Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Na čia jau Agos reikia prašyt, kad pataisytų temelę lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui kad pradejot nauja tema, neturejau jegu paryciais. 4u.gif

Zirafos sese: dejau as pagal dezes dydi ir poravima kad butu panasus kiekis prekiu ir netektu permoketi vienai uz kitos daug didesni uzsakyma. Pagalvojau as irgi kad jus is ivairiu miestu, bet tokiu budu suporuot neisejo. Dezes dar neuzklijuotos, bet prekes jau celofanuose ir minkstu ipakavimu suvyniotos. Nenoriu vel viska nulupt ir isnaujo skirstyt--man uztruktu vel visa diena perdaryt, ir perskaiciuot is naujo, nesiryztu tam visai ax.gif
As nzn jusu visu miestu, bet gal lengviau susiorganizuot kad jei sakykim siuntini reik atsiimt is Vilniaus o daugel yra Kaunieciu, gal pasiusti viena is jusu atsiimt i Vilniu o tada Kaune isdalint?
--Tavo deze su Justess22 yra apatine pirma "Barnes & Noble" uzrasyta.
--siuntiniai bus visi issiusti ta pacia diena, keliaus i Klaipeda, o is tenai jum pristatys i namus.

4u.gif Labas rytas/diena. As nedaug sianakt miegojau, reik eit kavos sumedziot. 4u.gif
Atsakyti
Pamaniau kad reik rankas mankštint, ir šiaip nagrinėtis ir mokytis SB, nes gavus tokį lobį nesinorėtų jį gadinti... doh.gif
Tai va dariau dovanų rėmelį ir į jį įkomponavau ale SB atviruką rolleyes.gif (labai nesijuokit)
Kai žiūrinėji pavyzdžius atrodo, o kaip paprasta... kad įmanoma nukopijuoti - o ne velnio... nieko panašaus nesigauna... doh.gif
Tai va dariau, o kas gavos pačios matot - žodžiu... laukia labai rimtas darbas tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mijaka, ačiū už tokį didelį darbelį 4u.gif

AVEDA, manau, kad susitarsim, kaip tuos siuntinukus atsiimti 4u.gif Jau tu dėl to nesuk sau galvos blush2.gif Mes ir taip naudojamės tavo gerumu ax.gif Ačiū dar kartelį wub.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
AVEDA, Visos taip graziai dekoja...o aš tokia neiškalbi......
Aš tyliai šyrdyje džiūgauju, laukiu, jau ir fantazuoju, kaip ką darysiu, kursiu, jau ir nuotraukas atsirenku. Ir atviručių SB susidomėjau labai labai....
Taigi, ačiū tau AVEDA, aš ir dabar draugėms pasakoju apie SB, nes tikrai čia Lietuvoje ši rankdarbių rūšis yra tik tik tik užgimstanti.....Ir būtinai paminiu tokios AVEDOS vardą, kaip viso to didelio DALYKO krikštamote. 4u.gif

