Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 3 dalis

aciuks.gif nu dabar viskas aišku hihihi.gif
Atsakyti
aciu, AVEDA, dar karta..

vakar nusipirkau sitoki aparaciuka ir watemark stamp pad, tai embosint jau kaip ir pasiruosus.. kaip suprantu su tuo specialiu rasalu galima naudot visus stampukus, uzstampuoji kur reikia, uzberi pudros, likucius nuvalai ir sildai.. kiek kartu reikia ta pati kartoti, o gal uztenka ir vieno ?
ir dar pirkau toki rinkinuka, kuriam yra ideta trasfer sheet, toks plonas lapas, kurio viena dalis atsiklijuoja, tik nesuprantu kam jis reikalingas ax.gif
as ir vel su klausimais doh.gif , nusibosiu tuoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 02 27, 11:25)
aciu, AVEDA, dar karta..

vakar nusipirkau sitoki aparaciuka ir watemark stamp pad, tai embosint jau kaip ir pasiruosus.. kaip suprantu su tuo specialiu rasalu galima naudot visus stampukus, uzstampuoji kur reikia, uzberi pudros, likucius nuvalai ir sildai.. kiek kartu reikia ta pati kartoti, o gal uztenka ir vieno ?
ir dar pirkau toki rinkinuka, kuriam yra ideta trasfer sheet, toks plonas lapas, kurio viena dalis atsiklijuoja, tik nesuprantu kam jis reikalingas  ax.gif
as ir vel su klausimais  doh.gif , nusibosiu tuoj  blush2.gif

Uztenka vieno karto.
O siaip tai geras daiktas, tas aparaciukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 27 vasario 2008 - 11:03
Aveduk, čia tavo kaltės nėra, kad taip gavosi. friends.gif Tiesiog dabar mes žinosim, kas per žvėris tas Paypal. smile.gif

Dar norėjau tavęs paprašyti visų mūsų vardu. Jei pavyks, perduok siuntinius į laivą, kad jau pirmą kovo savaitę juos išgabentų. Rašei, kad planuoja plaukti kovo pirmą savaitę. Jau taip išsikankinome laukti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 27, 08:53)
Aveduk, čia tavo kaltės nėra, kad taip gavosi.  friends.gif  Tiesiog dabar mes žinosim, kas per žvėris tas Paypal. smile.gif
Zirafos sese uzmirsau pakomentuot apie tavo maza scrapo asistente. Kaip faina kad ir ji domisi. Mano sunelis tai megsta mano visus stampukus is stalciu iskraustyt ir bokstus is ju statyt biggrin.gif . O vakar, strioko turejau kad jis sukiso kukuruzu nesprogusias seklytes i nosi  blink.gif
Dar norėjau tavęs paprašyti visų mūsų vardu. Jei pavyks, perduok siuntinius į laivą, kad jau pirmą kovo savaitę juos išgabentų. Rašei, kad planuoja plaukti kovo pirmą savaitę. Jau taip išsikankinome laukti.  biggrin.gif

Visu vardu tu turi omeny kas su kuo suporuota siuntiniuose?
--Žirafos sese su Justess22,
--Sanrita (vieniša cool.gif
--IF su LINUTUKU
--Monique, remini, irmulia, Arminux
Kiekviena siuntinio priemeja gaus cekius prekiu, kuriuos zadu oro pastu issiust po siuntiniu issiuntimo.
Siuntiniai iskeliaus penktadieni arba si, bet jei ne si tai tikrai sekanti. Planavau sekanti 3-dieni, bet paskambinus i Litma Dainius sake kad bus tik 5-dieniais...gerai kad isanksto paskambinau o man tai vaziuot kaip nuo Kauno i Vilniu.
Miglota tas watermark geras ne tik embosint bet ir palieka tokia "vandens deme" sakykim stampuoji ant sviesiai rudo popieriaus o kaip iszdiuna pastampavus palieka tamsesni ruda stampuota vieta. Cia pavyz
watermark
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 vasario 2008 - 16:36
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 27, 16:35)
Miglota tas watermark geras ne tik embosint bet ir palieka tokia "vandens deme" sakykim stampuoji ant sviesiai rudo popieriaus o kaip iszdiuna pastampavus palieka tamsesni ruda stampuota vieta. Cia pavyz
watermark

super bigsmile.gif aciu.. o gal dar gali atsakyt kam tas transfer sheet reikalingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 27, 17:35)
Kiekviena siuntinio priemeja gaus cekius prekiu, kuriuos zadu oro pastu issiust po siuntiniu issiuntimo.

Tai štai kam tau reikėjo mūsų adresų. doh.gif Aveda, nesivargink tu taip, užteks čekių kopijų į až arba emailu.
Merginos, ar būtina Avedai oro paštu siųsti mums kvitukus? unsure.gif

Dėl kukurūzo įsivaizduoju, kaip išsigandai. blink.gif Man strioko buvo, kai mažoji ėmė pieštukiniais klijais teptis lūpas, nes pagalvojo, kad tai vazelinas. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Miglota neblogu daikciuku ysigyjai thumbup.gif Va cia nuolaideliu rasi milteliams, kurie naudojami tam embosint http://www.hobbykrok...p...ials&page=2

O patirimas su norvegu internetinem parduotuvem visai neblogas. Ten kur tu uzsisakei daug popieriaus, man atejo truputely palamdytas ax.gif Bet tai buvo mazas kiekis. Labai patika kad visa kita jie supakavo super kruopsciai. Man patinkancios parduotuves yra 1. http://www.scrapogsaant.no/ . Jie daznai turi neblogu nukainavimu. Sakiausi 4 kartus, nei karto problemu nekilo, tik uztrukdavo siuntimas nes anksciau jie buvo Alta. 2. http://www.papirloftet.no/catalog/ Uzsisakinejau 3 kartus. Labai greitas prekiu pristatymas. O kitose prekinausi po koky karta arba du... Nesusipratimu buvo tik su keliomis, bet kaip jau su tais norvegais buna viskas issisprendzia pirkejo naudai thumbup.gif Sitoje http://www.hobbyhimmelen.no/catalog/ atsiunte klaidinga stampuka ir tuscia kliju nuemejo buteliuka, bet paskambinau ir atsiunte nauja buteliuka. Sitoje http://scrappoglapp.no/nettbutikk/ jau virs 2 savaiciu laukiu prekiu, nors siandien radau emaila, kad pagaliau teikesi issiusti, vangiai susirasineja emailais....
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 27, 16:35)
Visu vardu tu turi omeny kas su kuo suporuota siuntiniuose?
--Žirafos sese su Justess22,
--Sanrita (vieniša cool.gif
--IF su LINUTUKU
--Monique, remini, irmulia, Arminux
Siuntiniai iskeliaus penktadieni arba si, bet jei ne si tai tikrai sekanti. Planavau sekanti 3-dieni, bet paskambinus i Litma Dainius sake kad bus tik 5-dieniais...gerai kad isanksto paskambinau o man tai vaziuot kaip nuo Kauno i Vilniu.

nemanau kad tuos cekiu sreikia siusti g.gif , man irgi atrodo uzteks kopiju per AZ ar per e-mail, o jai kiekviena deze siusi atskirai, tai gal mano adresa, ant musu su IF dezes rasyk, nes IF man minejo, kad man gali tekti jos siuntinuka pagloboti, nes ji zada truputi pavasari gastroliuoti o as neeeeee as siuntinuko lauksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu dar reiks su ja susisiekti ir apsitarti blush2.gif , gal jau apsigalvojo ir nelakstys niekur smile.gif

o si informacija visoms nekantraujancoims ir laukencoims siuntinuku, kiek zinau is savo petirties, tai kol konteineris nebus pilnas, tol jis is JAV nepajudes ir cia jau deja nuo AVEDOS niekas nepriklauso, taip kad mums dar gali tekti kantriai palaukti, nu nebent ten tiek yra norinciu siusti arba kas nors kokia masina parsisiusdines tai tada greitai konteineris prisipildys g.gif , bet kiek man yra teke siusti siuntiniu tai siuntinys per 4 savaites greiciausiai iki LT nusigaves, o viena karta teko net 9 savaites laukti, nu nenoriu nieko nuliudinti noriu tik perspeti mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal dar gali atsakyt kam tas transfer sheet reikalingas ax.gif

nelabai supratau kokiame rinkiuky jis buvo? su embosinimu? ar cia su quickutz tie?ar ant jo kas uzrasyta? duok daugiau info kadangi nesuprantu.
o si informacija visoms nekantraujancoims ir laukencoims siuntinuku, kiek zinau is savo petirties, tai kol konteineris nebus pilnas, tol jis is JAV nepajudes ir cia jau deja nuo AVEDOS niekas nepriklauso, taip kad mums dar gali tekti kantriai palaukti, nu nebent ten tiek yra norinciu siusti arba kas nors kokia masina parsisiusdines tai tada greitai konteineris prisipildys g.gif , bet kiek man yra teke siusti siuntiniu tai siuntinys per 4 savaites greiciausiai iki LT nusigaves, o viena karta teko net 9 savaites laukti, nu nenoriu nieko nuliudinti noriu tik perspeti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , siunteisi pati siuo budu tai pilnai supranti...cia ne oro pastu tai gali tekt palaukti kaip Zirafos sese sake kad kaip is Indijos prieskoniai atkeliauja i tolimas salis lotuliukas.gif Bet jei konteineris nebus pilnas tai as su tom 4 dezem tikrai papildinsiu biggrin.gif
man irgi atrodo uzteks kopiju per AZ ar per e-mail,

butu aisku lengviau skanuot ir nusiust e-pastu bet, kai kurie cekiai toooki ilgi kadangi kai kurios pardes man perkant 30 lapu spalvuoto popieriaus atspausdino kaina ir popieriaus spalva 30 kartu doh.gif , tai metro ilgio kai kurie cekiai. Nu gal pusiau perkirpus skanuociau. Be to kai kuriom is jusu apsiprekinau skirtingose pardese tai susidare multi cekiai. Nzn gal man lengviau 4 is jusu kurios priims siuntinius issiusti cekius kuriuos isdalinsite siuntinio partnerem, negu karpyt, rusiuot skanuot...paziuresiu dar. O jus nieko pries matyt kiek kas isleido?
papildyta :
mano blogas dar vis kruta i prieky. Vakar padariau mini 1/3 puslapi su pavadinimu cia bus kaip atsidarysit mano saita skanuotas sio mini puslapio pavyz. scrapo su pavadinimu. Pastebejau kad uzklijuotos raides kelis mm nusmuke bet gal nepastebes niekas. Parodziau MB ryte pakritikuot tai sako: nusmuke raides, nepatinka kur pavadinima uzdejai, per mazai zalios spalvos: pasirinkai salotine zalia o reikejo zoles spalvos-zalios kad derintusi prie blogo teksto spalvos... blink.gif nu taip teisingai apibudino viska kad ir jam reiketu SB uzsiimti, bet jis vis sako kad "vyrai ne su ta orientacija uzsiima tokias bobiskais dalykais kaip SB".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 vasario 2008 - 20:23
QUOTE(Tosk @ 2008 02 27, 18:34)
O patirimas su norvegu internetinem parduotuvem visai neblogas.

joo, vakar truputi apsipirkau, buvo nuolaidu tai ir paemiau kai ka.. paemiau ta kampuciu ir dvipusiu lipduku komplekta su ta plevele, kurios nezinau kam reikia lotuliukas.gif ir dar nusipirkau papke tokia popieriui sudet, bet dabar mastau, kad gal geriau buciau pirkus atskiras papkutes kiekvienai popieriaus rusiai, nes sitoj tai vidus suskirstytas skyriais, tai galvoju bus makalyne, na bet ziuresim kaip cia seksis.. kol kas popieriaus daug neturiu, bet ir nenoriu prisipirkt daug, kad stovetu nenaudojamas..
aciu uz visus patarimus.. as praeita savaite uzsisakinejau is www.skrapekrokken.no, bet man dar neatejo prekes.. siandien gavau email kad jau issiusta, tai gal tuoj bus, labai jau laukiu smile.gif

embosing pudros turiu nusipirkus dvieju spalvu, pradziai uzteks smile.gif

AVEDA, rinkinukas toks ten kampukas matosi islindes tos pleveles apie kuria klausiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 27, 20:17)
Parodziau MB ryte pakritikuot tai sako: nusmuke raides, nepatinka kur pavadinima uzdejai, per mazai zalios spalvos: pasirinkai salotine zalia o reikejo zoles spalvos-zalios kad derintusi prie blogo teksto spalvos...

lotuliukas.gif thumbup.gif taigi gyvena su profe, ko noret biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau, kad tiesiog tegul pasaugo AVEDA tuos čekius, kol gausim siuntinukus...ir jei kuriai nors kils kokių klausimų, tai tiesiog paprašysim nuskanuot ir atsiųst. Aš tai šiaip labai patikli ir AVEDA tikrai pasitikiu, tai nematau reikalo dar labiau išlaidauti ir siųsti oro paštu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti