Savaitgali lyg ir fotografavau. padariau 200 nuotrauku ir ne vienos geros, absoliuciai nieko. Tai ne fokusas, tai nerysku, tai neapssviesta, tai persviesta. Visiska ir totali nesekme. padoriai gavosi 1 kadras - smeli fotkinau, nu bent kur as ta smeli desiu? Net su muiline budavo geriau. nu visai nieko nemoku, ir fotikas niekuo detas.
metu sita purvina reikala.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 21, 14:04)
Savaitgali lyg ir fotografavau. padariau 200 nuotrauku ir ne vienos geros, absoliuciai nieko. Tai ne fokusas, tai nerysku, tai neapssviesta, tai persviesta. Visiska ir totali nesekme. padoriai gavosi 1 kadras - smeli fotkinau, nu bent kur as ta smeli desiu? Net su muiline budavo geriau. nu visai nieko nemoku, ir fotikas niekuo detas.
de Nada, ale baik.. vakar aš kokius 3 kartus lekiau prie savo supynių.. per lietų.. išbegu, padarau 100 kadrų ir namo žiūrėt.. nieko gero ir vėl bėgu.. ir vėl 100 ir vėl ne tas.. pagaliau viena tenkino mane.. tai normalus procesas jau vien tai, kad matai, kad nieko gero yra gerai !! kažkada man beveik visos mano darytos foto buvo geros...
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 07:03)
Wyshnia, dėl ko pagalvojau, kad juosta, nes labai "minkštos" spalvos, labai natūralios. Iš skaitmenos visad tikiuosi jų kiek intensyvesnių. Tu darei su jomis ką nors?
Bet šviesa krentanti man tikrai nuostabi, man nieko nėra gražiau už teisingą šoninį apšvietimą Gal kas ir kibtų dėl gal vos vos link degimo šviesiausiose vietose, bet šioje bendroje visumoje, man tai nekliudo Dėk dažniau darbų Akys tiesiog atsigauna ir suprantu, kad man dar daug mokytis
Bet šviesa krentanti man tikrai nuostabi, man nieko nėra gražiau už teisingą šoninį apšvietimą Gal kas ir kibtų dėl gal vos vos link degimo šviesiausiose vietose, bet šioje bendroje visumoje, man tai nekliudo Dėk dažniau darbų Akys tiesiog atsigauna ir suprantu, kad man dar daug mokytis
Aciu Pupeliuk, as ta pati galvoju, kai tavo portretus pamatau O su spalvom taip, gis vis dar nepersergu action'u liga
Labai labai patiko tavo geles... Visos... Patinka siauras ryskumo laukas, labai svelnu ir silta... Saunuole tikrai.
QUOTE(inc @ 2008 02 21, 12:06)
bus lengviau man storulkai varinėt
Aciu, inc
Ir matyt kazka prakeidus busiu sveikinimai
Sayonara, dėl pustonių tau jau rašė, tai nebesikartosiu. Tai apie portretus norėjau tik pasakyti. Patiko labai toji, kur Peppi prašė įkelti. labai liuks portretas, taip pat tas su puodeliu irgi liuks. Tas su lempa / baltas rėmelis ten nelabai tinka, nes rodos ir nuotrauka tuoj pabėgs, lempa susilieja su rėmeliu. O šiaip, kadravimai patinka. Ten kur Peppi tave fotografavo, tai man patiko toji prie stalo, patesniu kampu. Antroje, trūksta kiek erdvės, labai suspausta. Berniuko portrete patiko įkomponavimas kampan, bet rodos vos vos iš apačios fotografuota, tas nelabai man. O gal klystu...
Dėl nuotraukos gatvėje. Kompozicija pati man nelabai subalansuota. Gal kvadratass čia nelabai tinka... Bet kitavertus jei nuotrauka tęsiasi į dešinę, tai ten medis ar krūmas yra.. Jis man kažkaip ne vietoje tuomet būtų.... Šiaip bandymas neblogas, vis tik akį turi, reik tik pasitreniruoti.
Vaikučio portretukas labai raudonas. Gal momentas ir neblogas būtų, bet įdomu su kitom spalvom, ar labai matytųsi tas šešėlis ant skruostuko. Dabar nelabai gražiai atrodo.
Gėlės. Gėlės tai liuks. Aš vis žadu gėlių cross daryti, bet neprisiruošiu. Iš gėlių patinka pirma ir trečia.
Prašom nenukabinti nosies ir parodyti vis tik ką nors iš tų dviejų šimtų.
