QUOTE(kristi13 @ 2008 03 15, 11:41)
Labai simpatiškas darbelis.
O raideles pati karpei? Ir dar klausimėlis su kuo skylutes kaspiniukui darei?
QUOTE(IF... @ 2008 03 15, 14:29)
Nugi labai skoningai atrodo, o vardas užrašytas ar iškarpytas - labai elegantiškai
Kai rasi pačiulbėk, a tai ir aš to paties ieškau
aciu man tai dar kasko ten truksta, bet nieko kol kas nesugalvojau
, gal kai pagules tai kokia mintis i galvele ir atkeliaus, o raides piestos su akriliniais dazais ir plonyyyyciu teptuku, pasiieskojau pavyzdeliu kaip graziau uzrasyti ir radau, bet dabar gi niekaip neatsimenu kur maciau
, oi nedirba galvele
, o tas skylutes dariau tokiais savadarbiais irankiais, siaip tai ten ikaliau tokias knopkytes
, su tokiais irankiais
, nelabai jie cia matosi, bet jai ziureti is desnes i kaire, tai su pirmu padaraoma skylute, su antru idejus knopke uzlankstomi krastai, o tie kiti tai prispaudzia tuo uzlankstytus galus, jie skirti knopkem ikalti, bet as juos labai daug kur naudoju, skylutes darau, tuos kiausinukus irgi su ju pagalba iskarpiau, vienu zodziu jau seniai turiu ir iki siol randu kur panaudoti
QUOTE(eMAr @ 2008 03 15, 15:09)
Linutuke, veido israiska pirmojoje nuotraukoje tai tikrai "kur pauksciukas?" toks lūkestis įsispaudęs
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 15, 16:47)
LINUTUK: fainai man ziurisi ta nuotrauka. Mintyse jau net suvokciau koki puslapy daryciau; su pauksciuku ka nors. Anksciau pirkau tokias "masks", sitie pavz yra toki guminukai kur prisiklijuoja prie lapo ir gali uzdazyt ar taskyt kaip as dariau anam darbely blog'e. Manau tau labai tiktu, gal ka panasaus sumeistrausi
Idomus ivykis susikloste vakar vakare. Esu kazkiek prietaringa tokiem dalykam, bet nelabai suprantu kodel suzinojau tokiu naujienu. Vakar ziurejau amerikonkos mociutes vestuvines nuotraukas (1918 m.) ir planuoju puslapi daryt, tik nzn apie ka aprasyt. Noretusi daugiau kazka uzdet ne tik seneliu vardus ir data. Taip galiuosi kad jau jos nebera, kad negalejau pakalbet su ja, geriau susipazint. As buvau jos megiamiausia anuke ir jai labai mus sunku buvo isleist i JAV. Ji buvo labai didele davatkele LT.
Velai vakare skambina mano vyr. pusesere (jos tevas-mano dede mus iskviete i JAV). Dede buvo pirmagymis mociutei ir pasirodo kad labai daug zinojo ir pries mirdamas papasakojo jo dukrai. Puseseres mergaite mokyklai raso istorija apie prosenelius ir norejo pasitikslinti su manim del keliu datu. tai kaip isikalbejom, tai suzinojau tiek apie mano davatkele mociute kada ji buvo JAV tai grynai Meksikietiska muilo opera
...nu dabar turiu labai daug rasyti, bet galbut reiketu ne viesai o po nuotrauka pakavoti.
Keista kad taip sutapo ir suzinojau tokios informacijos. Mociute LT buvo labai religinga , garbinga ir labai padori, tai kam as tokius dalykus suzinojau?
Jos nuotraukas iskabinus esu kolidoriuj ir lipant laiptais vis pasiziuri ir pagalvoju: "kaip gera butu jei su tavim dar galeciau pasikalbet"...o dabar zinau...Kaip posakis yra:"buk atsargi ko nori"
idomi istorija
, kaista kokiu sutapimu kartais buna, o tas posakis tai tikrai, geras nekarta pati tuo isitikinau.
tas pauksciukas gal ir praverstu, jau nusikopinau
, nors dar neturiu jokios konkrecios vizijos siai nuotraukai, siaip tai is vaikystes ir as nedaug nuotrauku turiu, jai ne drauges tetis kuris labai mego fotografuoti, tikriausiai visai buciau neturejus