Tosk, labai grazu, mane kalnai veza, MB tevai turi kalnuose nameli tarp Trysil ir Røros man tel labai patinka, o pamatyti fjordus yra mano svajone
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 01, 18:15)
nuemiau kai kurias temas/perdejau i kitas vietas...manau cia tavo kompas
kokio dydzio tavo monitorius? jei mazas tai gal del to sugrustai atrode. As paklausiau keliu draugiu paziuret ir visiem normaliai rode anksciau.
koks grozis
,ypac ta vielute su sirdele ir karoliuku aplink raide "k".
Man dar labai patinka kad dryzuota popieriu nuplesiai o ne nukirpai lygiai; tai "suminkstina puslapi ir duoda kontrasto tarp astriu kampu (nuotrauku ir teksto) ir banguotu rastuoto popieriaus dekoraciju. Be to nuplesimo per daug butu keturkampu astriu kampu, o ypac kai tema apie naujagimi tai norisi matyt apvalumo, minkstumo...
Patarimu nedaug bet pastebejau daug kas kaip pradea SB (taip pat ir as...matosi pirmam darbeli), tik sukarpo popierius ir uzklijuoja. Butu graziau lapo galus "parudint" su rasalu.Nereik daug mozot, bet nors plona linija kad labiau atsimustu ir duotu kontrasto. Taip pat pagrindine (focal) foto patariama ireminti ant vienspalvio popieriaus (tavo tai turbut deciau ant balto), arba uzdeti kampucius, ypac jei turiu multi foto puslapy--tai akcentuoja pagrindine foto.
Bet man labai grazus tavo darbeliai, neperkrauti. O kada tu pradejai dometis SB? pries sia tema radus jau kaupei viska?
tikriausiai tik pas mane viena toks mazas laptopo ekranas, tik 15 coliu
na bet dabar zinosiu kas ir kaip
aciu uz pagyrimus, labai gera girdet tokius zodzius ir profu. su krasciukais pazaidziau ti pavadinime, didzioji raide ir didieji bei mazieji kvadraciukai turi melynus krastelius
del pagrindines nuotraukos remelio sutinku, norejau uzdeti, bet nebuvau tikra del spalvos, todel ir palikau taip.. prisipirkau gi kampuku, reikes paziuret kaip su jais atrodo, aciu uz ideja.
mano SB istorija.. viskas prasidejo del MB..SB jis susidomejo pernai vasara,ir nupirko pirma knyga, as pavarciau, bet neuzsikreciau.. pradejau daryti sunaus pirmuju metu albuma, klijuoti nuotraukas, tada prie ju vis atsirasdavo koks lipdukas ar gelyte, tada pamazu pradejau pirkti popieriu ir kitas spriemones, kad tie lapai atrodytu idomesni, bet vis dar klijavau ant baltu albumo lapu su mazom detalem, tada rudeni pamaciau kaip MB sese daro atvirukus ir zaidzia su nuotraukom, tada tik juokiausi, kad ji turi tiek "technikos" dirbti su popierium, o dabar dziaugiuosi, kai galiu apsiskolint
per kaledas lietuvoj nusipirkau ranku darbo popieriaus, grizus cia nusipirkau kelis lapus ir MB vis grizdavo namo su kokiu rinkinuku brads ar nutrinamu lipduku (pas mane jis labiau ant menu pasineses nei as
), sia ziema is amsterdamo parsivezem kruva stampuku, tada jau pradejau ieskot kur sudeti jo sukaupti lobiai, jei ne jis jauciu niekada nebuciau pradejus
tada perkaiciau temas cia ir pirmas darbelis gime siu metu sausi
dabar jau esu beveik ligone
dar labai truksta patirties, bet su laiku, manau, viskas ateis
prirasiau romanu cia
QUOTE(mijaka @ 2008 03 01, 18:22)
man nerodo paskutinių dviejų Miglota foto
foto istryniau, jau rasiau pries tai