QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 03 13, 09:54)
Idomus sakinys/teiginys
Cia ne noras, o biznis
Kas nesusiduriai, tai net nenutuokia kiek daiktai kainuoja imant tiesia is pirmuju ranku ir nenutuokia kiek reikia uzsideti ant prekiu, kad gyvuotu parduotuve, kad imanoma butu islaikyti bent viena darbuotoja ir kur dar mokesciai valstybei, komunaliniai.
As manau taip. jei negali, neistengi ipirkti, tai nepirk, bet ir nereikia rekti per visa lietuva, kad nieko nera. Taip nebuna.
Cia pvz is kitos temos.
Mes gyvenam mazam miestelyje ir manes netenkina maisto produktu pasirinkimas prekybos centruose. As paziuriu, kad nieko nera, bet nerekiu, kad nera, nes sedu i masina ir vaziuoju apie 25km i didesni miesta, kuriame yra marketas su didesniu pasirinkimu. Problema baigta.
Cia taip ir su priemonem.
Taip.prekių Lietuvoje yra......tačiau jų yra mažas pasirinkimas, mažai informacijos, ir tikrai labai vargina, kada turi lakstyti tuos ilgus kilometrus iš vienos parduotuvės į kitą kol susiperki po viena daiktelį. o tada dar ir kuro išlaidos prisideda..........
Tačiau tikrai nėra tokių parduotuvių, kurios būtų spec. rankdarbiams, gal panaši truputį būtų 'Art manija', bet ir ji siauros pasiūlos, daugiau į decoravimą, tapybą ir dar kelias rūšis........
Man pačiai yra tekę būti užsienyje, ir ten tikrai pamačiau kaip atrodo tos parduotuvės........Pas mus tokių tikrai nėra, kur vienoje parduotuvėje gali viską gauti..gali pačiupinėti, apžiūrėti, gauti informaciją..........
Aišku, prasideda bumas e-parduotuvių....Tai tikrai gerai, ir jų kuo daugiau........bet, dabar kol pradžia, bent jau man norėtųsi apie priemones daugiau informacijos. Aš pati nesenai pirkau internetu sendinimo lakus, aš nepasitikslinau, o man atsiuntė ne tokius, kokių man reikia, su aliejiniu pagrindu. Nieko nekaltinu, tai tik mano pačios kaltė, bet realioje parduotuvėje tikrai nebūčiau apsipirkusi, būčiau klausus it t.t. Aišku, ir vėl pirksiu internetu, kito pasirinkimo neturiu..........
Ir dar noriu pasakyti, kad moterys lietuvoje tikrai užsiiminėja rankdarbiais, bet nuo seno tai pagrinde mezgimas, nerimas ir dar kelios rūšys......bet jei būtų Lietuvoje daugiau pasiūlos, įvairesnių medžiagų, manau tikrai susidomėjimas tik didėtų.......Ir jau dabar, manau, didėja.............