Dėl nuotraukos gatvėje. Kompozicija pati man nelabai subalansuota. Gal kvadratass čia nelabai tinka... Bet kitavertus jei nuotrauka tęsiasi į dešinę, tai ten medis ar krūmas yra.. Jis man kažkaip ne vietoje tuomet būtų.... Šiaip bandymas neblogas, vis tik akį turi, reik tik pasitreniruoti.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 11:41)
Parsinešiau cross nuotraukas, su žmonėm nusprendžiau nebeeksperimentuoti Bitės ir Sayonaros portretai bus tik ryt, bet va šioje juostelėje buvo zuikio ir draugės su dukryte kadrų, biški gavosi zombiai nepatinka man tas raudonas cross
Bet vat išpleškindama juostelę dariau gėlių macro, man patiko rezultatas, net ir ryškiai raudonos spalvos
kokia juostelę naudojai ir ar kartais neišėjusi iš galiojimo. Avytess, o ir aš dariau cross su Kodak Portra 400. Jei nori daugiau žalios sp. tai reikia, kad būtų geltonos, mėlynos, raudonos, žalios sp. aplink arba drabužiai. Dienos apšvietimas gerai, bet pastebėjau, kad ir labai saulėta netinka. Tuomet stumia link geltonos ar raudonos. Bet vat išpleškindama juostelę dariau gėlių macro, man patiko rezultatas, net ir ryškiai raudonos spalvos
Vaikučio portretukas labai raudonas. Gal momentas ir neblogas būtų, bet įdomu su kitom spalvom, ar labai matytųsi tas šešėlis ant skruostuko. Dabar nelabai gražiai atrodo.
Gėlės. Gėlės tai liuks. Aš vis žadu gėlių cross daryti, bet neprisiruošiu. Iš gėlių patinka pirma ir trečia.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 21, 13:04)
hmmmm, ir ką gi galima nuveikti su smėliuko foto. Aš tai tokių nuotraukų juostelėse irgi turiu. Įvairiausių faktūrų. Jas naudoju dvigubiems kadrams, kai tokio užsimanau.metu sita purvina reikala.
Prašom nenukabinti nosies ir parodyti vis tik ką nors iš tų dviejų šimtų.
tik fotografuodama ismoksi fotografuoti, ziuredama i kitu nuotraukas neismoksi, tik tai pades ismokti.
nu taip... tai su kuo aš eisiu sekmadienį
QUOTE(sillwio @ 2008 02 21, 08:12)
Jei bus laiko vakare, parašysiu, ką ir kaip dariau su nuotrauka. Manau gus nesupyks.
cia turbut pajuokavai ?tikrai nesupyksiu,dar savo uzrasu knygoj uzsirasysiu,laukiu vakare issamaus pasakojimo,nes man tavo variantas(spalvos)daug kartu grazesnes,nei mano as tau begalo dekinga
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 21, 14:08)
as ta pati norejau rasyt,gal ka nors per akis praleidau,Sveikinu INC o tu irgi mergele mane tai menulis veikia maciau snd uztemima,lb gerai atrode,bet viduri nakties nedrysau fotografuot
Sayonara,nesikartosiu kas ka parase,bet is visu idetu man peppi nuotraukos geriausios,pirma ir trecia
Wyshnia,uzmaciau vakar tavo portretuka,prisimenu ir ta akimirka kai mazius pozavo bet vakar is tos laimes kai pamaciau Sillwio perdaryta mano nuotrauka,pamirsau jau ka ir norejau pasakyt.Man jis mielas,negaliu kitaip apibudint,ir lb patiko laputaites komentaras,pamaciau kitaip ka ji parase as tiek nemoku izvelgt.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 02 21, 14:37)
nu taip... tai su kuo aš eisiu sekmadienį
as kaip supratau tai pasimatymas,ar ne?nes vynas,vakariene
Sayonara,va akys atsigavo,spalvota
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 13:34)
panašų kadrą jau matėt, tik skaitmeninį..
Mano anyta..
spalvos patinka, ryšku. Bet kompoziciškai kažko kitokio norisi.Mano anyta..
DeNada, nepraleidau aš tavo pasakos. Tik sunkoka komentuoti. Nuotrauka nekokybiška. Džiugu, kad rašai, jog greitu metu ten grįši. Lauksim nuotraukų iš ten Tik užsiprašau... SU FOKUSU, bent kur nors
O čia parodau koks kadravimas man būtų visai nieko. Tiesiog patiko akcentas į vyrą su knyga. Ir tos dvi stiklinės. Kažkaip verčia galvoti kad ne sau jis ją skaito. Gal kažkam.. Gal netgi fotografui.
http://i146.photobuc...nas/denada2.jpg
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 15:34)
Man patiko. O j/b variantą nenorėtum pabandyt? Jaučiu, gerai žiūrėtųsi. Dar patiko labai nuotrauka "Į tris skirtingas puses...."
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 14:09)
Ir žinok, mane šita kažkaip veža. Labai jauki
QUOTE(westa @ 2008 02 21, 13:42)
noriu nuomonės.... fokusavau rankomis.. visgi nušoko fokusas į megztinį? nesuprantu lyg norėtųsi tikėt, kad gerai, bet man megztinis toks lyg ryškesnis rodosi
gal tik megztinis labiau matosi nes spalvingesnis bet akytes taip pat fokuse
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 14:34)
kokybe tai labai gera, spalvos patiko
QUOTE(Elina @ 2008 02 21, 15:07)
virtuveje visad jaukiausia