Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 02, 00:19)
o ka tuose kalnuose veikiat? slidinejat ar tik taip palaipiojat, pafotografuojat. Ir ten TB mama prie pat gyvena ar zmones kokia kabina issinuomuoja savaitgaliui? Smalsauju.  :ax

Ka veikiam? g.gif Valgom daug, na mb pazvejoja, o as papaveiksluoju. Jei vasara, tai mes apsistojam pas ja pernakvoti ir tuomet mes traukiam link fiordu. O mb mamule ten gyvena, nedaug ten tu gyventoju, bet artimesnis miestukas yra uz 20km, ten ji ir dirba. Zmones nuomojasi namelius yra ir viesbuciu, nes salia slidinejimo trasos, viena slalomo gana populiari. Mes neslidinejam bigsmile.gif Truputus nuotrauku...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
P.S. Y remelius prasom nekreipti demesio, nevykes bandymas zaisti su PS lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tie namai su zoletu stogu wub.gif
Atsakyti
tiesa pamirsau pasigirti lotuliukas.gif , siandien MB paklause ka noreciau gimtadieniui dovanu (na tas jau visai cia pat), tai nusisypsojau ir pasakiau, kad del dovanos jau gali nesirupinti ir kad jis jau nupirko ja man ax.gif , tik dabar laukiu kol jos is JAV atkeliaus blush2.gif , nusistebejo (mat pirmas kartas mus bendo gyvenimo metu kai jis nezinojo kad jau kaska yra nupirkes lotuliukas.gif ) ir pasake, ydomu ydomu g.gif ir ka gi as nupirkau tongue.gif
Atsakyti
Tiesa nuotraukos darytos seniai, tad kompozicijos elementai nerasti lotuliukas.gif

Aveda, truputy klausimeliu del sb... Galvoju nusipirkti, kur apvalina kampus, bet atkreipiau demesy, kad yra skirtingu dydziu. Kokie populiariausi??? Ir dar... Kalbejai, k ad yra tokie purskikliai , kurie panaikina tas pavojingas rugsris. Kaip jie atrodo ir kaip jie vadinas?

Linutuke, neblogai prasisukai thumbup.gif As kartais ir sau pasidovanoju, bet mb kad nervu sau negadintu perdaug neklausineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Siuntinio reportazas
Tokia dilema: Remini isvaziavo atostogu savaitei, o ji vienintele man neparase telefono nr. (jai planavau siust siuntini kad priimtu). Turiu adresa+el.pasta jos. MB sako kad nerizikuociau siust be telefono, kaip pranes kad gavo siuntini?
Monique, irmulia, Arminuxkartu dalinasi dezej vieta....ar viena is jusu norit siuntini priimt ar rizikuot siust be telefono remini?
Gal kas turi jos telefona???

---nutarkit ka daryt ir jei kita norit priimt siuntinuka tai reikia adreso ir tel Nr. Parasiau ir jai i el. pasta gal patikrins iki penktadienio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 02 kovo 2008 - 07:19
QUOTE(AVEDA @ 2008 03 02, 07:10)
Siuntinio reportazas
Tokia dilema: Remini isvaziavo atostogu savaitei, o ji vienintele man neparase telefono nr. (jai planavau siust siuntini kad priimtu). Turiu adresa+el.pasta jos. MB sako kad nerizikuociau siust be telefono, kaip pranes kad gavo siuntini?
Monique, irmulia, Arminuxkartu dalinasi dezej vieta....ar viena is jusu norit siuntini priimt ar rizikuot siust be telefono remini?
Gal kas turi jos telefona???

