Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 02 21, 12:40)
ano, kur is Mindoozo net neleidzia kompas man isarchyvuoti doh.gif raso, kad ten trojanas tupi doh.gif

mano nod'as tylejo, tad nesijaudink, vakare parasysiu tau simboliu eilute, kuri bus tau raktas, ikelsi ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 12:46)
čia mane fotkino.. peppi..smile.gif

geras, man grazu ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 12:52)
Peppi sūnelis...

...valgo tetos atnesta cipsa biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Jungiuosi su anbijotikais ir lovos rezimu.

Pupeliuk, sitas aaaa anas.... smile.gif Nu nylabai man vaikiukas crossintas smile.gif Kokia juosta naudojai? Geles man taip svelniai raminanciai veikia. Grazu.

Sayonara, kokia juosta? Man grudas per grubus.

Mindoozai, sunekas thumbup.gif Cia tesiant tema apie sunis ant sieno smile.gif
Atsakyti
Bite, pati norėjai tongue.gif norėjau ryškint kaip skaidrę normaliu jai procesu, bet sakei crosiint, tai va ryt galėsi džiaugtis raudonom akim tongue.gif O jei rimtai, tai tikėjausi žalio atspalvio unsure.gif deja deja...

Užuolaida, Fuji Astia 100F
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 21 vasario 2008 - 13:02
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 21, 12:57)
Sayonara, kokia juosta? Man grudas per grubus.

400-inė..

Dabar rodau Peppi.

user posted image

user posted image

tikriausiai daugiau nebekankinsiu šiandien.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 vasario 2008 - 13:02
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 12:59)
Bite, pati norėjai tongue.gif norėjau ryškint kaip skaidrę normaliu jai procesu, bet sakei crosiint, tai va ryt galėsi džiaugtis raudonom akim tongue.gif O jei rimtai, tai tikėjausi žalio atspalvio unsure.gif deja deja...

unsure.gif kas galėjo pagalvot, kad taip išeis čia viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 21, 12:37)
Čia bandžiau "street photography" imituot. Šį kartą karpiau ir nešarpinau.

Trys kryptys.

Na, nerandu žodžio, kuri apibūdintų juostinius kadrus. Na, minkštos man atrodo nuotraukos, šiltos tokios.

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 12:41)
Bet vat išpleškindama juostelę dariau gėlių macro, man patiko rezultatas, net ir ryškiai raudonos spalvos smile.gif
Komentarai?

Vidurinė gėlė man gražiausiai atrodo. Ir vėl norisi sakyti, minkšta/šilta/švelnu.
Atsakyti
sayonara, man visai patiko tavo gatvinė.. gal kiek erdvės kairėj norėtųsi,, grūdas man liux gatvėj, o portretui gal kiek per stambus .. Peppi sūnelis gerulis

Pupeliuk, man raudona ta spalva nelabai.. su gelėm viena visai nieko

o aš užsidėjau objektyvą 50 tuką ir bandau rankom fokusuot .. tuoj žiūrėsiu kas gavosi g.gif

o Peppi gera smile.gif.. antroj kiek lempa maišo, bet šiaip šaunuolė, puikiai susitvarkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 vasario 2008 - 13:07
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 12:49)
Sayonara, tai yra Peppi biggrin.gif man norisi žvilgsnio į objektyvą, nes čia toks paplaukęs žvilgsnis gavos biggrin.gif ir fokusas į plaukus atrodo nuklydo, bei išdegimai.. Bet va bendra kompozicija man labai patinka 4u.gif

Bite, sakyk tiesiai šviesiai - KRAUPIAI vaikis atrodo.. cool.gif aš kaip jo mama žiūrėti nelabai galiu unsure.gif vsio, trinu lauk,

biggrin.gif zinok taip ant extrymo gavau juostinuka i rankas, kad net nepamenu ka ten isdarinejau doh.gif bet man ji patinka, kad tokia neapibrezta...

nu nepatinka man tavo vaikis taip paraudonaves, nemeluosiu biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 21, 12:57)
bet kraupokai.

lotuliukas.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 21, 12:57)
mano nod'as tylejo, tad nesijaudink, vakare parasysiu tau simboliu eilute, kuri bus tau raktas, ikelsi ir viskas.

aciu tau gerasis zmogau 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 21, 12:59)

Užuolaida, Fuji Astia 100F

o tai niekad negali prognozuoti kaip nusicrosins? ax.gif
Atsakyti
peppi liepė įdėt šitą jos..smile.gif

user posted image

o čia vėl ne aš save fotkinau..smile.gif

user posted image

viskas, pasirodymą baigiau, draskykit į gabalus, nepyksiu, manęs pilnatis neveikia šį kartą smile.gif 4u.gif

ryt įdėsiu porą juostinių spalvotų.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 vasario 2008 - 13:10
Sayonara,

Nežinau ar čia ryškinimo, ar skanavimo ar juostelės bėda, bet man nepatinka. Vien juoda ir balta. Viskas arba visiškai pasislėpta tamsoje arba išdegę šviesoje. Jokių pilkų pustonių. Į B&W juosteles ne dėl tokio B&W fotografuoja...

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 21, 13:09)
aciu tau gerasis zmogau 4u.gif

kaip pasakytu vienas zmogus: tai tik verslas, nieko asmenisko smile.gif

reikejo iskart rasyt i privata, kad neveikia, butume jau senai susitvarke.
Atsakyti