idejau tekstuka, tik man be jo graziau ziurisi ir dar brads pakeisiu i raudonus
QUOTE(Miglota @ 2008 02 29, 17:01)
gal graziau butu jei butum uzrasius ant to melyno apskritimo, arba vietoj tokio kvadrato "apvalinto" butum padarius tokia ilga siaura popieriaus juostele kremines spalvos apacioj po visais apskritimais--ten toks tarpas per didelis palyginant su virsum.
įkėliau i blogą savo pirmą blyną jum pasijuokt Neįsivaizduojat ant kiek man rankos drebejo ji darant. Vis galvojau kad sugadinsiu
Turiu tik vieną prašymą: jei norėsite pakomentuot, pakritikuot, ar aptart mano darbelius, prašau tai darykite blog'e po darbeliu (man pačiai bus lengviau kai viskas vienoj vietoj ir skaitytojam bus lengviau mokintis ir suprast. Aš įjungus kontrolę komentaram, bet jei niekas nesikeiks (pasibauginau delfi.lt skaitydama), tai visus komentarus viešinsiu.
dekui
O dėl galerijos tai įkelsiu po truputi kad man niekad netruktų ką rodyt ir vis ko naujo bus scrap Manijoj.
Turiu tik vieną prašymą: jei norėsite pakomentuot, pakritikuot, ar aptart mano darbelius, prašau tai darykite blog'e po darbeliu (man pačiai bus lengviau kai viskas vienoj vietoj ir skaitytojam bus lengviau mokintis ir suprast. Aš įjungus kontrolę komentaram, bet jei niekas nesikeiks (pasibauginau delfi.lt skaitydama), tai visus komentarus viešinsiu.
dekui
O dėl galerijos tai įkelsiu po truputi kad man niekad netruktų ką rodyt ir vis ko naujo bus scrap Manijoj.
tikiuosi nenusibosiu cia su savo "menais", bet sianakt nesimiegojo
mano 5 darbelis..
kosetid - tai apsikabinimu/jaukumo/meilumo laikas
Papildyta:
AVEDA, tavo bloge dabar jau normaliai matosi visos raides, tai ar cia mano laptopas grybauja ar kad tu nuemei kai kurias temas taip pasidare
mano 5 darbelis..
kosetid - tai apsikabinimu/jaukumo/meilumo laikas
Papildyta:
AVEDA, tavo bloge dabar jau normaliai matosi visos raides, tai ar cia mano laptopas grybauja ar kad tu nuemei kai kurias temas taip pasidare
Miglota, man labai grazu
Labai grazus kairys krastas, kur ornamentai - cia popierius toks ar pati darei?
Patiko ir K raide apraityta su vielute
Esu irgi sumasciusi panasu puslapi, jau sutvarkiau nuotrauka (reikia tik atsispausdint), kur dukryte miega vyrui ant krutines, kai ji buvo keliu menesiu turejom beda su jos pilvu - kazkokie diegliai jai uzeidavo ir ji baisiai klykdavo tai tik taip ant krutines siltai ir tegaledavo uzmigti - tai net budavo taip, jog puse nakties as miegu su ja ant krutines, o kita puse - vyras
Papildyta:
AVEDA, blog'o pradzia visai gera - manau bus lankomas ir aktualus
Labai grazus kairys krastas, kur ornamentai - cia popierius toks ar pati darei?
Patiko ir K raide apraityta su vielute
Esu irgi sumasciusi panasu puslapi, jau sutvarkiau nuotrauka (reikia tik atsispausdint), kur dukryte miega vyrui ant krutines, kai ji buvo keliu menesiu turejom beda su jos pilvu - kazkokie diegliai jai uzeidavo ir ji baisiai klykdavo tai tik taip ant krutines siltai ir tegaledavo uzmigti - tai net budavo taip, jog puse nakties as miegu su ja ant krutines, o kita puse - vyras
Papildyta:
AVEDA, blog'o pradzia visai gera - manau bus lankomas ir aktualus
IF.. aciu uz pagyrimus, o popierius ten toks ir buvo (Rhonna Farrer - Splendor, Polka Border)
QUOTE(remini @ 2008 02 29, 11:01)
jo, šį sekmadienį išskrendu į Romą
Geros keliones
QUOTE(Miglota @ 2008 02 29, 16:48)
Tosk, kur vaziuojat gal gryzus ka kalnu tema padarysi
Foto jokiu nebus... Atvaziavom pas mb mamule. o ji gyvena tarp Gol ir Geilo... Iki pilno uzvaziavimo y kalnus kazkur tik 5km. Bet orelis toks, kad tikrai nevaziuosim. Visur keliai uzdaryti - per daug palaido sniego ir didelis vejas, tad kelio nesimatyti... O ir mb mamule priprasyt kad padabotu anukele LABAI sudetingas reikalas...
