Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 03 13, 17:36)
Oi ne ne. As tikrai nepatyrusi verskinke ir iki tokios man dar toli sviecia.
Nesutiku, nes pasidomejus daugiau galima pamatyti kas yra perkama. Ar perkamos kokybiskos, butent paskirti atitinkancios priemones ir aisku brangesnes ar pigesnes ir nebutinai pagal paskirti pritaikytos kazkokiai technologijai.
Taigi isradingumui ribu nera. Sia minute grazu tvarkinga, o ar tai kokybiska ir ilgalaikiskai-nesvarbu.
Rankdarbiu klube moterys apziurineja Sb primones ir aikcioja nuo susizavejimo, bet visa tai baigiasi isgirdus kaina.

Visgi tikrai Lietuvoj dar labai daug ko nėra. Daug medžiagų savo rankdarbiams siunčiuosi iš užsienio, pinigų tam tikrai negailiu. Daug mieliau eičiau į parduotuvę ir susipirkčiau viską, ko reikia.
Kita vertus, suprantu verslininkus, tai nėra labai pelningas biznis, nes tikrai nemažai žmonių arba gaili pinigų priemonėms, arba paprasčiausiai jų neįperka. Be to, kita problema, - iš tų sunkių laikų išlikęs poreikis viską kažkuo pakeisti. Sužino, kad yra kokia nors medžiaga ir tada ieško, kuo pigiai galima pakeisti.

manau, kad dar ilgokai Lietuvoje pasirinkimas bus skurdus ir turtingų rankdarbių parduotuvių dar ilgai nebus smile.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif Štai, greit bus galima nors truputą "gyvo daikto" pačiupinėti ir Vilniuje. biggrin.gif

Gera žinia vilniečiams: Nauja ARTmanijos parduotuvė Vilniuje, Pylimo g 33, atsidarysime kovo mėn. pabaigoje.

Atsakyti
Kristi13 sauniai pasidarbavai thumbup.gif Tik as ta marga popieriu buciau kitoky pasirinkus - man per marga ax.gif

SB, jei daryti originaliomis priemonemis, brangus hobis. Jei taip pries kokius 5metelius, tai butu ne mano kisenei. Aisku labai norint, atrandami pakaitalai... Bet cia jau ir fantazijos reikia. Man y galva niekada nesautu kaip Avedai tarkim dazyti kmynus ir pan. blush2.gif Net pasidejus viska pries nosy, yra sunku sukurti viena sb doh.gif Aplamai esu prekybininku siaubas -visuomet ir viska bandau nupirkti su nuolaidomis doh.gif Kiekviena diena tenka is mb isgirsti ka jis mano apie taupuolius (jis prekybininkams), bet vat man netaiko lotuliukas.gif Sake drasiai leistu deretis su tiekejais ir kortele jam ramu mano piniginej laikyti lotuliukas.gif

Siaip vakar baigiau savo sb, bet siandien mb issitempe fotika y zvejyba. Nupaveiksluosiu rytoj ir pasirodysiu. Ir mano kaimynka siandien pabaige savo sb. Tad rytoj ir jos parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 03 12, 21:50)
Ačiū už įvertinimą/palaikymą  biggrin.gif
Na nėr taip jau blogai - turiu pakankamai normalų skaitmeninį fotiką. Ėsmė kodėl MB prieš - jų svoris, bei būtinybė turėti ne vieną objektyvą, o kai yra du nedideli vaikai, kuriuos karts nuo karto dar reikia panešėti (tai nulūžta kur, tai kojos nebepaeina lotuliukas.gif, o kur dar visi jų rakandai  doh.gif  )
internete aptikau firmą Doklas, yra vytenio g. jų parduotuvė - "Siuvimo reikmenų pasaulis" - va ten nuvažiavus ir apsiprekinau.
dar labai patinka viršuliškių "Mados/Pasidaryk pats" prekybos centre 2a., esanti nedidukė galanterijos parduotuvytę  thumbup.gif  - labai gražių juostelių pas juos yra  mirksiukas.gif

Visokių gėrybių ir už labai patrauklią kainą rasite Gariūnuose, ten yra labai didelis audinių angaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kristi albumas kruopsciai padarytas, bet as pasikartosiu su visom kitom kad per ryskios spalvos...nebent nuotraukas naudosi j/b (nespalvotas). As visad bandau derint spalvas ziuredama i nuotraukas prie rastuoto popieriaus.
--tos veltines gelytes labai mielos wub.gif : galiu isivaizduot jas ant mini albumo virselio. Gali aptraukt virseli audiniu ir gelytes suklijuot ant virsaus.
Atsakyti
Dažnai čia užsuku paskaitinėti, nes noriu pradėti daryti albumiuką ax.gif Norisi pradžiai susipirkti pačias pagrindines medžiagas... Gal kas gali pasakyti, kur Klaipėdoje būtų galima įsigyti tų specialių klijų (free acid - ar kaip ten blush2.gif ), kurie nekenkia nuotraukoms ir popieriui... Būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 03 14, 08:37)
Klaipėdoje būtų galima įsigyti tų specialių klijų (free acid - ar kaip ten blush2.gif ), kurie nekenkia nuotraukoms ir popieriui... Būčiau labai dėkinga už informaciją  4u.gif

Senamiestyje yra mažytė parduotuvė. Bijau skelbt pavadinimą ...
Gal reklamuot čia nelabai galima g.gif Parašysiu į až
Papildyta:

Aveda, kaip sveikata ?

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 14, 10:46)
Senamiestyje yra mažytė parduotuvė. Bijau skelbt pavadinimą ...
Gal reklamuot čia nelabai galima  g.gif Parašysiu į až

Jau gavau jūsų žinutę ir tikrai labai ačiū už tokį greitą sureagavimą į mano klausimuką 4u.gif Reiks ten būtinai apsilankyti smile.gif Pažiūrėjau kątik jų internetinį puslapiuką, tai visai neblogų prekių ten yra thumbup.gif Ir kaip aš anksčiau tos parduotuvės nežinojau... Reiks dabar būtinai ten užsukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 14, 08:56)
Kristi albumas kruopsciai padarytas, bet as pasikartosiu su visom kitom kad per ryskios spalvos...nebent nuotraukas naudosi j/b (nespalvotas). As visad bandau derint spalvas ziuredama i nuotraukas prie rastuoto popieriaus.
--tos veltines gelytes labai mielos  wub.gif : galiu isivaizduot jas ant mini albumo virselio. Gali aptraukt virseli audiniu ir gelytes suklijuot ant virsaus.

Ačių visoms mamytėms už patarimus blush2.gif ,kai darysiu antrą mini albumuką pasistengsiu popierių derinti prie nuotraukų.
rolleyes.gif
Papildyta:
Ir aš turiu nusipirkus aci-free klijus.Tai Henzo firmos. Nežinau ar jie labai geri.Šios firmos turiu albumų, bei naudoju lipdukus nuotraukoms. Jų galima rasti foto prekių parduotuvėse.
Atsakyti
Aveda, kaip sveikata ?

gereja siandien bet visvien rytoj reikes atsisakyt darbo. Oi kaip tos ziemos nekenciu, greiciau tas pavasaris pasirodytu.
Įmečiau darbeli 2 puslapiu sunelio pirmas apsikirpimas i blog'a...kam įdomu aisku.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 14, 17:07)
Įmečiau darbeli 2 puslapiu sunelio pirmas apsikirpimas i blog'a...kam įdomu aisku.

man tai labai idomu, uzsuku kasdien mirksiukas.gif

o cia pakoreguotos atvirutes, pries ir po varijantai. toje zalsvoje tai su flamasteriu nupiesiau toki nesudetinga ornamenta, bet dabar kaip ziuriu tai jis geriau butu atrodes apaciuje, dabar kaskaip nelabai ziurisi, be to dukra salimais labai norejo pagelbeti man, tai daviau trintuka kad nutrintu, bet buvo pasirodo blogai nudziuve ir ji istepliojo , tai teko suktis is padeties (kad nuraminti dukra, ji tikra jautruole pas mus, vos neapsiverke kad sugadino grazu mamos atviruka) ir daugiau pateplioti, o kita atvirute tai truputi apsiuvau siaip tai ten toks tamsiai melinas siulas ir keliatas karoliuku, bet nuotraukoje gavosi juodas doh.gif idedu mazas nuotraukas, didesnias galite pamatyti cia

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Ka siandien veikiat? Laukiu Tosk SB pasirodymo ir jos kaimynkos ax.gif , o pakolkas tai vargstu su restoravimu senos nuotraukos seimyneles darytos Atelje LT. Ji skanuota is negatyvo kuris buvo kaip ir nuotraukos dydzio ir suvyniotas dar, tai kaip man skanavo prof pasireiske nuotraukoj visi ibrezimai ir spalvu pasikeitimai. Restoruoti su Photoshop yra toks kankinantis, kruopstus darbas, ir as dar nelabai ikandus ta PS. Bet vienintele nuotrauka kur mes visi kartu, o as saves mazos nuotrauku turiu tai ant vienos rankos pirstu galiu suskaiciuoti.

LINUTUK: apsiuvimas mano nuomone per diselis ir per labai pasireiskiantis. Reikejo siuvimo masina mazesnem siulem be tokiu tarpu...atrodo grubokai, o kiausinukas toks "delikatnas", per daug kontrastinga mano nuomone. Man labiau patinka tas su zaliu raitytu.
man tai labai idomu, uzsuku kasdien mirksiukas.gif

4u.gif smagu zinot kad kazkas skaito. Dar tiek darbo liko kol ikelsiu viska ka noriu. Gal po to surengsiu kokius konkursus ar uzduotis temom del smagesnio bendravimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 kovo 2008 - 20:13