Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 13, 14:22)
Kur jus visos? Mums sveikatele prasteja  verysad.gif

kas darosi? unsure.gif laikykites 4u.gif

as neturiu ikvepimo visai.. net paciai baisu.. pasiziuriu i savo priemones, bet negaliu i rankas paimt.. greiciau saule islistu..
Atsakyti
Sveikutės mamytės. Na aš šiame reikale pakankamai naujokė. blush2.gif Tačiau dažnai apsilankau paskaitinėti. Čia tiek daug randu geros informacijos. Labai esu dėkinga AVEDAI už bloga. Ten randu daug gerų minčių, kaip galima šį bei tą sumeistrauti namų salygomis. thumbup.gif
Aš pati šiuo metu meistrauju dukreliai albumą ir susidūriau su didelia problema, kad ne viską galima taip paprastai parduotuvėje nusipirkti. Ieškojau labai storo kartono,tačiau niekur neradau tad mano vyrelis partysė jo iš darbo. Dėl to jį labai myliu. Apėjau visas, na bevek visas Kauno raštinės parduotuves prisipirkau spalvoto popieriaus, tačiau margo popiriaus deja pasirinkimas l mažas tai tam atstojo ir dovaninis popierius.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 13, 14:22)
Kur jus visos? Mums sveikatele prasteja  verysad.gif

as su MB kelnemis kaunuosi (jos man akis bado, o as ju nesiunu lotuliukas.gif )
nu laikykites 4u.gif , krapstykites is tu ligu, as paskaimyne buvau aplankyti, ta su dviem serganciais vaikais ir stogu pavaziavusiu blink.gif sedi jau ilgai namie, tai baisiai nelinksma, kaip orelis, ar sniegas nors kiek aptirpo?
Atsakyti
Štai kaip atrodo be viršelio dukrutės albumukas.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Jis buvo padarytas panašus į armonikėlę, kad galima būtų jį visą išskleisti nuotraukų palygynimui. Na klaideliu yra labai daug, tačiau tai mano pirmasis albumas. blush2.gif
Atsakyti
Kristi13, kaip pirmam kartui - super thumbup.gif

Tik nuotraukas klijuosi ?
Nes, mano manymu, jei dar dėsi sb priedų, bus labai marga g.gif

Papildyta:
Aveda, stiprybės ir greičiau pasveikti console.gif
Atsakyti
Gaila, aišku, kai patyrusi verslininkė spėja, kad specializuota SB parduotuvėlė Lietuvoj neišsilaikytų. Gaila. Nes tikrai būtų faina turėti tokią parduotuvėlę, kur gali nueiti, pasirinkti prekių, pasitarti su savininke, sužinoti apie naujoves ir t.t.

O dabar renkames "po gabalėlį" tai iš ten, tai iš kitur. biggrin.gif

Ups, kristi13 savo darbuką parodė. thumbup.gif Linksmuolis toks. thumbup.gif O kaip tu sutvirtinai lapus vieną su kitu, kaip armonikėlę padarei? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 13 kovo 2008 - 15:20
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 03 13, 09:54)
Idomus sakinys/teiginys
Cia ne noras, o biznis biggrin.gif  Kas nesusiduriai, tai net nenutuokia kiek daiktai kainuoja imant tiesia is pirmuju ranku ir nenutuokia kiek reikia uzsideti ant prekiu, kad gyvuotu parduotuve, kad imanoma butu islaikyti bent viena darbuotoja ir kur dar mokesciai valstybei, komunaliniai.
As manau taip. jei negali, neistengi ipirkti, tai nepirk, bet ir nereikia rekti per visa lietuva, kad nieko nera. Taip nebuna.
Cia pvz is kitos temos.
Mes gyvenam mazam miestelyje ir manes netenkina maisto produktu pasirinkimas prekybos centruose. As paziuriu, kad nieko nera, bet nerekiu, kad nera, nes sedu i masina ir vaziuoju apie 25km i didesni miesta, kuriame yra marketas su didesniu pasirinkimu. Problema baigta.
Cia taip ir su priemonem.

Taip.prekių Lietuvoje yra......tačiau jų yra mažas pasirinkimas, mažai informacijos, ir tikrai labai vargina, kada turi lakstyti tuos ilgus kilometrus iš vienos parduotuvės į kitą kol susiperki po viena daiktelį. o tada dar ir kuro išlaidos prisideda..........
Tačiau tikrai nėra tokių parduotuvių, kurios būtų spec. rankdarbiams, gal panaši truputį būtų 'Art manija', bet ir ji siauros pasiūlos, daugiau į decoravimą, tapybą ir dar kelias rūšis........
Man pačiai yra tekę būti užsienyje, ir ten tikrai pamačiau kaip atrodo tos parduotuvės........Pas mus tokių tikrai nėra, kur vienoje parduotuvėje gali viską gauti..gali pačiupinėti, apžiūrėti, gauti informaciją..........
Aišku, prasideda bumas e-parduotuvių....Tai tikrai gerai, ir jų kuo daugiau........bet, dabar kol pradžia, bent jau man norėtųsi apie priemones daugiau informacijos. Aš pati nesenai pirkau internetu sendinimo lakus, aš nepasitikslinau, o man atsiuntė ne tokius, kokių man reikia, su aliejiniu pagrindu. Nieko nekaltinu, tai tik mano pačios kaltė, bet realioje parduotuvėje tikrai nebūčiau apsipirkusi, būčiau klausus it t.t. Aišku, ir vėl pirksiu internetu, kito pasirinkimo neturiu..........
Ir dar noriu pasakyti, kad moterys lietuvoje tikrai užsiiminėja rankdarbiais, bet nuo seno tai pagrinde mezgimas, nerimas ir dar kelios rūšys......bet jei būtų Lietuvoje daugiau pasiūlos, įvairesnių medžiagų, manau tikrai susidomėjimas tik didėtų.......Ir jau dabar, manau, didėja.............
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 13, 16:16)
Kristi13, kaip pirmam kartui - super  thumbup.gif

