Sveikutes Savo naujam sb jau issirinkau nuotraukas. Bet rytoj isvaziuojam y kalnus, tad nepasistumsiu y prieky visa savaitgaly Tikiuosi, kai prisijungsiu pirmadieny, pamatysiu daug nauju darbeliu
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 28, 19:32)
Romoj, Italijoj turi omeny? manau kad yra kadangi 2peas SB forume yra kelios itales. Galesiu duot uzklausa kur apsiprekint Italijoj?
jo, šį sekmadienį išskrendu į Romą čia mb gimtadienio dovana man tik nežinau ar savo niurgzlį mb nutempčiau į kokią parduotuvę bet pasvajoti juk galima
svarbiausia, kad susitvarkėm visus siuntinuko reikaliukus, tai ramia sąžine galiu važiuot
žiūriu, su kiekviena diena mano noras užsiimti sb vis auga, o priemonių atrodo visai neturiu dabar jau galvoju, kad galėjau dar tą ir aną užsisakyti, bet ... ex, suksimės kaip nors
na, visoms sėkmės darbelius darant, o aš jau prisijungsiu tik po pusantros savaitės
QUOTE(remini @ 2008 02 29, 07:31)
jo, šį sekmadienį išskrendu į Romą čia mb gimtadienio dovana man tik nežinau ar savo niurgzlį mb nutempčiau į kokią parduotuvę bet pasvajoti juk galima
svarbiausia, kad susitvarkėm visus siuntinuko reikaliukus, tai ramia sąžine galiu važiuot
žiūriu, su kiekviena diena mano noras užsiimti sb vis auga, o priemonių atrodo visai neturiu dabar jau galvoju, kad galėjau dar tą ir aną užsisakyti, bet ... ex, suksimės kaip nors
na, visoms sėkmės darbelius darant, o aš jau prisijungsiu tik po pusantros savaitės
geros keliones ir graziu ispudziu
dėkui
remini: geros keliones ir smagiu ispudziu. dekui uz visa pagalba su persiuntimu ir atsiskaitymu.
O as.... neoficialiai pristatau savo blog'a. Dar tik kelis pirmus puslapius parasiau apie save ir kas yra scrapbooking. Nieko dar i galerijas net neikeliau. Dar daug darbo nusimato bet stai pradzia: Uzsukit ir pakomentuokit liudna vienai ten
scrap manija
O as.... neoficialiai pristatau savo blog'a. Dar tik kelis pirmus puslapius parasiau apie save ir kas yra scrapbooking. Nieko dar i galerijas net neikeliau. Dar daug darbo nusimato bet stai pradzia: Uzsukit ir pakomentuokit liudna vienai ten
scrap manija
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 29, 11:51)
remini: geros keliones ir smagiu ispudziu. dekui uz visa pagalba su persiuntimu ir atsiskaitymu.
scrap manija
scrap manija
vajei, kaip gražu kokia tu šaunuolė taip solidžiai, bet labai gražiai, o dar žodžiai "rask laiko kūrybai"
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 29, 09:51)
laaaabai sauniai viskas, tik scrap manija raideliu nesimato labai patiko, kad sudejai savo megstamiausius blog
Aveda, man patiko
Labai lengvai skaitosi, su tokia juoko gaidele ...
Vienintelis kas užstrigo - nu noooors keletą savo darbelių pakabintum pradžiai.
Suprantu, kad nėr laiko ir viskas step by step.
Tiesą pasakius visuomet kiek čia lankiausi labai norėjau pamatyti daugiau Avedos prof darbų ...
Grei tokia proga bus
Beja, sėkmės
Labai lengvai skaitosi, su tokia juoko gaidele ...
Suprantu, kad nėr laiko ir viskas step by step.
Tiesą pasakius visuomet kiek čia lankiausi labai norėjau pamatyti daugiau Avedos prof darbų ...
Grei tokia proga bus
Beja, sėkmės
QUOTE(Tosk @ 2008 02 29, 00:00)
Sveikutes Savo naujam sb jau issirinkau nuotraukas. Bet rytoj isvaziuojam y kalnus, tad nepasistumsiu y prieky visa savaitgaly Tikiuosi, kai prisijungsiu pirmadieny, pamatysiu daug nauju darbeliu
Tosk, kur vaziuojat gal gryzus ka kalnu tema padarysi
AVEDA
jau tie viruso požymiai
jau tie viruso požymiai
Remini, tu išvažiuoji į mano svajonės miestą. Palesinkit nuo manęs balandžius.
Puikios jums kelionės, fantastiškų įspūdžių ir gero aptarnavimo viešbutyje.
Ir... aš taip pat norėjau padėkot už tarpininkavimą.
Aveda, sveikinu su blog'o atidarymu!!! Super!!! Tu pati tokia graži. Jau sakiau, bet pasikartosiu.
Apie virusą labai juokingai parašei. Ypač prajuokino 3 punktas, skaičiau susirietusi iš juoko.
O, ką tik pamačiau, kad ir mūsų "bokštą" aprašei.
Aveda, tekstą reikia redaguoti, žinoma, jeigu tu neprieštarausi. Visgi jaučiasi, kad parašytas Amerikos lietuvės. Ar tau reikia pagalbos, ar norėsi palikti kaip yra?
Puikios jums kelionės, fantastiškų įspūdžių ir gero aptarnavimo viešbutyje.
Ir... aš taip pat norėjau padėkot už tarpininkavimą.
Aveda, sveikinu su blog'o atidarymu!!! Super!!! Tu pati tokia graži. Jau sakiau, bet pasikartosiu.
Apie virusą labai juokingai parašei. Ypač prajuokino 3 punktas, skaičiau susirietusi iš juoko.
O, ką tik pamačiau, kad ir mūsų "bokštą" aprašei.
Aveda, tekstą reikia redaguoti, žinoma, jeigu tu neprieštarausi. Visgi jaučiasi, kad parašytas Amerikos lietuvės. Ar tau reikia pagalbos, ar norėsi palikti kaip yra?
tik scrap manija raideliu nesimato blush2.gif
o kodel jum nesimato? man ant abieju kompiuterio, ir laptopo puikiausiai matosi
dar cia tik pradzia, vakar iki 3 ryto spausinau, rasiau ir minejau kad dar cia labai daug darbo. Pati dar tik mokausi kaip ikelti tas galerijas. Juvelyrikos ikelsiu visus darbelius, o SB tai dauguma, bet paliksiu kai kuriuos kaip pavyzdzius pakomentuot.
Blog'as gi kaip dienonarstis daznai papildomas, ne tai kad kelis kartus parasai ir baigtas darbas. Dar minejau kad i kategorijas ikelsiu visu SB produktu enciklopedija--ten tai grandioziskas darbas.
Reikejo man palaukti kol ikeliau viska ka norejau, o darbar tai per anksti parodziau jum. Bet faktas kad as galiu darbuotis tik naktimi ir paryciais kada visi miega, tai ne taip skubiai viskas darosi.
Dekui visom uz komentarus