Man patiko abu darbeliai Tiesa gavau pagaliau siuntyny is vienos parduotuves, popierius BAISUS!!!! Dar tokio suglamzyto ir apiplesyto neteko gauti! Skambinausi, tai tipo atsiusk atgal ir jie issius per nauja. Bet manau as daugiau su ta parduotuve nieko bendro neturesiu
AVEDA sveikinimai su nauja svetaine Atrodo nuostabiai
QUOTE(Tosk @ 2008 03 01, 16:32)
Foto jokiu nebus... Atvaziavom pas mb mamule. o ji gyvena tarp Gol ir Geilo... Iki pilno uzvaziavimo y kalnus kazkur tik 5km. Bet orelis toks, kad tikrai nevaziuosim. Visur keliai uzdaryti - per daug palaido sniego ir didelis vejas, tad kelio nesimatyti... O ir mb mamule priprasyt kad padabotu anukele LABAI sudetingas reikalas...
kaip gaila gerai praleiskit laika ten, gal rytoj gerenis oras bus
Papildyta:
nuotraukas jau istryniau, nes jos gana asmeniskos ir nenoriu ilgai internete pakabinus laikyt
AVEDA, tavo bloge dabar jau normaliai matosi visos raides, tai ar cia mano laptopas grybauja ar kad tu nuemei kai kurias temas taip pasidare g.gif
nuemiau kai kurias temas/perdejau i kitas vietas...manau cia tavo kompas kokio dydzio tavo monitorius? jei mazas tai gal del to sugrustai atrode. As paklausiau keliu draugiu paziuret ir visiem normaliai rode anksciau.
mano 5 darbelis..
koks grozis ,ypac ta vielute su sirdele ir karoliuku aplink raide "k".
Man dar labai patinka kad dryzuota popieriu nuplesiai o ne nukirpai lygiai; tai "suminkstina puslapi ir duoda kontrasto tarp astriu kampu (nuotrauku ir teksto) ir banguotu rastuoto popieriaus dekoraciju. Be to nuplesimo per daug butu keturkampu astriu kampu, o ypac kai tema apie naujagimi tai norisi matyt apvalumo, minkstumo...
Patarimu nedaug bet pastebejau daug kas kaip pradea SB (taip pat ir as...matosi pirmam darbeli), tik sukarpo popierius ir uzklijuoja. Butu graziau lapo galus "parudint" su rasalu.Nereik daug mozot, bet nors plona linija kad labiau atsimustu ir duotu kontrasto. Taip pat pagrindine (focal) foto patariama ireminti ant vienspalvio popieriaus (tavo tai turbut deciau ant balto), arba uzdeti kampucius, ypac jei turiu multi foto puslapy--tai akcentuoja pagrindine foto.
Bet man labai grazus tavo darbeliai, neperkrauti. O kada tu pradejai dometis SB? pries sia tema radus jau kaupei viska?
Tosk sveika gryzus, kada vel darbeli matysim?
man nerodo paskutinių dviejų Miglota foto
Aveda as dar negryzau is kalnu. Gryzim tik rytoj, aisku jei nepabloges oro salygos. Praeita savaitgaly buvo zmones pastrige net iki antradienio Bet kaip jau sakiau jau turi issirinkusi sekancias nuotraukas, tai vis sedziu ir mastau - ka turiu ir ka is to galiu padaryti
Buvo trupty aprimes vejas, tai mes staigiai buvom isleke y kiema padukti su sniegu. Tikiuos kad nors viena nuotrauka bus gera, nes kai balta visur ir pamirsau pasiimti filtra, nera taip jau lengva....
Buvo trupty aprimes vejas, tai mes staigiai buvom isleke y kiema padukti su sniegu. Tikiuos kad nors viena nuotrauka bus gera, nes kai balta visur ir pamirsau pasiimti filtra, nera taip jau lengva....
QUOTE(Tosk @ 2008 03 01, 11:23)
Aveda as dar negryzau is kalnu. Gryzim tik rytoj, aisku jei nepabloges oro salygos. Praeita savaitgaly buvo zmones pastrige net iki antradienio Bet kaip jau sakiau jau turi issirinkusi sekancias nuotraukas, tai vis sedziu ir mastau - ka turiu ir ka is to galiu padaryti
o ka tuose kalnuose veikiat? slidinejat ar tik taip palaipiojat, pafotografuojat. Ir ten TB mama prie pat gyvena ar zmones kokia kabina issinuomuoja savaitgaliui? Smalsauju. :ax