Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 29, 15:10)
o kodel jum nesimato? man ant abieju kompiuterio, ir laptopo puikiausiai matosi g.gif

gal cia tik pas mane kompe taip tada g.gif man nesimato, nes ant ju stovi "Pradzia" "Apie mane" "Kas yra scrapbooking?"

Pritariu zirafos sesei, net tik tavo darbai, bet ir tu pati is tiesu labai simatiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 02 29, 15:15)
gal cia tik pas mane kompe taip tada  g.gif  man nesimato, nes ant ju stovi "Pradzia" "Apie mane" "Kas yra scrapbooking?"

Pritariu zirafos sesei, net tik tavo darbai, bet ir tu pati is tiesu labai simatiska  smile.gif

man irgi matosi mirksiukas.gif AVEDA laaaabai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tiesa, pamiršau paklausti, ar ką nors reiškia tie skaičiukai ant pavadinimo raidžių? bigsmile.gif Čia gal koks skaitmeninis kodas? bigsmile.gif Ar nieko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 29, 08:22)
Tiesa, pamiršau paklausti, ar ką nors reiškia tie skaičiukai ant pavadinimo raidžių?  bigsmile.gif  Čia gal koks skaitmeninis kodas?  bigsmile.gif  Ar nieko?  biggrin.gif

cia yra kodas kuri paskaicius jus busite amzinai uzburtos scrap'o virusu biggrin.gif lotuliukas.gif , o rimtai, tai cia mini medines raideles pritaikytos SB tokios kaip zaidimo "Scrabble"
user posted image
Pavadinimas ir pauksciukas yra 4x12 coliu mini puslapis SB darbelis kuri skanavau, galvoju pavadinime butu gerai parodyti pavyzdi SB.
man nesimato, nes ant ju stovi "Pradzia" "Apie mane" "Kas yra scrapbooking?"

kaip keista, reikes pasiteiraut MB kodel taip gali buti?, nors atodo kad tau vienai?
ritariu zirafos sesei, net tik tavo darbai, bet ir tu pati is tiesu labai simatiska smile.gif

blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 29 vasario 2008 - 15:40
Niu aš taip ir pagalvojau, kad net pavadinimas "pascrapintas".
Beje, reiktų parašyti į "Gimtąjį žodį" (ar kas ten ruošia apklausas), kad paskelbtų konkursą lietuviškam "scrapbooking" pavadinimui surasti. smile.gif Darosi aktualu. biggrin.gif
Atsakyti
AVEDA - puikus puslapis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 29, 08:45)
Niu aš taip ir pagalvojau, kad net pavadinimas "pascrapintas".
Beje, reiktų parašyti į "Gimtąjį žodį" (ar kas ten ruošia apklausas), kad paskelbtų konkursą lietuviškam "scrapbooking" pavadinimui surasti.  smile.gif Darosi aktualu.  biggrin.gif

tikrai noreciau kad jie patartu scrapbooking vertima i LT ir ikeltu i zodyna; o dabar vis keitalioju SB, scrapas, ir t.t.
AVEDA - puikus puslapis thumbup.gif

dekui uz jusu visu parama 4u.gif

O aplamai, gal kokiu patarimu turite, ar kokiu kategoriju/temu apie kurias labai laukiate ziniu?

Nzn ar jau minejau kad siuntiniai bus priduodami ateinanti penktadieni. Siandien buciau nespejus ir pas mus tiek sniego privare kad kazin ar buciau isvaziavus i gatve netgi blink.gif
Atsakyti
ZIUREKIT KOKIA NUOTRAUKA RADAU BELANDZIOJANT PO AVEDOS NUORODAS
NIEKO NEPRIMENA? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
NIEKO NEPRIMENA? biggrin.gif

kad atkreipt demesi i kur zmogaus akys ziuri nuotraukoj ar SB puslapy? biggrin.gif
Tim Holtz po Europa daznai keliauja ir mokina klases. As taaaaaip noreciau nors vienoj jo klasej sudalyvaut. Jis autorius knygu, dizaineris Ranger firmos produktu ir begalo gabus meninikas. Taip pat turi savo stampuku linija "stamper's anonymous"--tie pavaizduoti jo blog'e.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 29, 19:06)
NIEKO NEPRIMENA?  biggrin.gif

primena lrt logotipa biggrin.gif

siandien gavau sovo popieriu.. pagaliau.. Tosk, bijojau, kad nebutu palamdytas, bet nebuvo thumbup.gif

o cia mano sios dienos darbelis ax.gif jau ketvirtas, tik nuotrauka nelabai vykus..
user posted image

uzrasas reiskia "pakeliui namo".. nuotraukos darytos vaziuojant namo is ligonines, cia mano maziaus pirmoji kelione.. ideja buvo padaryti sviesu ir spalvinga puslapi, nes ta diena buvo ypatingai grazi ir sauleta, bet gavosi kas gavosi biggrin.gif dar norejau parasyt tekstuka apacioj, bet nebesutalpinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 29 vasario 2008 - 19:55
QUOTE(Miglota @ 2008 02 29, 19:52)
primena lrt logotipa  biggrin.gif
siandien gavau sovo popieriu.. pagaliau.. Tosk, bijojau, kad nebutu palamdytas, bet nebuvo  thumbup.gif

o cia mano sios dienos darbelis  ax.gif jau ketvirtas, tik nuotrauka nelabai vykus..
uzrasas reiskia "pakeliui namo".. nuotraukos darytos vaziuojant namo is ligonines, cia mano maziaus pirmoji kelione.. ideja buvo padaryti sviesu ir spalvinga puslapi, nes ta diena buvo ypatingai grazi ir sauleta, bet gavosi kas gavosi  biggrin.gif  dar norejau parasyt tekstuka apacioj, bet nebesutalpinau  smile.gif

VAJE KOKS GROZIS wub.gif , IR LELIAUS IR DARBELIO, MAN LABAI GRAZU, SPALVOS IRGI thumbup.gif
Atsakyti
o cia mano sios dienos darbelis

dar norejau parasyt tekstuka apacioj, bet nebesutalpinau smile.gif

Pries perskaitant kas po nuotraukos iskart kilo mintis kodel niekas neaprasyta, ???jokio tekstuko, ypac kai turi vietos kur tai det. Gali uzrasyt trumpai ant to sviesiai melyno burbuliuko, arba apacioj po visais apskritimais, plona ilga tekstuka. Su Tosk lygtai as aptarinejau ta anksciau kodel nieko neuzrasoma tik pavadinimas; Nors jos tikslas tik papuost nuotrauka o papasakojimus pasakyt dukrytei paciai, siuo atveju tu pati jau parasei, tai nors uzdek tuos zodzius ant puslapio:
nuotraukos darytos vaziuojant namo is ligonines, cia mano maziaus pirmoji kelione..ta diena buvo ypatingai grazi ir sauleta

va si pasakius man aisku kas cia vyksta, kur keliauja ir kad buvo ypatingai sauleta diena, o pavadinimas nieko daug nepasako. Nesakau kad reikia rasyt romanu (kaip as kartais tam linkus), bet gi greit galima uzrasyt nors kelis zodzius daugiau negu tik pavadinima.
Atsakyti