---nutarkit ka daryt ir jei kita norit priimt siuntinuka tai reikia adreso ir tel Nr. Parasiau ir jai i el. pasta gal patikrins iki penktadienio.

as turiu jos telefono numeri, parasysiu tau i e-mail mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 kovo 2008 - 11:13
Tosk, labai grazu, mane kalnai veza, MB tevai turi kalnuose nameli tarp Trysil ir Røros man tel labai patinka, o pamatyti fjordus yra mano svajone smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 03 01, 18:15)
nuemiau kai kurias temas/perdejau i kitas vietas...manau cia tavo kompas ax.gif kokio dydzio tavo monitorius? jei mazas tai gal del to sugrustai atrode. As paklausiau keliu draugiu paziuret ir visiem normaliai rode anksciau.

koks grozis wub.gif ,ypac ta vielute su sirdele ir karoliuku aplink raide "k".
Man dar labai patinka kad dryzuota popieriu nuplesiai o ne nukirpai lygiai; tai "suminkstina puslapi ir duoda kontrasto tarp astriu kampu (nuotrauku ir teksto) ir banguotu rastuoto popieriaus dekoraciju. Be to nuplesimo per daug butu keturkampu astriu kampu, o ypac kai tema apie naujagimi tai norisi matyt apvalumo, minkstumo...
Patarimu nedaug bet pastebejau daug kas kaip pradea SB (taip pat ir as...matosi pirmam darbeli), tik sukarpo popierius ir uzklijuoja. Butu graziau lapo galus "parudint" su rasalu.Nereik daug mozot, bet nors plona linija kad labiau atsimustu ir duotu kontrasto. Taip pat pagrindine  (focal) foto patariama ireminti ant vienspalvio popieriaus (tavo tai turbut deciau ant balto), arba uzdeti kampucius,  ypac jei turiu multi foto puslapy--tai akcentuoja pagrindine foto.
Bet man labai grazus tavo darbeliai, neperkrauti. O kada tu pradejai dometis SB? pries sia tema radus jau kaupei viska?

tikriausiai tik pas mane viena toks mazas laptopo ekranas, tik 15 coliu biggrin.gif na bet dabar zinosiu kas ir kaip smile.gif

aciu uz pagyrimus, labai gera girdet tokius zodzius ir profu. su krasciukais pazaidziau ti pavadinime, didzioji raide ir didieji bei mazieji kvadraciukai turi melynus krastelius smile.gif
del pagrindines nuotraukos remelio sutinku, norejau uzdeti, bet nebuvau tikra del spalvos, todel ir palikau taip.. prisipirkau gi kampuku, reikes paziuret kaip su jais atrodo, aciu uz ideja.

mano SB istorija.. viskas prasidejo del MB..SB jis susidomejo pernai vasara,ir nupirko pirma knyga, as pavarciau, bet neuzsikreciau.. pradejau daryti sunaus pirmuju metu albuma, klijuoti nuotraukas, tada prie ju vis atsirasdavo koks lipdukas ar gelyte, tada pamazu pradejau pirkti popieriu ir kitas spriemones, kad tie lapai atrodytu idomesni, bet vis dar klijavau ant baltu albumo lapu su mazom detalem, tada rudeni pamaciau kaip MB sese daro atvirukus ir zaidzia su nuotraukom, tada tik juokiausi, kad ji turi tiek "technikos" dirbti su popierium, o dabar dziaugiuosi, kai galiu apsiskolint biggrin.gif per kaledas lietuvoj nusipirkau ranku darbo popieriaus, grizus cia nusipirkau kelis lapus ir MB vis grizdavo namo su kokiu rinkinuku brads ar nutrinamu lipduku (pas mane jis labiau ant menu pasineses nei as blush2.gif ), sia ziema is amsterdamo parsivezem kruva stampuku, tada jau pradejau ieskot kur sudeti jo sukaupti lobiai, jei ne jis jauciu niekada nebuciau pradejus wub.gif tada perkaiciau temas cia ir pirmas darbelis gime siu metu sausi smile.gif dabar jau esu beveik ligone biggrin.gif dar labai truksta patirties, bet su laiku, manau, viskas ateis smile.gif

prirasiau romanu cia doh.gif biggrin.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 03 01, 18:22)
man nerodo paskutinių dviejų Miglota foto sad.gif

foto istryniau, jau rasiau pries tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 02, 04:12)
as turiu jos telefono numeri, parasysiu tau i e-mail  mirksiukas.gif

