam as tokius dalykus suzinojau? g.gif Jos nuotraukas iskabinus esu kolidoriuj ir lipant laiptais vis pasiziuri ir pagalvoju: "kaip gera butu jei su tavim dar galeciau pasikalbet"...o dabar zinau...Kaip posakis yra:"buk atsargi ko nori"
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 15, 14:42)
http://cgi.ebay.pl/C...1QQcmdZViewItem
bet buvo ir kitokių, labai sunku ieškoti kai nežinai tikslaus pavadinimo  doh.gif

jei padės, tai angliškai šitas daiktas hole punch vadinasi arba paper punch. pati išieškojau jau visą ebay.. man reikia elementaraus stačiakampio, tai jų labai mažai. vien visokios žvaigždutės, saulytės, drugeliai ir tt doh.gif o ir šiaip kas mane stebina, kad jie tokie nepigūs unsure.gif
Atsakyti

ta crop-a-dile keleta is jusu uzsisake ir issiunciau mirksiukas.gif ne vien skylutes musa bet ir istato tas akytes "eyelets"
LINUTUK: norejau pakomentuoti del darbelio. Labai graziai ziurisi wub.gif . Daug detaliu, kruopsciai padaryta matosi kad greit nesumesta bet apgalvota. Gal tik banteli buciau dejus zemiau "L". Bet ir vardas iskirptas graziu sriftu. thumbup.gif
TOSK: nuo vienos sergancios kitai- kuo greiciau sveik. 4u.gif As jau savaite kaip pritrenkta vaikstau. Cia kazkoks naujas virusas paplites neperkandamas antibiotikam. daug kas jau net 4 men taip sirguliuoja ir kai kuriem i bronchita ir plauciu uzdegima perejo.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 15, 11:41)
Labai simpatiškas darbelis. wub.gif O raideles pati karpei? Ir dar klausimėlis su kuo skylutes kaspiniukui darei?

QUOTE(IF... @ 2008 03 15, 14:29)
Nugi labai skoningai atrodo, o vardas užrašytas ar iškarpytas - labai elegantiškai  thumbup.gif
Kai rasi pačiulbėk, a tai ir aš to paties ieškau  mirksiukas.gif

aciu man tai dar kasko ten truksta, bet nieko kol kas nesugalvojau doh.gif , gal kai pagules tai kokia mintis i galvele ir atkeliaus, o raides piestos su akriliniais dazais ir plonyyyyciu teptuku, pasiieskojau pavyzdeliu kaip graziau uzrasyti ir radau, bet dabar gi niekaip neatsimenu kur maciau blink.gif , oi nedirba galvele schmoll.gif , o tas skylutes dariau tokiais savadarbiais irankiais, siaip tai ten ikaliau tokias knopkytes user posted image, su tokiais irankiais user posted image, nelabai jie cia matosi, bet jai ziureti is desnes i kaire, tai su pirmu padaraoma skylute, su antru idejus knopke uzlankstomi krastai, o tie kiti tai prispaudzia tuo uzlankstytus galus, jie skirti knopkem ikalti, bet as juos labai daug kur naudoju, skylutes darau, tuos kiausinukus irgi su ju pagalba iskarpiau, vienu zodziu jau seniai turiu ir iki siol randu kur panaudoti bigsmile.gif
QUOTE(eMAr @ 2008 03 15, 15:09)
Linutuke, veido israiska pirmojoje nuotraukoje tai tikrai "kur pauksciukas?" toks lūkestis įsispaudęs biggrin.gif

tongue.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 15, 16:47)
LINUTUK: fainai man ziurisi ta nuotrauka. Mintyse jau net suvokciau koki puslapy daryciau; su pauksciuku ka nors. Anksciau pirkau tokias "masks", sitie pavz yra toki guminukai kur prisiklijuoja prie lapo ir gali uzdazyt ar taskyt kaip as dariau anam darbely blog'e. Manau tau labai tiktu, gal ka panasaus sumeistrausi
user posted image
Idomus ivykis susikloste vakar vakare. Esu kazkiek prietaringa tokiem dalykam, bet nelabai suprantu kodel suzinojau tokiu naujienu. Vakar ziurejau amerikonkos mociutes vestuvines nuotraukas (1918 m.) ir planuoju puslapi daryt, tik nzn apie ka aprasyt. Noretusi daugiau kazka uzdet ne tik seneliu vardus ir data. Taip galiuosi kad jau jos nebera, kad negalejau pakalbet su ja, geriau susipazint. As buvau jos megiamiausia anuke ir jai labai mus sunku buvo isleist i JAV. Ji buvo labai didele davatkele LT.
Velai vakare skambina mano vyr. pusesere (jos tevas-mano dede mus iskviete i JAV). Dede buvo pirmagymis mociutei ir pasirodo kad labai daug zinojo ir pries mirdamas papasakojo jo dukrai. Puseseres mergaite mokyklai raso istorija apie prosenelius ir norejo pasitikslinti su manim del keliu datu. tai kaip isikalbejom, tai suzinojau tiek apie mano davatkele mociute kada ji buvo JAV tai grynai Meksikietiska muilo opera  blink.gif  hihihi.gif ...nu dabar turiu labai daug rasyti, bet galbut reiketu ne viesai o po nuotrauka pakavoti.
Keista kad taip sutapo ir suzinojau tokios informacijos. Mociute LT buvo labai religinga , garbinga ir labai padori, tai kam as tokius dalykus suzinojau? g.gif Jos nuotraukas iskabinus esu kolidoriuj ir lipant laiptais vis pasiziuri ir pagalvoju: "kaip gera butu jei su tavim dar galeciau pasikalbet"...o dabar zinau...Kaip posakis yra:"buk atsargi ko nori"

idomi istorija smile.gif , kaista kokiu sutapimu kartais buna, o tas posakis tai tikrai, geras nekarta pati tuo isitikinau.
tas pauksciukas gal ir praverstu, jau nusikopinau blush2.gif , nors dar neturiu jokios konkrecios vizijos siai nuotraukai, siaip tai is vaikystes ir as nedaug nuotrauku turiu, jai ne drauges tetis kuris labai mego fotografuoti, tikriausiai visai buciau neturejus blink.gif
Atsakyti
dar parasiau kelis foto patarimus blog'e, ir krapstau galva g.gif gal paturtinsiu produktu enciklopedija?
Atsakyti