Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

Sveikutes 4u.gif Savo naujam sb jau issirinkau nuotraukas. Bet rytoj isvaziuojam y kalnus, tad nepasistumsiu y prieky visa savaitgaly cool.gif Tikiuosi, kai prisijungsiu pirmadieny, pamatysiu daug nauju darbeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 28, 19:32)
Romoj, Italijoj turi omeny? manau kad yra kadangi 2peas SB forume yra kelios itales. Galesiu duot uzklausa kur apsiprekint Italijoj?

jo, šį sekmadienį išskrendu į Romą wub.gif čia mb gimtadienio dovana man blush2.gif tik nežinau ar savo niurgzlį mb nutempčiau į kokią parduotuvę doh.gif bet pasvajoti juk galima 4u.gif
svarbiausia, kad susitvarkėm visus siuntinuko reikaliukus, tai ramia sąžine galiu važiuot thumbup.gif
žiūriu, su kiekviena diena mano noras užsiimti sb vis auga, o priemonių atrodo visai neturiu g.gif dabar jau galvoju, kad galėjau dar tą ir aną užsisakyti, bet ... ex, suksimės kaip nors ax.gif
na, visoms sėkmės darbelius darant, o aš jau prisijungsiu tik po pusantros savaitės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 02 29, 07:31)
jo, šį sekmadienį išskrendu į Romą  wub.gif čia mb gimtadienio dovana man  blush2.gif tik nežinau ar savo niurgzlį mb nutempčiau į kokią parduotuvę  doh.gif bet pasvajoti juk galima  4u.gif
svarbiausia, kad susitvarkėm visus siuntinuko reikaliukus, tai ramia sąžine galiu važiuot  thumbup.gif
žiūriu, su kiekviena diena mano noras užsiimti sb vis auga, o priemonių atrodo visai neturiu  g.gif dabar jau galvoju, kad galėjau dar tą ir aną užsisakyti, bet ... ex, suksimės kaip nors  ax.gif
na, visoms sėkmės darbelius darant, o aš jau prisijungsiu tik po pusantros savaitės  drinks_cheers.gif

geros keliones ir graziu ispudziu
Atsakyti
dėkui 4u.gif
Atsakyti
remini: geros keliones ir smagiu ispudziu. 4u.gif dekui uz visa pagalba su persiuntimu ir atsiskaitymu.

O as.... ax.gif neoficialiai pristatau savo blog'a. Dar tik kelis pirmus puslapius parasiau apie save ir kas yra scrapbooking. Nieko dar i galerijas net neikeliau. Dar daug darbo nusimato bet stai pradzia: Uzsukit ir pakomentuokit smile.gif liudna vienai ten ax.gif
scrap manija
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 29, 11:51)
remini: geros keliones ir smagiu ispudziu. 4u.gif dekui uz visa pagalba su persiuntimu ir atsiskaitymu.

O as.... ax.gif neoficialiai pristatau savo blog'a. Dar tik kelis pirmus puslapius parasiau apie save ir kas yra scrapbooking. Nieko dar i galerijas net neikeliau. Dar daug darbo nusimato bet stai pradzia: Uzsukit ir pakomentuokit smile.gif liudna vienai ten ax.gif
scrap manija

vajei, kaip gražu wub.gif kokia tu šaunuolė thumbup.gif taip solidžiai, bet labai gražiai, o dar žodžiai "rask laiko kūrybai" wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 29, 09:51)

laaaabai sauniai viskas, tik scrap manija raideliu nesimato blush2.gif labai patiko, kad sudejai savo megstamiausius blog thumbup.gif
Atsakyti
Aveda, man patiko wub.gif

Labai lengvai skaitosi, su tokia juoko gaidele ...
Vienintelis kas užstrigo - nu noooors keletą savo darbelių pakabintum pradžiai.
Suprantu, kad nėr laiko ir viskas step by step.

Tiesą pasakius visuomet kiek čia lankiausi labai norėjau pamatyti daugiau Avedos prof darbų ... blush2.gif
Grei tokia proga bus thumbup.gif

Beja, sėkmės 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 29 vasario 2008 - 13:14
QUOTE(Tosk @ 2008 02 29, 00:00)
Sveikutes 4u.gif  Savo naujam sb jau issirinkau nuotraukas. Bet rytoj isvaziuojam y kalnus, tad nepasistumsiu y prieky visa savaitgaly cool.gif Tikiuosi, kai prisijungsiu pirmadieny, pamatysiu daug nauju darbeliu biggrin.gif

Tosk, kur vaziuojat ax.gif gal gryzus ka kalnu tema padarysi wub.gif
Atsakyti
AVEDA thumbup.gif
jau tie viruso požymiai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Remini, tu išvažiuoji į mano svajonės miestą. wub.gif Palesinkit nuo manęs balandžius. wink.gif
Puikios jums kelionės, fantastiškų įspūdžių ir gero aptarnavimo viešbutyje. smile.gif
Ir... aš taip pat norėjau padėkot už tarpininkavimą. oro_buckis.gif

Aveda, sveikinu su blog'o atidarymu!!! yahoo.gif Super!!! Tu pati tokia graži. Jau sakiau, bet pasikartosiu. blush2.gif
Apie virusą labai juokingai parašei. thumbup.gif Ypač prajuokino 3 punktas, skaičiau susirietusi iš juoko. lotuliukas.gif

O, ką tik pamačiau, kad ir mūsų "bokštą" aprašei. wub.gif

Aveda, tekstą reikia redaguoti, žinoma, jeigu tu neprieštarausi. Visgi jaučiasi, kad parašytas Amerikos lietuvės. Ar tau reikia pagalbos, ar norėsi palikti kaip yra? flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 29 vasario 2008 - 15:14
tik scrap manija raideliu nesimato blush2.gif

o kodel jum nesimato? man ant abieju kompiuterio, ir laptopo puikiausiai matosi g.gif
Vienintelis kas užstrigo - nu noooors keletą savo darbelių pakabintum pradžiai.

dar cia tik pradzia, vakar iki 3 ryto spausinau, rasiau ir minejau kad dar cia labai daug darbo. Pati dar tik mokausi kaip ikelti tas galerijas. Juvelyrikos ikelsiu visus darbelius, o SB tai dauguma, bet paliksiu kai kuriuos kaip pavyzdzius pakomentuot.
Blog'as gi kaip dienonarstis daznai papildomas, ne tai kad kelis kartus parasai ir baigtas darbas. Dar minejau kad i kategorijas ikelsiu visu SB produktu enciklopedija--ten tai grandioziskas darbas.
Reikejo man palaukti kol ikeliau viska ka norejau, o darbar tai per anksti parodziau jum. Bet faktas kad as galiu darbuotis tik naktimi ir paryciais kada visi miega, tai ne taip skubiai viskas darosi.
Dekui 4u.gif visom uz komentarus 4u.gif
Atsakyti