Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

rinkinukas toks ten kampukas matosi islindes tos pleveles apie kuria klausiu ax.gif

visvien as nesuprantu. Ir tas rinkinukas g.gif keistas. Tik duoda sausu kliju juostele, nuotrauku kampucius ir...prie ko cia ta plevele?nei prie sio nei prie to. O gal ji lipni abejuose pusese? Yra tokia kur nusilupa celofanas prikijuoji, paskui nusiplesa pavirsutinis celofanas ir gali lipdyti smulkius karoliukus, kriauklytes ir t.t. Bet nemanau kad tau tas pakliuvo. O nepaiskina internete kas ten ir kam naudojama?
Atsakyti
Aveda aciu, internete paaiskinta, kad cia lipnus popierius g.gif

bandysiu perrasyt instrukcija, gal tai pades
1. lift the yellow release sheet and place your paper on the adhesive sheet
2.replace the sheet and rub. do your die-cut
3. remove the reliese sheet from your die cut and place the shape on your scrapbook page.

jei gerai suprantu, tai tokiu budu galima pasidaryt die-cut, kad viena puse butu visa lipni is karto.. pagaliau dasilo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jau minėjau - prie vieno sb puslapio savaitę sėdžiu. Labai daug rankų darbo doh.gif
Liko tik raides uždėt thumbup.gif
O taip noriu pasigirt blush2.gif
Vienintelė problema - neturiu idėjų tekstui ir neturiu pačių raidžių verysad.gif
Po paskutinio darbelio supratau kad reik didesnių nei 4-5 cm ...

Ir dar pasigirsiu blush2.gif MB Roterdame rado SB parduotuvę per 3 a.
Nupirko man visokių sb prekių thumbup.gif
Dabar meldžiu kad tik nebūtų viskas ružava lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 28, 15:23)
Ir dar pasigirsiu  blush2.gif  MB Roterdame rado SB parduotuvę per 3 a.
Nupirko man visokių sb prekių  thumbup.gif
Dabar meldžiu kad tik nebūtų viskas ružava  lotuliukas.gif

oho doh.gif įsivaizduoju, jei mes ten patektume... lotuliukas.gif
geras tavo tb, jei tavo hobiui priemones vis perka thumbup.gif

o gal kas žino ar Romoje yra sb parduotuvė? gal pavyktų mb nusitempti 4u.gif
Atsakyti
sveikos... labai noreciau jusu patarimu blush2.gif nusipirkau uzrasu knygute (ketinu joje rasyti savo busimo mazylio dienorasti). knygute yra plunais virseliais,noreciau paprastomis priemonemis is dailes reikmenu parduotuves kazka originalaus padaryti... butu labai malonu,kad parasytumete kuom ka galima pakeisti (na pvz ta specialu popieriu i koki galima pakeisti ir pan),gal ir kokiu pasiulymu turite kaip padaryti virseli. p.s. vaikelio lyties dar nezinome rolleyes.gif

buciau labai dekinga
4u.gif
Atsakyti
Prieš keletą puslapių aš rodžiau, kaip pakeičiau savo užrašų knygelę.
Yra kitas variantas: jeigu moki siūti, gali pasiūti viršelį aplankalo tipo - kad būtų galima užmauti ant paprasto viršelio. Per viduriuką padaryk vietos vaikiuko nuotraukai - įklijuosi, kai gims. Arba gali įklijuoti echo nuotrauką. smile.gif

P.S. Aveda, viskas aišku su tais kvitais. Skenuoti problematiška. doh.gif Kad būtų pigiau, galėtum juos išsiųsti sugrupavusi, mes pasidalintume. Pvz., mes su justes22 jau susitarėm dėl siuntinio, kad jį galima siųsti mano adresu, o aš jai perduosiu į Kauną. Taip pat galėsi pasielgti ir su čekiais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 vasario 2008 - 15:06
turiu raudona su braskemis ir uogomis medziaga,atrodo flanele g.gif gal ir idomiau atrodytu.... visvien turbut reiks kokiu juosteliu nusipirkti... smile.gif

zirafos sese,taip,maciau tavo knygute,tik labai sudetinga tokia padaryti
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 02 28, 16:15)
zirafos sese,taip,maciau tavo knygute,tik labai sudetinga tokia padaryti[/b]  doh.gif