Tik nuotraukas klijuosi ?
Nes, mano manymu, jei dar dėsi sb priedų, bus labai marga  g.gif

Gal tu ir teisi g.gif . Tiesiog dar nežinau ką reikės toliau darytui. Labai norėčiau papuošti sb priedais. Tačiau gali būti ir per daug.Ovakar nusipirkau tokių gražių gėlyčių iš iki parduotuvės ir labai norėčiau kur nors jas pritaikyti.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 13, 16:18)
Ups, kristi13 savo darbuką parodė.  thumbup.gif  Linksmuolis toks.  thumbup.gif  O kaip tu sutvirtinai lapus vieną su kitu, kaip armonikėlę padarei?  ax.gif

Tiesiog lipalo klijai ir pakietintas spalvotas popierius. Dariau panašiai taip kaip knygos viršelis daromas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 13 kovo 2008 - 15:28
Na kokios fainos gėlytės. thumbup.gif Gal galima būtų pritaikyt ant vienspalvių lapų?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 03 13, 17:31)
Ovakar nusipirkau tokių gražių gėlyčių iš iki parduotuvės ir labai norėčiau kur nors jas pritaikyti.
user posted image
user posted image

oi, aš vakar irgi šias nužiūrėjau lotuliukas.gif stovėjau stovėjau rinkausi rinkausi, kol mb nutempė mane net nugriebt nespėjau doh.gif
Atsakyti
Gėlytės labai linksmos mirksiukas.gif
Gera pradžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 13, 16:18)
Gaila, aišku, kai patyrusi verslininkė spėja, kad specializuota SB parduotuvėlė Lietuvoj neišsilaikytų. Gaila. Nes tikrai būtų faina turėti tokią parduotuvėlę, kur gali nueiti, pasirinkti prekių, pasitarti su savininke, sužinoti apie naujoves ir t.t.

O dabar renkames "po gabalėlį" tai iš ten, tai iš kitur.  biggrin.gif

Ups, kristi13 savo darbuką parodė.  thumbup.gif  Linksmuolis toks.  thumbup.gif  O kaip tu sutvirtinai lapus vieną su kitu, kaip armonikėlę padarei?  ax.gif

Oi ne ne. As tikrai nepatyrusi verskinke ir iki tokios man dar toli sviecia.

QUOTE(Arminux @ 2008 03 13, 16:27)
Taip.prekių Lietuvoje yra......tačiau jų yra mažas pasirinkimas, mažai informacijos, ir tikrai labai vargina, kada turi lakstyti tuos ilgus kilometrus iš vienos parduotuvės į kitą kol susiperki po viena daiktelį. o tada dar ir kuro išlaidos prisideda..........
Tačiau tikrai nėra tokių parduotuvių, kurios būtų spec. rankdarbiams, gal panaši truputį būtų  'Art manija', bet ir ji siauros pasiūlos, daugiau į decoravimą, tapybą ir dar kelias rūšis........
Man pačiai yra tekę būti užsienyje, ir ten tikrai pamačiau kaip atrodo tos parduotuvės........Pas mus tokių tikrai nėra, kur vienoje parduotuvėje gali viską gauti..gali pačiupinėti, apžiūrėti, gauti informaciją..........
Aišku, prasideda bumas e-parduotuvių....Tai tikrai gerai, ir jų kuo daugiau........bet, dabar kol pradžia, bent jau man norėtųsi apie priemones daugiau informacijos. Aš pati nesenai pirkau internetu sendinimo lakus, aš nepasitikslinau, o man atsiuntė ne tokius, kokių man reikia, su aliejiniu pagrindu. Nieko nekaltinu, tai tik mano pačios kaltė, bet realioje parduotuvėje tikrai nebūčiau apsipirkusi, būčiau klausus it t.t. Aišku, ir vėl pirksiu internetu, kito pasirinkimo neturiu..........
Ir dar noriu pasakyti, kad moterys lietuvoje tikrai užsiiminėja rankdarbiais, bet nuo seno tai pagrinde mezgimas, nerimas ir dar kelios rūšys......bet jei būtų Lietuvoje daugiau pasiūlos, įvairesnių medžiagų, manau tikrai susidomėjimas tik didėtų.......Ir jau dabar, manau, didėja.............

Nesutiku, nes pasidomejus daugiau galima pamatyti kas yra perkama. Ar perkamos kokybiskos, butent paskirti atitinkancios priemones ir aisku brangesnes ar pigesnes ir nebutinai pagal paskirti pritaikytos kazkokiai technologijai.
Taigi isradingumui ribu nera. Sia minute grazu tvarkinga, o ar tai kokybiska ir ilgalaikiskai-nesvarbu.
Rankdarbiu klube moterys apziurineja Sb primones ir aikcioja nuo susizavejimo, bet visa tai baigiasi isgirdus kaina.
Atsakyti