Atsakyti
justessgal labiau cia tiktu az, bet naudinga info visom. Man tik sove i galva sis tas apie tavo uzsakyma. Usisakei StazOn rasalo stampuot neporingam pavirsui (kaip stiklas, plastika, pleveles ir t.t). Ar zinojai kad rasalas nenusiplaus su vandeniu kadangi jis is tirpalu darytas.? reikia spec chemikalo ji nuvalyt vadinasi StazOn cleaner. jei ka, galbut galeciau tave isgelbet ir parduot savo, tik stalciuose reik pasiknist...man atrodo lyg visai nauja turiu.
user posted image
kitaip sugadins stampukus. Nors tu lyg viena tiktai uzsisakei StazOn. Kiti rasalai: pigmentiniai ir dye/vandeniniai galima su slapia servetelia (as pampersu serveteles naudoju).
Arminux dekui uz grazius zodzius 4u.gif visom dekui. Jusu pagalba pastatysiu ta bloga ir galbut kaip nors per ten bendrausim. Cia JAV SB blogai turi daug uzduociu, konkursu dalyviam...smagus bendravimas. Netgi vienas is ju prasidejo panasiai kaip mes cia: grupe jaunu merginu (bet as jau ne jauna lotuliukas.gif )kurios turejo labai unikalu stiliu ir atitruke buvo nuo normos. Gavosi toks kultas ju sekimo ir isgarsejimo kad jos isleido savo knyga kuri vadinasi "the Dares". Kas cia zino? ax.gif Knygos nesitikiu, garsybes irgi, bet smagu zmones uzvesti siuo hobiu apie kuri LT taip mazai zinoma.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 21, 21:24)
justessgal labiau cia tiktu az, bet naudinga info visom. Man tik sove i galva sis tas apie tavo uzsakyma. Usisakei StazOn rasalo stampuot neporingam pavirsui (kaip stiklas, plastika, pleveles ir t.t). Ar zinojai kad rasalas nenusiplaus su vandeniu kadangi jis is tirpalu darytas.? reikia spec chemikalo ji nuvalyt vadinasi StazOn cleaner. jei ka, galbut galeciau tave isgelbet ir parduot savo, tik stalciuose reik pasiknist...man atrodo lyg visai nauja turiu.
user posted image
kitaip sugadins stampukus. Nors tu lyg viena tiktai uzsisakei StazOn. Kiti rasalai: pigmentiniai ir dye/vandeniniai galima su slapia servetelia (as pampersu serveteles naudoju).

Vat apie nuvalymą tai nepagalvojau blink.gif Tai jei gali, gelbėk mane...kažkaip atsiskaitysiu blush2.gif Nes nenoriu štampukų sugadinti doh.gif
Atsakyti
nu va as netinginiavau ax.gif mano ekspermentinis mini albumas biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image

tikriausiai dukrai atiduosiu, nes daug kur broko pridariau, bet ustai dabar zinau kaip nereikia daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Labai jau mažos nuotraukos, nedažiebiu, kaip ten kas daryta lens.gif Įdomu kaip darei?
Per kančias į žvaigždes, ane mirksiukas.gif Ir kur mes sulindom lotuliukas.gif
Mane tai kūrybinės kančios kamuoja- daryt norisi, bet nesigauna. O labiausiai nervina, jog pradėjus daryt, lyg vizija ir turiu, bet nesugebu galutinio rezultato įsivaizduoti doh.gif Darai darai , kol visai nusivažiuoji į lankas...
Atsakyti
IF ir Linutukai: sunku dazlibinti tikrai bet kiek matau
--IF, man graziai ziurisi atvirute. Kokias medziagas ten naudojai? ar ten SB pritaikyta ar taip kur ka susirinkai?
Del igyvendimo viziju: jei nesiseka geriau pasimk sasiuvini ir pabraizyk koki isdestyma dizaino. Daznai taip darau jei uzstringu; cia kaip pasakymas"matuok desimt kartu o kirpk viena". Daug lengviau viska suplanuot isanksto pries pradedant karpyt popieriu ir klijuojant. Bet tuo paciu, nereik but perfeksioniste kad ne ten siule ar kas ir nusivylei kad sugadinai. Man jei kas kreivai darosi tai ta "kreivuma" tesiu ir padarau toki "shabby chick" stiliu kur viskas panaudota, paplesyta (mano vienas darbelis detas seniau kur suneli tik gimusi sesele apziurinejo. Aplink lapa bandziau tiesiai siuti su masina, isejo kreivai tai taip ir palikau dar kreivai pasiuvus.
--Linutukai, grazus virselis. O koks ten irisimas? Kodel tiek skirtingu spalvu panaudojai. Manau kad jei vidu vien balta butum padarius graziau ziuretusi.
Atsakyti
Mano nuotraukos pasididina smile.gif
Daug ką panaudojau iš siuvimo reikmenų. Popierius, ką namie radau - tekstūrinį kartoną paėmiau kaip pagrindą, jį apipaišiau su pastelinėm kreidelėm, dar turėjau baltą ir rausvą kalkę tai ir pažaidžiau, tas vienetas - atspausdintas, o "rodykles" spalvinau rausvais šėšėliais blush2.gif Žodžiu SB priemonių nulis doh.gif
Atsakyti
noretusi pavyzduku pamatyti ax.gif
Atsakyti