Nu tikrai nėra čia ko pergyvent, kaip jau gavosi taip Svarbu, kad siuntinys ateitų
Aveda, labai noriu paprašyti, kad pamokytum ir patartum, kaip gražiai pasendinti popierių, na padaryti tuos popieriaus kraštelius rudus
as uzbegdama AVEDAI uz akiu galiu patarti kaip PVZ as darau. Ogi su arbatos pakeliais arba su kalio permanganato tirpalu.
Kada geri arbata, ypac juoda, pakelio neismesk, o pasilik, kai darysi sendinimus, su dregnu tuo pakuciu istrink krastus, visai gera - sena spalva gaunasi... , o gal yra spec priemoniu tokiems dalykams isgauti, bet as naudojuosi tokiu pigiu variantu.......
Kada geri arbata, ypac juoda, pakelio neismesk, o pasilik, kai darysi sendinimus, su dregnu tuo pakuciu istrink krastus, visai gera - sena spalva gaunasi... , o gal yra spec priemoniu tokiems dalykams isgauti, bet as naudojuosi tokiu pigiu variantu.......
tie arbatos pakeliai tikrai nieko mintis, bet gali buti taip kad pasibanguos popierius , o siaip apie tuos sendinimus man atrodo AVEDA jau kaskur rase antroje temoje, pavartyk manau rastum, ten tikrai daug info AVEDA prirasius, nors gal as ir klystu
aciu uz visu parama, nekokia man nuotaika siandien, o dar sniego tiek privare kad is namu net neiseina isvaziuot. Kita kart jei kada siusit kas siuntini tai Paypal nepatarciau vartot. Geriausias variantas butu buves persiust is LT banko i mano saskaita cia JAV. Butu paeme is jusu kazkiek, bet ne tiek kiek gavosi is Paypal...gyveni ir mokaisi
Del kampeliu sendinimo nepatariu naudot arbatos maiselius ne vien del to kad raitys popieriu bet kad rugsties daug yra, nera acid-free ir kenks nuotraukom.
O kaip as sendinu. Jei rasalo kempine minksta, tai tiesiogiai pervarau lapo gala per kempine, bet tokiu budu maziau suvaldomos klaidos. Arba paemi nuo akiu makiazo kempinytes seseliams, pavilgai po rasala kad sugertu rasalo ir taip apipaisai kampus ir lapu galus.
Del kampeliu sendinimo nepatariu naudot arbatos maiselius ne vien del to kad raitys popieriu bet kad rugsties daug yra, nera acid-free ir kenks nuotraukom.
O kaip as sendinu. Jei rasalo kempine minksta, tai tiesiogiai pervarau lapo gala per kempine, bet tokiu budu maziau suvaldomos klaidos. Arba paemi nuo akiu makiazo kempinytes seseliams, pavilgai po rasala kad sugertu rasalo ir taip apipaisai kampus ir lapu galus.
Aveda, o kokiu budu visa popieriaus lapa pasendint galima?
QUOTE(Miglota @ 2008 02 26, 16:00)
Aveda, o kokiu budu visa popieriaus lapa pasendint galima?
visa pasendint galima su "Ranger firmos Paint Dabber" buteliukai turi kempines gala ir jau dazai atskiesti. Turi daug spalvu, spalvos daug sodresnes kadangi cia akriliniai dazai.
o jei nori lygiai tokio pacio efekto kaip arbatos maiseliai, yra skysto "walnut Ink" riesutu rasalo, cia tokios pacios spalvos kaip Ranger Industries "Distress Ink"...ta pati firma. Ju efektas kaip akvarele
arba gali pirkt to riesutu kristaliukus ir pati atskiest su vadeniu...sitie Tsukineko firmos, nors Ranger Industries irgi juos gamina:
dar norejau jusu paklausti kokios gamybos skaitosi prasciausia, blogiausia masina LT? Mat man ne tik LT zodyna reikia plesti
Kiek pinigėlių turiu pervest ?
Susipainiojau
Nedamiegu, tai sunkiai daeina
Susipainiojau
Nedamiegu, tai sunkiai daeina
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 27, 08:28)
kiekvienai po 6$ padaugink is 2.4 ir gausi reikiama suma
Papildyta:
va radau AVEDOS zinute gavau persiuntima pinigu bet su labai bloga nuotaika si ryta Mat buvau apskaiciavus kad Paypal ims 2,6% kaip jie teigia ju tarptautiniu persiuntimu puslapi, o kaip pridejo visokiu mokesciu paeme 7% tai man isejo nemazas nuostolis .Keikdamos mane ir Paypal, ar galite remini dar persiust po $6 dol kad iseitu suma $54 dar vieno persiuntimo atstatyt man si nuostoli? As remini ikelsiu PDF formato faila kur rodo tuos mokescius.
Pala pala, bet kiek man daeina - gavus ir šiuos pinigėlius jai vėl nuskaičiuos
Ar aš kažką sapnuoju ?
Ar aš kažką sapnuoju ?
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 27, 08:56)
Pala pala, bet kiek man daeina - gavus ir šiuos pinigėlius jai vėl nuskaičiuos
Ar aš kažką sapnuoju ?
Ar aš kažką sapnuoju ?
taip nuskaiciuos, bet ji jau priskaiciavo i sita suma ta procenta, merginos pataisykit, jai ka ne taip rasau, o tai jau ir as pradedu abejoti
Papildyta:
nu tu baig Sanrita mane balamitinti , net atsiverciau paskaityti atgal, tik tie 6$, AVEDA rase kad ten jau iskaiciuotas procentas
laba ryta,
Jo po $6 dol x9 is jusu bus= $54 is kuriu man vel atskaitys tuos 7%, bet as tai jau iskaiciavau.
Pykstu as ant Paypal kad tiesiogiai neparasyta kiek jie isskaiciuos.
Jo po $6 dol x9 is jusu bus= $54 is kuriu man vel atskaitys tuos 7%, bet as tai jau iskaiciavau.
Pykstu as ant Paypal kad tiesiogiai neparasyta kiek jie isskaiciuos.