nu jai ne SB tema, niekad gyvenime nebuciau zinojus tikriausiai apie ta reikaliuka su blicu patarimas
Aš irgi. Gyvenu ir stebiuosi. Gyvenu ir mokausi.
Man atrodo, kad po to, kai perkąsiu SB, imsiu rimtai domėtis fotografiją... Nes tai - sena mano svajonė...
O kol kas Tosk ir Avedos pasikalbėjimai šia tema man atrodė kaip kažkoks užšifruotas kodas.
P.S. Ir iš viso, kur visos dingot??? Nieks nebesirodo, nieko nedirba.
Man atrodo, kad po to, kai perkąsiu SB, imsiu rimtai domėtis fotografiją... Nes tai - sena mano svajonė...
O kol kas Tosk ir Avedos pasikalbėjimai šia tema man atrodė kaip kažkoks užšifruotas kodas.
P.S. Ir iš viso, kur visos dingot??? Nieks nebesirodo, nieko nedirba.
Siulau akcija - atrakcija ( tiesiog, kad paciom butu smagiau ir tema nemerdetu) SB VELYKINE ATVIRUTE !!!
Kadangi albumams daryt kaip ir nelabai turim priemoniu (nors cia tik tinginiu ir neisradingu zmoniu pasiteisinimas) tai sukurkim atviruciu, temai papuost, o tuo paciu ir artimuosius pradziuginsim ranku darbo atvirutemis - KA MANOT?
Kadangi albumams daryt kaip ir nelabai turim priemoniu (nors cia tik tinginiu ir neisradingu zmoniu pasiteisinimas) tai sukurkim atviruciu, temai papuost, o tuo paciu ir artimuosius pradziuginsim ranku darbo atvirutemis - KA MANOT?
nu as atseit kelnes siuno , bet kol kas tik ipusejau, ba per daug prie kompo sedziu
Papildyta:
nu gal ir nieko mintis, as uz, vistiek siuti tingiu
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2008 03 07, 23:07)
Siulau akcija - atrakcija ( tiesiog, kad paciom butu smagiau ir tema nemerdetu) SB VELYKINE ATVIRUTE !!!
nu gal ir nieko mintis, as uz, vistiek siuti tingiu
teks tau tas kelnes pabaigus mums parodyti, aptarsim
Na kas dar uz ?!!
P.S. siandien Aveda nesirode, gal musiu siuntinuka islydejo?
Na kas dar uz ?!!
P.S. siandien Aveda nesirode, gal musiu siuntinuka islydejo?
tai kad pas ja dar tik kokia 16.15, tai dar pasirodys tikriausiai , kai mes miegoti eisim
Agam, Aveda žadėjo šiandien išlydėti.... O vežti tolokai, sakė, kaip nuo Vilniaus iki Kauno... O dar prisnigo toj Amerikėj... Tai ryt lauksim žinių. Įdomu, o Amerikoje kovo 8-oji irgi švenčiama?...
IF gerų idėjų pažėrė! Kimbam daryt atviručių (nors aš jau žinau, kad man nepavyks ), o Linutukei bus dvigubai sunkiau, nes turės dar ir MB kelnes pabaigt ir mums parodyt. Mes aptarsim. Man ši mintis patiko netgi labiau už pasiūlymą daryt atvirukus.
IF gerų idėjų pažėrė! Kimbam daryt atviručių (nors aš jau žinau, kad man nepavyks ), o Linutukei bus dvigubai sunkiau, nes turės dar ir MB kelnes pabaigt ir mums parodyt. Mes aptarsim. Man ši mintis patiko netgi labiau už pasiūlymą daryt atvirukus.
nu mes jau i peivas (o gal i tirpstancias pusnis) varom su snekom , kelniu gali tekti ilgai laukti, ba MB jau keli men lauke o as niekaip nepasiunu (bet jau sukirptos , kisenes ir uztrauktukas isiuta , liko nekenciamas juosmuo ) nu o atvirute gal greiciau gausis
Linutuke, sveikinu su praejusiu GIMTADIENIU!!!!
Hi hi uzmaciau
Hi hi uzmaciau
QUOTE(IF... @ 2008 03 07, 23:52)
tai suseke matau mane aciuks
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 08, 01:00)
tai suseke matau mane aciuks
Stai tau "DOVANU"
(gal kada nors tokia ir as sumeistrausiu, ir gyvai tau padovanosiu )
Linutuke as ir tave sveikinu su praejusiu tortadieniu
Mano sb po truputy juda y prieky. Rytoj bandysiu nuvaziuoti iki parduotuves ir nusipirkti ruzava rasikly. O dabar tai tik vis ka nors pabandau , juodrastinis variantas kaip sakant ... Bet manau per savaitgaly uzbaigsiu
Mano sb po truputy juda y prieky. Rytoj bandysiu nuvaziuoti iki parduotuves ir nusipirkti ruzava rasikly. O dabar tai tik vis ka nors pabandau , juodrastinis variantas kaip sakant ... Bet manau per savaitgaly uzbaigsiu