Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 09, 15:21)
smagu kad kazkas darbuojasi, o tai tema kazkodel paskutines kelias dienas visai apmire.

tai gi visos svajojam dabar apie siuntinuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , sunku darbuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 09, 08:37)
tai gi visos svajojam dabar apie siuntinuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , sunku darbuotis  ax.gif

neilgai teks svajot, bet tada tikesiesiu kad daznai rodysites darbeliais o ne "taupysite" kada geriau ismoksite ar t.t. Cia off-topic, bet primena mano tevuka LT kada mama jam padovanojo labai brangu- tais laikais- odini palta (toks lietpalcio stiliaus). Jis ji taip taupydavo kad nesudevet kad tik kelis kartus uzsidedavo, tai mes is jo saipydavomes kad jei nenesios mes palta jam uzmausim amzino atilsio proga.
O as padariau didele pazanga. Ant drobes atspausdinau angeliuko berniuko paveiksliuka. dabar reikes uzklijuoti ant chipboard albumo virselio, issagstyt kristaliukais ir galesiu parodyt virseli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 09 kovo 2008 - 17:02
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 09, 15:57)
nu as truputi pameistravau  blush2.gif , tik labai foto nekokybiskos gavosi, nu niekaip neisejo nufotkinti kad nors kiek normaliau atrodytu  doh.gif , tai idedu mazu formatu, o didesnias kas susidomes pasiziures parase  smile.gif

Na tu ir šaunuolė thumbup.gif Aš dar tik vieną sumeistravau, vakar visą vakarą krapščiausi, o šiandien ryte perdariau doh.gif Na einu dar daryt ir ryt gal jau pasirodysiu tongue.gif
Atsakyti
vakar visą vakarą krapščiausi, o šiandien ryte perdariau

ar as cia vienintele tokia kad niekados nebuvau nieko perdarius? g.gif Jei nepasiseka, bandau paslept klaidas, jei neimanoma paslept, visvien palieku taip kaip padariau ir imuosi sekancio darbelio.
LINUTUKAI: kaip ta marguti taip iskarpei? Ar cia traferetas ar rankom piesta dizainas ir iskirptas? Man visai graziai ziurisi, bet jis plaukioja po atviruka. Reikia gal aplink atvirute apibrezti kokia linija, dazais apvedziot, apsiuvinet...taip per plika manonuomone tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 09, 21:11)
LINUTUKAI: kaip ta marguti taip iskarpei? Ar cia traferetas ar rankom piesta dizainas ir iskirptas? Man visai graziai ziurisi, bet jis plaukioja po atviruka. Reikia gal aplink atvirute apibrezti kokia linija, dazais apvedziot, apsiuvinet...taip per plika manonuomone tik  ax.gif

margutis tai rankomis piestas ir su peiliuku ispjaustytas, pasiskolinau minti is karpiniu temos blush2.gif o tie apvalumai tai su tokiu skylamusiu prakirsti (like nuo tada kai dar rimtai dirbau siuveja ir klijantams knopkes i striukes ikaldavau, man vienas meistras istekino), o kad jis plaukioja tai tikrai, minti turejau patamsinti aplinkui, bet pabijojau sugadinti, o ir nelabai turiu su kuo, o apie ireminima mintis patiko, reiks patobulinti arba visai sugadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir aš kažką prikūriau rolleyes.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Daugiau ČIA
Atsakyti
IF nu tikrai padirbavai gerokai wub.gif , o as jau buvau nuliudus verysad.gif kad jus dingstat viena po kitos.

Turiu pasigirt Nueikit i mano bloga--atkuriau man labai mielos firmos albumo virseli ir man paciai jis wub.gif nors MB bando man itikint kad ten per mergaitiskas. Paveiksliukas grynai rodo blondini berniuka zaidzianti su varlytem. Gal per mergaitiskas ax.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif O čia atvirukas? ax.gif Su kup tuos taškelius darei? blush2.gif
AVEDA, jau peržiūrėjau bloge tą albumą-nuostabus,nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 10 kovo 2008 - 19:57
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 10, 20:51)
IF nu tikrai padirbavai gerokai  wub.gif , o as jau buvau nuliudus  verysad.gif kad jus dingstat viena po kitos.

