Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Bo vyras katagoriškai užprotestavo veidrodinį blink.gif

kodel jis nusistates pries veidrodinius? ar del kainos? Man tai turedama skaitmenini dSLR labiausiai padejo ismokti fotografuoti. Anksciau padarai visa juosta ir nzn su kokiais rezultatais. O dabar iskart ikelus i kompa matai rezultatus, mokaisi ir gali perfotkinti.
Turiu as vestuvines nuotraukas ir kitu kurias reikes skanuoti kadangi is juostiniu nenoriu daugiau spausdinti. Tai toks didelis darbas vis dadedu kad iki kito karto. Bet albuma padarius dabar kibsiu skanuot.
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 03 10, 19:46)
Sveikos,
na ir aš kažką prikūriau  rolleyes.gif
Daugiau ČIA

labai grazus, tikra saunuole, as tai jai semynele iseis kur is namu, tai irgi gal prisesiu patobulinti savuosius ax.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 10, 21:28)
As sloga sergu kelias dienas, taip nera nuotaikos verysad.gif sniegas dar netirpsta

vaje, per zinias maciau reportaza is Ohio valstyjos, oho kaip jus ten apsnigti blink.gif , sveik cia tau kad linksmiau butu 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Linutuk 4u.gif
Va nepasigyriau, kad darydama siuos atvirukus siuvau siuvimo masina, o ja paskutini karta naudojausi pries 8 metus - NEREALU rolleyes.gif

Atsakyti
vaje, per zinias maciau reportaza is Ohio valstyjos, oho kaip jus ten apsnigti blink.gif , sveik cia tau kad linksmiau butu 4u.gif

jo, pas mus kaip sninga tai visiskai mus uzdengia sniegu. Man sveikata negereja, vaikai irgi susirgo, irgzlus, as vos pastoviu...laukiu MB is darbokad nors 30 min pamiegociau. Galvojau prie blog'o pasedesiu bet nera upo niekam visiskai.
Kas pas jus naujo?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 11, 16:36)
jo, pas mus kaip sninga tai visiskai mus uzdengia sniegu. Man sveikata negereja, vaikai irgi susirgo, irgzlus, as vos pastoviu...laukiu MB is darbokad nors 30 min pamiegociau. Galvojau prie blog'o pasedesiu bet nera upo niekam visiskai.
Kas pas jus naujo?

tai liudna tada, sirgi visada buna fe verysad.gif , o as suvokiau kad visokie stampukai yra labai geras daigtas biggrin.gif , ba su jais galima vientija popieriu fainiai pamarginti ax.gif tai planuoji uzsisakyti , kai MB kada nors teiksis tuos kedus uzsakineti lotuliukas.gif , nu taip dziaugiuosi kad jo nelaukiau, nes dar nesimato kad jis juos uzsakinetu blink.gif oi tie vyrai..........
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 11, 18:05)
tai liudna tada, sirgi visada buna fe  verysad.gif , o as suvokiau kad visokie stampukai yra labai geras daigtas  biggrin.gif , ba su jais galima vientija popieriu fainiai pamarginti  ax.gif tai planuoji uzsisakyti , kai MB kada nors teiksis tuos kedus uzsakineti  lotuliukas.gif , nu taip dziaugiuosi kad jo nelaukiau, nes dar nesimato kad jis juos uzsakinetu  blink.gif oi tie vyrai..........

O as kaip pradejau vakar siukstineti ir gilintis apie tuos stampukus, tai pritariu ta thumbup.gif daiktas.
Daba jau rodos, kad be stampuku nieko negaliu gaminti doh.gif
O kazin kurie geresni> mediniai, silikoniniai ar stikliniai? g.gif
Ryt uzsisakysiu, bet neapsiprendziu kokiu uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 03 11, 17:14)
O as kaip pradejau vakar siukstineti ir gilintis apie tuos stampukus, tai pritariu ta thumbup.gif daiktas.
Daba jau rodos, kad be stampuku nieko negaliu gaminti doh.gif

nu matai kol nepabandziau tai nelabai isivaizduoju kas geraiu o kas ne, bet pati manau ateiti rinktis silikoninius, del praktiskumo, nes jie maziau vietos uzima, man atrodo patogesni.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 03 11, 17:14)

as turiu tik silikoninius, man jie super.. kitokiu nebandziau smile.gif
Atsakyti
kai MB kada nors teiksis tuos kedus uzsakineti lotuliukas.gif

gerai kad nelaukei jo. MB atvirksciai tuo punktu kad batus panesioja kelis menesius ir ismeta beveik naujus kad jam "kazkas" nepatiko juose. Tik ana savaite maciau mano pirkta striuke jam siukslese, ir ismete vien del to kad uztrauktukas sugedes ir nesiteike niekur nest taisyt doh.gif . Jis toks netaupus savu dalyku kad mes daznai apsipykstam del to.
Del stampuku, rodos as tau nupirkau silikoninius alfabeta.
O kazin kurie geresni> mediniai, silikoniniai ar stikliniai?

As abieju rusiu turiu. Mediniai tikrai uzima daugiau vietos, bet kai kurie dizaineriai isleidzia tik medinius ir jei man labai patinka stampukas, nepaisus perku to ko man reikia.
Silikoniniai gerai tame kad mazai vietos uzima ir persimato kur stampuoji tai zinai ar kreivai stampuoji ar ne, kur su mediniais kartais nzn tol kol jau per velu.
Atsakyti
Pradejau rasyti 101 foto patarimu su nuotrauku pavyz., galit prisidet...
Atsakyti
sveikutės hi.gif
labai nenoriai, bet grįžau... na ir prirašėt gi... tai nenulipau nuo kompo, kol visko neperskaičiau. labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif
einu, dar šiandien atkentėsiu šventimo maratoną ir tada gal pati pabandysiu daryt atvirukus 4u.gif
Atsakyti
Prašau patarimo doh.gif

Turiu problemų su raidėm ir teksto uždėjimu ant darbelio ...
Du darbelius padariau ir toliau vargstu ...
Prisikroviau visokių dydžių, formų, spalvų raidžių, sudedu norimą tekstą .... nu nelimpa ir viskas ... Pabaigt bele kaip nenoriu. Labai daug ties vienu darbeliu sėdėjau, man jis labai mielas blink.gif
Aveda, gal yra kokios taisyklės tekstui uždėti ?

Atsakyti