Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

nu jai ne SB tema, niekad gyvenime nebuciau zinojus tikriausiai apie ta reikaliuka su blicu patarimas thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi. drinks_cheers.gif Gyvenu ir stebiuosi. Gyvenu ir mokausi.
Man atrodo, kad po to, kai perkąsiu SB, imsiu rimtai domėtis fotografiją... Nes tai - sena mano svajonė... wub.gif
O kol kas Tosk ir Avedos pasikalbėjimai šia tema man atrodė kaip kažkoks užšifruotas kodas. doh.gif laugh.gif

P.S. Ir iš viso, kur visos dingot??? Nieks nebesirodo, nieko nedirba. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 07 kovo 2008 - 22:56
Siulau akcija - atrakcija ( tiesiog, kad paciom butu smagiau ir tema nemerdetu) SB VELYKINE ATVIRUTE !!!
Kadangi albumams daryt kaip ir nelabai turim priemoniu (nors cia tik tinginiu ir neisradingu zmoniu pasiteisinimas) tai sukurkim atviruciu, temai papuost, o tuo paciu ir artimuosius pradziuginsim ranku darbo atvirutemis - KA MANOT? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 07 kovo 2008 - 23:08
nu as atseit kelnes siuno blush2.gif , bet kol kas tik ipusejau, ba per daug prie kompo sedziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2008 03 07, 23:07)
Siulau akcija - atrakcija ( tiesiog, kad paciom butu smagiau ir tema nemerdetu) SB VELYKINE ATVIRUTE !!!
Kadangi albumams daryt kaip ir nelabai turim priemoniu (nors cia tik tinginiu ir neisradingu zmoniu pasiteisinimas) tai sukurkim atviruciu, temai papuost, o tuo paciu ir artimuosius pradziuginsim ranku darbo atvirutemis - KA MANOT?  4u.gif

nu gal ir nieko mintis, as uz, vistiek siuti tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
teks tau tas kelnes pabaigus mums parodyti, aptarsim lotuliukas.gif

Na kas dar uz ?!!

P.S. siandien Aveda nesirode, gal musiu siuntinuka islydejo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 07 kovo 2008 - 23:11
tai kad pas ja dar tik kokia 16.15, tai dar pasirodys tikriausiai smile.gif , kai mes miegoti eisim
Atsakyti
Agam, Aveda žadėjo šiandien išlydėti.... O vežti tolokai, sakė, kaip nuo Vilniaus iki Kauno... O dar prisnigo toj Amerikėj... Tai ryt lauksim žinių. Įdomu, o Amerikoje kovo 8-oji irgi švenčiama?... g.gif biggrin.gif

IF gerų idėjų pažėrė! thumbup.gif Kimbam daryt atviručių (nors aš jau žinau, kad man nepavyks lotuliukas.gif ), o Linutukei bus dvigubai sunkiau, nes turės dar ir MB kelnes pabaigt ir mums parodyt. lotuliukas.gif Mes aptarsim. Man ši mintis patiko netgi labiau už pasiūlymą daryt atvirukus. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mes jau i peivas (o gal i tirpstancias pusnis) varom su snekom lotuliukas.gif , kelniu gali tekti ilgai laukti, ba MB jau keli men lauke blush2.gif o as niekaip nepasiunu (bet jau sukirptos , kisenes ir uztrauktukas isiuta assa.gif , liko nekenciamas juosmuo lotuliukas.gif ) nu o atvirute gal greiciau gausis ax.gif
Atsakyti
Linutuke, sveikinu su praejusiu GIMTADIENIU!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Hi hi uzmaciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 03 07, 23:52)
Linutuke, sveikinu su praejusiu GIMTADIENIU!!!!  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

Hi hi uzmaciau  tongue.gif

tai suseke matau mane blush2.gif aciuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 08, 01:00)
tai suseke matau mane blush2.gif aciuks  ax.gif

Stai tau "DOVANU"
user posted image
(gal kada nors tokia ir as sumeistrausiu, ir gyvai tau padovanosiu ax.gif )
Atsakyti
Linutuke as ir tave sveikinu su praejusiu tortadieniu 4u.gif

Mano sb po truputy juda y prieky. Rytoj bandysiu nuvaziuoti iki parduotuves ir nusipirkti ruzava rasikly. O dabar tai tik vis ka nors pabandau , juodrastinis variantas kaip sakant bigsmile.gif ... Bet manau per savaitgaly uzbaigsiu biggrin.gif
Atsakyti