Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 14, 18:07)
Įmečiau darbeli 2 puslapiu sunelio pirmas apsikirpimas i blog'a...kam įdomu aisku.

Tikrai įdomu thumbup.gif thumbup.gif man patinka tavo darbai wub.gif ir pamokymai labai naudingi.

Papildyta:
Šiandien buvau PUSEPLIUS parduotuvėje biggrin.gif ir nusipirkau porą komplektukų popiriaus. Vieną tokį
user posted image
o kitą tokį
user posted image
Tiesiog nesusilaikiau. Na kainos kaip ir didokos bet kai nori tai į kainą nežiūri.
Atsakyti
antras rinkinukas man spalvos mielos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 14, 17:07)
Įmečiau darbeli 2 puslapiu sunelio pirmas apsikirpimas i blog'a...kam įdomu aisku.

man irgi įdomu smile.gif pati neužsiimu scrapbooking, na tik digital bandžiau.. bet va atvirutes mėgstu gaminti, o tai vėl gi darbas su popierium ir įv. priemonėm, kurios naudojamos ir scrapbooking, tad mielai užsuku į tavo blogą, apžiūriu.. o informacijos ten tikrai naudingos įkeli, ypač apie klijus padėjo man mirksiukas.gif na ir fotografijos patarimai žinoma...
žodžiu džiugu, kad tas blogas yra ir šaunuolė, kad netingi tuo pasidalinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
eiiiiiiiiiii,!!!!
kur visos SB vistytes isbegiojo? As su savim cia kalbuosi ax.gif
LINUTUKAI: kokios ten kelnes gavosi?
Tosk: nusprende nepasirodyt ax.gif ...nusivyliau
Siandien padariau labai dideli darba. Skanavau labai daug senu nuotrauku "isgelbetu" is tu lipniu albumu. Kampai visu buvo pageltonave, labai prastoj padety. Dar liko vestuvines negatyvus skanuoti. Nemegstu sio reikalo ir vis atidelioju, bet dabar galesiu atspausdinus nuotraukas padaryt kelis puslapius apie savo vaikyste. Manau musu vaikam butu labai idomu apie tevus zinot, ne tik savo albumus turet. Padarysiu viena puslapi net lietuviskai thumbup.gif
Prasau pagalbos gal zinote kokia nuoroda kad butu LT eilerasciai.? Ne vaikiski, bet toki
zymesniu poetu...
Buciau be galo dekinga ir padaryciau lietuviska SB darbeli jei rasciau tam tinkama eilerasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 kovo 2008 - 22:57

Bandyk va čia paieškoti poezijos http://www.tekstai.l...kstai/index.htm
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 14, 20:55)
man tai labai idomu, uzsuku kasdien mirksiukas.gif

o cia pakoreguotos atvirutes, pries ir po varijantai. toje zalsvoje tai su flamasteriu nupiesiau toki nesudetinga ornamenta, bet dabar kaip ziuriu tai jis geriau butu atrodes apaciuje, dabar kaskaip nelabai ziurisi, be to dukra salimais labai norejo pagelbeti man, tai daviau trintuka kad nutrintu, bet buvo pasirodo blogai nudziuve ir ji istepliojo , tai teko suktis is padeties (kad nuraminti dukra, ji tikra jautruole pas mus, vos neapsiverke kad sugadino grazu mamos atviruka) ir daugiau pateplioti, o kita atvirute tai truputi apsiuvau siaip tai ten toks tamsiai melinas siulas ir keliatas karoliuku, bet nuotraukoje gavosi juodas  doh.gif idedu mazas nuotraukas, didesnias galite pamatyti

Kokios ten kelnės, žmogus atvirukus Velykom ruošia (vyras ir be kelnių gražus lotuliukas.gif ) Linutuk šaunuolė - gražūs atvirukai, nebūtum pasakius kad ten išteplioti, tai net nepastebėčiau thumbup.gif Mano panelytė irgi dažnai prisistato "pagelbėti"man smile.gif
O aš ornamentą būčiau dėjus ir viršuj ir apačioj (man su saiko truputį netvarkoj doh.gif ) - kai darau darbelius vis atrodo, kad kažko trūksta - o finale - visko per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 15 kovo 2008 - 00:03
QUOTE(winia @ 2008 03 14, 16:39)
Bandyk va čia paieškoti poezijos http://www.tekstai.l...kstai/index.htm

aciu 4u.gif radau ko norejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 14, 22:44)
Šiandien buvau PUSEPLIUS parduotuvėje biggrin.gif ir nusipirkau porą komplektukų popiriaus.

įdomu, o vilniuje yra tokia parduotuvė? g.gif man tas antras rinkinukas visai gražus mirksiukas.gif o kokia kainytė?
vis svajoju prisėst ir bent kelis atvirukus padaryt, ale vis laiko nėr verysad.gif tai tik kelis su kompu pavasarinius padariau... ex... ir kai dar toks šlykštus oras, tai visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 15, 07:34)
įdomu, o vilniuje yra tokia parduotuvė?  g.gif man tas antras rinkinukas visai gražus  mirksiukas.gif o kokia kainytė?
vis svajoju prisėst ir bent kelis atvirukus padaryt, ale vis laiko nėr  verysad.gif tai tik kelis su kompu pavasarinius padariau... ex... ir kai dar toks šlykštus oras, tai visai  doh.gif

puseplus vilniuj.Bet kiek žinau, priemonėm jie prekiauja tik Kaune...nors gal gas pasikeitė g.gif Turbūt greičiausias kelias yra jiems pasiskambinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 15, 11:30)
puseplus vilniuj.Bet kiek žinau, priemonėm jie prekiauja tik Kaune...nors gal gas pasikeitė g.gif Turbūt greičiausias kelias yra jiems pasiskambinti mirksiukas.gif

ačiū mirksiukas.gif bet ten parašyta "biuras", o ne parduotuvė... tai gal neprekiauja, o tik priima užsakymus iš firmų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 03 15, 09:35)
ačiū  mirksiukas.gif bet ten parašyta "biuras", o ne parduotuvė... tai gal neprekiauja, o tik priima užsakymus iš firmų?  g.gif

Kaune irgi biuras - ne parduotuve wink.gif Norint i biura patekt reikia paskambint, kad isileistu mirksiukas.gif O uzejus jau gali po lentynas knisinetis ir viska pirkti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 15 kovo 2008 - 09:46
Sveikos, aisku kas sveikos 4u.gif O mane liga is koju isverte... Tiesiogine prasme verysad.gif Siandien keiciant pampery dukriukui vos neapalpau... Vakar is vis buvau tik gulimoj pozicijoj doh.gif Mano sb nupaveiksluotas, bet mb fotika ateme. Reikia mums antro fotiko, nes niekaip nepasidalinam.
Atsakyti