Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar truputis Vilniaus

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
marakeš, man trečia labiausiai žiūrisi nors suspausta, bet tas suspaudimas tik padidina įspūdį siauros gatvelės.. pirma irgi įdomi
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 02 21, 16:57)
dar truputis Vilniaus

Man patiko. Noriu išmokt miestą fotkinti
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 14:27)
žodžiu, nurašau į bandymus ir bandau toliau wink.gif

iš kur tie pustoniai bus, jeigu tamsu kaip ... buvo už nugarų.. bigsmile.gif kadangi tai ne pasiteisinimas, tai.. bandau toliau smile.gif

kur skanavo (ne Šeškinėj kartais? man ten irgi buvo labai jau kontrastingai atskanavę)? kaip atrodo negatyvas (spalva, ar labai kontrastingas)? pustonių tokiom sąlygom gal ir neturi būti super daug , bet išdegimų gal irgi neperdaugiausiai turi būti. nors - kuo daugiau gilinuosi į šį reikalą, tuo labiau suprantu, kad nėr ten taip paprasta viskas, ir prie ekspozicijos klaidų, daromų skaitmeninėje nuotraukoje. prisideda ryškinimo niuansai, o spaudžiant optiškai ir dar didelė krūva viso kito....

nesiparink. suprantu nusivilimą (dar gi įvertinus laiko/pinigų sąnaudas) bet žinok, kad skanuojant galima užmušti bet kokį šedevrą. ypač skanuojant automatiniu režimu. kiekvieną kadrą reikia "burti" individualiai, priklausomai nuo to, kas tau svarbiau: šviesos ar šešėliai. netgi programinė įranga turi reikšmės; pameni, rodžiau bandymus...

laukiu penktadienio. pirksiu ilfordo popierių 10x15 daug daug lapų, filtrus, užsidarysiu vonioj ir bandysiu mokytis įvaldyti kontrastą...

pupeliuk, kaip tavo bandymas išryškinti? ar atsiskanavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 21 vasario 2008 - 16:27
ir dar viena:

user posted image

fokusas man vis dar pasimeta doh.gif
Atsakyti
DeNada nono.gif kas gi pasiduoda po 200 nepavykusių kadrų, a? biggrin.gif
Makareš man pirma kažkodėl nelabai patinka g.gif Ten sniegas taip švyti ar peršviesta biškuka? g.gif antra ir ketvirta visai mielos, tik asmeniškai man ketvirtoj norėtūsi, kad nebūtų tos mašinos užpakalio, bet overall gerai padirbėta 4u.gif

Sayonara man tavo anyta irgi patiko spalvota, tokia minkšta ir švelni 4u.gif O j/b juostinės jau pakomentuotos, tai galiu tik pritart kad ir man pustonių trūksta, bet šiaip kaip pirma juosta tai manau pagyrimų verta esi 4u.gif

Westa berniuko nuoraukoj ir man fokusas vietoj, bet irgi šiek tiek kimba peršviesta rankytė blush2.gif

Pupeliuko raudonumas man kiek akį rėžia blush2.gif nors gėlytės gal ir nieko, bet ant sienos tokių nesikabinčiau blush2.gif

O pepi sūnelis tikrai sūnelis? Ne dukrytė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 21, 16:32)

O pepi sūnelis tikrai sūnelis? Ne dukrytė?  blush2.gif

mad.gif nu kiek gi galima...
hipis jis hiiiipis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 21, 16:23)
kur skanavo (ne Šeškinėj kartais? man ten irgi buvo labai jau kontrastingai atskanavę)? kaip atrodo negatyvas (spalva, ar labai kontrastingas)? pustonių super daug tokiom sąlygom gal ir nedaug turi būti, bet išdegimų gal irgi neperdaugiausiai turi būti. nors - kuo daugiau gilinuosi į šį reikalą, tuo labiau uprantu, kad nėr ten taip paprasta viskas, ir prie ekspozicijos klaidų, daromų skaitmeninėje nuotraukoje. prisideda ryškinimo niuansai, o spaudžiant optiškai ir dar didelė krūva viso kito....

nesiparink. suprantu nusivilimą (dar gi įvertinus laiko/pinigų sąnaudas) bet žinok, kad skanuojant galima užmušti bet kokį šedevrą. ypač skanuojant automatiniu režimu. kiekvieną kadrą reikia "burti" individualiai, priklausomai nuo to, kas tau svarbiau: šviesos ar šešėliai. netgi programinė įranga turi reikšmės; pameni, rodžiau bandymus...

laukiu penktadienio. pirksiu ilfordo popierių 10x15, filtrus, užsidarysiu vonioj ir bandysiu mokytis įvaldyti kontrastą...

pupeliuk, kaip tavo bandymas išryškinti? ar atsiskanavai?

ne, skanavo fotoservisas.. šiaip jau kiek girdėjau, atsakingiausiai skanuoja Procentras, bet kaina žvėriška turint omenyje tai, kad išsiryškinus juostą jie net neturi normalios peržiūros įrangos. tai aš tikrai iš lempos atsisakau skanuoti savo visai ne šedevrus, ypač, kai jų net normaliai apžiūrėti neina. Va išryškino po susipykimo pagaliau procentras mano juostąm, rytoj pasiimsiu ją ir išklotinę, žiūrėsiu ir spręsiu, ar pas Zdančių, ar ten rezultatai normalesni.
Dėl savo pačios klaidų nesiginu, tikrai negaliu nuspręsti, ar tas kontrastingumas mano klaida, ar ne mano.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 21, 16:37)
mad.gif nu kiek gi galima...
hipis jis hiiiipis biggrin.gif

Ups, persirašau blush2.gif 4u.gif Niu labai švelnių bruožų vaikinas, modelis bus mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Silwio, o kodėl tu renkiesi 482 galvą, o ne 484 g.gif Kuom jos skiriasi unsure.gif Na vėl gi apart laikomų svorių ir kitų charakteristikų, kurios parašomos skaičiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 21, 13:57)
4u.gif  Jungiuosi su anbijotikais ir lovos rezimu.

Nu prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ANTIBIOTIKAI jie vadinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 14:09)
peppi liepė įdėt šitą jos..smile.gif

user posted image

Nutraukytė liuks, o pats fainiausias tai ČAINIKAS superinis smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 02 21, 16:57)
dar truputis Vilniaus

Jei būtum palaukus kol mašinų ir žmonių neliks , būtų super, dabar man trukdo tie pašaliniai "objektai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 21 vasario 2008 - 18:24
trečiąją ketinu perdaryti, be mašinos smile.gif kadangi ji stovėjo, o ne važiavo, nebuvo prasmės laukt. grįšiu ten dar. o žmonės man joje patinka smile.gif
Atsakyti