Pažiūrėjau, Miglota, tavo paskutinį darbelį
Labai išradingai atrodo K raidė su grandinėle (jau kartojuos )
Tekstas ant pergamentinio popieriaus
Ką reiškia žodis kosetid ? Gal jau kas klausė
QUOTE(Sanrita @ 2008 03 03, 14:24)
Pažiūrėjau, Miglota, tavo paskutinį darbelį
aciu, kosetid, tai apsikabinimu/meilinimosi/jaukumo metas
Papildyta:
o tekstas ten ant kalkinio popieriaus, nezinau kaip tiksliai jis lietuviskai vadinasi, bet naudojamas breziniams
Aveda, paskaiciau apie ta purskikly. Bet dar paaiskink man tundrai, ar juo uztenka viena karta papurskti, ar vis kas kazkiek laiko Nes galvoju, jei koky bilieta ar kokia kelionine broziura panaudosiu sb, taigi ji nera pritaikyta sb....
Turiu pasisakyt kadangi nelabai man patinka nauja kryptis sios temos. Pastebejau cia tokia mada SM visose temose viskas uzdaryta po slaptazodziais, visi bijo rodytis, bijo but atpazinti, bijo kad ju vaikiuku nuotraukos bus pagrobtos. Tai suprantama ir palaikoma, gi pati turi teise nusprest kokias nuotraukas ikeli ir kiek saves nori parodyti placiam pasauliui, bet....
Ar mes cia tapome uzdaras buriukas scraper'iu ir nenorime kitu nariu? Daug kas ateis i sia tema ir neras jokiu pavyz. SB o tik kalbu, ir iseis. As labai noreciau kad musu nariu augtu, daugetu.
Patariu... Gal ta Photobucket Miglotos atidaryta paliekame kelti tiktai "Top Secret", ir grynai tokiem SB puslapiam kuriu nenorime kad daug kas matytu. Pakeiciam slaptazodi ir dalinam tiktai tarp saves atsargiai.
O kiekviena is musu gali atsidaryti sava Photobucket saskaita visu savo darbeliu ir ikelti nuoroda "Mano scrapbooking darbeliai" i savo parasa. Tokiu metodu butu labai gerai pamatyti visus darbelius vienoj galerijoj ir matyt pazanga nuo pirmuju iki siuolaikiniu puslapiu. O dabar visi ismetyti atskirai po visais puslapiais ir senose temose.
Bet man tas uzrakinimas slaptazodziais visu darbeliu ir dar prisiminti tuos slaptazodzius kai ju kiekvienoj temoj yra....as jau sarasa ju net turiu man LABAI
Ar mes cia tapome uzdaras buriukas scraper'iu ir nenorime kitu nariu? Daug kas ateis i sia tema ir neras jokiu pavyz. SB o tik kalbu, ir iseis. As labai noreciau kad musu nariu augtu, daugetu.
Patariu... Gal ta Photobucket Miglotos atidaryta paliekame kelti tiktai "Top Secret", ir grynai tokiem SB puslapiam kuriu nenorime kad daug kas matytu. Pakeiciam slaptazodi ir dalinam tiktai tarp saves atsargiai.
O kiekviena is musu gali atsidaryti sava Photobucket saskaita visu savo darbeliu ir ikelti nuoroda "Mano scrapbooking darbeliai" i savo parasa. Tokiu metodu butu labai gerai pamatyti visus darbelius vienoj galerijoj ir matyt pazanga nuo pirmuju iki siuolaikiniu puslapiu. O dabar visi ismetyti atskirai po visais puslapiais ir senose temose.
Bet man tas uzrakinimas slaptazodziais visu darbeliu ir dar prisiminti tuos slaptazodzius kai ju kiekvienoj temoj yra....as jau sarasa ju net turiu man LABAI
AVEDA, cia tik toms, kurios nenori viesint nuotrauku, kitiems tai netaikoma, as pvz nenoriu deti savo ir vyro foto cia i foruma, be to yra vienas darbelis su giminaiciais nuotraukose.. tai yra mano asmenine nuomone ir tikrai neprivaloma visiem to klausyt ir tam pritart
QUOTE(Miglota @ 2008 03 03, 09:46)
AVEDA, cia tik toms, kurios nenori viesint nuotrauku, kitiems tai netaikoma, as pvz nenoriu deti savo ir vyro foto cia i foruma, be to yra vienas darbelis su giminaiciais nuotraukose.. tai yra mano asmenine nuomone ir tikrai neprivaloma visiem to klausyt ir tam pritart
aha! as cia galvojau kad visos po lapais taip prades slapstytis visus darbelius. O cia kelis kuriu nenorit viesint tai suprantama. Bet jei tureciau kiekviena kart atsimint slaptazodi ir atidarius nauja lngeli ziuret ir kitame langeli komentuot manau kad kartais neziureciau.
Aveda, paskaiciau apie ta purskikly. Bet dar paaiskink man tundrai, ar juo uztenka viena karta papurskti, ar vis kas kazkiek laiko g.gif Nes galvoju, jei koky bilieta ar kokia kelionine broziura panaudosiu sb, taigi ji nera pritaikyta sb....
viena karta gerokai papurskus turetu uztekti, bet pursiklis brangokas net cia, ir nzn jei brosiuros tokios blizgancio pavirsiaus kaip Zurnalu virseliai, nemanau kad tokiem pritaikyta. Cia labiau poringam popieriui ir dokumentam.
Tosk, o jeigu sudetum tuos bilietukus ir brosiureles tai, kad nesiliestu prie nuotrauku tai gal tada nereiketu to purskiklio.. as viska kas lieciasi prie nuotraukos naudoju acid free, o jei nesiliecia tai dedu ir ne acid free arba paklijuoju acid free popieriu po apacia po ne acid free popierium arba deciau i persvieciama plevele.. prirasiau sviesto sviestuoto
Štai tokį mini albumuką padariau. Belieka suklijuoti nuotraukas ir jas dekoruoti. Tik dar nesugalvojau temos.
Pirma reikėjo temą sugalvot, o po to jau albumuką daryt, ane?
P.S. Aveda tikriausiai nurašys mano darbelį. Nes jos bloge radau tokius žodžius:
Ką matydavau man buvo ne grožis o gryni kičo pavyzdžiai: nuotraukos sukarpytos į mikimauzų ir meškiukų formas, prie kurių dar kaupais prilipdyta lipdukų visom vaivorykštės spalvom. Nurašiau scrapbooking tiem kurie visiškai neturi skonio.
O čia kaip tik meškiuko galva.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 03, 13:54)
Štai tokį mini albumuką padariau. Belieka suklijuoti nuotraukas ir jas dekoruoti. Tik dar nesugalvojau temos.
Pirma reikėjo temą sugalvot, o po to jau albumuką daryt, ane?
P.S. Aveda tikriausiai nurašys mano darbelį. Nes jos bloge radau tokius žodžius: O čia kaip tik meškiuko galva.
Ne, nieko as neturiu pries meskiukus man labai nepatinka kaip pati nuotrauka sukarpyta i meskutes, gelytes, formas visokias, ir prie to prilipdyta lipduku be saiko. O toki mini albumai kur pats lapas formos puslapiu tai visai nieko. O 80's ir 90's m kaip tik buvo tokia mada viska apkarput ir visur pridet lipduku...jauciu kai Tosk minejo kad jos pazystama tokius puslapius daro tai tuo senu stilium kuri isivaizduoju.
Ar tau pavyko su parasu galerijos nuoroda?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 03 04, 00:24)
P.S. Aveda tikriausiai nurašys mano darbelį. Nes jos bloge radau tokius žodžius: O čia kaip tik meškiuko galva.
Aveda turejo omenyje, kuomet buna sukarpytos nuotraukos O pas tave juk ne nuotraukos, o albumo lapai Beje manau labai sauni ideja O kaip suirisi?
zirafos sese, man grazu.. tikiuosi tavo mergyte ivertins sita grozi, jei ne dabar tai ateity
o as imeciau savo 2 darbeli i bloga ir dar nuoroda tekste kur kiti Scraperiai kopijavo mano puslapi: taip idomu pamatyt kaip skirtingi zmones pastebi ir jiem patinka visai kitos puslapio detales.
Zirafos sese Tosk teisingai pasake, man, ir aplamai dabartinei SB visuomenei ,nesiziuri NUOTRAUKOS karpytos i formas. Tai jei butum nuotrauka i meskiuka ar koki baliona sukarpius tai bart nuo manes gavus tikrai Man paciai (nors karts nuo karto matau zurnaluose) dar nepatinka kaip iskerpa zmogaus silueta is foto, nu iskerpa fona nuo zmogaus ir uzklijuoja ant puslapio
Zirafos sese Tosk teisingai pasake, man, ir aplamai dabartinei SB visuomenei ,nesiziuri NUOTRAUKOS karpytos i formas. Tai jei butum nuotrauka i meskiuka ar koki baliona sukarpius tai bart nuo manes gavus tikrai Man paciai (nors karts nuo karto matau zurnaluose) dar nepatinka kaip iskerpa zmogaus silueta is foto, nu iskerpa fona nuo zmogaus ir uzklijuoja ant puslapio