gavau 4u.gif dekui
Nespeju nieko atsakyt daugiau begu i darba...
Atsakyti
AVEDA, o tu savaitgaliais irgi dirbi ?
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 03 02, 16:00)
Tosk, labai grazu, mane kalnai veza, MB tevai turi kalnuose nameli tarp Trysil ir  Røros man tel labai patinka, o pamatyti fjordus yra mano svajone  smile.gif
aciu uz pagyrimus, labai gera girdet tokius zodzius ir profu. su krasciukais pazaidziau ti pavadinime, didzioji raide ir didieji bei mazieji kvadraciukai turi melynus krastelius  smile.gif
del pagrindines nuotraukos remelio sutinku, norejau uzdeti, bet nebuvau tikra del spalvos, todel ir palikau taip.. prisipirkau gi kampuku, reikes paziuret kaip su jais atrodo, aciu uz ideja.

Megstu kalnus, bet fiordai tai kazkas tokio, be ko as negaliu. MB puikiai zino, kad fiordai ir kriokliai isgydo bet kokia mano bloga nuotaika lotuliukas.gif Esu buvusi ir Trysil ir Røros, mat mb ten kartais vaziuoja zvejoti. Pries sutikdama mb as labai daug keliavau po Norvegija, nes maniau kad gyvensiu cia tik 2m ir trauksiu toliau po pasauly, bet va sutikau mb... Vienos mano keliones metu lotuliukas.gif O kiek laiko tu gyveni Norvegijoje?

Kur pirkai remeliu? Cia as smalsauju ax.gif

SB susidomejau vien del dukriuko. Ziurejau, kaip mb tvarko jos albuma ir man tai atrodo taip nuobodu... Norejosi kazko kito. Pas mb drauga pamaciau, kaip jo zmona puose albumus. Nevisai mano skonio (ziauriai apkarpytos nuotraukos), bet tai jau buvo kaip ir pirmas zvilgsnis y sb. Kol suradau sia tema wub.gif Labai dziaugiuosi, kad mb palaiko visus mano hobius, nes buvo laikas, kai as is vis neturejau jokiu pajamu (maze musu laiku nrgavo darzelio, o aukles samdyti nenorejom), tai mb pirdavo ko man reikedavo wub.gif

Beje as jau gryzau is kalnu. Y pati virsu nerizikavom vaziuoti, nes kalnai kvailu klaidu neatleidzia. Va kaip man baigesi praeita ziema noras papaveiksluoti kalnuose....
user posted image
Atsakyti
pirkau ne remelius, o kampukus, buvau imetus nuoroda, jiems dabar panduro ispardavimas buvo smile.gif

as norgej tik 2 metai, dar visai nedaug, o mum iki fjordu apie 300 km, bet niekaip neprisiruosia MB nuvezt manes..

gerai sakai, kad kalnuose geriau nerizikuoti, mums rudeni nepasiseke labiau.. vezem mano tevus i hytta kalnuose, o grizdami taip slydom, kad trenkemes ir vertemes, masinos net neberemontavom, tiesiai i siukslyna, gerai dar kad visi sveiki likom, o juk su vaiku mazu vaziavom doh.gif

pasirodo cia dauguma SB uzkrete brangiausieji vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 03 02, 08:31)
AVEDA, o tu savaitgaliais irgi dirbi ?

sveikutes 4u.gif as dirbu tik viena diena i savaite (ar Sekm., ar 6-tadieni). Dirbu medicinoj terapeute, bet kol dirbu svajoju apie SB biggrin.gif . cia minimumas kiek galiu dirbt kad islaikyt darbo leidima/akreditacija--nzn kada gyvenimas gali kilimeli man is po koju patraukt ir paciai reiketu save ir vaikus islaikyt. Nesu pesimiste, bet cia mano apdrauda mirksiukas.gif
Toskneuzmirsau taves, atrasysiu apie tavo produktus siandien bloge "SB produktu enciklopedijoj". Drabinis kompas toks senas kad net nuotrauku nerodo doh.gif Norvegijos foto mielos wub.gif , ypac tie raudoni namukai su zoles stogais, bet tokioj saltoj vietoj vargu as prasiverciau. Nemegeja as ziemos; tampu tikra meska (kiek figura kiek ir energijos stoka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 02 kovo 2008 - 19:44