Turiu pasigirt Nueikit i mano bloga--atkuriau man labai mielos firmos albumo virseli ir man paciai jis  wub.gif nors MB bando man itikint kad ten per mergaitiskas. Paveiksliukas grynai rodo blondini berniuka zaidzianti su varlytem. Gal per mergaitiskas  ax.gif

O man žinok gražu wub.gif Manau berniukui irgi tinkamas - ypač mažo vaikučio nuotraukoms.
Kruopštumo viršūnė wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Evanescene @ 2008 03 10, 20:53)
Labai gražu wub.gif O čia atvirukas? ax.gif Su kup tuos taškelius darei? blush2.gif

AČIŪ, Taškiukai daryti kontūriniais dažais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 10 kovo 2008 - 20:12
IF uzmirsau paklaust, o cypsiukas stampuotas ar rankom piesei? Grazios atvirutes labai. Ar tikesit jei pasakysiu kad jau kiek metu uzsiimu SB bet nei vienos atvirutes nebuvau padarius blush2.gif ax.gif . Jei laiko lieka tai visad puslapius SB kuriu ar albumus.

As sloga sergu kelias dienas, taip nera nuotaikos verysad.gif sniegas dar netirpsta
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 10, 22:28)
IF uzmirsau paklaust, o cypsiukas stampuotas ar rankom piesei? Grazios atvirutes labai. Ar tikesit jei pasakysiu kad jau kiek metu uzsiimu SB bet nei vienos atvirutes nebuvau padarius blush2.gif  ax.gif . Jei laiko lieka tai visad puslapius SB kuriu ar albumus.

As sloga sergu kelias dienas, taip nera nuotaikos verysad.gif sniegas dar netirpsta

Pati paišiau, nors neesu labai gabi paišymo srity, bet kartais kai kas pavyksta (nors dabar vaikai jau tokio amžiaus, kad dažnai prašo - "mama nupiešk tą ar aną " - tai net nusipirkau keletą paišymo mokančių knygučių - viena - apie katinukų paišymą, kita apie arklių thumbup.gif
O tie maži cypciukai tai vaikiškų trafaretų pagalba rolleyes.gif

O kad nei vienos atvirutės neesi darius, tai pilnai suprantama - kai turi tiek gražių nuotraukų wub.gif , tai kokios atvirutės doh.gif

O aš tai šiek tiek liūdžiu - kadangi dauguma nuotraukų yra darytos paprastu skaitmeniniu fotoaparatu (o dar nemažai iš vis su muiline) - jos nėra tokios išraiškingos verysad.gif
Aišku tai ne pasaulio pabaiga, sakiau reikes su vaikais užsirašyti į kokį fotoseansą (dabar pas mus tai populiaru)
Bo vyras katagoriškai užprotestavo veidrodinį blink.gif

O atviručių darymas šiaip gera mankšta - supratau kokių priemonių man dar reikia, ir šiaip labai gera praktika. Albumą iškart imsiuosi daryti, kai sulauksiu siuntinuko biggrin.gif
Tik suku galvą ką daryti su tuo permatomu popieriumi tarp dviejų lapų kur būna - ar jį palikti, ar visur iškarpyti... g.gif
Atsakyti
O as darausi po atviruku bog"us ir kitus psl. ir mane tai zavi. Jei nereiketu valgyti, miegoti ir apskritai galeciau daryti tik tai, kas man malonu, tai velciau, dekupazinciau, srapbokiguociau biggrin.gif ir dar daryciau atvirukus ir dar biesai zino ka biggrin.gif
Atvirukai
Atsakyti