Aš tai priimu kaip komplimentą biggrin.gif

O braškės tikriausiai tiks ir mergytei, ir berniukui. smile.gif Aš irgi rašau dukrytei dienoraštį, jau ketvirtą rašau. biggrin.gif Tik viršelių dar nekeičiau. Musėt reiktų. smile.gif
Atsakyti
o as truputika turejau i stalciuka supakuoti savo SB, reikia pagaliau prie siuvimo masinos prisesti ir pagaliau pasiuti MB kelnes blush2.gif , nes audini nusipirko zmogelis gal pries 4 men, (iki kol nusipirko tuos audinius, tai vis sakydavau "nusipirk ir pasiusiu", tai jis man dabar vis primena, kad audiniai tai jau nupirkti, o kelniu vis dar nera blush2.gif ) o as vis atideliojau, atideliojau ax.gif , bet daugiau atidelioti negaliu, sazine baigia uzgrauzti, tai issitraukiau viska kas susija su siuvimu ir sparciai darbuojuosi biggrin.gif , o tada vel kibsiu i kas daug labiau miela bigsmile.gif , siaip tai ir siuti man patinka, tik ne tada kai reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aveda, viskas aišku su tais kvitais. Skenuoti problematiška. doh.gif Kad būtų pigiau, galėtum juos išsiųsti sugrupavusi, mes pasidalintume.

taip ir palnavau padaryti; issiusti 4 vokus 4 deziu priemejom, o kas siuntiny vieta dalinasi tai pasiskirstys cekius. Dar kaip pakavau, kiekvienai surasiau sarasa pasitikrinimui kas/kiek vienetu ideta ir t,t...juodrastis, bet ir po ta lapa kiekvienai imesiu, bus aiskiau. Kiekviena preke yra pazenklinta jusu vardais tai bus lengviau surusiuot ir isdalint viska.
turiu raudona su braskemis ir uogomis medziaga,

Man atrodo kad uogos/braskes per daug mergaitiska. Gal geriau rinkti neutraliasnes spalvas kaip balta, pastelines geltona ir zalia?
Idomybe maciau neseniai kaip galima atspausdinti ant "freezer" popieriaus--toks spec saldymo kameros popierius (panasus i vaskini) ant kurio prilipdzius audini gali praleisti per printeri atspausdinti nuotrauka. Manau kad ant medziagos spausdinta nuotrauka labai tiktu prie medziaginio virselio. Bandysiu isaiskinti si metoda mano bloge, bet dabar pakolkas tik rasau introdukcija jame apie SB ir kai as visa tai pradejau.

Linutukaimatosi kad tu gera siuveja bet jei pasiilgsi siuvimo visad galesi pasiuti ant SB puslapiu kaip as darau su pasiuvinejimais.

gal kas žino ar Romoje yra sb parduotuvė? gal pavyktų mb nusitem

Romoj, Italijoj turi omeny? manau kad yra kadangi 2peas SB forume yra kelios itales. Galesiu duot uzklausa kur apsiprekint Italijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 vasario 2008 - 17:34
Geros naujienos thumbup.gif : persiusti visi pinigeliai. Skirtumas man i + 16 dol. Bet kaip pagalvoju gal mano svarstykles ne tokios geros ir dar imeciau jum SB knygu ir zurnalu ir taip ko iskrapscius is savo SB kambario, jau po pasverimo, tai manau kad iseis viskas ant lygio.
Didelis aciu jum uz kantrybe 4u.gif ir dabar zinosim kad su paypal'u prasidet uzsienio persiuntimam neapsimoka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 vasario 2008 - 21:56
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 28, 21:55)
Geros naujienos thumbup.gif : persiusti visi pinigeliai. Skirtumas man i + 16 dol. Bet kaip pagalvoju gal mano svarstykles ne tokios geros ir dar imeciau jum SB knygu ir zurnalu ir taip ko iskrapscius is savo SB kambario, jau po pasverimo, tai manau kad iseis viskas ant lygio.
Didelis aciu jum uz kantrybe 4u.gif ir dabar zinosim kad su paypal'u prasidet uzsienio persiuntimam neapsimoka  doh.gif

valiooooooo judam i prieki mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti