Turiu pasisakyt kadangi nelabai man patinka nauja kryptis sios temos. Pastebejau cia tokia mada SM visose temose viskas uzdaryta po slaptazodziais, visi bijo rodytis, bijo but atpazinti, bijo kad ju vaikiuku nuotraukos bus pagrobtos. Tai suprantama ir palaikoma, gi pati turi teise nusprest kokias nuotraukas ikeli ir kiek saves nori parodyti placiam pasauliui, bet....
Ar mes cia tapome uzdaras buriukas scraper'iu ir nenorime kitu nariu? Daug kas ateis i sia tema ir neras jokiu pavyz. SB o tik kalbu, ir iseis. As labai noreciau kad musu nariu augtu, daugetu.
Patariu... Gal ta Photobucket Miglotos atidaryta paliekame kelti tiktai "Top Secret", ir grynai tokiem SB puslapiam kuriu nenorime kad daug kas matytu. Pakeiciam slaptazodi ir dalinam tiktai tarp saves atsargiai.
O kiekviena is musu gali atsidaryti sava Photobucket saskaita visu savo darbeliu ir ikelti nuoroda "Mano scrapbooking darbeliai" i savo parasa. Tokiu metodu butu labai gerai pamatyti visus darbelius vienoj galerijoj ir matyt pazanga nuo pirmuju iki siuolaikiniu puslapiu. O dabar visi ismetyti atskirai po visais puslapiais ir senose temose.
Bet man tas uzrakinimas slaptazodziais visu darbeliu ir dar prisiminti tuos slaptazodzius kai ju kiekvienoj temoj yra....as jau sarasa ju net turiu man LABAI